Hiç belirti arama canım olmuyor bişey. Benim transfer den sonra 10 gün boyunca göğüs acısı çoktu ve çok büyüdüler şimdi yine büyük ama acı yok. Belirti olmuyo bencekızlar ben geldım .......................
benimde transferim oldu bugun 7.günüm kendımı zor tutuyorum ...hamıle olanlar belırtıler nelerdı
ben bel ağrısından ve göğüs agrısından dertlıyım cok şiştiler birde...
canım aman kendine dikkat et canım inşallah adet olmayacaksın böyle kötü şeyler düşünme .canım akşama eşime söyledim getirecek dediklerini deniycem
Hiç belirti arama canım olmuyor bişey. Benim transfer den sonra 10 gün boyunca göğüs acısı çoktu ve çok büyüdüler şimdi yine büyük ama acı yok. Belirti olmuyo bence
Yok canım regli olucam diye korkmuyorum grip olucam diye korkuyorum. O üçlü benim kurtarıcım hep. Bide tavuk kaynat bol limonlu tavuk suyu çorbası iç. Bende çıkıp alayım tavuk yapim kendime hasta çorbası.
kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüzsu içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy
cnm senin durumun nedir okuyamadım gecmişi varmı bişiler...
Kan testi yaptırdım 9. Gün boşuna 30.8 çıktı düşük diye üzüldüm ama daha erkendi şimdi idrar yapınca çift çizgiyi görüyorum silikde olsa. Sabırlı ol kan testinde gününü bekle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz
Ayy geçmiş olsun canım. Benimde aklım çıkıyor hasta olucam diye iki gündür burnum yanıyor hapşırma falan çok tırsıyorum şu sıralar hasta olmaktan. Bide adet tarihim geldi ben hasta olursam adet dönemi olurum bünye zayıflıyor ya. Nar portakal limon üçlüsünün suyunu içsem iki gün zımba gibi olurum ama nar sakıncalıymış. Sen yap bu üçlüyü canım çokk ii geliyor.
kızlar ben geldım .......................
benimde transferim oldu bugun 7.günüm kendımı zor tutuyorum ...hamıle olanlar belırtıler nelerdı
Hayırlı olsun, inşallah bebeğinin tutunma işaretleridir. Ama fazla dinleme kendini. Bebeğin meşgul şu anda, kendine uygun yer buluyor, kedi gibi orayı yatmaya uygun yumuşaklığa ve sarsıntılara karşı güvenli hale getiriyor, vücudun onu atmasın diye salgılar üretiyor. Bir taraftan bölünüp büyümeye çalışıyor... Ohoo çok işi var onun şimdi annesi, bir de sana işaret göndermek için yorulmasın di mi ama? Bugünü sayma, kaldı 4 gün.
ayyy ne guzel yazmıssın cok tesekkur ederim inşallah bendedir hala....bana doktorum 13.şubat dedi test gününü yani anlıcagın daha 1 haftamız var cnmmmm...zaman gecmıyor allahtan işteyim oyalanıyorum bıraz...
Ne şanslısın, ben o günleri evde geçireceğim bir de. Kendimi atacak çarşı pazar da yok burada, kapıdan burnumu uzatacak hava da
bol bol dua et kıtap oku hmm bırde puzzle alabılırsın iyi geliyor...
Aycen, sana da iyi gelir bu.
Geçmiş olsun. Şehriye çorbası yap. O kaynarken bir kaseye limon suyu, karabiber ve yumurta sarısı ekle karıştır. Ocağı kapatınca çorbadan bir iki kaşık ekle üzerine karıştırıp çorbaya karıştıra karıştıra ekle. 15 yıldır hiç yüzümü kara çıkarmadı. Çorbanı içince yat dinlen, terleyeceksin zaten. Duşunu al, iyice kurulan, vaktin müsaitse tekrar yat dinlen. Vaktin yoksa 2 kaşık bala yarım çay kaşığı tarçın ekle, ye. Enerjin düşmez.
Kocakarının el kitabı diye bir çalışma yapacağım yakında
kızlar ben geldım .......................
Hayırlı haberler ver Umutlu 1980. Medyumluğumu bilmem ama fallarım çıkar genelde. Senden hamile sinyali alıyorum ben
merhaba benimde dondurulmuştu yumurtalarım 12 şubat test günüm ama bende bir gram belirti yok ben aynıyım:) şimdi sigara içtim ama 3 kere çektim attım pişman oldum
ama siğara içmek yok yasak dayanacağız. Bebeklerimizin bize dayanması için bizde onlara iyi bakmak adına elimizi dahi sürmeyeceğiz. Kocama dedim yanımda içmek yasak, içip yanıma gelmekte yasak :))) sende öyle yapmalısın kimseye yanında sigara içirme.
benim içinde fal bakarmısın :))) hangi bilgileri vermem gerek :)))
Canim benimde 4. Gunum bende patliycak bomba modundayim sanki sisirilmis balon gibi :) kendin mi yapiyorsun igneni imkanin varsa baskasi yapsin benim daha acima olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?