Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bence içme bende cok duydum kahve bile içmiyorum ben nescafe hani test yapıcaktın sen ne oldu vazmıgectin

Yeşil çay, elma çayı falan iç ama adaçayı, ıhlamur, form çayları, nane, maydanoz, dereotu içeren çaylardan uzak dur. Sıcak bir şeylere ihtiyacın oluyorsa meyve çaylarını dene. Sıcak suya bal karıştırman da iyi olur. Her bitki çayı değilse de bazılarının kanı sulandırdığı için
riskli olduğu doğru...

Ya fark ne biliyo musun 3. Gun embriyosunun 10. Gunu 5. Gun embriyosunun 8. Gunune denk geliyo onun icin erken cikar diyorum yoksa saglikli embriyo oldukatan sonra 3. Gun 5. Gun farketmez

hım anladım yumurta toplama işlemi günü hemşire bana 5.gün embriyosu bizim için daha önemli ne erken ne gec 5 gün demişti.hakkımızda hayırlısı olsun

Canim hamileleikte fazlasi zarar ilk haftalarimda bogazim fenaydi gunde bi bardak ihlamur iciyodum sonra kabizlik sorunum oldu dr form cayi icebilirsin demisti bir iki gunde bir kayisili form cayi ictim simdi de idrar yolu enfeksiyonum varmis ( derdim bitmiyo malesef ) dr bizzat kendi sabah aksam papatya cayi ic dedi ilk dun aksam ictim yani demlik demlik icmedikce sorun yok ayrica umutlu mu ne yazmisti nar iyi degilmis diye ben onu da sordum jinekologa yok oyle bisey dedi bana bi kac kere yedim.hatta dedigim gibi herseyi duzeyinde yersek sorun yok abartmamak lazim yine de siz bilirsiniz ama hic birseye sebep olmak istemem kendimde yasadikalrimi yaziyorum sadece

bence içme bende cok duydum kahve bile içmiyorum ben nescafe hani test yapıcaktın sen ne oldu vazmıgectin

ayyy evet vazgeçtim dedim çıkmazsa hislerim hepten körelir, şimdi bile hiçbir belirti yok hiçbir şey hissetmiyorum diye strese giriyorum. en iyisi beklemek. ne kaldı ki 2 gün evet zor geçecek ama geçecek. :))))

CNM BENDE SENİN GİBİYİM progesteron hormonum yuksek cıkmıştı gcn ay dondurulmuş transfer edıldı banada .bende günde iki defa jel kullanıyorum aksam genelde 8- 9 arası yapıyorum sabahta 11-12 arası .
embrıyo ya gelınce benım kacıncı gundu ınan aklımda degıl evde yazıyor hepsi.benımde aklıma gelmıyor degıl test yapmak bugun 8.günüm bel ve göğüs agrısından ölüyorum diyebilirim daha bircok belirti ama bunları bebege yormak pek ıstemıyorum sonuç kötu olursa yıkılırım.kendımı en kotuye alıştıryorum herzaman gelecek guzel sonuçlar süpriz olsun bana.buarada test gunum 13 şubat

Haklısın canım güvenmek gerek ama doktor bebeğin o anki durumunu önemsiyor bir 15 yıl sonra çocuk ne durumda bakılıyor mu acaba. Offfff allahım hayırlısını versin inşallah

:) aceleciliğim taşınma tadilat içinmi yapmıyım cocuğamı acele etmeyim:) vallaha bildin tadilat yaptırıcam evimi birkaç eşyamı felen dün hatta düşündüm başlasatmı diye sonra kendi kendime dur bir bebek gelsin dünyaya masraf cok olucak dedim hayırlısı olsun şimdilik yeter ağzına sağlık teşekkürler

Haklısın canım güvenmek gerek ama doktor bebeğin o anki durumunu önemsiyor bir 15 yıl sonra çocuk ne durumda bakılıyor mu acaba. Offfff allahım hayırlısını versin inşallah

Amin canim insallah biz elimizden geleni yapiyoruz evlatlarimiz saglikli sihhatli olsun diye gerisi allaha kalmis

ayyy evet vazgeçtim dedim çıkmazsa hislerim hepten körelir, şimdi bile hiçbir belirti yok hiçbir şey hissetmiyorum diye strese giriyorum. en iyisi beklemek. ne kaldı ki 2 gün evet zor geçecek ama geçecek. :))))

2 gün neki gelir geçer 2 günde sabret canım bendede belirti yok ama 6 güne 9 güne ne belirti beklenirki bizde cok sey bekliyoruz hee test yapmadan hamileyim demek istiyoruz hersey bizim istediğimiz gibi olmuyor işte

Ben ayni saatlerde uyguluyorum jeli.testi erken yapsan yine gününü bekliyosun sen bilirsin adet olmazsin canim ilaçları kullanirken bide belirti sormussun benim 10.yada 11.gunde göğsümdeki kahverengi halka disa tasmaya basladi bide gözlerim parlakmis bunuda annem diyodu bilmem ne derece doğru

Kanı verdim işin yoksa 2 saat bekle. Şu kanı alırken görünse ya pozitif artı işaretleri :))

daha ilk günüm ama dellendim resmen,niye bu kadar heyecan yaptım ki 10 gün sonra ruh halim karar verir sanırsam test yapıp yapmıcaıma,çok korkuyorummmmmmm:18:bende kist olduğu için kasık ağrı hiç bitmez zaten,ama hamişler diyolar yaa bu ağrı farklı diye,onu bilemem işte:44:bak yaa arayada laf sokmuş sonra yazmadınız deme diyeçokk teşekkür ederim yazıp detaylı anlattığın için

ee senin pek bişey kalmamış,inşallah hayırlısıyla güzel haberler verirsin burdan bize ilaçlarda adet belirtileri de aynı ama napalımm o kadar zor kii bu günlere bile gelebilmek,bana da yıkılırım gibi geliyo bazen,sonra diyorum ki ilkinde yıkıldın mı ki bunda yıkılasın,hatta zamanla sanki daha soğukkanlı oluyorum gibi,peşpeşe hamiş haberleri patlatsak ne olur sankiiiii ama galiba tevekkül etmek en iyisi,Rabbim yardım etsin hepimize,çok teşekkürler canım

bende genelde aynı saatlerde uygulamaya çalışıyorum canım,ama ne biliim çok ta şartlandırıp saatini kaçırdıktan sonra strese girmek te istemiyorum,artık nasıl denk gelirse:18: bakalım bende belirti olcak mı,GÜP GÜP GÜP:18:senin bebişin nasıl?bi daha ne zaman görmeye gidicen bebişini?

Olacak canim hemde erkek olcak inan buna kalpten :)

Bende bugun yumyumlarimi gordum sali buyuk ihtimal opum var :)
ayyyy bende öle hissediyorum aslında biliyo musun,artık sizin burdaki erkek olacak demenizden mi yoksa gerçekten içimemi doğuyo bilmiorum ama...nasılmış bakalım yumoşlar,inş sorunsuz geçer opun ve bebiş-bebişlerini alırsın hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…