Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüz su içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy

canım öncelikle frigocanın hayırlı olsun diyorum bayağıdır topiğe giremedim ama herkes herzaman aklımdaydı seninde güzel haberlerini bekliyoruz inşallah şubat ayıda senin ve tüm transfer olacak arkadaşların olsun güzel haberlerle gelin canlarım

canım sen ne yaptın çok merak ediyorum anladığım kadarıyla pazartesi sonuç 30,8 çıktı daha sonra yaptırmadınmı pazartesi 30,8 çıksa bile bunu 24 saate bir ikiye katlayacağını düşünürsen 12,gününde sanırım 240 felan çıkar yani senden umutluyuz hadi test günün gelsinde seninde güzel haberlerini alalım:122::122::118:

Ee ben hala devam ediyorum estrofeme son gittiğimde kullanmaya devam dedi vitaminleri biraktirdi

Yarın sabah test yapıcam inşallah canım . insallah yarın iyi haberi yazarım
Ee ben hala devam ediyorum estrofeme son gittiğimde kullanmaya devam dedi vitaminleri biraktirdi
Off ya insan tereddüt ediyor bu konu üzerine topik bile var. Ben naparım bilmem. Tabi onlar yani doktorlar tutsun diye uğraşıyor çocukların gelecekteki sağlığı pek ilgilendirmez onları tabi. Hep şüphe var

Hayirli olsun canim rabbim onu sana sıkı sıkı baglasin insallah.bende yarin son kontrole gidicem.bakalim transfer olabilecek mi bir aksilik cikicak diye cok korkuyorum.oooffff ya su tsh im dusseydi.

Bana göre de bi tarif varmi acaba :) migren ağrısı ilaç almadan nasıl geçer dünden beri başım catlicak gibi

Sol burun deliğini tıka. Bir de migreni neyin tetiklediği önemli. Öfkeliysen papatya çayı iyi geliyor. Duruş bozukluğu için Sıcak - soğuk kompres. Saçlarını bir sıcak bir soğuk suyla yıkayabilirsin. Üst solunum yolları için burnuna tuzlu su çekebilirsin. Sinüsleri açıyor. En önemlisi uyku. Sıcak bir banyo yap, iyice gevşe ve üşümeden hemen yat. Yatarken sağ kolunun üzerine yatmaya çalış. Bedeninin doğal duruşunu bozma. Kambur olma, ya da sırtüstü yatıp yüzünü yan çevirme. Işıktan, sesten, sinir ve stresten uzak kalman gerek. Ve hala sol burun deliğin tıkalı. Arasıra açıp başağrını kontrol et. Ve ilk fırsatta bir doktorla görüş. Migrenden zor kurtuldum ben de müzminleştirme. Bu arada aklıma gelmeyen bir nedenin varsa onu da paylaş belki bir şey vardır :)

benim içinde fal bakarmısın :))) hangi bilgileri vermem gerek :)))

Bilgi vermene gerek yok şeker, o kadar profesyonel değilim. Yüzyüze olsak daha rahat olurum ama senin sakin olduğun bir zamanda senden aldıklarımı yazarım buraya. Mesela bir sevenini üzüyorsun ama o seni anlamak için çabalıyor, sen de biraz yumuşak ol ve bencil davranmayı bırak derim. Dertleştiğin kişilere dikkat et, bazen yanlış kişilere güveniyorsun derim, İçine attığın dertlerinle yüzleşmen gerek, yoksa onlar bir şekilde senin hayatına yön vermeye başlıyor, sonunda yine sen üzülüyorsun derim. Bugünlerde duygularına güvenme, kendi içinde gelgitlerin var yanılabilirsin derim. Gitmek istediğin yol için acele etme, sonunda hayır var ama vadesi de var, sen sadece gönlünü ferah tut derim. Dedim sanki

Topiği bulamadım ama konu derin galiba tamamınj okumamıştım. Sadece yan etkilerini okurken gebelikte kullanmayın yazıyordu birde ben günde 2 tane içiyorum ((

Ağzına sağlık bir çoğu doğru . Ama hamilemiyim yazmamışsın neyse ben test günümü bekliyeyim bari :)))

Ama şimdi bütün hevesimi kırdın, ne güzel bilmiş teyze moduna girmiştim ben.

Hem geçmiş olsun, hem hayırlı olsun. İnşallah 10 gün sonra da tebrik mesajları yazarız sana buradan.

Topiği bulamadım ama konu derin galiba tamamınj okumamıştım. Sadece yan etkilerini okurken gebelikte kullanmayın yazıyordu birde ben günde 2 tane içiyorum ((

Bende iki tane kullanıyorum. Yarın sonucum çıkınca pozitif olursa inşallah merkezle görüşücem hangi ilaçları bırakacağımı söyleyecekler.onlar demesede estrofemi bırakmak istediğimi söylicem.
Topik çok var google da ara çıkar. Birini kopyalıyayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=438873

Kızlar kan sulandırıcı iğneyi yaparken unutmayın iğne yapacağınız yeri iyice gerdirin ve iğneyi hızlıca batırın ve son olarak çok yavaş ağır ağır enjekte edin. İlk günlerde kendimi mosmor yaptım hala ilk iğnelerin morlukları geçmedi. Bu şekilde yapınca morarmalar bitti nerdeyse ve yanma ağrıda bitti şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…