Ağzına sağlık bir çoğu doğru . Ama hamilemiyim yazmamışsın neyse ben test günümü bekliyeyim bari :)))
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım güzel duaların için teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla opun olur ve Süper yumyumların olur ve akıllı uslu döllensinler inşallah. :)iyi akşamlar kızlar nasılsınızben bugün umuttaydım sabah erkenden damladım oraya ulun bey ilk beni aldı yumişler çok iyi herşey yolunda süper dedi biraz heyecan geldi şu umutsuz yüreğime hayırlısı inşallah cumartesi yine gel pazartesi salı gibi opu yaparpz dedi amanin dedim içimden ne çabuk oldu önceki uzun protokoldu bu bana çok kısa geldi :44:yalnız bugün cetrodıet iğneye başladım ve kasıklarım ağrıyor öncekilri hatırlamıyorum nedense (yada hatırlamak istemiyor)böylemi oluyordu acaba diye:44:
demaydemay hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın demek fatihte oturuyorsun bende fatihte doğdum büyüdüm şimdi orada değilim ama bir sürü akrabamız var fatihte
umutlu arkadaşımızada rabbimden hayırlısını diliyorum
umut tüp bebek merkezinde fiyatlar nedir bilen varmı
Allah razı olsun canım,tsh için ilaç vermişlerdi dimi?biliyosun benimde progesteron hormonum yüksek çıktı diye tedavim ertelenip minişim dondurulmuştu,bende çok korktum düşmezse diye,ama korktuğum gibi olmadı şükür,sende korkma Allahın izniyle güzel olacak herşey,yarın haber ver canım beklicem,ALLAHA EMANETHayirli olsun canim rabbim onu sana sıkı sıkı baglasin insallah.bende yarin son kontrole gidicem.bakalim transfer olabilecek mi bir aksilik cikicak diye cok korkuyorum.oooffff ya su tsh im dusseydi.
jel kullanan arkadaşlar size sorum var,dondurulmuş embriyo transferi olduğu için iğneyi kestiler sabah-akşam jel verdiler,sorum: hergün aynı saatlerde mi uyguladınız jeli,bide 5.gün transferi oldu yaa,10.gün yapsam mı testi,17 şubat test tarihim ve geçen ayın 17sinde adet olmuştum,bana kalsa beklicem test tarihimi ama testten önce adet adet olursam ya diye korkuyorum,cvp bekliyorum kızlarrrr:18:bide herkesin farklı olur diceksiniz biliyorum ama HAMİŞ ARKADAŞLAR,belirtileriniz nelerdi?çok uzattım ama ne biliim bu defa bi garibim:18:
Sen sigara içmişsin, bakmam sana.
jel kullanan arkadaşlar size sorum var,dondurulmuş embriyo transferi olduğu için iğneyi kestiler sabah-akşam jel verdiler,sorum: hergün aynı saatlerde mi uyguladınız jeli,bide 5.gün transferi oldu yaa,10.gün yapsam mı testi,17 şubat test tarihim ve geçen ayın 17sinde adet olmuştum,bana kalsa beklicem test tarihimi ama testten önce adet adet olursam ya diye korkuyorum,cvp bekliyorum kızlarrrr:18:bide herkesin farklı olur diceksiniz biliyorum ama HAMİŞ ARKADAŞLAR,belirtileriniz nelerdi?çok uzattım ama ne biliim bu defa bi garibim:18:
Canim keseyi görünce once estrofemi biraktiriyolar zaten bende kullaniyodum gunde ki tane dun devamli gittiğim. Jinekologtaydim adam antibiyotik verdi okuma dedi ne yazdigini cunku bu zaratli degil bebegine dedi ama illaki hamileleerin kullanmasi riskli filan yazarlar dedi yani dr lara guvenmek zorunda degilmiyiz bilmiyorumkiBende iki tane kullanıyorum. Yarın sonucum çıkınca pozitif olursa inşallah merkezle görüşücem hangi ilaçları bırakacağımı söyleyecekler.onlar demesede estrofemi bırakmak istediğimi söylicem.
Topik çok var google da ara çıkar. Birini kopyalıyayım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=438873
Hayirli olsun Inşallah canim 5. Gun transferi 10. Gunde belli olur ben 8. Gunde ogrendim ama erken yaparsam stres olurum derse yapma bekle adet konusuna gelince hemşire bana ilaçlari kullanirken adet olmazsin demisti son soruya geciyorum :)) kasik agrim hep vardi bilmiyorum belirti mi nabzımin hizlandigini fark ediyodumki hala oyle yuksek bi de hic inanmazdim ama gogusteki mavi damarlar diyorlar ya hep illaki okumussundur sol gogsumde bellu oluyo gercekten gogus ucuma dogru ama sadece sen sordun diye yazdim sonra yazmadinuz deme :)))) belirtiler farkli olabilir yacda ilaclarin etkisi olabilir insallah guzel haberler verirsin canim bize öpüyorum hepinizi
Ben içemiyorum ya kıskandım
bende 5.gün dondurulmuşla transferim oldu bugün 6.günüm 5.gün embriyosuyla ne 3.gün embriyosunun farkı ne hangisi olması gereken benim hiç belirtim yok öyle göğüs ucu ağrıları büyüme felen hatta hiç ağrım yok bende pazartesi yaptırsam cıkarmı yaa 10.gün oluyor
bende 5.gün dondurulmuşla transferim oldu bugün 6.günüm 5.gün embriyosuyla ne 3.gün embriyosunun farkı ne hangisi olması gereken benim hiç belirtim yok öyle göğüs ucu ağrıları büyüme felen hatta hiç ağrım yok bende pazartesi yaptırsam cıkarmı yaa 10.gün oluyor
sigara kıskanılacak birsey değil yaa ben tedaviye başlamadan önce içiyordum cok olmasada günde 4 5 dal ama 4 aydır toplasan 5 tane içmişimdir dünde bir tüttürüyüm dedim 3 kere çektim vicdan yaptım hemen attım:) birdahada içmem üzüldüm sonra eşim duysa beni boğar heralde falı hakkettim dimi şimdi:):)
Ya fark ne biliyo musun 3. Gun embriyosunun 10. Gunu 5. Gun embriyosunun 8. Gunune denk geliyo onun icin erken cikar diyorum yoksa saglikli embriyo oldukatan sonra 3. Gun 5. Gun farketmezbende 5.gün dondurulmuşla transferim oldu bugün 6.günüm 5.gün embriyosuyla ne 3.gün embriyosunun farkı ne hangisi olması gereken benim hiç belirtim yok öyle göğüs ucu ağrıları büyüme felen hatta hiç ağrım yok bende pazartesi yaptırsam cıkarmı yaa 10.gün oluyor
Sabırsız Uraz :) Oğlan yola çıktı gibi sanki. Hiperaktif olacak senin yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?