Arkadaşlar çok teşekkür ederim, yarın o zaman umuttan randevu alayım inşallah. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanın nasıl bir yol izleyeceğim bilemiyorum. İnsan başına gelmeden anlamıyor..
Umut tüp bebek işinde çok iyi. Süleyman beye çok kızdım ben benim tedavimi yarıda bıraktı. Çok şükür ulun bey vardı onunla devam ettik çokda memnun kaldım. :) şuan hamileyim Allah'ıma şükürler olsun :))) Darısı tüm kaderdaşımın başına inşallah.[/QUOTE .!.:Çok sevindim, amin inşallah♥️
Hayirlisi canim benimde 13 taneden 9 u dollenmeye baslasi yarin arayip 3.gun raporu verip donucaklar bakalim kaci benimle olucak[/QUOT
Hayırlısı olsn hepimiz için ya heycanla beklicez bakalım ongün snra adet olcakmşım ikincigün gtcem bakalım zaman geçsin görcez
Canim hemen on gun sonraki adetinle mi gel dedi ben yarin arayip sorucam bende hala siskinlik ve sanci devam ediyo hemsire normal olabilir dedi
İnşallah canım kabul olsun dualarımız.Âmin Canim âmiiin ne guzel dua etmissin ağzına gönlüne ellerine saglık sen yeni annesin duan insallah kabul olur Allahim hayirlisiyla bize de nasip eder
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr olucem heyecandan persembe gebelik testi yapicaz bu son gunler dahada zor geciyormus onu anladim.kasiklarimda arada ağrı var goguslerim dolgun ve sis az ağrısı kladi birde cok garip kasigimdw birsey pit pit birsey atiyor bunu yaşayan varmi merak ettim 2 gundur boyleyim
Bana en çok yardımcı olan güzel insan hoşgeldin seni burada gördüğüme çok sevindim
Bebişin meleğin nasıl herşey yolundadır inşallahhh
16. Günde 685 kan değerim ikiz olma ihtimali var mı acaba? :)
Hayırlısı olsun tabi ki canım. :) tek çift hiç mühim değil ama iki embriyo transfer edildi ya ından merakım. İkiside aynı kaliteydi ve sayılamayacak kadar bölünmüşlerdi hayırlısı olsun inşallah. :)Tek gibi gorunuyor cnm benim 14 gun 520 di tekti.tek ilsun senin olsun
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah. :) bende ulun beyin hastasıyım ve çok şükür hamileyim inşallah devamı gelir. :))Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 haftadır yazılarınızı takip ediyorum ama yeni yazmaya başladım.Bizimde sepepsizdi yapılmayan test gitmediğim doktor kalmamıştı ve eşimle evliliğimiz boyunca hiç korunmadık.Daha sonra bir arkadaşım Ulun beyi tavsiye etti bana.Bende bi o kaldı gitmediğim diyerek Ulun beyin yolunu tuttum.Önümüzdeki adetimle tedaviye başlamaya karar verdik.Adetimin 2. Günü gittiğimde kist oluşmuştu ve doğum kontrol ilacına başladım,diğer adetimde gittiğimde herşey normale dönmüştü.Puregon iğne ile 225 ilk vurarak tedavime başladım.Sonra çatlatma iğneleri falan derken 10 tane yumurta toplandı bunlardan 9 U döllendi sonra 5. Güne 5 tane embriyo ulaştı.İki embriyo yerleştirdiler 30 Ocak da.Ertesi güne dondurulacak embriyom kalmadı ama;(Aslında test günüm 11 Şubat ama ben dayanamayıp bu gün idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptırdım o da 342 çıktı.Zor ve yorucu bir yolun bir kısmını geçmiş bulunuyorum sanırım ama daha zor bir dönem başlıyor.Allah tüm bebek isteyenlere kolayca bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ve Ulun beye de güvensin.İşini bilen ve bu konuda başarılı bir Dr.Bu arada bu süreçleri yaşarken hep iyi düşündüm,güzel şeyler olacağına inandım,moralimi bozmadım gezdim,tozdum doğru düzgün sadece 3 gün yattım o da pek yattım sayılmaz iş yapmadım,yanımda birisi vardı sonrasında normal hayatıma devam ettim dikkatli bir şekilde ve yiyeceklerine dikkat ettim.Ananas falan yemedim,süt,peynir,et,sebze yedim ve diyorum ya moralimi yüksek tuttum.Umarım sizler içinde güzel şeyler olur.
