Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Amin cnm benim
Oooo belirtiler süper kızım bel ağrısı var göğüsler şiş daha ne olsun
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun mart sonu gibi tedaviye başlcam o zamana kadar ulun bey bana iğne verdi adı dodex diye sanırım kansızlığa iyi gelen bi iğne 5 gün onu kullanıcam sonrada klasik benexol ve folibol hapları iç dedi tekrar kullanmaya başladım ...
Zaman sanki durdu gibi biran önce tedaviye başlasam keşke

Son düzenleme:
ne guzel sen o günü atlattın ve mutlu haberlerle geldiin inşallah boylede gider.
Hiççte öyle değil canım ya test günü geçti ama kese görmeyi beklemek dahada zormuş. :) bu güzel bekleyişlerimiz hep sürsün sonra kalp atışı sonra sonra sonra :)) bi çok sonra var. Allahım sana ve diğer arkadaşlarada bu mutluluğu yaşatsın inşallah.
Benim ilaçları kullanmaya başladıktan sonra hep göğülerim acıdı. O kadar acıyorduki eşim dahi sarılamıyordu bana :)) daha adet zamanı acısı dindi çok şükür. :) göğüsler nerdeyse iki beden büyüdü :)) hadi hayırlısı inşallah sende benim gibiysen pozitif yakında inşallah :))
inş veririm seninde hayırlı haberlerini bekliyoruz kan sonucunu aldıktan sonra kimi nereyi arıycaz umutu arayıp ulun beyin hemşiresinimi
Evet canım ulun beyyin sekreterini arıyorsun. :) hayırlısı olsun inşallah.
Hadi inşallahhh kalitelidir hepsi
Ben de mart sonu gibi tedavi olucam aynı zamana denk gelebilir :26:
Hadi canım inşallah aramız fazla olmaz inşallah sende nisanda hamileyim de ohhhh miiiis. :) Allah ım yüzünü güldürsün cicim :)

Bizim imtihanlarımız çok sabır istiyor canım çokk

Maşallah maşallahhh sonuc süper cnm sağlıklı olsunlarda tek çift farketmez

Tabi ki fark etmez sağlıklı hayırlı olsun tek olsun benim olsun. İki konduya o yüzden çok merak ediyorum. Hayırlısı neyse o olsun inşallah. :) Allah'ım sanada nasip etsin inşallah

Aynen Öyle cnm sabretmekten başka caremiz yok

Aynen canim keseyi göreceksin ultrason kagidini yanindan ayirmayacaksin kalp atisi icin bekleyeceksin kalbini duyup aglayacaksin sevinçten ama bu en fazla bi hafta idare edecek seni tekrar gitmek icin can atacaksin ben hatta evde bi ultrason olsa hergun baksam bebisime diye dusunmeye basladim artik o derece yani gerisini sen anla artik :) göğüslere gelince sen bundan sonra gör sanciyi acimayi yorgan bile agir geliyo

umutlu seninde göğüslerin ağrıyormuydu benim göğüsler değişti elimi süremiyorum ilaçlardan mı acaba yada adet mi olucam umutlanmak istemiyorum yarında test günüm belim felen ağrımıyor arada kasık yanmam birde gögüsler

Ay hadi insallah benimde ilk zamanlar midem eksime ve yanma yapiyodu kalbim bazen disari cikacakmis gibi atiyodu sonra geciyodu.canim insallah guzel haber almani o kadar cok istiyorum ki Allahim yüzünü güldürsün bu sefer

:)) bunu en iyi sen bilirsin taze anne cici anne çok fena canım ya günler çokk zor geçiyor. :) bide hala dikkat ettiğim içim evde günler geçmiyor. Bi jel için yürüşe çıkıyorum o arada iğnemide yaptırıyorum eve dönüyorum.

