Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam

Gözünaydın, çok sevindirdin bugün. Darısı başımıza

aaayayayaayy çok sevindim yaaa nası mutlu oldum biliodum olumlu olcanı allahım sağlıkla doğumunu nasip etsin öpüyom karnından :)))

Kızlar pazartesi yumyumlar toplancak ben cok acayibim ulun bey fazla olmuş bir ay sonra transfer edebiliriz dedi
Hayırlısı olsun canım böylesi dahha hayırlı demekki.vücudun dinlenir iyi olur
umutlu cok sevindim hayırlı olsun gönlüne göre verir Allah inş herseyi darısı diğerlerinin başına

Umutlu umudumsun demistim kendin kafar sevindim nerde o demaydenay halay cekicez ay simdi oda hamile halay cekemez
:118::118:

çokkkkk sevindimm allah tamamına erdirsin. okuyunca tüylerim diken diken oldu mutluluktan gözlerim yaşardı allah bize de nasip etsin bu duyguları. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.

hayırlı olsun çok sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin

umutlu canım süper bir haber..Allahım o günleri hayırlısı ile bizlerede nasip et

Güzel temennileriniz için dualarınız için çook teşekkür ederim. Allah'ım hepinizden razı olsun.
Allah'ım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah canlarrrııım. İyiki varsınız. İnşallah bir kaç aya hepimiz hamişiz..

evraklarımı topluyorum işte çok sitresliyim[/QUOTE]
benim 3. tüp bebek 4-5 aşılama yumurta takibi sayısız, aslen başka yerde görevli olup umut tüp bebek te işlem yapan bir doktora gittim çok ilgileniyorlar, herşey nizamlı
bahçeci kliniği umut tüp bebek ilk defa onlarda yaptırdım çok rahat ol lütfen ilk günlerde ilaca çok ii tepki vermedi dr me sordum incir kürü yapabilirmiyim diye sorun yok deyince sabah akşam incir kürü yaptım günde bir kürdan arı sütü emip bir tatlı kaşığı da polen yedim yasin her akşam ve ayeti el kürsi okumayıda ihmal etmedim gerçekten başlarkende devam ederkende çok umutsuzdum tabi henüz bitmiş bir şey yok belki devam etmeyebilir ama ilk defa bu noktaya geldi o yüzden çok mutluyum, eğer düşünürsen dr umla konuşurum fiyat4500 dü galiba ekstra ilaçlar var ben tanıdık eczane buldum dr de zaten yardımcı oluyor ilaç fiyatlarını geri çeken reprezantları öneriyor, bilmiyorum süreç ilerledikçede haberleşiriz sorun olursa da yazarsın çünkü bu ilerleme aşamasında bir çok şeyi merak ediyorsun yaptıranlardan duymak başka o güzel günü sende görür yaşarsın inş, sebebi de bir kaç tane endometriozis var yok arası yumurta rezervi az fsh 10 ve üstü eşin spermler ileri hızlı sayısı yok denecek kadar az falan PAPATYA NIN DİKKATİNE

olur mu canım öyle şey,sen artık tecrübelisin,senden fikir almak bi nimet,kendi adıma sölicek olursam,evet ilkinde tuttu senin çok şükür bu bile bana umut,belki benim birincide diil ikincide,belki daha sonra olacak,ama dedim yaa umut işte.çok saol cvpların ve ilgin için Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin

Demaydemaycim cumartesi opum var ama transfer bu ay olmayacak galiba don duracaklar sana bir sorum olacak transfer icin ne kadar beklicez bir adet donemi gecicek mi canim cok sikilya kendimi bu aya hazirlamistim
şimdiden opun hayırlı olsun canım,kaliteli yumoşların olsun inş. evet bi adet dönemi bekliyolar ve adetin 2 günü falan estrofeme başlıyosun,ertelemeye üzülme sakın,dondurulmuş çok daha rahat her yönden,transferin rahat geçtiğinde anlıycaksın demek istediğimi,Allah yardımcın olsun canım

canım benimde bunda önceki transferim dondurulmuş embriyo idi ve 6.gündü ben jelimi hep aynı saatte yapıyodum ben gününü bekledim yani 12 gün test yaptırdım.
saol canım cvp için,artık yapıcam ne zaman denk gelirse,geçen tedavide çok dikkat ettim,bunda koyverdim kendimi kısmetten öte yol yokmuş ne de olsa...

Sagol canim amin insallah iyi olur erteleme biraz uzdu tabi ama hayirlisi beklemekte baska care yok tiroid im duser ozamana kadar senin iyi haberlsrinide almis oluruz bana destek olursun sana tek embriyomu kondu.ben iki isticem ama cesaret edemiyorum sormaya

canım hiç üzülme vardır bundada bir hayır ben 2.tüpte doktorun israrlarına ragmen ertelentirmedim ama o ay oshh oldum teşke erteleseydim dedim vardır bundada bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…