cupcakelove da söledim,bak yaaaaa,belirti mi bilmiyorum kiiiAman da aman belirtileride olurmuş :)) maşallah kızımıza maşallah. Ay inşallah seninde pozitif haberini alsak hayırlısıyla. Senin halayını çekende çok olur canımmm
Kıyamam sana, sen hamile haberini ver, ablana bi de dua et yeter...
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrr olucem heyecandan persembe gebelik testi yapicaz bu son gunler dahada zor geciyormus onu anladim.kasiklarimda arada ağrı var goguslerim dolgun ve sis az ağrısı kladi birde cok garip kasigimdw birsey pit pit birsey atiyor bunu yaşayan varmi merak ettim 2 gundur boyleyim
Canim hemen on gun sonraki adetinle mi gel dedi ben yarin arayip sorucam bende hala siskinlik ve sanci devam ediyo hemsire normal olabilir dedi
merhaba kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim yarın opum var sabah 9:30 da umuttayız hakkımızda hayırlısı olur inşşalah
rabbim hayırlısıyla tamamına erdirir inşaallah yazdıklarında birçok sorumun cevabını buldum benim 3. tedavim ve nedense çok umutlu değilim daha doğrusu 2 negatiften sonra kendimi en kötüye alıştırıyorum galiba hayırlısı bakalım birde ben transferden sonra test tarihine kadar sürekli yatmak dinlenmek istemiyorum ki önceki tedavilerimde böyle yapmıştım ve çok zor bir süreçti bu sefer 3-4 gün dinlenip haftayı tamamlayayım diyorum sonra çalışmaya başlayayım yarın ulun beyle görüşecem gerçi oda yatmana gerek yok işine devam edebilirsin diyecek ama ne yapacağımı şaşırdım aslında zamanın test tarihine kadar çabuk geçmesini istiyorum o kadar
Geçmiş olsun :) Neden sorun olacağını düşünüyorsun? Bu adamların işi bu, sorun olmaması için çabalıyorlar. Kendini üzecek şey arama. Az kalmış bak bebeklerini almana. Sen şimdi kendine dikkat et, bebekler için uygun yer hazırla güzelce, sonra da hamileliğinin tadını çıkar. Şimdiden hayırlı olsun transferin de...
ne guzel sen o günü atlattın ve mutlu haberlerle geldiin inşallah boylede gider.
ayy tesekkur ederim allah mı soylettı acaba?
günaydın arkadaşlar yarın test günüm ama benim göğüslerim inanılmaz ağrıyor kasıklarımda yanma var adet mi olucam ben hiç göğüslerim acımazdı elimi süremiyorum zanork bana birseyler söyle:)
Kuzummmm sagolasin ins oyle olur cok yumurtlama akintim oldu sanki yumurtalarim catlayip gitti gibi hissediyorum suan ins yaniliyorumdur :) canim senin adina o kadar mutluyim ki inssss rabbim
Kucagina almayi nasip etsin :) dua et bizede senin duan kabul olur simdi :) kendine de cok dikkat et maydanoz nane dereotu yok cig ete dokunmak yok kola cips salam sucuk yok ona gore :)
kızlarrrr,tedavisi devam eden ve sonuç bekleyen arkadaşlarımmmmmmm,HEPİNİZİN BEBİŞLERİ OLSUN,SIKI SIKI TUTUNSUN,HEPİNİZE DUA EDİYORUM,SİZDE BANA EDİN OLUR MU?GERÇİ HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI NEYSE O OLSUN,ALLAH YARDIM ETSİN BİZE,ALLAHA EMANET OLUNNNKıyamam sana, sen hamile haberini ver, ablana bi de dua et yeter...
