- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
İnşallah canım inşallah. Ayşecikim üçüz hamileydi teke düştüEpeydir çoğul gebelik haberi yok sanırım. Hadi sen bi sürpriz yap :) Biz bakmana yardım ederiz merak etme:13:
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım,nasıl olayım valla bende bilmiyorum,gergin bekleyiş sürüyo,saat 12 yi geçti ve yolu yarıladm,yani 6.günüm bugün:18: belirti olarak midem ekşiyo 2gündür(yemeklere bağlıyorum) göğüslerim şiş ve ağrıyo(crinone jele bağlıyorum)kasık ve bel ağrım var onuda çikolata kistlerimeeCnmmmmmm ben yine bi kaç gündür yoktum ama aklım hep sende yakın bi arkadaşımın babası vefat ettionunla ilgilendim
Sen neler yapıyorsun fıstık varmı belirti
allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım,nasıl olayım valla bende bilmiyorum,gergin bekleyiş sürüyo,saat 12 yi geçti ve yolu yarıladm,yani 6.günüm bugün:18: belirti olarak midem ekşiyo 2gündür(yemeklere bağlıyorum) göğüslerim şiş ve ağrıyo(crinone jele bağlıyorum)kasık ve bel ağrım var onuda çikolata kistlerimeesadece 3. ve 4.gün acayipp kalbim sıkıştı,pataküte kalbim attı,şimdi iiyim şükür.sen nasılsın,tedaviden bahset bakem accık
Kızlar merak ettim testi tekrarladım.
680 çıktı sonucum bugün transferin 17. Günü. :) sanırım iyi bir şey keseyi yada keseleri görürüm inşallah. Off ya cumaya randevu bulamıyorum ulun bey çok yoğun
Heeeyy ilk haftalarimda nabzim 117 cikiyodu namaz klarken secdeye gidemiyodum kalbimin carpintisindan hadi bakalimallah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun canım,nasıl olayım valla bende bilmiyorum,gergin bekleyiş sürüyo,saat 12 yi geçti ve yolu yarıladm,yani 6.günüm bugün:18: belirti olarak midem ekşiyo 2gündür(yemeklere bağlıyorum) göğüslerim şiş ve ağrıyo(crinone jele bağlıyorum)kasık ve bel ağrım var onuda çikolata kistlerimeesadece 3. ve 4.gün acayipp kalbim sıkıştı,pataküte kalbim attı,şimdi iiyim şükür.sen nasılsın,tedaviden bahset bakem accık
Hayirli olsun canim bisey sorucam keseleri gormeye gittiginde muyane ucreti oduyormusun
inşallah canım kabul olsun dualarımız.
Göğüslerden başka bi değişikliğim olmadı benim canım. Daha yeni acısı azaldı.dokunamıyordum. :)
sen dur daha çook heyecan basacak hele son gün ve kanı verdikten sonra zaman hiiiiç geçmiyor. :)
allah'ım sana sabır versin canım. Bekleme işi fenaaa.
biz şimdiden tebrik edelim, belki sonra sıra gelmez. Hayırlı olsun bebeciğin
günaydın arkadaşlar yarın test günüm ama benim göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarımda yanma var adet mi olucam ben hiç göğüslerim acımazdı elimi süremiyorum zanork bana birseyler söyle:)
ayy inşallah cnm benımde perşembe hayırlı haberlerını beklıyoruz...
inş veririm seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz kan sonucunu aldıktan sonra kimi nereyi arıycaz umutu arayıp ulun beyin hemşiresinimi
Insallah canim 3.gun donucak bakalim kaci kalicak..tiroidim yuksek onun icin olmuyo canimdusunce olucak
Cnm ben fulyadaki yerinde tadsvi goruyorum sonucunu doktoruna bildiriceksn ayni gun icinde
Kacinci gunun bugun
bugün 11.günüm idrar yapsam cıkarmı yada idrar yapıyım
Oğluşum iyi çok şükür, şimdilik herşey güzel gidiyor çok yorucu olmasına rağmen. Zamanımın çoğunu alıyor, saat 9:30 da uyuda ben de hemen yatacaktım sözüm ona sabah 6:30 da uyandık da(gece uyanmalarını saymıyorum), o gün içinde uyudu tabi ben uyuyamadım :)) siteye takıldım kaldım. Büyüdükçe daha ilgi oyun istiyor, tabi yoruculuk artıyor. Hatta ilk başlarda 1-2 ay ben ne yaptım falan oldum, uykusuzluk bir yandan, tecrübesizlik bir yandan... Bebeğin dilinden anlamıyorsun, ruh gibi dolaşıyordum, afedersiniz 3 saat tuvaletimi tuttuğumu biliyorum. Sizler şimdi ne diyorsun sen olsun da biz herşeye razıyız diyorsunuzdur duyar gibiyim, hadi inşallah olsun da sizler de yaşayın bunları :))
Yine yardımcı olmaya çalışırım her zaman seve seve, yalnız özelden mesaj atarsanız, topiği takip edemiyorum ara ara girebiliyorum o yüzden göremeyebilirim.
Sen neler yapıyorsun, son durumun nedir? Okuyamadığım için tüm sayfaları
Cnm bak ben 9.gun yapmıştım burda okudugum birkac kiside çıkmıştı silik cizgi falan bnde hicbirsey cikmadi okdr kotu oldumki herkez ayni olmuyor senin idrara karisma surecinle benimki bir degil kan testi yapip pozitif sonuc alip idrarda cikmayan cok kisi okudum ben oyuzden yarina ne kaldiki bekle bence birde cikmazsa uzulursun bak ben yaptim simdide birsey cikmicak gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?