Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

canım almışsındır şimdi tek taşını o tek taşın sana sımsıkı sarılsın annesi bırakmasın inşallah

Hiç belirti arama canım olmuyor bişey. Benim transfer den sonra 10 gün boyunca göğüs acısı çoktu ve çok büyüdüler şimdi yine büyük ama acı yok. Belirti olmuyo bence
canım aman kendine dikkat et canım inşallah adet olmayacaksın böyle kötü şeyler düşünme .canım akşama eşime söyledim getirecek dediklerini deniycem

Yok canım regli olucam diye korkmuyorum grip olucam diye korkuyorum. O üçlü benim kurtarıcım hep. Bide tavuk kaynat bol limonlu tavuk suyu çorbası iç. Bende çıkıp alayım tavuk yapim kendime hasta çorbası.

cnm senin durumun nedir okuyamadım gecmişi varmı bişiler...

kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüz su içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy

Mutlu, hayırlı haberlerle gel inşallah. Bir de Meryem suresini oku test gününe kadar. Aslında hep okumak lazımmış, hem kolay gebe kalınıyor, hem doğum kolay oluyormuş. Kuzenim de 3 yıl tedavi gördü. Şimdi 5 aylık oldu kızı. Normal doğum yaptı, wc.de daha çok acı çekiyorum demişti. Ondan biliyorum

cnm senin durumun nedir okuyamadım gecmişi varmı bişiler...

Kan testi yaptırdım 9. Gün boşuna 30.8 çıktı düşük diye üzüldüm ama daha erkendi şimdi idrar yapınca çift çizgiyi görüyorum silikde olsa. Sabırlı ol kan testinde gününü bekle. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

cnm cok sevindim allah saglıklı kucagına almak nasip etsin inşallah ....bugun kaçıncı gunun ...

Aycen, sana da iyi gelir bu.

Geçmiş olsun. Şehriye çorbası yap. O kaynarken bir kaseye limon suyu, karabiber ve yumurta sarısı ekle karıştır. Ocağı kapatınca çorbadan bir iki kaşık ekle üzerine karıştırıp çorbaya karıştıra karıştıra ekle. 15 yıldır hiç yüzümü kara çıkarmadı. Çorbanı içince yat dinlen, terleyeceksin zaten. Duşunu al, iyice kurulan, vaktin müsaitse tekrar yat dinlen. Vaktin yoksa 2 kaşık bala yarım çay kaşığı tarçın ekle, ye. Enerjin düşmez.
Kocakarının el kitabı diye bir çalışma yapacağım yakında

Son düzenleyen: Moderatör:

Hayırlı olsun, inşallah bebeğinin tutunma işaretleridir. Ama fazla dinleme kendini. Bebeğin meşgul şu anda, kendine uygun yer buluyor, kedi gibi orayı yatmaya uygun yumuşaklığa ve sarsıntılara karşı güvenli hale getiriyor, vücudun onu atmasın diye salgılar üretiyor. Bir taraftan bölünüp büyümeye çalışıyor... Ohoo çok işi var onun şimdi annesi, bir de sana işaret göndermek için yorulmasın di mi ama? Bugünü sayma, kaldı 4 gün.

ayyy ne guzel yazmıssın cok tesekkur ederim inşallah bendedir hala....bana doktorum 13.şubat dedi test gününü yani anlıcagın daha 1 haftamız var cnmmmm...zaman gecmıyor allahtan işteyim oyalanıyorum bıraz...

ayyy ne guzel yazmıssın cok tesekkur ederim inşallah bendedir hala....bana doktorum 13.şubat dedi test gününü yani anlıcagın daha 1 haftamız var cnmmmm...zaman gecmıyor allahtan işteyim oyalanıyorum bıraz...

Ne şanslısın, ben o günleri evde geçireceğim bir de. Kendimi atacak çarşı pazar da yok burada, kapıdan burnumu uzatacak hava da

Bana göre de bi tarif varmi acaba :) migren ağrısı ilaç almadan nasıl geçer dünden beri başım catlicak gibi

merhaba benimde dondurulmuştu yumurtalarım 12 şubat test günüm ama bende bir gram belirti yok ben aynıyım:) şimdi sigara içtim ama 3 kere çektim attım pişman oldum

merhaba benimde dondurulmuştu yumurtalarım 12 şubat test günüm ama bende bir gram belirti yok ben aynıyım:) şimdi sigara içtim ama 3 kere çektim attım pişman oldum

ama siğara içmek yok yasak dayanacağız. bebeklerimizin bize dayanması için bizde onlara iyi bakmak adına elimizi dahi sürmeyeceğiz. kocama dedim yanımda içmek yasak, içip yanıma gelmekte yasak :))) sende öyle yapmalısın kimseye yanında sigara içirme.

Son düzenleme:

yok benim eşimde içmiyor sigara canım sıkıldı öyle 2 3 kere cektim attım tedaviye başladım başlayalı ağzıma sürmemiştim ama biraz stresimi aldı :)):akşam idrar yapıcakmısın

kızlar bu estrofemin porspektüsünü okuyunca gebelerde kullanımı yasak yazıyor. hamilelik oluşursa son verilmelidir yazıyor. bizde şuanda bu kavrama girmiyormuyuz. bana kullanmam için verdiler. test gününe kadar.

Canim benimde 4. Gunum bende patliycak bomba modundayim sanki sisirilmis balon gibi :) kendin mi yapiyorsun igneni imkanin varsa baskasi yapsin benim daha acima olmadi

aynı balon evet doğru tabir oturup kalkamıom ya ve iğne yerimi morarttım sonunda kendim yapıorm yarında kontrolüm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…