Kanı verdim işin yoksa 2 saat bekle. Şu kanı alırken görünse ya pozitif artı işaretleri :))
Ohooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)daha ilk günüm ama dellendim resmen,niye bu kadar heyecan yaptım ki10 gün sonra ruh halim karar verir sanırsam test yapıp yapmıcaıma,çok korkuyorummmmmmm:18:bende kist olduğu için kasık ağrı hiç bitmez zaten,ama hamişler diyolar yaa bu ağrı farklı diye,onu bilemem işte:44:bak yaa arayada laf sokmuş sonra yazmadınız deme diye çokk teşekkür ederim yazıp detaylı anlattığın için
Yok canım burda erdem hastanesi var orda verdim ölüyorum heyecandanhamilesin ne kadarlık olduğunu görücen:) yaa kanı merkezdemi veriyorsunuz yoksa herhangi biryerdemi
Umutlu bugun guzel haber alicaz canim ins (amin)
hayırlı haberlerini bekliyoruz diyeceğim ama senin hamile olduğunu hepimiz düşünüyoruz. sadece için rahatlayacağı için hepimiz mutlu olacağız hamile olduğuna. darısı başımıza
beklemenin ne zor olduğunu ilk tedaviden biliyorum zaten canım ama,bu defa farklı gibi,neyse beni boşver de,sen heycanlısındır şimdi,baktım 2 saat sonra vericekler sonucu yazmışsın,hadi güzel haberler ver bize inşOhooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)
Yok canım burda erdem hastanesi var orda verdim ölüyorum heyecandan
İnşallah canım inşallah
Ohooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)
böylelikle aynı semtlerde oturduğumuzu anlıyorum. erdem hayırlı ve uğurlu olur ikimize de inşallah bende orda test yaptıracağım. kaça yapıyorlar ? :))) ve beklemek çok zor sana katılıyorum. ilk günler kafama bile takmamıştım tek derdim tutunmasıydı. tahlil aklımda yoktu ama bu hafta Patlayacağım.
Ohooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)
böylelikle aynı semtlerde oturduğumuzu anlıyorum. erdem hayırlı ve uğurlu olur ikimize de inşallah bende orda test yaptıracağım. kaça yapıyorlar ? :))) ve beklemek çok zor sana katılıyorum. ilk günler kafama bile takmamıştım tek derdim tutunmasıydı. tahlil aklımda yoktu ama bu hafta Patlayacağım.
bende merkezde yaptırmayı düşünüyordum sizin gibi bende başka yerde yaptırıyım ama yarım saatte felen veren yeri bulmam lazım:):)hhahaha
daha ilk günüm ama dellendim resmen,niye bu kadar heyecan yaptım ki10 gün sonra ruh halim karar verir sanırsam test yapıp yapmıcaıma,çok korkuyorummmmmmm:18:bende kist olduğu için kasık ağrı hiç bitmez zaten,ama hamişler diyolar yaa bu ağrı farklı diye,onu bilemem işte:44:bak yaa arayada laf sokmuş sonra yazmadınız deme diye çokk teşekkür ederim yazıp detaylı anlattığın için
ye valla heycanımı,ye bitiressahtan olcak mı dersin:18:
Demaydemaycim cumartesi opum var ama transfer bu ay olmayacak galiba don duracaklar sana bir sorum olacak transfer icin ne kadar beklicez bir adet donemi gecicek mi canim cok sikilya kendimi bu aya hazirlamistim
Ben tamamım şimdi sıra sende canımmmbeklemenin ne zor olduğunu ilk tedaviden biliyorum zaten canım ama,bu defa farklı gibi,neyse beni boşver de,sen heycanlısındır şimdi,baktım 2 saat sonra vericekler sonucu yazmışsın,hadi güzel haberler ver bize inş
Sgklı 28 tl cnmOhooo bu daha ilk günler ilerleyen günlerde beklemek daha da zor oluyo canım hele son saatler offf diyorum :)
bende merkezde yaptırmayı düşünüyordum sizin gibi bende başka yerde yaptırıyım ama yarım saatte felen veren yeri bulmam lazım:):)hhahaha
Yarım saatte çıkan sonuçlarda negatif yada pozitif yazıyor değer yok bizim için değer önemli canım
Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam
Hay masallah demiştim ama taa ne zaman hadi hayirli ugurlu olsun insallah bu 10 gunde gecmek bilmiyo hee haberin olsun:)))) heyecan merak hic bitmiyo:))Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
Amiiiiiin canım inşallah Amiiiiiin. Allah'ım bu mutluluğu sanada yaşatsın inşallah.Cok sevindim canim yaa vallahi boyle guzel haberler duyunca icm dolu tasiyo aglayasim geliyo.su an ezan okunuyo rabbim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin bana dua et canim
Allah razı olsun canım çok şükür hamileyim inşallahinanmıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım cok sukur cok sevindim........
Evet canım çok şükür net sonuç aldım inşallah böyle devam eder..Ayy gitmeden bi bakayim dedim anneme gidiyorum orda net yok meraktan catlicaktim cok şükür hamilesin Canim Allah tamamina erdirsin insallah
Hay masallah demiştim ama taa ne zaman hadi hayirli ugurlu olsun insallah bu 10 gunde gecmek bilmiyo hee haberin olsun:)))) heyecan merak hic bitmiyo:))
hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
aaayayayaayy çok sevindim yaaa nası mutlu oldum biliodum olumlu olcanı allahım sağlıkla doğumunu nasip etsin öpüyom karnından :)))
Kızlar pazartesi yumyumlar toplancak ben cok acayibim ulun bey fazla olmuş bir ay sonra transfer edebiliriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?