arkadaşlar günaydın.
bugün sabah bitki çayı içeyim dedim. şirketten arkadaşım içme bitki çayları düşüge neden oluyor dedi. kız kardeşi hamile yeni düşük tehlikesi falan vardı doktoru içme demiş. araştırdım bazı stelerde öyle yazmıyor.
arkadaşlar günaydın.
bugün sabah bitki çayı içeyim dedim. şirketten arkadaşım içme bitki çayları düşüge neden oluyor dedi. kız kardeşi hamile yeni düşük tehlikesi falan vardı doktoru içme demiş. araştırdım bazı stelerde öyle yazmıyor.
Ya fark ne biliyo musun 3. Gun embriyosunun 10. Gunu 5. Gun embriyosunun 8. Gunune denk geliyo onun icin erken cikar diyorum yoksa saglikli embriyo oldukatan sonra 3. Gun 5. Gun farketmez
Canim hamileleikte fazlasi zarar ilk haftalarimda bogazim fenaydi gunde bi bardak ihlamur iciyodum sonra kabizlik sorunum oldu dr form cayi icebilirsin demisti bir iki gunde bir kayisili form cayi ictim simdi de idrar yolu enfeksiyonum varmis ( derdim bitmiyo malesef ) dr bizzat kendi sabah aksam papatya cayi ic dedi ilk dun aksam ictim yani demlik demlik icmedikce sorun yok ayrica umutlu mu ne yazmisti nar iyi degilmis diye ben onu da sordum jinekologa yok oyle bisey dedi bana bi kac kere yedim.hatta dedigim gibi herseyi duzeyinde yersek sorun yok abartmamak lazim yine de siz bilirsiniz ama hic birseye sebep olmak istemem kendimde yasadikalrimi yaziyorum sadecearkadaşlar günaydın.
bence içme bende cok duydum kahve bile içmiyorum ben nescafe hani test yapıcaktın sen ne oldu vazmıgectin
jel kullanan arkadaşlar size sorum var,dondurulmuş embriyo transferi olduğu için iğneyi kestiler sabah-akşam jel verdiler,sorum: hergün aynı saatlerde mi uyguladınız jeli,bide 5.gün transferi oldu yaa,10.gün yapsam mı testi,17 şubat test tarihim ve geçen ayın 17sinde adet olmuştum,bana kalsa beklicem test tarihimi ama testten önce adet adet olursam ya diye korkuyorum,cvp bekliyorum kızlarrrr:18:bide herkesin farklı olur diceksiniz biliyorum ama HAMİŞ ARKADAŞLAR,belirtileriniz nelerdi?çok uzattım ama ne biliim bu defa bi garibim:18:
Canim keseyi görünce once estrofemi biraktiriyolar zaten bende kullaniyodum gunde ki tane dun devamli gittiğim. Jinekologtaydim adam antibiyotik verdi okuma dedi ne yazdigini cunku bu zaratli degil bebegine dedi ama illaki hamileleerin kullanmasi riskli filan yazarlar dedi yani dr lara guvenmek zorunda degilmiyiz bilmiyorumki
Günde 2 paket içerken bıraktım, o günden beri elime almadım ama rüyalarımda içiyorum birkaç gündür :) Canım istemiyor dersem de yalan olur, doğurayım hemen başlarım gibi geliyor.
Bu durumda tamam, falına bakarım. Gerçi diğer mesajımda söylemiştim, erkek geliyor sanki diye. Ama senin sakinleşmen gerek. Aceleciliğin sana önemli bazı şeyleri kaybettirebilir. Taşınmayı düşünüyorsan ya da evle ilgili bir projen varsa acele etme. Doğumdan önce mecburi tamirat tadilat dışında bir şeye başlama. Baharda bir yolculuk düşünüyorsan, gittiğin yerlerin tadını çıkar. Kişilere, sözlere çok takılma.
Şimdilik bu kadar yetsin mi?
