Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Umutlu umudumsun demistim kendin kafar sevindim nerde o demaydenay halay cekicez ay simdi oda hamile halay cekemez
:118::118:

nebilim ya zaten bişide hissetmiyorum ya üzülsemmi rahatlasammı anlamadımki hayırlısı olsun pko vardı bndede pazartesi toplarkn dicekmiş bir ay snramı değilmi

nebilim ya zaten bişide hissetmiyorum ya üzülsemmi rahatlasammı anlamadımki hayırlısı olsun pko vardı bndede pazartesi toplarkn dicekmiş bir ay snramı değilmi

banada öyle demişti 1 ay ara verdi 1 ay ara dediğide topluycak 12 15 gün içinde adet olucan gidicen doktora estrofem ilaçı vericek 15 gün kullancan rahmin büyüyünce progestan iğne ve 1 kaç ilaç daha vericek 5 günde onu kullancan sonra transfer:) sonrada 12 gün bekle test için bence transfer en son düşünceğin sey senin yumurtaların kalitesine döllenmesine bak transfer zaten olur kaliteli olduktan sonra

eweet kabartıktım kısa boylu şişman kocam var hahah pempe gömlek vardı sen nasıldın cok kişi vardı ya hepsine bakıom valla

Canim tam karsinda oturuyoduk sarisin bi bayanla sohbet eden kisi bendim esine hic dikkat etmemisim sadece nickinden kiz bagirinca sende ayaga kslkinca anladim yuzune de cok bakamadim da arkadan gordum
Benim de sali gunu opu var ama bana erteleme demedi catlamamasi icin igne verdi cumartesi cagirdi bakalim

hayırlısı olsun ya bakalım bukadar geldik sonrası olumlu olsunda zaman geçio ilk gttiğimdede üç ay sonra gel demişlerdi belki gebelik olur die ama olmadı üçay da geçti bundan sonrada azdaha beklerim

Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam

çokkkkk sevindimm allah tamamına erdirsin. okuyunca tüylerim diken diken oldu mutluluktan gözlerim yaşardı allah bize de nasip etsin bu duyguları. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

aaaaaaaaaaaa burnumun dibindeymişin yaaa ne acayip :))) gördüm ben sizi uyukluoydum zaten ben o arada sonra çıktım yukarı :))) iğne banada verdi ovitrelle bide başka bi iğnedaha verdi cumartesi 23:00 de olcam ikisinide pazartesi sabah gitcem bakalım ya hayırlısı

hayırlısı olsun ya bakalım bukadar geldik sonrası olumlu olsunda zaman geçio ilk gttiğimdede üç ay sonra gel demişlerdi belki gebelik olur die ama olmadı üçay da geçti bundan sonrada azdaha beklerim

aynen öyle plan yapmıycaksın kafanda kurmuycaksın sonra insan daha cok üzülüyor hakkımızda hayırlısı olsun

arkadaşlar bugün belim ve kasıklarım ağrımıyorda değişik birsey yaa nasıl tarif ediyim yanıyor resmen belimle kasıklarım ağlıycam şimdi adet mi oluyorum

arkadaşlar bugün belim ve kasıklarım ağrımıyorda değişik birsey yaa nasıl tarif ediyim yanıyor resmen belimle kasıklarım ağlıycam şimdi adet mi oluyorum

canım ilaçları kullanırken adet olmazmışız diye duymuştum. kendimizi çok dinliyoruz, sürekli bize belirti vermesi için böyle oluncada sürekli bir şeyler hissediyoruz.

canım ilaçları kullanırken adet olmazmışız diye duymuştum. Kendimizi çok dinliyoruz, sürekli bize belirti vermesi için böyle oluncada sürekli bir şeyler hissediyoruz.

ayy vallaha kendimi dinlemiyorum belimle kasığım ateş gibi yanıyor tenimde sapsarı herkes senin neyin var yüzünün hiç rengi yok dio adet değildir dimi normalde adet zor oluyorum ben zaten terslik olur olurum vallaha dayan bebişim dayan 12 şubatı bekle yavruşum:):)

canım benimde bunda önceki transferim dondurulmuş embriyo idi ve 6.gündü ben jelimi hep aynı saatte yapıyodum ben gününü bekledim yani 12 gün test yaptırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…