Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam
Ağzına sağlık bir çoğu doğru . Ama hamilemiyim yazmamışsın neyse ben test günümü bekliyeyim bari :)))
canım düne göre bugün bıraz daha iyiyim çorba iyi geldi bol limonlu karabiberli ohhhh misss gibi."Kocanın iyisi varlık zamanı, sevgisi hastalık zamanı belli olurmuş"uydurmuşsun ama gerçektende doğru demişsin.istediği zaman her şeyin en güzeli yapar.allah razı olsun.bu arada tarif icin çok sağol ağzından bal damlıyo inşallah bebeğimede yaparım
Geçmiş olsun. Git gel, iç. Kısa zamanda kaldırır ayağa. Hayırla, sağlıkla bebeğini kucağına al da, çorba tarifleri kolay. Kitap yazar gönderirim. Eşine de sana iyi baktığı için benim yerime de teşekkür et. :)
Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam
Geçmiş olsun. Git gel, iç. Kısa zamanda kaldırır ayağa. Hayırla, sağlıkla bebeğini kucağına al da, çorba tarifleri kolay. Kitap yazar gönderirim. Eşine de sana iyi baktığı için benim yerime de teşekkür et. :)
Zanork mumkunse benim hakkimda neler doguyo icine yazar misin cok merak ettim tabi mumkunse:26:
aaayayayaayy çok sevindim yaaa nası mutlu oldum biliodum olumlu olcanı allahım sağlıkla doğumunu nasip etsin öpüyom karnından :)))
Hayırlısı olsun canım böylesi dahha hayırlı demekki.vücudun dinlenir iyi olurKızlar pazartesi yumyumlar toplancak ben cok acayibim ulun bey fazla olmuş bir ay sonra transfer edebiliriz dedi
umutlu cok sevindim hayırlı olsun gönlüne göre verir Allah inş herseyi darısı diğerlerinin başına
Umutlu umudumsun demistim kendin kafar sevindim nerde o demaydenay halay cekicez ay simdi oda hamile halay cekemez
:118::118:
çokkkkk sevindimm allah tamamına erdirsin. okuyunca tüylerim diken diken oldu mutluluktan gözlerim yaşardı allah bize de nasip etsin bu duyguları. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.
hayırlı olsun çok sevindim allahım sağlıcakla kucağına almayı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin
umutlu canım süper bir haber..Allahım o günleri hayırlısı ile bizlerede nasip et
Zanork mumkunse benim hakkimda neler doguyo icine yazar misin cok merak ettim tabi mumkunse:26:
Mümkün tabi. Sende geçmişe yönelik bir duygu yoğunluğu var sanki. Ailenden birisi, istediğin bir şeyle arana girmiş te, haksızlığa uğramışsın gibi. Bir de teninin altında, bazen karnının içinde karıncalanmayla ağrı arasında gidip gelen bir öfke taşıyorsun. At onu. Birisine değil bir yere. Mümkünse akarsu kenarında, değilse banyoda açık suyun altında ağla ve içindeki kötü duyguları suya akıt. Geçmişteki herşeyi ama herşeyi önce affet sonra da unut. Bir daha karşına şu sana şöyle yaptı diye geldiğinde 'ben onu affettim' de. Çok olumsuz ya da çok büyük değil ama seni derinden etkilemiş yaşadıkların. Kendini özgür ve huzurlu hissettiğinde hayat ta senin her istediğini kolayca önüne koyacak. Çok sıkılırsan gözlerini kapa, güneşin karşısında sırtüstü uzandığını, iliklerine kadar ısındığını ve hayatın seni zarifçe ama güvenle sardığını hayal et. Bebek sormak istiyorsun aslında ama bol su içmen, dinlenmen, sakin olman gerektiği dışında şu anda bir şey diyemiyorum. Bir de zamanı geldiğinde kız gelecek gibi önce...
Mümkün tabi. Sende geçmişe yönelik bir duygu yoğunluğu var sanki. Ailenden birisi, istediğin bir şeyle arana girmiş te, haksızlığa uğramışsın gibi. Bir de teninin altında, bazen karnının içinde karıncalanmayla ağrı arasında gidip gelen bir öfke taşıyorsun. At onu. Birisine değil bir yere. Mümkünse akarsu kenarında, değilse banyoda açık suyun altında ağla ve içindeki kötü duyguları suya akıt. Geçmişteki herşeyi ama herşeyi önce affet sonra da unut. Bir daha karşına şu sana şöyle yaptı diye geldiğinde 'ben onu affettim' de. Çok olumsuz ya da çok büyük değil ama seni derinden etkilemiş yaşadıkların. Kendini özgür ve huzurlu hissettiğinde hayat ta senin her istediğini kolayca önüne koyacak. Çok sıkılırsan gözlerini kapa, güneşin karşısında sırtüstü uzandığını, iliklerine kadar ısındığını ve hayatın seni zarifçe ama güvenle sardığını hayal et. Bebek sormak istiyorsun aslında ama bol su içmen, dinlenmen, sakin olman gerektiği dışında şu anda bir şey diyemiyorum. Bir de zamanı geldiğinde kız gelecek gibi önce...
