Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

amin inş hayırlısı olur Allah herkesin gönlüne göre verir inş

Yok yok kötü düşünme tek yumurtalığın varya sıkışmıştır orda onlar ondan öledir :)) salladım ha :)) benimde son günlerde çok şişliğim vardı epeyce büyüdüğündendir. Allah'ım inşallah sana bol kaliteli yumyumlar verecek onlar döllenip içine hooop girecekler inşallah. :) sonra say 12 gün sonra pozitif sonra yine say 10 gün hoppp kese göründü sonra say yine kalp atışları için gün. Daha dur çook heyecan var.korkuyu bırak. :) Allah'ım yüzünü güldürsün canım benim

Bi kere yasadim ben o heyecanlari yaa doktor sirasi beklerken nerdeyse hatim indiriyodum esim dalga geciyodu biraz daha okursan kanatlanip ucucan diye :) akisina biraktim canim heyecanim yok nedense bakalim herseyin hayirl

Ayın 13' perşembe günü saat 13:00 - 14:00 arası kimler merkezde? Elimi tutacak birisi gerekebilir. Nihayet tedaviye başlıyorum :) Beni mi? Tanırsınız ayol, kalp krizi geçirecekmiş gibi görünen tombul şaşkın ben olacağım

Malesef beni pazartesi günü çağırdılar. Günümüz tutmuyor. Ama mutlaka kızlardan biri orda olur. :)) ben doktorumla ilk görüşeceğim gün heyecandan elim ayağıma dolandı saçma sapan konuşmuştum. Hatta bi rüya görmüştüm onu bile anlatmıştım. :)

Bi kere yasadim ben o heyecanlari yaa doktor sirasi beklerken nerdeyse hatim indiriyodum esim dalga geciyodu biraz daha okursan kanatlanip ucucan diye :) akisina biraktim canim heyecanim yok nedense bakalim herseyin hayirl

İnşallah canım hayırlısı olsun. Allah'ım hepimizi hayırlısıyla anne yapsın inşallah

Eeeeyyyyyyyy Uraaaaaaaaaaaazzzzzzzzz, sen hemen kalk, en yakın eczaneye giiiiiiiiiiiit, iki adet idrar testi aaaaaaaaaalllllllll, geeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll. Hemen dediğimiiiiiii yaaaaaaaaaaaaapppppppp, sonucu bizimle de paylaaaaaaaaaaaaşşşşşşş
Müjde için mi? Kestaneli pasta olur. (Millet hamile kalıyo, ben aşeriyom iyi mi?)

yokk almam yarını bekliycem yarın test günüm ama cok korkuyorum gitmeye sonucu almaya ödüm patlıyor yoktur diye

Evet kızlar bugun dayanamayıp test yaptım idrar testi koskoca bir negatiffffffffffffffffffffffffffff
bugun 13.günümdü offff offffff

bana dedin yapma test felen diye sen mi yaptın bekleseydin yaa dur bakalım perşembeye bak ben dayandım yapmadım yapmıycamda günümü bekliycem bence canını sıkma hani göğüslerin felen ağrıyordu neden cıkmadı

offf bilmiyorum kı neden yaptım allahım ya sabır sabır....

Allam yaaaa,her belirtiyi bişeye bağladım,onları görmediniz miiiiiiiiii tedaviye başlayana kadar günler geçmiyo,tedavide su gibi geçiyo,test sonucunu beklemekkkkk PAHA BİÇİLEMEZ,hiç geçmiyo hiçççççççççççgeç olsun,temiz olsun,OLSUNNNNNN.o kadar hakediyoruz ki hepimizzzz,hep güzel haberlerle gel inşallah

Ay hadi insallah benimde ilk zamanlar midem eksime ve yanma yapiyodu kalbim bazen disari cikacakmis gibi atiyodu sonra geciyodu.canim insallah guzel haber almani o kadar cok istiyorum ki Allahim yüzünü güldürsün bu sefer
ayşecikim yaaa inşallahh,ne biliyim,ne yerdeyim ne gökte:44:Allah razı olsun canım benim sen dua et bana tamam mı?bebişine çokkk dikkat et,Rabim korusun sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…