Sagol canim amin insallah iyi olur erteleme biraz uzdu tabi ama hayirlisi beklemekte baska care yok tiroid im duser ozamana kadar senin iyi haberlsrinide almis oluruz bana destek olursun sana tek embriyomu kondu.ben iki isticem ama cesaret edemiyorum sormaya
ayy nasıl anlatıım sevincimi bilmiyorum kii:44: o kadar halay çektim yordum kendimi insan bi teşekkür eder dimi amabu arada yürekten dolu dolu bi aminnnnnn
kız sen yorma kendini biz senin yerine çekeriz sen ver talimatları
ayy nasıl anlatıım sevincimi bilmiyorum kii:44: o kadar halay çektim yordum kendimi insan bi teşekkür eder dimi amabu arada yürekten dolu dolu bi aminnnnnn
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim :))) sende bi hamişim de inşallah bak bizde nasıl halay çekicez. :) ) )
dedim ya hiççç takma bak burdakiler bilir 7 yumoştan 1 tanesi kaldı 5.güne,o da progesteron hormonum yüksek çıktığı için donduruldu ve tedavim ertelendi,benim tek korkum tek embriyom var ya çözünürken bozulsaydı,şükür ki olmadı,taze embriyoyla çok gariptim iğneler opu falan iyice germişti beni,ama dondurulmuşta tüy gibiyim,sende öyle olucaksın inş.hem drun var bi bildiği troid önemli.destek olmaz olur muyum,ne zaman istersenSagol canim amin insallah iyi olur erteleme biraz uzdu tabi ama hayirlisi beklemekte baska care yok tiroid im duser ozamana kadar senin iyi haberlsrinide almis oluruz bana destek olursun sana tek embriyomu kondu.ben iki isticem ama cesaret edemiyorum sormaya
bişi dillAllah razı olsun canım çok teşekkür ederim :))) sende bi hamişim de inşallah bak bizde nasıl halay çekicez. :) ) )ben hamiş falan dinlemem,sanal ortamda diil,gerçekte de çekerim
ama 8.gün çok erkennnnnKizlar dayanamayip test yaptim bugun 8.gunum tek cizgi offfffff bisey diyin bana cok kotuyummmnn
Kizlar dayanamayip test yaptim bugun 8.gunum tek cizgi offfffff bisey diyin bana cok kotuyummmnn
ama 8.gün çok erkennnnnkan testi yapan arkadaşlar mesela umutlu bile kan testi olmasına rağmen 12.gün kesinleştirdi,dur bakalım bu ne acele,daha 4 gün var,kaçıncı gün embriyosuydu dicem ama 5.gün de olsa çıkmaz ki,,ah gülüm yaa üzme kendini ya bebiş varsa onu da üzersin bak
Kizlar dayanamayip test yaptim bugun 8.gunum tek cizgi offfffff bisey diyin bana cok kotuyummmnn
canım yaaa teşke yapmasaydın ama daha erken bence şimdi umudunu yitirme test gününde tekrar yap inşallah olumlu sonuçlar alıcaz
Offf ya canım 8. Günde idrarda çıkmaz ancak 10. Günden sonra belki. Benim çıkmadı 10. Günden sonra çıktı oda çok silik çıktı.hiiç üzülmeee hiçç bu günlerde kanda bile çıkmaz
oldu bitiiiiii,yapacak bişey yok,üzülme.Tamam arkadasim uzulmicem simdu yataktan kalkiyorum dimdik allahim yazdiysa olur zatn bir haftam kaldı perşembe halay cekicez burda
Evet 5.gun embriyosuymus erken yaptim değilmi üzülmeye gerek yok degilmi offf neden yaptim ki salak kafam....benil kan testi tarihim 13 subat
oldu bitiiiiii,yapacak bişey yok,üzülme.bak bu aralar bissürü halay çekicez,hepimize inşşşş
şimdi anlamadığım bişey var senin test tarihin 13 şubatsa nasıl bu gün 8.günün oluyo:44: benim bu gün ilk günüm test tarihim 17 şubat.Evet 5.gun embriyosuymus erken yaptim değilmi üzülmeye gerek yok degilmi offf neden yaptim ki salak kafam....benil kan testi tarihim 13 subat
Benimde 5.gün embriyosu 10. Gün anca sonuç aldım ama karaları bağladım değer düşük olunca kimyasal diye kendimi paraladım boşuna. Kesinlikle gününü bekle üzmem kendimi desede insan kesinlikle üzülüyorsunn
Cnm benim 29 ocakta yapildi zstn gunu saymiyoruz doktor bir yazi vermis test tarihi 13.subat yaziyor inan eve gelince gordum birdahada sormadim acikcasi 14.gun dln oluyor sanirim benim bekleme gunumşimdi anlamadığım bişey var senin test tarihin 13 şubatsa nasıl bu gün 8.günün oluyo:44: benim bu gün ilk günüm test tarihim 17 şubat.
inanmıyorum oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
allahım cok sukur cok sevindim........
şimdi anlamadığım bişey var senin test tarihin 13 şubatsa nasıl bu gün 8.günün oluyo:44: benim bu gün ilk günüm test tarihim 17 şubat.
hayırlı olsun canım darı tüm arkadaşlara ve bana
kafanı karıştırmak istemem ama p.tesi 12.gün oluyo,ama senin doktor 15.gün istemiş testi,ne diyelim hayırlısı olsunCnm benim 29 ocakta yapildi zstn gunu saymiyoruz doktor bir yazi vermis test tarihi 13.subat yaziyor inan eve gelince gordum birdahada sormadim acikcasi 14.gun dln oluyor sanirim benim bekleme gunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?