Hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Yok ben keselerimi :) göreyim ilaçlar ayarlansın takip için sanırım medicana ya gidicem inşallah ilk aylar çok önemli olduğu için iyi bir doktora gitmek istiyorum. Zehra hanım var bizim gelin ona gidiyor çok iyiymiş kk de yorumlar var.hayırlısı olsun
Kuzummmm sagolasin ins oyle olur cok yumurtlama akintim oldu sanki yumurtalarim catlayip gitti gibi hissediyorum suan ins yaniliyorumdur :) canim senin adina o kadar mutluyim ki inssss rabbim
Kucagina almayi nasip etsin :) dua et bizede senin duan kabul olur simdi :) kendine de cok dikkat et maydanoz nane dereotu yok cig ete dokunmak yok kola cips salam sucuk yok ona gore :)
Yok yok kötü düşünme tek yumurtalığın varya sıkışmıştır orda onlar ondan öledir :)) salladım ha :)) benimde son günlerde çok şişliğim vardı epeyce büyüdüğündendir. Allah'ım inşallah sana bol kaliteli yumyumlar verecek onlar döllenip içine hooop girecekler inşallah. :) sonra say 12 gün sonra pozitif sonra yine say 10 gün hoppp kese göründü sonra say yine kalp atışları için gün. Daha dur çook heyecan var.korkuyu bırak. :) Allah'ım yüzünü güldürsün canım benim
Ayın 13' perşembe günü saat 13:00 - 14:00 arası kimler merkezde? Elimi tutacak birisi gerekebilir. Nihayet tedaviye başlıyorum :) Beni mi? Tanırsınız ayol, kalp krizi geçirecekmiş gibi görünen tombul şaşkın ben olacağım
Bi kere yasadim ben o heyecanlari yaa doktor sirasi beklerken nerdeyse hatim indiriyodum esim dalga geciyodu biraz daha okursan kanatlanip ucucan diye :) akisina biraktim canim heyecanim yok nedense bakalim herseyin hayirl
günaydın arkadaşlar yarın test günüm ama benim göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarımda yanma var adet mi olucam ben hiç göğüslerim acımazdı elimi süremiyorum zanork bana birseyler söyle:)
Eeeeyyyyyyyy Uraaaaaaaaaaaazzzzzzzzz, sen hemen kalk, en yakın eczaneye giiiiiiiiiiiit, iki adet idrar testi aaaaaaaaaalllllllll, geeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllll. Hemen dediğimiiiiiii yaaaaaaaaaaaaapppppppp, sonucu bizimle de paylaaaaaaaaaaaaşşşşşşş
Müjde için mi? Kestaneli pasta olur. (Millet hamile kalıyo, ben aşeriyom iyi mi?)
Evet kızlar bugun dayanamayıp test yaptım idrar testi koskoca bir negatiffffffffffffffffffffffffffff
bugun 13.günümdü offff offffff
bana dedin yapma test felen diye sen mi yaptın bekleseydin yaa dur bakalım perşembeye bak ben dayandım yapmadım yapmıycamda günümü bekliycem bence canını sıkma hani göğüslerin felen ağrıyordu neden cıkmadı
offf bilmiyorum kı neden yaptım allahım ya sabır sabır....
yokk almam yarını bekliycem yarın test günüm ama cok korkuyorum gitmeye sonucu almaya ödüm patlıyor yoktur diye
Akşam oldu zaten. Boşver. Ama kestaneli pastamı isterim ona göre
söz yarın pozitif sonucu alıyım kestaneli pastan hazır ulun beyle sana:))
amin canımGunaydi canim ya nerelerdesin gozum hep seni ariyo hadi hayirlisi canim az kalmis rabbim insallah yuzumuzu guldurecek
ama sen hamişsin ilk haftalar demişsin vee bebiş büyüdüğü için olabilir,benim ilk 2 günü oldu sadeceHeeeyy ilk haftalarimda nabzim 117 cikiyodu namaz klarken secdeye gidemiyodum kalbimin carpintisindan hadi bakalim)
Allam yaaaa,her belirtiyi bişeye bağladım,onları görmediniz miiiiiiiiiiAmin cnm benim
Oooo belirtiler süper kızım bel ağrısı var göğüsler şiş daha ne olsun
Çok şükür cnm iyi diyelim iyi olsun mart sonu gibi tedaviye başlcam o zamana kadar ulun bey bana iğne verdi adı dodex diye sanırım kansızlığa iyi gelen bi iğne 5 gün onu kullanıcam sonrada klasik benexol ve folibol hapları iç dedi tekrar kullanmaya başladım ...
Zaman sanki durdu gibi biran önce tedaviye başlasam keşke
ayşecikim yaaa inşallahh,ne biliyim,ne yerdeyim ne gökte:44:Allah razı olsun canım benimAy hadi insallah benimde ilk zamanlar midem eksime ve yanma yapiyodu kalbim bazen disari cikacakmis gibi atiyodu sonra geciyodu.canim insallah guzel haber almani o kadar cok istiyorum ki Allahim yüzünü güldürsün bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?