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşaallah yazdıklarında birçok sorumun cevabını buldum benim 3. tedavim ve nedense çok umutlu değilim daha doğrusu 2 negatiften sonra kendimi en kötüye alıştırıyorum galiba hayırlısı bakalım birde ben transferden sonra test tarihine kadar sürekli yatmak dinlenmek istemiyorum ki önceki tedavilerimde böyle yapmıştım ve çok zor bir süreçti bu sefer 3-4 gün dinlenip haftayı tamamlayayım diyorum sonra çalışmaya başlayayım yarın ulun beyle görüşecem gerçi oda yatmana gerek yok işine devam edebilirsin diyecek ama ne yapacağımı şaşırdım aslında zamanın test tarihine kadar çabuk geçmesini istiyorum o kadarArkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 haftadır yazılarınızı takip ediyorum ama yeni yazmaya başladım.Bizimde sepepsizdi yapılmayan test gitmediğim doktor kalmamıştı ve eşimle evliliğimiz boyunca hiç korunmadık.Daha sonra bir arkadaşım Ulun beyi tavsiye etti bana.Bende bi o kaldı gitmediğim diyerek Ulun beyin yolunu tuttum.Önümüzdeki adetimle tedaviye başlamaya karar verdik.Adetimin 2. Günü gittiğimde kist oluşmuştu ve doğum kontrol ilacına başladım,diğer adetimde gittiğimde herşey normale dönmüştü.Puregon iğne ile 225 ilk vurarak tedavime başladım.Sonra çatlatma iğneleri falan derken 10 tane yumurta toplandı bunlardan 9 U döllendi sonra 5. Güne 5 tane embriyo ulaştı.İki embriyo yerleştirdiler 30 Ocak da.Ertesi güne dondurulacak embriyom kalmadı ama;(Aslında test günüm 11 Şubat ama ben dayanamayıp bu gün idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptırdım o da 342 çıktı.Zor ve yorucu bir yolun bir kısmını geçmiş bulunuyorum sanırım ama daha zor bir dönem başlıyor.Allah tüm bebek isteyenlere kolayca bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ve Ulun beye de güvensin.İşini bilen ve bu konuda başarılı bir Dr.Bu arada bu süreçleri yaşarken hep iyi düşündüm,güzel şeyler olacağına inandım,moralimi bozmadım gezdim,tozdum doğru düzgün sadece 3 gün yattım o da pek yattım sayılmaz iş yapmadım,yanımda birisi vardı sonrasında normal hayatıma devam ettim dikkatli bir şekilde ve yiyeceklerine dikkat ettim.Ananas falan yemedim,süt,peynir,et,sebze yedim ve diyorum ya moralimi yüksek tuttum.Umarım sizler içinde güzel şeyler olur.
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 haftadır yazılarınızı takip ediyorum ama yeni yazmaya başladım.Bizimde sepepsizdi yapılmayan test gitmediğim doktor kalmamıştı ve eşimle evliliğimiz boyunca hiç korunmadık.Daha sonra bir arkadaşım Ulun beyi tavsiye etti bana.Bende bi o kaldı gitmediğim diyerek Ulun beyin yolunu tuttum.Önümüzdeki adetimle tedaviye başlamaya karar verdik.Adetimin 2. Günü gittiğimde kist oluşmuştu ve doğum kontrol ilacına başladım,diğer adetimde gittiğimde herşey normale dönmüştü.Puregon iğne ile 225 ilk vurarak tedavime başladım.Sonra çatlatma iğneleri falan derken 10 tane yumurta toplandı bunlardan 9 U döllendi sonra 5. Güne 5 tane embriyo ulaştı.İki embriyo yerleştirdiler 30 Ocak da.Ertesi güne dondurulacak embriyom kalmadı ama;(Aslında test günüm 11 Şubat ama ben dayanamayıp bu gün idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptırdım o da 342 çıktı.Zor ve yorucu bir yolun bir kısmını geçmiş bulunuyorum sanırım ama daha zor bir dönem başlıyor.Allah tüm bebek isteyenlere kolayca bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ve Ulun beye de güvensin.İşini bilen ve bu konuda başarılı bir Dr.Bu arada bu süreçleri yaşarken hep iyi düşündüm,güzel şeyler olacağına inandım,moralimi bozmadım gezdim,tozdum doğru düzgün sadece 3 gün yattım o da pek yattım sayılmaz iş yapmadım,yanımda birisi vardı sonrasında normal hayatıma devam ettim dikkatli bir şekilde ve yiyeceklerine dikkat ettim.Ananas falan yemedim,süt,peynir,et,sebze yedim ve diyorum ya moralimi yüksek tuttum.Umarım sizler içinde güzel şeyler olur.