Hemde nasıl daha yeni yeni dokuna biliyorum. :) çok fena ağrıyordu. :) hadi inşallahhh hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle canım. :)
Kan verince rve geçerken bide idrar testi al kanın çıkmasına yakın yap. Bak dün yaptığım idrar testinde negatif çıktı iyiki kan varmişim yoksa gebelik yok diye kafayı yerdim. İdrar testlari bozuk çıkabiliyor. Bak kanda 685 çıktı. İyiki kan vermişim. Erken yapılan testler sadece üzüyor

bakalım inş hamileyimdirde ondan göğüslerim bu kadar şişti ve ağrıyor bide devamlı açlık hissi var sabahları kalktığımda midem yanıyor hemen yemek yemek istiyorum

Aman da aman belirtileride olurmuş :)) maşallah kızımıza maşallah. Ay inşallah seninde pozitif haberini alsak hayırlısıyla. Senin halayını çekende çok olur canımmm

Kızlar altın keselerimi :)) pazartesi günü saat 16 30 da görmeye gidiyorum inşallah. Cuma görürüm diye umut ediyordum ama pazartesi gününe ancak randevu buldum. Gelde 2 gün daha sabret. :)

Kızlar altın keselerimi :)) pazartesi günü saat 16 30 da görmeye gidiyorum inşallah. Cuma görürüm diye umut ediyordum ama pazartesi gününe ancak randevu buldum. Gelde 2 gün daha sabret. :)

altın keselerimi derken ikizmi:) ayy hamile kaldık bide rendavu almakmı zor ooo bide ücret alıyorlarmış öylemi ooo keseyi görürüm bende gitmem oraya o kadar ücret veremem ulun beyden mennumum ama cok istiyorlar kese görmede ücret almamaları lazım öyle işmi olur yaa cok saçma yeterince verdik zaten 6100+250 tlde ilaçtı kan parası verdim

İki embriyo transfer edildi canım o yüzden tekmi çiftmi belli değil. :)
Bende başka yere giderim diyordum ama ultrason muayeneinde rahim kalınlığı falan kontrol edilecek ona gere ilaçların bazıları sonlanacak bazıları devam edecek. Normal kadın doğuma gitsem şimdi emin olamıcam acaba kalınlığı doğru ölçtümü diye kuşku olacak o yüzden son bi 250 helali hoş olsun canım. Bebişlerimi riske atamamm. Baksın ulun dedeleri :))) yarın test sonucunu pozitif olarak alıcaksın inşallah merkezi arıcsn ya eğer keseye oraya gideceksen hemen randevunu al.ulun bey çoook dolu

ayy inş hamileyimdirde dediğini yaparım eşimde eğer varsa diyo cinsiyet belli olana kadar git ulun beye dio bana kalsa ulun beyi hiç bırakmam ama işte maddi cok zorlar bizi hayırlısı bakalım eğer gebelik varsa hemen rendevu alırım yoksada artık duruma göre:)):yarın sabah 6 buçukta gidicem testimi yaptırıcam

Nasılsın canım benim sesin soluğun çıkmıyor. Heyecan dorukta mı acaba :)))
Yumoşlarını güzel güzel taplatırsın inşallah. :) Allah'ım sana bol kaliteli yumoş nasip etsin inşallah canım

Kuzummmm sagolasin ins oyle olur cok yumurtlama akintim oldu sanki yumurtalarim catlayip gitti gibi hissediyorum suan ins yaniliyorumdur :) canim senin adina o kadar mutluyim ki inssss rabbim
Kucagina almayi nasip etsin :) dua et bizede senin duan kabul olur simdi :) kendine de cok dikkat et maydanoz nane dereotu yok cig ete dokunmak yok kola cips salam sucuk yok ona gore :)

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Yok ben keselerimi :) göreyim ilaçlar ayarlansın takip için sanırım medicana ya gidicem inşallah ilk aylar çok önemli olduğu için iyi bir doktora gitmek istiyorum. Zehra hanım var bizim gelin ona gidiyor çok iyiymiş kk de yorumlar var.hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…