Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

iyi akşamlar kızlar nasılsınızben bugün umuttaydım sabah erkenden damladım oraya ulun bey ilk beni aldı yumişler çok iyi herşey yolunda süper dedi biraz heyecan geldi şu umutsuz yüreğime hayırlısı inşallah cumartesi yine gel pazartesi salı gibi opu yaparpz dedi amanin dedim içimden ne çabuk oldu önceki uzun protokoldu bu bana çok kısa geldi :44:yalnız bugün cetrodıet iğneye başladım ve kasıklarım ağrıyor öncekilri hatırlamıyorum nedense (yada hatırlamak istemiyor)böylemi oluyordu acaba diye:44:
demaydemay hayırlısı olsun hakkında inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın demek fatihte oturuyorsun bende fatihte doğdum büyüdüm şimdi orada değilim ama bir sürü akrabamız var fatihte
umutlu arkadaşımızada rabbimden hayırlısını diliyorum

Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım güzel duaların için teşekkür ederim. İnşallah hayırlısıyla opun olur ve Süper yumyumların olur ve akıllı uslu döllensinler inşallah. :)
umut tüp bebek merkezinde fiyatlar nedir bilen varmı

İlaçlar dahil 6750 tl.
Hayırlı olsun inşallah

Hayirli olsun canim rabbim onu sana sıkı sıkı baglasin insallah.bende yarin son kontrole gidicem.bakalim transfer olabilecek mi bir aksilik cikicak diye cok korkuyorum.oooffff ya su tsh im dusseydi.
Allah razı olsun canım,tsh için ilaç vermişlerdi dimi?biliyosun benimde progesteron hormonum yüksek çıktı diye tedavim ertelenip minişim dondurulmuştu,bende çok korktum düşmezse diye,ama korktuğum gibi olmadı şükür,sende korkma Allahın izniyle güzel olacak herşey,yarın haber ver canım beklicem,ALLAHA EMANET

jel kullanan arkadaşlar size sorum var,dondurulmuş embriyo transferi olduğu için iğneyi kestiler sabah-akşam jel verdiler,sorum: hergün aynı saatlerde mi uyguladınız jeli,bide 5.gün transferi oldu yaa,10.gün yapsam mı testi,17 şubat test tarihim ve geçen ayın 17sinde adet olmuştum,bana kalsa beklicem test tarihimi ama testten önce adet adet olursam ya diye korkuyorum,cvp bekliyorum kızlarrrr:18:bide herkesin farklı olur diceksiniz biliyorum ama HAMİŞ ARKADAŞLAR,belirtileriniz nelerdi?çok uzattım ama ne biliim bu defa bi garibim:18:

Ayyy yirim ben senin heyecanini olcak canim icini ferah tut

Hayirli olsun Inşallah canim 5. Gun transferi 10. Gunde belli olur ben 8. Gunde ogrendim ama erken yaparsam stres olurum derse yapma bekle adet konusuna gelince hemşire bana ilaçlari kullanirken adet olmazsin demisti son soruya geciyorum :)) kasik agrim hep vardi bilmiyorum belirti mi nabzımin hizlandigini fark ediyodumki hala oyle yuksek bi de hic inanmazdim ama gogusteki mavi damarlar diyorlar ya hep illaki okumussundur sol gogsumde bellu oluyo gercekten gogus ucuma dogru ama sadece sen sordun diye yazdim sonra yazmadinuz deme :)))) belirtiler farkli olabilir yacda ilaclarin etkisi olabilir insallah guzel haberler verirsin canim bize öpüyorum hepinizi

Canim keseyi görünce once estrofemi biraktiriyolar zaten bende kullaniyodum gunde ki tane dun devamli gittiğim. Jinekologtaydim adam antibiyotik verdi okuma dedi ne yazdigini cunku bu zaratli degil bebegine dedi ama illaki hamileleerin kullanmasi riskli filan yazarlar dedi yani dr lara guvenmek zorunda degilmiyiz bilmiyorumki

bende 5.gün dondurulmuşla transferim oldu bugün 6.günüm 5.gün embriyosuyla ne 3.gün embriyosunun farkı ne hangisi olması gereken benim hiç belirtim yok öyle göğüs ucu ağrıları büyüme felen hatta hiç ağrım yok bende pazartesi yaptırsam cıkarmı yaa 10.gün oluyor

Ben içemiyorum ya kıskandım

sigara kıskanılacak birsey değil yaa ben tedaviye başlamadan önce içiyordum cok olmasada günde 4 5 dal ama 4 aydır toplasan 5 tane içmişimdir dünde bir tüttürüyüm dedim 3 kere çektim vicdan yaptım hemen attım:) birdahada içmem üzüldüm sonra eşim duysa beni boğar heralde falı hakkettim dimi şimdi:):)

Sabırsız Uraz :) Oğlan yola çıktı gibi sanki. Hiperaktif olacak senin yüzünden

arkadaşlar günaydın.
bugün sabah bitki çayı içeyim dedim. şirketten arkadaşım içme bitki çayları düşüge neden oluyor dedi. kız kardeşi hamile yeni düşük tehlikesi falan vardı doktoru içme demiş. araştırdım bazı stelerde öyle yazmıyor.

yani aslında çok fazla bilgim yok ama bana verilen bilgi şöyleydi.yumurtanın döllenmesine ve bölünmesine göre değişiyormuş. kimi yumurtalar daha geç bölünebiliyormuş.

Günde 2 paket içerken bıraktım, o günden beri elime almadım ama rüyalarımda içiyorum birkaç gündür :) Canım istemiyor dersem de yalan olur, doğurayım hemen başlarım gibi geliyor.
Bu durumda tamam, falına bakarım. Gerçi diğer mesajımda söylemiştim, erkek geliyor sanki diye. Ama senin sakinleşmen gerek. Aceleciliğin sana önemli bazı şeyleri kaybettirebilir. Taşınmayı düşünüyorsan ya da evle ilgili bir projen varsa acele etme. Doğumdan önce mecburi tamirat tadilat dışında bir şeye başlama. Baharda bir yolculuk düşünüyorsan, gittiğin yerlerin tadını çıkar. Kişilere, sözlere çok takılma.
Şimdilik bu kadar yetsin mi?

Ya fark ne biliyo musun 3. Gun embriyosunun 10. Gunu 5. Gun embriyosunun 8. Gunune denk geliyo onun icin erken cikar diyorum yoksa saglikli embriyo oldukatan sonra 3. Gun 5. Gun farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…