Evet kızlar bugun dayanamayıp test yaptım idrar testi koskoca bir negatiffffffffffffffffffffffffffff
bugun 13.günümdü offff offffff
cupcakelove da söledim,bak yaaaaa,belirti mi bilmiyorum kiiigöğüs ağrısı,bel ağrısı vs hepsini bişeye bağladımmmm hele ben bi hamiş oliim de siz SIKIYSA halay çekmeyin,fururum siziiiiiiiiii
ama niye yaptınnnnnnn. Ben 16 . Günde yaptım negatif çıktı. Kanda 685 çıktı. Idrar testine inanmaaaa. Gününü bekleeee
ayy cnm allah gonderdi seni okadar içten dua ettım ki sana yemin ederim umudumun bittiğinde hep sen yetişiyorsun bana allah razı olsun .....
Allah sendende razı olsun canım benim. :) başıma geleni söyledim . Çok çok merak ediyorsan kan ver bak benim değerler nasıl
9.gün 30.8
12.gün 109.1
16.gün 685
Her kesin bir olmuyo.
cnm perşembe vericem dua et benım için umarım bnmde güzel olur seninki gibi değerlerim....
amin canımevdeyim valla ama arada dışarı da çıkıom ben her gün girip takip ediyorum sizi tam yarıladım yolu bu gün,seninde güzel haberlerini okuyorum,devamı da gelsin inş
e hade bakemmİnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi hamiş ol sen icabına bakarız :))))
İfadeleri yürüttüm senden :)) telden yazınca ifade olmiii
Bu arada en doğrusunu yapıyorsun belirtileri başka yerlere bağlamakla. :) süpriz olsun
alpinannesi yaa iyi ki varsınYolu yariladim diyosun insaallah daha en basindasindadir daha kese gorucen pit pit kalp atisini duyucan cinsiyetini ogrenicen onu ultrasonda parmagi emerken gorucen yuzustu yatmak icin sabirsizlanican doguma gun sayican daha neler Rabbim emegimizi bosa cikarmasin gonlumuzu kucagimizi doldursun.
bu arada HAMİLELİK TAKVİMİn hayırlı uğurlu olsunİnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi hamiş ol sen icabına bakarız :))))
İfadeleri yürüttüm senden :)) telden yazınca ifade olmiii
Bu arada en doğrusunu yapıyorsun belirtileri başka yerlere bağlamakla. :) süpriz olsun
Canım benim hiç belirtim olmadı desem. :) sadece göğüslerim çok şişti büyüdü ağrıdı daha yeni acısı dindi ama hala büyükler. :)e hade bakemmifadeler kurban olsun sana, yürüt ne olcek? al sana bi kaç ifade daha hatta hemide en sevdiklerimden.bu arada biliyorum,şimdi herkeste aynı olmaz diceksin,klasik hamiş anneler gibi ama sorcam TUTAMIYORUMMMMMM,belirtilerin nelerdi,ama detaylı olarak yaz heeeee
bu arada HAMİLELİK TAKVİMİn hayırlı uğurlu olsundoğumuma 5 gün kaldı yazınıda yazmak nasip olsun
Allam yaaaa,her belirtiyi bişeye bağladım,onları görmediniz miiiiiiiiiitedaviye başlayana kadar günler geçmiyo,tedavide su gibi geçiyo,test sonucunu beklemekkkkk PAHA BİÇİLEMEZ,hiç geçmiyo hiççççççççççç geç olsun,temiz olsun,OLSUNNNNNN.o kadar hakediyoruz ki hepimizzzz,hep güzel haberlerle gel inşallah
Malesef beni pazartesi günü çağırdılar. Günümüz tutmuyor. Ama mutlaka kızlardan biri orda olur. :)) ben doktorumla ilk görüşeceğim gün heyecandan elim ayağıma dolandı saçma sapan konuşmuştum. Hatta bi rüya görmüştüm onu bile anlatmıştım. :)
Ben oraya her gidişimde bir saçmalık yaptığım için alıştılar sanırım
sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım çok tatlı yorumların var,sani geçen hafta gidişimde böyle biri vardı sarışın kısa saçlı üzerinde siyah kıyafetli o senmisin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?