- 4 Nisan 2010
- 738
- 208
- 133
bence bir dahaki ay transferim olucak diye üzülme benimde öyle adet olunca ilaçları atınca vücudundan cok rahatlıyorsun sende pko hastasıydın dimi ondan demiştir banada kolay hamilelik için 1 ay ara verdi bak şimdi test günümü bekliyorum sende neden üzülmüşüm diyeceksin vardır bir hayır
nebilim ya zaten bişide hissetmiyorum ya üzülsemmi rahatlasammı anlamadımki hayırlısı olsun pko vardı bndede pazartesi toplarkn dicekmiş bir ay snramı değilmi
canim ben seni gordum galiba sarimi saclarin :)
nebilim ya zaten bişide hissetmiyorum ya üzülsemmi rahatlasammı anlamadımki hayırlısı olsun pko vardı bndede pazartesi toplarkn dicekmiş bir ay snramı değilmi
eweet kabartıktım kısa boylu şişman kocam var hahah pempe gömlek vardı sen nasıldın cok kişi vardı ya hepsine bakıom valla
canım ben bu hastalıkla yanlış anladım galiba bu arada tavuk suyuna çorbanı nasıl yapıyosun
canım yaaaa allah razı olsun deniycem ama eşim gelince yapıyım yattıgım yerden dahi kalkamıyorum en azından eşim tarif ederim o yapar
canım yaaaa arkadaşların dediği gibi puzzle oynayabilirsin internet üzerinden de oynayabilirsin istersen önerebilecegim bir sayfa var özelden ismini atabilirim
Tersten başlayayım yazmaya, değişiklik olsun :) Puzzle adreslerini bildirebilirsen mutlu olurum ama önce iyileş.
Kocanın iyisi varlık zamanı, sevgisi hastalık zamanı belli olurmuş. (Bunu ben uydurdum) Beceremese de denemesi yeter :)
Tavuk suyuna çorbayı da kemikli tavuk etini (ya da kemikli kırmızı eti) iyice haşlayarak yapıyorsun. Haşlama suyunun yarısını çorba suyu olarak kullan. Hatta etlerinden de didikleyip at çorbaya. Gerisi bildiğin çorba. Yağını ısıt, istersen salça kavur, tavuk ya da et suyunu ekle kaynasın, şehriyesini de ekle, 10 dk. daha karıştırarak kaynat, altını kıs, 5 dk. kadar da öyle kaynasın, çorban hazır. Şehriye yerine pirinç, kavrulmuş un da kullanılabiliyor. hepsi de hem lezzetli, hem etkili. Bebeğine de yaparsın ileride. Yaz kenara
canım düne göre bugün bıraz daha iyiyim çorba iyi geldi bol limonlu karabiberli ohhhh misss gibi."Kocanın iyisi varlık zamanı, sevgisi hastalık zamanı belli olurmuş"uydurmuşsun ama gerçektende doğru demişsin.istediği zaman her şeyin en güzeli yapar.allah razı olsun.bu arada tarif icin çok sağol ağzından bal damlıyo inşallah bebeğimede yaparım
banada öyle demişti 1 ay ara verdi 1 ay ara dediğide topluycak 12 15 gün içinde adet olucan gidicen doktora estrofem ilaçı vericek 15 gün kullancan rahmin büyüyünce progestan iğne ve 1 kaç ilaç daha vericek 5 günde onu kullancan sonra transfer:) sonrada 12 gün bekle test için bence transfer en son düşünceğin sey senin yumurtaların kalitesine döllenmesine bak transfer zaten olur kaliteli olduktan sonra
Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam
canim tam karsinda oturuyoduk sarisin bi bayanla sohbet eden kisi bendim esine hic dikkat etmemisim sadece nickinden kiz bagirinca sende ayaga kslkinca anladim yuzune de cok bakamadim da arkadan gordum :d
benim de sali gunu opu var ama bana erteleme demedi catlamamasi icin igne verdi cumartesi cagirdi bakalim
Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam
hayırlısı olsun ya bakalım bukadar geldik sonrası olumlu olsunda zaman geçio ilk gttiğimdede üç ay sonra gel demişlerdi belki gebelik olur die ama olmadı üçay da geçti bundan sonrada azdaha beklerim
aynen öyle plan yapmıycaksın kafanda kurmuycaksın sonra insan daha cok üzülüyor hakkımızda hayırlısı olsun
Kızlar pazartesi yumyumlar toplancak ben cok acayibim ulun bey fazla olmuş bir ay sonra transfer edebiliriz dedi
merhaba canim seni bugun umutta gordum pembe gomlegin sari da saclari var dimi...benimde cumartesi toplaniyo seni gibi daha sonra tra sfer olucak.yumurtalarin mi fazla olmus
arkadaşlar bugün belim ve kasıklarım ağrımıyorda değişik birsey yaa nasıl tarif ediyim yanıyor resmen belimle kasıklarım ağlıycam şimdi adet mi oluyorum
eweeeet hahah valla cok tuhaf oluyo böle :d :d sen nerdeydin nasıldın
canım ilaçları kullanırken adet olmazmışız diye duymuştum. Kendimizi çok dinliyoruz, sürekli bize belirti vermesi için böyle oluncada sürekli bir şeyler hissediyoruz.
jel kullanan arkadaşlar size sorum var,dondurulmuş embriyo transferi olduğu için iğneyi kestiler sabah-akşam jel verdiler,sorum: hergün aynı saatlerde mi uyguladınız jeli,bide 5.gün transferi oldu yaa,10.gün yapsam mı testi,17 şubat test tarihim ve geçen ayın 17sinde adet olmuştum,bana kalsa beklicem test tarihimi ama testten önce adet adet olursam ya diye korkuyorum,cvp bekliyorum kızlarrrr:18:bide herkesin farklı olur diceksiniz biliyorum ama HAMİŞ ARKADAŞLAR,belirtileriniz nelerdi?çok uzattım ama ne biliim bu defa bi garibim:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?