Neler yazmissin canim masallah tesekkur ederim :) ay ins kizim olur cok istiyorum kizim olsun bakalim hayirlisi
Eski yazılara baktım da zaten konunun başında senden hamile sinyali alıyorum yazmışım ki :)
olur mu canım öyle şey,sen artık tecrübelisin,senden fikir almak bi nimet,kendi adıma sölicek olursam,evet ilkinde tuttu senin çok şükür bu bile bana umut,belki benim birincide diil ikincide,belki daha sonra olacak,ama dedim yaa umut işte.çok saol cvpların ve ilgin için Allah bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsinYaa inan hergun kac kere girip bakiyorum topiclere zaten evdeyim ise pek gitmiyorum yalnizim hep buralarda sayilirim yani ama gecen bi arkadasda yamzisti hamilelerle pek gorusmek istemiyorum gibi bisey yazmisti yani her lafa cok biliyo gibi atlamak istemiyorum ama isteyen herkes icin dua ediyorum esime de hep diyorum cok sukret zor bi surec cok sukur ki biz 1. De sahip olduk ama kac kere deneyenler var rabbim herkesin yardimcisi olsun, bi de kasik agrisi varya transferim oldu daha umutta yatiyorum 45 dk olmamisti bile esime dedimki kasigimin sag tarafi Agriyo ogun bi basladi hep oldu
şimdiden opun hayırlı olsun canım,kaliteli yumoşların olsun inş. evet bi adet dönemi bekliyolar ve adetin 2 günü falan estrofeme başlıyosun,ertelemeye üzülme sakın,dondurulmuş çok daha rahat her yönden,transferin rahat geçtiğinde anlıycaksın demek istediğimi,Allah yardımcın olsun canımDemaydemaycim cumartesi opum var ama transfer bu ay olmayacak galiba don duracaklar sana bir sorum olacak transfer icin ne kadar beklicez bir adet donemi gecicek mi canim cok sikilya kendimi bu aya hazirlamistim
Ben tamamım şimdi sıra sende canımmm
Sgklı 28 tl cnm
ahey ahey aheyyyyyyyy tilililililillillililYarım saatte çıkan sonuçlarda negatif yada pozitif yazıyor değer yok bizim için değer önemli canımahanda sana halayyyyy çok sevindim canım,sağ salim al kucağına inş,geç yazdım kusura bakma,3 gündür falan sarhoş gibiyim,uyuyorum sürekli,uyanır uyanmaz hemen sana bakiim dedim,arkandan biz gelicez inş,taze hamişşşş bize de dua et canım,bide testi tekrarlıcak mısın?
saol canım cvp için,artık yapıcam ne zaman denk gelirse,geçen tedavide çok dikkat ettim,bunda koyverdim kendimicanım benimde bunda önceki transferim dondurulmuş embriyo idi ve 6.gündü ben jelimi hep aynı saatte yapıyodum ben gününü bekledim yani 12 gün test yaptırdım.
Sgklı 28 tl cnm
ahey ahey aheyyyyyyyy tilililililillillililahanda sana halayyyyy çok sevindim canım,sağ salim al kucağına inş,geç yazdım kusura bakma,3 gündür falan sarhoş gibiyim,uyuyorum sürekli,uyanır uyanmaz hemen sana bakiim dedim,arkandan biz gelicez inş,taze hamişşşş bize de dua et canım,bide testi tekrarlıcak mısın?
Yok canım test tekrarlanmıyor 10 gün sonra keseye bakılacak inş. Darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım benim. :) ) ) )
şimdiden opun hayırlı olsun canım,kaliteli yumoşların olsun inş. evet bi adet dönemi bekliyolar ve adetin 2 günü falan estrofeme başlıyosun,ertelemeye üzülme sakın,dondurulmuş çok daha rahat her yönden,transferin rahat geçtiğinde anlıycaksın demek istediğimi,Allah yardımcın olsun canım
Yok canım test tekrarlanmıyor 10 gün sonra keseye bakılacak inş. Darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım benim. :) ) ) )
canım yaaa süleyman bey gitti diye üzülmüştük vardır bundada bir hayır
Sagol canim amin insallah iyi olur erteleme biraz uzdu tabi ama hayirlisi beklemekte baska care yok tiroid im duser ozamana kadar senin iyi haberlsrinide almis oluruz bana destek olursun sana tek embriyomu kondu.ben iki isticem ama cesaret edemiyorum sormaya
canım yaaa süleyman bey gitti diye üzülmüştük vardır bundada bir hayır
Kesinlikle hayırlısı buymuş canım. Ulun bey 2 tane koydu süleyman bey olmaz demişti. İkide şans artıyor. Kısmet canım ya tek ya iki bebişim var inşallah.
ayy nasıl anlatıım sevincimi bilmiyorum kii:44: o kadar halay çektim yordum kendimi insan bi teşekkür eder dimi amaBen tamamım şimdi sıra sende canımmm
Yok canım test tekrarlanmıyor 10 gün sonra keseye bakılacak inş. Darısı sana ve isteyen herkese inşallah canım benim. :) ) ) )bu arada yürekten dolu dolu bi aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?