Dusugun nedenini buldularmi herhangibir test falan yaptilar mi
kızlar frigocanım iyiymiş,çözmüşler,şu an umuttayım,mesanem dolmamış henüzsu içtim 1,5 ltr bekliyorum,duanızı eksik etmeyin byyyyyyyyyyyyyyy
Haydi gözün aydın canım. Allah'ım hayırlısını versin sana inşallah canım. O sıkısık olma durumu çok fena. :) hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım.
Off ya o benimde kafamı çok karıştırdı. Biran önce pozitif sonuç alsakta bıraksak o ilacı. Erkek çocukta kadın hormonu yüklenebilirmiş kızdada rahim kanseri.çok tırsıyorum açıkcası.
Çorbalık tavuk lazım yada kemikli tavuk.
Çok güzel haşlıyorsun.haşlanan tavuk ve kemikleri tencereden çıkarıyorsun.
Kaynayan kemik suyuna tel yada arpa şehriyesini istediğin kıvama göre ayarlıyorsun tencereye atıyorsun. Bir kasede bir yumurta sarısı ve bir limon suyunu çırp yavaşca tencereye dök. :) bir tutam kara biber ve tuz ve istersen minik tavuk parçaları at içine
Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Yarın sabah test yapıcam inşallah canım . insallah yarın iyi haberi yazarımcanım sen ne yaptın çok merak ediyorum anladığım kadarıyla pazartesi sonuç 30,8 çıktı daha sonra yaptırmadınmı pazartesi 30,8 çıksa bile bunu 24 saate bir ikiye katlayacağını düşünürsen 12,gününde sanırım 240 felan çıkar yani senden umutluyuz hadi test günün gelsinde seninde güzel haberlerini alalım:122::122::118:
Off ya insan tereddüt ediyor bu konu üzerine topik bile var. Ben naparım bilmem. Tabi onlar yani doktorlar tutsun diye uğraşıyor çocukların gelecekteki sağlığı pek ilgilendirmez onları tabi. Hep şüphe varEe ben hala devam ediyorum estrofeme son gittiğimde kullanmaya devam dedi vitaminleri biraktirdi
canım inşallah dualrımız seninle
Sagol canim bakalim yarin neler olucak tsh tahlilimi tekrarlicam
merak eden,msj atan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ediim önceliklebebişimi aldım geldim şükür,1,5 lt su içtim fatihten kadıköye gelene kadar,ilk ultrasonda hiç sıkışık diilsin,15 dk sonra falan tekrar baktılarında ooooo baya sıkışmışsın dediler,hazırlandım çıktım ulun bey yukarıda çok güldü bana nasıl dayanıyosun,patlıycaksın şimdi diye sonda taktılar ameliyathanede,ondan sonra derin bii ohhhhhh çektim,işediğimi anlamadım bile,yapıyomuyum şimdi dedim evde uzanıyorum şimdi,çok uykum var,ben bu gün giremicem,UMUTLUUUU yarın test sonucuna bakmak için giricem,güzel haber ver bize tmm mı canım,ALLAHA EMANET OLUN CANLARRRR
Bana göre de bi tarif varmi acaba :) migren ağrısı ilaç almadan nasıl geçer dünden beri başım catlicak gibi
benim içinde fal bakarmısın :))) hangi bilgileri vermem gerek :)))
Yarın sabah test yapıcam inşallah canım . insallah yarın iyi haberi yazarım
Off ya insan tereddüt ediyor bu konu üzerine topik bile var. Ben naparım bilmem. Tabi onlar yani doktorlar tutsun diye uğraşıyor çocukların gelecekteki sağlığı pek ilgilendirmez onları tabi. Hep şüphe var
Bilgi vermene gerek yok şeker, o kadar profesyonel değilim. Yüzyüze olsak daha rahat olurum ama senin sakin olduğun bir zamanda senden aldıklarımı yazarım buraya. Mesela bir sevenini üzüyorsun ama o seni anlamak için çabalıyor, sen de biraz yumuşak ol ve bencil davranmayı bırak derim. Dertleştiğin kişilere dikkat et, bazen yanlış kişilere güveniyorsun derim, İçine attığın dertlerinle yüzleşmen gerek, yoksa onlar bir şekilde senin hayatına yön vermeye başlıyor, sonunda yine sen üzülüyorsun derim. Bugünlerde duygularına güvenme, kendi içinde gelgitlerin var yanılabilirsin derim. Gitmek istediğin yol için acele etme, sonunda hayır var ama vadesi de var, sen sadece gönlünü ferah tut derim. Dedim sanki
Saol canım bunu ben tavuk kemiğini kaynatıp suyunu kullanıyorum on numara oluyor. Bol karabiberli limonlu yumurtalı terbiye aynen dediğin gibi benide zıpkın gibi yapıyor. On Numara antibiyotik. :)
Şimdi çıkıp çorbalık tavuk alıcam.
