yok benim eşimde içmiyor sigara canım sıkıldı öyle 2 3 kere cektim attım tedaviye başladım başlayalı ağzıma sürmemiştim ama biraz stresimi aldı :)):akşam idrar yapıcakmısın
AYY BANADA FALA BAKSINd:d:d:
aslında yarın sabah yapayım diyorum geceden sıkışık oluyoruz ya :))) zaten bugün ev curcuna ilaçlarımı içer ben hastayım der yatarım. :))) birde sinir krizi geçirmemek için en iyisi hemen yatmak :))) aslında eve girer girmez yatmak isterdim ama ilaç saatlerim var.((
aynı balon evet doğru tabir oturup kalkamıom ya ve iğne yerimi morarttım sonunda kendim yapıorm yarında kontrolüm var
Saol canım bunu ben tavuk kemiğini kaynatıp suyunu kullanıyorum on numara oluyor. Bol karabiberli limonlu yumurtalı terbiye aynen dediğin gibi benide zıpkın gibi yapıyor. On Numara antibiyotik. :)Aycen, sana da iyi gelir bu.
Geçmiş olsun. Şehriye çorbası yap. O kaynarken bir kaseye limon suyu, karabiber ve yumurta sarısı ekle karıştır. Ocağı kapatınca çorbadan bir iki kaşık ekle üzerine karıştırıp çorbaya karıştıra karıştıra ekle. 15 yıldır hiç yüzümü kara çıkarmadı. Çorbanı içince yat dinlen, terleyeceksin zaten. Duşunu al, iyice kurulan, vaktin müsaitse tekrar yat dinlen. Vaktin yoksa 2 kaşık bala yarım çay kaşığı tarçın ekle, ye. Enerjin düşmez.
Kocakarının el kitabı diye bir çalışma yapacağım yakında
istanbul bakırköyde bir falcı varmış sırf merakımdan gitmek istedim ama sonra korktum dedim kötü bir şey söylerse içime şüphe düşer diye gitmedim. ama hala aklımda kaldı :)))
merhaba benimde dondurulmuştu yumurtalarım 12 şubat test günüm ama bende bir gram belirti yok ben aynıyım:) şimdi sigara içtim ama 3 kere çektim attım pişman oldum
istanbul bakırköyde bir falcı varmış sırf merakımdan gitmek istedim ama sonra korktum dedim kötü bir şey söylerse içime şüphe düşer diye gitmedim. ama hala aklımda kaldı :)))
dün iş yerinden arkadaşım doğum yapmıştı onu aradım. O biliyordu benim başlayacağımı ama başladığımı bilmiyordu. o komşusuna kendisi için baktırırken demişler ona sana bebek haberi gelicek ama bu demiş tedaviyle mi yoksa ameliyatlamı anlamadım demiş. ayyy dedim inşallah hayırlısı olur.
aslında böyle şeylere inanmamak lazım ama insan kendine hakim olamıyor. bütün umut ışığı önemli bizim için :)))
nerdeyse test gunumuz aynı içme cnm içme bebegını dusun bır baslarsan gerısı gelebılır.hem bazılarında hiçbir belirti olmuyor.bır bakıyor hamıle umarım seninde oyledır....
merak eden,msj atan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ediim önceliklebebişimi aldım geldim şükür,1,5 lt su içtim fatihten kadıköye gelene kadar,ilk ultrasonda hiç sıkışık diilsin,15 dk sonra falan tekrar baktılarında ooooo baya sıkışmışsın dediler,hazırlandım çıktım ulun bey yukarıda çok güldü bana nasıl dayanıyosun,patlıycaksın şimdi diye sonda taktılar ameliyathanede,ondan sonra derin bii ohhhhhh çektim,işediğimi anlamadım bile,yapıyomuyum şimdi dedim evde uzanıyorum şimdi,çok uykum var,ben bu gün giremicem,UMUTLUUUU yarın test sonucuna bakmak için giricem,güzel haber ver bize tmm mı canım,ALLAHA EMANET OLUN CANLARRRR
valla helal olsun. kendin iyi cesaret etmişsin yapmayı ama imkanın varsa başkası yapsın insan daha iyi hissediyor kendini.
