Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Epeydir çoğul gebelik haberi yok sanırım. Hadi sen bi sürpriz yap :) Biz bakmana yardım ederiz merak etme :13:
İnşallah canım inşallah. Ayşecikim üçüz hamileydi teke düştü
Kızlara hep destan lar yazdın banada yazsana cicim bende ne görüyorsun. :) acaba ikizlerim gelecek mi ?:))★★★★

Son düzenleme:
Cnmmmmmm ben yine bi kaç gündür yoktum ama aklım hep sende yakın bi arkadaşımın babası vefat etti onunla ilgilendim
Sen neler yapıyorsun fıstık varmı belirti
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım,nasıl olayım valla bende bilmiyorum,gergin bekleyiş sürüyo,saat 12 yi geçti ve yolu yarıladm,yani 6.günüm bugün:18: belirti olarak midem ekşiyo 2gündür(yemeklere bağlıyorum) göğüslerim şiş ve ağrıyo(crinone jele bağlıyorum)kasık ve bel ağrım var onuda çikolata kistlerimeesadece 3. ve 4.gün acayipp kalbim sıkıştı,pataküte kalbim attı,şimdi iiyim şükür.sen nasılsın,tedaviden bahset bakem accık

Gunaydi canim ya nerelerdesin gozum hep seni ariyo hadi hayirlisi canim az kalmis rabbim insallah yuzumuzu guldurecek

Heeeyy ilk haftalarimda nabzim 117 cikiyodu namaz klarken secdeye gidemiyodum kalbimin carpintisindan hadi bakalim )

ne guzel sen o günü atlattın ve mutlu haberlerle geldiin inşallah boylede gider.

günaydın arkadaşlar yarın test günüm ama benim göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarımda yanma var adet mi olucam ben hiç göğüslerim acımazdı elimi süremiyorum zanork bana birseyler söyle:)

ayy inşallah cnm benımde perşembe hayırlı haberlerını beklıyoruz...

Cnm ben fulyadaki yerinde tadsvi goruyorum sonucunu doktoruna bildiriceksn ayni gun icinde

Buarada benimde goguslerim cok agriyor hatta bugn regl gunum birszdaha agrisi azaldi ama hala bir his var goguslerimde birde kasiklarima tatli tatli agri giriyor ve gidiyor malesef ben birsey hissetmiyorum belkide kendimi kaptirmamak icin oyle dusunmek istiyorum

bugün 11.günüm idrar yapsam cıkarmı yada idrar yapıyım

Cnm bak ben 9.gun yapmıştım burda okudugum birkac kiside çıkmıştı silik cizgi falan bnde hicbirsey cikmadi okdr kotu oldumki herkez ayni olmuyor senin idrara karisma surecinle benimki bir degil kan testi yapip pozitif sonuc alip idrarda cikmayan cok kisi okudum ben oyuzden yarina ne kaldiki bekle bence birde cikmazsa uzulursun bak ben yaptim simdide birsey cikmicak gibi hissediyorum

Bayağı yorucu günler bizi bekliyor anladığım kadarıyla Maşallahh iyi olmanıza sevindim cnm
Bende napim cnm kimyasal gebelik yaşadım kanamam 1 ay sürdü Allahın izniyle mart sonu gibi ikinci donmuşlarımı denicem inşallahhh bizimde senin gibi tatlı bebişimiz olur

Son düzenleme:

evet doğru söylüyorsun yarın sabahı beklemek en iyisi boşuna kendimi üzmüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…