Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

dedim ya hiççç takma bak burdakiler bilir 7 yumoştan 1 tanesi kaldı 5.güne,o da progesteron hormonum yüksek çıktığı için donduruldu ve tedavim ertelendi,benim tek korkum tek embriyom var ya çözünürken bozulsaydı,şükür ki olmadı,taze embriyoyla çok gariptim iğneler opu falan iyice germişti beni,ama dondurulmuşta tüy gibiyim,sende öyle olucaksın inş.hem drun var bi bildiği troid önemli.destek olmaz olur muyum,ne zaman istersenbu arada ben ulun beyi her gördüğümde 2 embriyo diye yedim adamı,eğer 2 embriyom kalsaydı ikisini de transfer edicekti,ama nasip değilmiş,senin gönlünde varsa inş nasip olur sana

Kizlar dayanamayip test yaptim bugun 8.gunum tek cizgi offfffff bisey diyin bana cok kotuyummmnn
ama 8.gün çok erkennnnn kan testi yapan arkadaşlar mesela umutlu bile kan testi olmasına rağmen 12.gün kesinleştirdi,dur bakalım bu ne acele,daha 4 gün var,kaçıncı gün embriyosuydu dicem ama 5.gün de olsa çıkmaz ki,,ah gülüm yaa üzme kendini ya bebiş varsa onu da üzersin bak

Evet 5.gun embriyosuymus erken yaptim değilmi üzülmeye gerek yok degilmi offf neden yaptim ki salak kafam....benil kan testi tarihim 13 subat

Kizlar dayanamayip test yaptim bugun 8.gunum tek cizgi offfffff bisey diyin bana cok kotuyummmnn

Offf ya canım 8. Günde idrarda çıkmaz ancak 10. Günden sonra belki. Benim çıkmadı 10. Günden sonra çıktı oda çok silik çıktı.hiiç üzülmeee hiçç bu günlerde kanda bile çıkmaz

Offf ya canım 8. Günde idrarda çıkmaz ancak 10. Günden sonra belki. Benim çıkmadı 10. Günden sonra çıktı oda çok silik çıktı.hiiç üzülmeee hiçç bu günlerde kanda bile çıkmaz

Tamam arkadasim uzulmicem simdu yataktan kalkiyorum dimdik allahim yazdiysa olur zatn bir haftam kaldı perşembe halay cekicez burda

Evet 5.gun embriyosuymus erken yaptim değilmi üzülmeye gerek yok degilmi offf neden yaptim ki salak kafam....benil kan testi tarihim 13 subat

Benimde 5.gün embriyosu 10. Gün anca sonuç aldım ama karaları bağladım değer düşük olunca kimyasal diye kendimi paraladım boşuna. Kesinlikle gününü bekle üzmem kendimi desede insan kesinlikle üzülüyorsunn

şimdi anlamadığım bişey var senin test tarihin 13 şubatsa nasıl bu gün 8.günün oluyo:44: benim bu gün ilk günüm test tarihim 17 şubat.
Cnm benim 29 ocakta yapildi zstn gunu saymiyoruz doktor bir yazi vermis test tarihi 13.subat yaziyor inan eve gelince gordum birdahada sormadim acikcasi 14.gun dln oluyor sanirim benim bekleme gunum

Cnm benim 29 ocakta yapildi zstn gunu saymiyoruz doktor bir yazi vermis test tarihi 13.subat yaziyor inan eve gelince gordum birdahada sormadim acikcasi 14.gun dln oluyor sanirim benim bekleme gunum
kafanı karıştırmak istemem ama p.tesi 12.gün oluyo,ama senin doktor 15.gün istemiş testi,ne diyelim hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…