merak eden,msj atan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ediim önceliklebebişimi aldım geldim şükür,1,5 lt su içtim fatihten kadıköye gelene kadar,ilk ultrasonda hiç sıkışık diilsin,15 dk sonra falan tekrar baktılarında ooooo baya sıkışmışsın dediler,hazırlandım çıktım ulun bey yukarıda çok güldü bana nasıl dayanıyosun,patlıycaksın şimdi diye sonda taktılar ameliyathanede,ondan sonra derin bii ohhhhhh çektim,işediğimi anlamadım bile,yapıyomuyum şimdi dedim evde uzanıyorum şimdi,çok uykum var,ben bu gün giremicem,UMUTLUUUU yarın test sonucuna bakmak için giricem,güzel haber ver bize tmm mı canım,ALLAHA EMANET OLUN CANLARRRR
keşke benim cumartesi olsa test günüm idrar yapmazdım bırak idrarı ben test günü hastaneye nasıl gideceğimi düşünüyorum hadi gittim sonucu alamam ben eşimle konuştum dün o dedi bana alıcam sonucu sen alma o zaman dedi bakalım
Hiç belirti arama canım olmuyor bişey. Benim transfer den sonra 10 gün boyunca göğüs acısı çoktu ve çok büyüdüler şimdi yine büyük ama acı yok. Belirti olmuyo bence
Yok canım regli olucam diye korkmuyorum grip olucam diye korkuyorum. O üçlü benim kurtarıcım hep. Bide tavuk kaynat bol limonlu tavuk suyu çorbası iç. Bende çıkıp alayım tavuk yapim kendime hasta çorbası.
Aycen, sana da iyi gelir bu.
Geçmiş olsun. Şehriye çorbası yap. O kaynarken bir kaseye limon suyu, karabiber ve yumurta sarısı ekle karıştır. Ocağı kapatınca çorbadan bir iki kaşık ekle üzerine karıştırıp çorbaya karıştıra karıştıra ekle. 15 yıldır hiç yüzümü kara çıkarmadı. Çorbanı içince yat dinlen, terleyeceksin zaten. Duşunu al, iyice kurulan, vaktin müsaitse tekrar yat dinlen. Vaktin yoksa 2 kaşık bala yarım çay kaşığı tarçın ekle, ye. Enerjin düşmez.
Kocakarının el kitabı diye bir çalışma yapacağım yakında
işte olman çok iyi canım vakit cabuk gecer ama kendini yorma olur muayyy ne guzel yazmıssın cok tesekkur ederim inşallah bendedir hala....bana doktorum 13.şubat dedi test gününü yani anlıcagın daha 1 haftamız var cnmmmm...zaman gecmıyor allahtan işteyim oyalanıyorum bıraz...
Ne şanslısın, ben o günleri evde geçireceğim bir de. Kendimi atacak çarşı pazar da yok burada, kapıdan burnumu uzatacak hava da
Puzzle güzel fikir. Bir kaç tane edinmeliyim :)
Bana göre de bi tarif varmi acaba :) migren ağrısı ilaç almadan nasıl geçer dünden beri başım catlicak gibi
hahahaha güldürün beni seninde ayın 10 da değil mi? ben senden erken saymaya başladım :))) bir aklım yapma diyor ama aklımın diğer tarafı yap diyor ne olacak gör diyor. belki o da bozuk çıkar :))))
Kızlarrrrrr yarın istanbul yolcusuyum kısmetse ve değişiklik olmazsa adet günüm cuma günü....öle olursa kısmetse cumartesi başlıyorum dualarınız bekliyorum kızlarrrrrr......
Haydi gözün aydın canım. Allah'ım hayırlısını versin sana inşallah canım. O sıkısık olma durumu çok fena. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım.merak eden,msj atan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ediim önceliklebebişimi aldım geldim şükür,1,5 lt su içtim fatihten kadıköye gelene kadar,ilk ultrasonda hiç sıkışık diilsin,15 dk sonra falan tekrar baktılarında ooooo baya sıkışmışsın dediler,hazırlandım çıktım ulun bey yukarıda çok güldü bana nasıl dayanıyosun,patlıycaksın şimdi diye sonda taktılar ameliyathanede,ondan sonra derin bii ohhhhhh çektim,işediğimi anlamadım bile,yapıyomuyum şimdi dedim evde uzanıyorum şimdi,çok uykum var,ben bu gün giremicem,UMUTLUUUU yarın test sonucuna bakmak için giricem,güzel haber ver bize tmm mı canım,ALLAHA EMANET OLUN CANLARRRR
Off ya o benimde kafamı çok karıştırdı. Biran önce pozitif sonuç alsakta bıraksak o ilacı. Erkek çocukta kadın hormonu yüklenebilirmiş kızdada rahim kanseri.kızlar bu estrofemin porspektüsünü okuyunca gebelerde kullanımı yasak yazıyor. hamilelik oluşursa son verilmelidir yazıyor. bizde şuanda bu kavrama girmiyormuyuz. bana kullanmam için verdiler. test gününe kadar.
Çorbalık tavuk lazım yada kemikli tavuk.canım ben bu hastalıkla yanlış anladım galiba bu arada tavuk suyuna çorbanı nasıl yapıyosun
Kızlarrrrrr yarın istanbul yolcusuyum kısmetse ve değişiklik olmazsa adet günüm cuma günü....öle olursa kısmetse cumartesi başlıyorum dualarınız bekliyorum kızlarrrrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?