Kaç yumurtan oldu canım. Hayırlı olsun inşallah :)) neden ertelendi tedavinkızlar bgün yumyumlar toplandı benm ilk adetimin 2.günü gtcem transfer olıcak bu hfta dondurulcaklar sizce çözülürken sorun olurmu
kızlaaar dondurlması iimi yaaaa
Kaç yumurtan oldu canım. Hayırlı olsun inşallah :)) neden ertelendi tedavin
24 yumurta toplandı fakat bikes adet olmamı sonra transfer olcanı söleidler yarın arıcaklar kaçtane döllendini sölicekler galiba valla kıs sürekli başımda bişiler dedi ama sersemdim hahahah :)
Maşallah canım maşallah. yumurta fazla olunca bir ay dinlendiriyorlar. :) hayırlısı buymuş. Dilenmen iyi olacak.
Tedaviye başlayacak arkadaşlar :)
Opu olacak arkadaşlar :)
Transfer olacak arkadaşlar :)
Veeeee 12 günü sayan arkadaşlar:)
Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Allah'ım boool sabır versin inşallah.
ne diliyorsanız o olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar kucaklarınızı doldursun inşallah.
Hepimiz annişler olalım inşallah. :)
Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin
Canım hemşire daha fazla yumurta saymıştı aslında . Opu olunca 3-4 tane az çıktı. Bilmiyorum banada çatlamaz dediler. Zaten Ulun Bey kaderci biraz. Kalanlar kaliteli olunca gerisini düşünmüyor . 8veya 9 kaliteli yumurta toplanmıştı. Bi sorun olmadı yani. Önemli olan sperm kalitesi bizde de o olmadığından 2 tanesi anca iyi olabildi.Valla akinti baya geliyo bildigin yumurtlama akintisi hemsiresiyle gorustum yok catlamaz dedi artik allaha emanet senin 3. Tedavide sorun oldu mu peki
kızlar bgün yumyumlar toplandı benm ilk adetimin 2.günü gtcem transfer olıcak bu hfta dondurulcaklar sizce çözülürken sorun olurmu
Çok yumurta toplanınca hasta ohss olmasın diye tedaviyi erteliyorlar. Dondurulan embriyo kaliteli olunca güzel çözünüyor. Dondurulmuşun %5 daha şansı oluyormuş diğerine göre . Bide rahim 1 ay dinlendiği için daha avantajlı. Benimde 1 tedavim progesteron yüksekliğinden 1 sonraki aya kalmıştı. Daha rahat oluyor diyebilirim. Canını sıkma.kızlaaar dondurlması iimi yaaaa
Tedaviye başlayacak arkadaşlar :)
Opu olacak arkadaşlar :)
Transfer olacak arkadaşlar :)
Veeeee 12 günü sayan arkadaşlar:)
Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Allah'ım boool sabır versin inşallah.
ne diliyorsanız o olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar kucaklarınızı doldursun inşallah.
Hepimiz annişler olalım inşallah. :)
Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin
Canım hemşire daha fazla yumurta saymıştı aslında . Opu olunca 3-4 tane az çıktı. Bilmiyorum banada çatlamaz dediler. Zaten Ulun Bey kaderci biraz. Kalanlar kaliteli olunca gerisini düşünmüyor . 8veya 9 kaliteli yumurta toplanmıştı. Bi sorun olmadı yani. Önemli olan sperm kalitesi bizde de o olmadığından 2 tanesi anca iyi olabildi.
Çok yumurta toplanınca hasta ohss olmasın diye tedaviyi erteliyorlar. Dondurulan embriyo kaliteli olunca güzel çözünüyor. Dondurulmuşun %5 daha şansı oluyormuş diğerine göre . Bide rahim 1 ay dinlendiği için daha avantajlı. Benimde 1 tedavim progesteron yüksekliğinden 1 sonraki aya kalmıştı. Daha rahat oluyor diyebilirim. Canını sıkma.
kızlar bgün yumyumlar toplandı benm ilk adetimin 2.günü gtcem transfer olıcak bu hfta dondurulcaklar sizce çözülürken sorun olurmu
Oncelikle gecmis olsun canim be de cumartesi oldum benim transfer seninle ayni adeti beklicem seninki niye ertelendi
Çok yumurta oldugu için dediler
Hayirlisi canim benimde 13 taneden 9 u dollenmeye baslasi yarin arayip 3.gun raporu verip donucaklar bakalim kaci benimle olucak[/QUOT
Hayırlısı olsn hepimiz için ya heycanla beklicez bakalım ongün snra adet olcakmşım ikincigün gtcem bakalım zaman geçsin görcez
Çok yumurta oldugu için dediler
Panik yapma canim benimde ayni senin gibi 24 tane yumurta toplanmisti transferim bi sonraki ay oldu o zaman üzülmüştüm ama şimdi iyiki öyle olmuş diyorum çünkü ben de çok şişkinlik oldu sancı oldu bide gebelik olsaydi pat diye patlardim herhalde :) bidahaki ay adetin 2.gunu gideceksin sana hap vericek sadece 20.gun gibide transferin olacak böylesi daha rahat oluyo hem rahmin hemde sen dinlenmiş olursun.sonrada gelsin güzel haberler bebisler inşallah :)
Kızlar tup bebek icin rapor cikaracam.sartlari neler 2 asilamam var.sebepsiz kısırlık.
Hangu hastaneden ne kadar surede ve hangi evraklarla alabilirim.acill yardim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?