Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kanı verdim işin yoksa 2 saat bekle. Şu kanı alırken görünse ya pozitif artı işaretleri :))

hayırlı haberlerini bekliyoruz diyeceğim ama senin hamile olduğunu hepimiz düşünüyoruz. sadece için rahatlayacağı için hepimiz mutlu olacağız hamile olduğuna. darısı başımıza

Ohooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)
hamilesin ne kadarlık olduğunu görücen:) yaa kanı merkezdemi veriyorsunuz yoksa herhangi biryerdemi
Yok canım burda erdem hastanesi var orda verdim ölüyorum heyecandan
Umutlu bugun guzel haber alicaz canim ins (amin)

İnşallah canım inşallah

hayırlı haberlerini bekliyoruz diyeceğim ama senin hamile olduğunu hepimiz düşünüyoruz. sadece için rahatlayacağı için hepimiz mutlu olacağız hamile olduğuna. darısı başımıza

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla yüksek değer görsem rahatlayacağım

Ohooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)

Yok canım burda erdem hastanesi var orda verdim ölüyorum heyecandan

İnşallah canım inşallah
beklemenin ne zor olduğunu ilk tedaviden biliyorum zaten canım ama,bu defa farklı gibi,neyse beni boşver de,sen heycanlısındır şimdi,baktım 2 saat sonra vericekler sonucu yazmışsın,hadi güzel haberler ver bize inş

Yaa inan hergun kac kere girip bakiyorum topiclere zaten evdeyim ise pek gitmiyorum yalnizim hep buralarda sayilirim yani ama gecen bi arkadasda yamzisti hamilelerle pek gorusmek istemiyorum gibi bisey yazmisti yani her lafa cok biliyo gibi atlamak istemiyorum ama isteyen herkes icin dua ediyorum esime de hep diyorum cok sukret zor bi surec cok sukur ki biz 1. De sahip olduk ama kac kere deneyenler var rabbim herkesin yardimcisi olsun, bi de kasik agrisi varya transferim oldu daha umutta yatiyorum 45 dk olmamisti bile esime dedimki kasigimin sag tarafi Agriyo ogun bi basladi hep oldu

Demaydemaycim cumartesi opum var ama transfer bu ay olmayacak galiba don duracaklar sana bir sorum olacak transfer icin ne kadar beklicez bir adet donemi gecicek mi canim cok sikilya kendimi bu aya hazirlamistim

benim opum olmuştu hmn sonra adet olmuştum ikinci günü ilaçlara basladım onun dozları artarak gitmışti bana su gun gel kontrole demıştı doktor sanırım 13.günü falandı cumaya denk gelıyordu carsamba transferım oldu ...

Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam

Ben tamamım şimdi sıra sende canımmm

109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam

Cok sevindim canim yaa vallahi boyle guzel haberler duyunca icm dolu tasiyo aglayasim geliyo.su an ezan okunuyo rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bana dua et canim

Ayy gitmeden bi bakayim dedim anneme gidiyorum orda net yok meraktan catlicaktim cok şükür hamilesin Canim Allah tamamina erdirsin insallah

Hay masallah demiştim ama taa ne zaman hadi hayirli ugurlu olsun insallah bu 10 gunde gecmek bilmiyo hee haberin olsun:)))) heyecan merak hic bitmiyo:))

Cok sevindim canim yaa vallahi boyle guzel haberler duyunca icm dolu tasiyo aglayasim geliyo.su an ezan okunuyo rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bana dua et canim
Amiiiiiin canım inşallah Amiiiiiin. Allah'ım bu mutluluğu sanada yaşatsın inşallah.
inanmıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım cok sukur cok sevindim........
Allah razı olsun canım çok şükür hamileyim inşallah
Ayy gitmeden bi bakayim dedim anneme gidiyorum orda net yok meraktan catlicaktim cok şükür hamilesin Canim Allah tamamina erdirsin insallah
Evet canım çok şükür net sonuç aldım inşallah böyle devam eder..
Hay masallah demiştim ama taa ne zaman hadi hayirli ugurlu olsun insallah bu 10 gunde gecmek bilmiyo hee haberin olsun:)))) heyecan merak hic bitmiyo:))

Saolasın canım inşallah devam eder mutluluğum.

hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))

aaayayayaayy çok sevindim yaaa nası mutlu oldum biliodum olumlu olcanı allahım sağlıkla doğumunu nasip etsin öpüyom karnından :)))

Kızlar pazartesi yumyumlar toplancak ben cok acayibim ulun bey fazla olmuş bir ay sonra transfer edebiliriz dedi

Kızlar pazartesi yumyumlar toplancak ben cok acayibim ulun bey fazla olmuş bir ay sonra transfer edebiliriz dedi

bence bir dahaki ay transferim olucak diye üzülme benimde öyle adet olunca ilaçları atınca vücudundan cok rahatlıyorsun sende pko hastasıydın dimi ondan demiştir banada kolay hamilelik için 1 ay ara verdi bak şimdi test günümü bekliyorum sende neden üzülmüşüm diyeceksin vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…