Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kaç yumurtan oldu canım. Hayırlı olsun inşallah :)) neden ertelendi tedavin

24 yumurta toplandı fakat bikes adet olmamı sonra transfer olcanı söleidler yarın arıcaklar kaçtane döllendini sölicekler galiba valla kıs sürekli başımda bişiler dedi ama sersemdim hahahah :)

Kızlar merak ettim testi tekrarladım.
680 çıktı sonucum bugün transferin 17. Günü. :) sanırım iyi bir şey keseyi yada keseleri görürüm inşallah. Off ya cumaya randevu bulamıyorum ulun bey çok yoğun

24 yumurta toplandı fakat bikes adet olmamı sonra transfer olcanı söleidler yarın arıcaklar kaçtane döllendini sölicekler galiba valla kıs sürekli başımda bişiler dedi ama sersemdim hahahah :)

Maşallah canım maşallah. yumurta fazla olunca bir ay dinlendiriyorlar. :) hayırlısı buymuş. Dilenmen iyi olacak.

Maşallah canım maşallah. yumurta fazla olunca bir ay dinlendiriyorlar. :) hayırlısı buymuş. Dilenmen iyi olacak.

korkuom bn ya bişi olmaz umarım bakalım yarın ne dcekler kıs on gün snra adet olcaksın dedi 2.günü kontrole gelcn dedi snra nezamn yapcklar onu sölickler gliba

Tedaviye başlayacak arkadaşlar :)
Opu olacak arkadaşlar :)
Transfer olacak arkadaşlar :)
Veeeee 12 günü sayan arkadaşlar:)
Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Allah'ım boool sabır versin inşallah.
ne diliyorsanız o olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar kucaklarınızı doldursun inşallah.
Hepimiz annişler olalım inşallah. :)
Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin

Son düzenleme:

amiin aminnn :))

Valla akinti baya geliyo bildigin yumurtlama akintisi hemsiresiyle gorustum yok catlamaz dedi artik allaha emanet senin 3. Tedavide sorun oldu mu peki
Canım hemşire daha fazla yumurta saymıştı aslında . Opu olunca 3-4 tane az çıktı. Bilmiyorum banada çatlamaz dediler. Zaten Ulun Bey kaderci biraz. Kalanlar kaliteli olunca gerisini düşünmüyor . 8veya 9 kaliteli yumurta toplanmıştı. Bi sorun olmadı yani. Önemli olan sperm kalitesi bizde de o olmadığından 2 tanesi anca iyi olabildi.

kızlar bgün yumyumlar toplandı benm ilk adetimin 2.günü gtcem transfer olıcak bu hfta dondurulcaklar sizce çözülürken sorun olurmu

kızlaaar dondurlması iimi yaaaa
Çok yumurta toplanınca hasta ohss olmasın diye tedaviyi erteliyorlar. Dondurulan embriyo kaliteli olunca güzel çözünüyor. Dondurulmuşun %5 daha şansı oluyormuş diğerine göre . Bide rahim 1 ay dinlendiği için daha avantajlı. Benimde 1 tedavim progesteron yüksekliğinden 1 sonraki aya kalmıştı. Daha rahat oluyor diyebilirim. Canını sıkma.

Âmin Canim âmiiin ne guzel dua etmissin ağzına gönlüne ellerine saglık sen yeni annesin duan insallah kabul olur Allahim hayirlisiyla bize de nasip eder

Oh biraz içim rahatladım ya yarın beni arıcaklar kaçtane olmşdie inşallah sağlıklı olurlar allah herkese nasip etsin

Çok yumurta oldugu için dediler

Panik yapma canim benimde ayni senin gibi 24 tane yumurta toplanmisti transferim bi sonraki ay oldu o zaman üzülmüştüm ama şimdi iyiki öyle olmuş diyorum çünkü ben de çok şişkinlik oldu sancı oldu bide gebelik olsaydi pat diye patlardim herhalde :) bidahaki ay adetin 2.gunu gideceksin sana hap vericek sadece 20.gun gibide transferin olacak böylesi daha rahat oluyo hem rahmin hemde sen dinlenmiş olursun.sonrada gelsin güzel haberler bebisler inşallah :)

Taze anneyle aynı şeyler yaşamış olmak negüsel yaaa sevindim cok şimdik aslında bn yürüyemiodm bile şişlkten nası bi hal aldım patlıcaktım sadce cok heycanlıyım o bir ay nası gecicek bakalım adet olmayı bukadr istemzdim valla şimdi dostınex bide antibiyotk kullanıom bakalım allah herkese evlat nasip etsin sağlıklı inş

Kızlar tup bebek icin rapor cikaracam.sartlari neler 2 asilamam var.sebepsiz kısırlık.
Hangu hastaneden ne kadar surede ve hangi evraklarla alabilirim.acill yardim .

canım benim bildiğim zeynep kamil hastanesinden çıkarabilirsin evrak olarakta sana oradan kağıt veriyorlar o kağıttaki evrakları tamamlayıp çıkarabilirsin

Son düzenleme:
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr olucem heyecandan persembe gebelik testi yapicaz bu son gunler dahada zor geciyormus onu anladim.kasiklarimda arada ağrı var goguslerim dolgun ve sis az ağrısı kladi birde cok garip kasigimdw birsey pit pit birsey atiyor bunu yaşayan varmi merak ettim 2 gundur boyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…