Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

kızlar herkese merhaba.ben biraz yazılanları okudum,pozitif sonuç alan arkadaşlara çok sevindim.ben de bu ay tüp bebek yaptıracağım ilk defa.biraz heyecanlıyım,tedirginim aslında..inşallah bende iyi sonuçlar alırım sizler gibi

Haklisin canim ben kontrollerde 13 yumurta saydim bakalim toplaninca kaci kalicak.beni beklemekten cok cozunurken zarar gorurler mi diye korkuyorum hayirlisi simdilik oncelik senin hayirli haberlerini bekliyorum...sende ananas yedin mi tutunmaya faydasi varmis

Kizlar dayanamayip test yaptim bugun 8.gunum tek cizgi offfffff bisey diyin bana cok kotuyummmnn

Dur hemen idrar testiyle panik yapma cunku bende yaptim tek cizgi cikti o kadar pisman oldumki inan esim hala bilmiyo idrar testi yaptigimi inan uzulmedim o zaman zaten guvenilmez bu testler desim attim gitti onemli olan gununu doldur kan testi yaptir

Hayirli olsun canim insallah ilk ve son olur tedirginlik illaki yasiyo insan ama cok zor surecler degil yeterki moralini yuksek tut ben yumurta toplamaya giderken kolumda serum hemsireye su an vazgecebiliyo muyuz diye sormustum :)) ama korkulacak bisey yokmus

Evet dogru soyluyorsun umarim kan sonucum guzel cikar senin kan testi nasildi sonucu?

Amiiiiiin inşallah. Teşekkür ederiz. Allah'ım hakkında hayırlısını versin inşallah. :) merak etme hayırlısıyla herşey yolunda gider.

Hamileyimmmm şükürler olsun. :)))))
109.1 değerim az değilmi dedim merkeze yok dedi 100 üstü tamamdır dedi. 10 gün sonra kese görmeye gidicem inşallah. :) ilaçlara devam

Ay Canim uyuycAktim şimdi birden aklıma geldin bugün belli olcakti test sonucun Cok şükür olumlu Cok sevindim Masallah Allahim kalbine göre versin insallah istediğin oldu adın gibi hep umutluydun Rabbim yüzünü kara çıkarmadı nasip etti sana bizide dualarından eksik etme olur mu Canim Allahim hayırlı etsin tekrar iyi gecelwr

Kizlar ya bu yumurta toplama islemi cok zor oluyor mu..

canım hayırlısı olsun ilk ve son olsun .doktorun kim?yumurta toplama işlemi zor değil canım anlamıyosun zaten uyuman ve uyanman 25-30 dk sürüyo belki biraz ağrın olabilir o kişiden kişiye değişiyor ağrın olursada ağrı kesici yapıyorlar.

Allah razı olsun canım çok güzel dualar etmişsin.teşkkür ederim. :)) Allah a şükürler olsun bu mutluluğu ben yaşadım inşallah devamı gelir. Allah'ım bu mutluluğu sana ve diğer tüm arkadaşlara yaşatsın inşallah. Hep demiştim bu yıl inşallah hepimiz anne olacağız Allah ın izniyle. . :)
Kizlar ya bu yumurta toplama islemi cok zor oluyor mu..

Yoo hayır ufak bi anestezi altında oluyor işlem. Çıkışta biraz ağrın oluyor kasıklarda ama çok uzun sürmüyor. Rahat ol zaman su gibi akıp geçecek inşallah

Canim ben ege dogum evine gidecegim.bu ayki adetimle onun icin daha doktorumu bilemiyorum..

Ayy insaalah allah razi olsun biran once olsun bitsin istiyorum..

Günaydın kızlar nasılsınız cumanız mübarek olsun.Bugün yapılan güzel dualar kabul olsun inşallah.Hepimizin evi hep mutlu, huzurlu, bereketli olsun.Evlerimize hayırlı yavrular nasip olsun.rabbim bize en güzel şekilde anne ve baba olmayı nasip etsin .(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn)

Son düzenleme:
günaydın kızlar. cumanız mübarak olsun. bugün 11. günüm dayanamadım sabah idrar tahlili yaptım ama hiç çizgi çıkmadı. ( ona takılmak istemiyorum aslında ama en azından silik çıkmazmıydı olsaydı. moralim bozuldu. sürekli başım dönüyor.

Butun guzel dileklerine aminnn diyorum .yarin opum var dualarina benide ekle

cuma gününde güzel duan için aminnnnnnnn

Amin canim cumlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…