merak eden,msj atan tüm arkadaşlara çokkkkkk teşekkür ediim önceliklebebişimi aldım geldim şükür,1,5 lt su içtim fatihten kadıköye gelene kadar,ilk ultrasonda hiç sıkışık diilsin,15 dk sonra falan tekrar baktılarında ooooo baya sıkışmışsın dediler,hazırlandım çıktım ulun bey yukarıda çok güldü bana nasıl dayanıyosun,patlıycaksın şimdi diye sonda taktılar ameliyathanede,ondan sonra derin bii ohhhhhh çektim,işediğimi anlamadım bile,yapıyomuyum şimdi dedim evde uzanıyorum şimdi,çok uykum var,ben bu gün giremicem,UMUTLUUUU yarın test sonucuna bakmak için giricem,güzel haber ver bize tmm mı canım,ALLAHA EMANET OLUN CANLARRRR
Topiği bulamadım ama konu derin galiba tamamınj okumamıştım. Sadece yan etkilerini okurken gebelikte kullanmayın yazıyordu birde ben günde 2 tane içiyorum((
Ama şimdi bütün hevesimi kırdın, ne güzel bilmiş teyze moduna girmiştim ben.
canım ben bu hastalıkla yanlış anladım galiba bu arada tavuk suyuna çorbanı nasıl yapıyosun
canım yaaaa allah razı olsun deniycem ama eşim gelince yapıyım yattıgım yerden dahi kalkamıyorum en azından eşim tarif ederim o yapar
canım yaaaa arkadaşların dediği gibi puzzle oynayabilirsin internet üzerinden de oynayabilirsin istersen önerebilecegim bir sayfa var özelden ismini atabilirim
Tersten başlayayım yazmaya, değişiklik olsun :) Puzzle adreslerini bildirebilirsen mutlu olurum ama önce iyileş.
Kocanın iyisi varlık zamanı, sevgisi hastalık zamanı belli olurmuş. (Bunu ben uydurdum) Beceremese de denemesi yeter :)
Tavuk suyuna çorbayı da kemikli tavuk etini (ya da kemikli kırmızı eti) iyice haşlayarak yapıyorsun. Haşlama suyunun yarısını çorba suyu olarak kullan. Hatta etlerinden de didikleyip at çorbaya. Gerisi bildiğin çorba. Yağını ısıt, istersen salça kavur, tavuk ya da et suyunu ekle kaynasın, şehriyesini de ekle, 10 dk. daha karıştırarak kaynat, altını kıs, 5 dk. kadar da öyle kaynasın, çorban hazır. Şehriye yerine pirinç, kavrulmuş un da kullanılabiliyor. hepsi de hem lezzetli, hem etkili. Bebeğine de yaparsın ileride. Yaz kenara
Yok Canim sen yine bilmiş teyzesin :)) bi çok tarifin var maşallah. Migren için olan süpermiş :)) merak etme seni kimse gecemez
Eyvallah, mutlu oldum şimdiSen yarın güzel haberlerle gel, daha da mutlu olacağız hep birlikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?