Haklısın canım güvenmek gerek ama doktor bebeğin o anki durumunu önemsiyor bir 15 yıl sonra çocuk ne durumda bakılıyor mu acaba. Offfff allahım hayırlısını versin inşallah
ayyy evet vazgeçtim dedim çıkmazsa hislerim hepten körelir, şimdi bile hiçbir belirti yok hiçbir şey hissetmiyorum diye strese giriyorum. en iyisi beklemek. ne kaldı ki 2 gün evet zor geçecek ama geçecek. :))))
jel kullanan arkadaşlar size sorum var,dondurulmuş embriyo transferi olduğu için iğneyi kestiler sabah-akşam jel verdiler,sorum: hergün aynı saatlerde mi uyguladınız jeli,bide 5.gün transferi oldu yaa,10.gün yapsam mı testi,17 şubat test tarihim ve geçen ayın 17sinde adet olmuştum,bana kalsa beklicem test tarihimi ama testten önce adet adet olursam ya diye korkuyorum,cvp bekliyorum kızlarrrr:18:bide herkesin farklı olur diceksiniz biliyorum ama HAMİŞ ARKADAŞLAR,belirtileriniz nelerdi?çok uzattım ama ne biliim bu defa bi garibim:18:
ye valla heycanımı,ye bitirAyyy yirim ben senin heyecaniniolcak canim icini ferah tut
Kanı verdim işin yoksa 2 saat bekle. Şu kanı alırken görünse ya pozitif artı işaretleri :))
ye valla heycanımı,ye bitiressahtan olcak mı dersin:18:
daha ilk günüm ama dellendim resmen,niye bu kadar heyecan yaptım kiHayirli olsun Inşallah canim 5. Gun transferi 10. Gunde belli olur ben 8. Gunde ogrendim ama erken yaparsam stres olurum derse yapma bekle adet konusuna gelince hemşire bana ilaçlari kullanirken adet olmazsin demisti son soruya geciyorum :)) kasik agrim hep vardi bilmiyorum belirti mi nabzımin hizlandigini fark ediyodumki hala oyle yuksek bi de hic inanmazdim ama gogusteki mavi damarlar diyorlar ya hep illaki okumussundur sol gogsumde bellu oluyo gercekten gogus ucuma dogru ama sadece sen sordun diye yazdim sonra yazmadinuz deme :)))) belirtiler farkli olabilir yacda ilaclarin etkisi olabilir insallah guzel haberler verirsin canim bize öpüyorum hepinizi
Kanı verdim işin yoksa 2 saat bekle. Şu kanı alırken görünse ya pozitif artı işaretleri :))
ee senin pek bişey kalmamış,inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin burdan bizeCNM BENDE SENİN GİBİYİM progesteron hormonum yuksek cıkmıştı gcn ay dondurulmuş transfer edıldı banada .bende günde iki defa jel kullanıyorum aksam genelde 8- 9 arası yapıyorum sabahta 11-12 arası .
embrıyo ya gelınce benım kacıncı gundu ınan aklımda degıl evde yazıyor hepsi.benımde aklıma gelmıyor degıl test yapmak bugun 8.günüm bel ve göğüs agrısından ölüyorum diyebilirim daha bircok belirti ama bunları bebege yormak pek ıstemıyorum sonuç kötu olursa yıkılırım.kendımı en kotuye alıştıryorum herzaman gelecek guzel sonuçlar süpriz olsun bana.buarada test gunum 13 şubat
bende genelde aynı saatlerde uygulamaya çalışıyorum canım,ama ne biliim çok ta şartlandırıp saatini kaçırdıktan sonra strese girmek te istemiyorum,artık nasıl denk gelirse:18: bakalım bende belirti olcak mı,GÜP GÜP GÜP:18:senin bebişin nasıl?bi daha ne zaman görmeye gidicen bebişini?Ben ayni saatlerde uyguluyorum jeli.testi erken yapsan yine gününü bekliyosun sen bilirsin adet olmazsin canim ilaçları kullanirken bide belirti sormussun benim 10.yada 11.gunde göğsümdeki kahverengi halka disa tasmaya basladi bide gözlerim parlakmis bunuda annem diyodu bilmem ne derece doğru
ayyyy bende öle hissediyorum aslında biliyo musun,artık sizin burdaki erkek olacak demenizden mi yoksa gerçekten içimemi doğuyo bilmiorum ama...Olacak canim hemde erkek olcak inan buna kalpten :)
Bende bugun yumyumlarimi gordum sali buyuk ihtimal opum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?