Hayırlısı olsun tabi ki canım. :) tek çift hiç mühim değil ama iki embriyo transfer edildi ya ından merakım. İkiside aynı kaliteydi ve sayılamayacak kadar bölünmüşlerdi hayırlısı olsun inşallah. :)
Hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah tamamına erdirsin inşallah. :) bende ulun beyin hastasıyım ve çok şükür hamileyim inşallah devamı gelir. :))
merhaba kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yarın opum var sabah 9:30 da umuttayız hakkımızda hayırlısı olur inşşalah
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşaallah yazdıklarında birçok sorumun cevabını buldum benim 3. tedavim ve nedense çok umutlu değilim daha doğrusu 2 negatiften sonra kendimi en kötüye alıştırıyorum galiba hayırlısı bakalım birde ben transferden sonra test tarihine kadar sürekli yatmak dinlenmek istemiyorum ki önceki tedavilerimde böyle yapmıştım ve çok zor bir süreçti bu sefer 3-4 gün dinlenip haftayı tamamlayayım diyorum sonra çalışmaya başlayayım yarın ulun beyle görüşecem gerçi oda yatmana gerek yok işine devam edebilirsin diyecek ama ne yapacağımı şaşırdım aslında zamanın test tarihine kadar çabuk geçmesini istiyorum o kadar
kızlar bgün yumyumlar toplandı benm ilk adetimin 2.günü gtcem transfer olıcak bu hfta dondurulcaklar sizce çözülürken sorun olurmu
Tedaviye başlayacak arkadaşlar :)
Opu olacak arkadaşlar :)
Transfer olacak arkadaşlar :)
Veeeee 12 günü sayan arkadaşlar:)
Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Allah'ım boool sabır versin inşallah.
ne diliyorsanız o olsun inşallah. Hayırlı sağlıklı evlatlar kucaklarınızı doldursun inşallah.
Hepimiz annişler olalım inşallah. :)
Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin
Amin. Senin de güzel gidiyor maşallah hamileliğin. Allah tamamına erdirsin, hem bebeğini hem seni bir avazda kurtarsın inşallah :)
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr olucem heyecandan persembe gebelik testi yapicaz bu son gunler dahada zor geciyormus onu anladim.kasiklarimda arada ağrı var goguslerim dolgun ve sis az ağrısı kladi birde cok garip kasigimdw birsey pit pit birsey atiyor bunu yaşayan varmi merak ettim 2 gundur boyleyim
Arkadaşlar merhaba ben yaklaşık 3 haftadır yazılarınızı takip ediyorum ama yeni yazmaya başladım.Bizimde sepepsizdi yapılmayan test gitmediğim doktor kalmamıştı ve eşimle evliliğimiz boyunca hiç korunmadık.Daha sonra bir arkadaşım Ulun beyi tavsiye etti bana.Bende bi o kaldı gitmediğim diyerek Ulun beyin yolunu tuttum.Önümüzdeki adetimle tedaviye başlamaya karar verdik.Adetimin 2. Günü gittiğimde kist oluşmuştu ve doğum kontrol ilacına başladım,diğer adetimde gittiğimde herşey normale dönmüştü.Puregon iğne ile 225 ilk vurarak tedavime başladım.Sonra çatlatma iğneleri falan derken 10 tane yumurta toplandı bunlardan 9 U döllendi sonra 5. Güne 5 tane embriyo ulaştı.İki embriyo yerleştirdiler 30 Ocak da.Ertesi güne dondurulacak embriyom kalmadı ama;(Aslında test günüm 11 Şubat ama ben dayanamayıp bu gün idrar testi yaptım pozitif çıktı sonra dayanamadım kan testi yaptırdım o da 342 çıktı.Zor ve yorucu bir yolun bir kısmını geçmiş bulunuyorum sanırım ama daha zor bir dönem başlıyor.Allah tüm bebek isteyenlere kolayca bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin ve Ulun beye de güvensin.İşini bilen ve bu konuda başarılı bir Dr.Bu arada bu süreçleri yaşarken hep iyi düşündüm,güzel şeyler olacağına inandım,moralimi bozmadım gezdim,tozdum doğru düzgün sadece 3 gün yattım o da pek yattım sayılmaz iş yapmadım,yanımda birisi vardı sonrasında normal hayatıma devam ettim dikkatli bir şekilde ve yiyeceklerine dikkat ettim.Ananas falan yemedim,süt,peynir,et,sebze yedim ve diyorum ya moralimi yüksek tuttum.Umarım sizler içinde güzel şeyler olur.
merhaba kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yarın opum var sabah 9:30 da umuttayız hakkımızda hayırlısı olur inşşalah
Bizim gönlümüz seninle. Hayırla git gel, hayırlı haberler ver inşallah...
Amiiiiiin canım Amiiiiiin inşallah bebişmi bebişlermi daha belli değil cuma günü belli olur inşallah. Tabi randevu bulursam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?