Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Aman da aman belirtileride olurmuş :)) maşallah kızımıza maşallah. Ay inşallah seninde pozitif haberini alsak hayırlısıyla. Senin halayını çekende çok olur canımmm
cupcakelove da söledim,bak yaaaaa,belirti mi bilmiyorum kiii göğüs ağrısı,bel ağrısı vs hepsini bişeye bağladımmmm hele ben bi hamiş oliim de siz SIKIYSA halay çekmeyin,fururum siziiiiiiiiii

Evet kızlar bugun dayanamayıp test yaptım idrar testi koskoca bir negatiffffffffffffffffffffffffffff
bugun 13.günümdü offff offffff

Ama niye yaptınnnnnnn. Ben 16 . Günde yaptım negatif çıktı. Kanda 685 çıktı. İdrar testine inanmaaaa. Gününü bekleeee

cupcakelove da söledim,bak yaaaaa,belirti mi bilmiyorum kiii göğüs ağrısı,bel ağrısı vs hepsini bişeye bağladımmmm hele ben bi hamiş oliim de siz SIKIYSA halay çekmeyin,fururum siziiiiiiiiii

İnşallah canım inşallah hayırlısıyla bi hamiş ol sen icabına bakarız :))))
İfadeleri yürüttüm senden :)) telden yazınca ifade olmiii
Bu arada en doğrusunu yapıyorsun belirtileri başka yerlere bağlamakla. :) süpriz olsun

ayy cnm allah gonderdi seni okadar içten dua ettım ki sana yemin ederim umudumun bittiğinde hep sen yetişiyorsun bana allah razı olsun .....

Allah sendende razı olsun canım benim. :) başıma geleni söyledim . Çok çok merak ediyorsan kan ver bak benim değerler nasıl
9.gün 30.8
12.gün 109.1
16.gün 685
Her kesin bir olmuyo.

cnm perşembe vericem dua et benım için umarım bnmde güzel olur seninki gibi değerlerim....

Rabbim yüzünü güldürsün canım inşallah. Hayırlısı olsun. Sakın sıkma canını rahat ol. Ve hergün(ya varis.)tesbihi çek ben öyle yaptım her gece yatarken çektim

amin canımevdeyim valla ama arada dışarı da çıkıom ben her gün girip takip ediyorum sizi tam yarıladım yolu bu gün,seninde güzel haberlerini okuyorum,devamı da gelsin inş

Yolu yariladim diyosun insaallah daha en basindasindadir daha kese gorucen pit pit kalp atisini duyucan cinsiyetini ogrenicen onu ultrasonda parmagi emerken gorucen yuzustu yatmak icin sabirsizlanican doguma gun sayican daha neler Rabbim emegimizi bosa cikarmasin gonlumuzu kucagimizi doldursun.

e hade bakemm ifadeler kurban olsun sana, yürüt ne olcek? al sana bi kaç ifade daha hatta hemide en sevdiklerimden.bu arada biliyorum,şimdi herkeste aynı olmaz diceksin,klasik hamiş anneler gibi ama sorcam TUTAMIYORUMMMMMM,belirtilerin nelerdi,ama detaylı olarak yaz heeeee

alpinannesi yaa iyi ki varsın sizin destekleriniz olmasa napardım ben o kadar hüzünlendim ki yazdıklarından,yani mutlu oldum,görebilecek miyim o güzel günleri ne dersin Allah bu yolda mücadele eden,acı çeken,hasret çeken tüm mümin kardeşlerimize yardım etsin ve sabır versin(amin)

bu arada HAMİLELİK TAKVİMİn hayırlı uğurlu olsun doğumuma 5 gün kaldı yazınıda yazmak nasip olsun

Canım benim hiç belirtim olmadı desem. :) sadece göğüslerim çok şişti büyüdü ağrıdı daha yeni acısı dindi ama hala büyükler. :)
Başkada bişi olmadı.
Hiç belirti arama canım
bu arada HAMİLELİK TAKVİMİn hayırlı uğurlu olsun doğumuma 5 gün kaldı yazınıda yazmak nasip olsun

Teşekkür ederim inşallah canım o günleri de görürüz inşallah. :)

Farkettim cnm her belirtinin yanına parantez içinde bişeye bağlamışsın çok güldüm ama sende biliyorsun bunlar belirtiler kendini kandırma

Ben oraya her gidişimde bir saçmalık yaptığım için alıştılar sanırım

slm kızlar bugün opum vardı sabah 10:30 da söylemiştim bu sefer diğer tedavileri göre yumişlerim azdı birazcık moralim bozuldu ama sayı farketmiyor önmeli olan kalitesi deyip kendimi avutuyorum hemşire 5 yumurta deyince şaşırdım diğer tedavilerimin her ikisindede 11 yumişim olmuştu ama sanırım yaşımın (35)faktörü bu :44:neyseki bunuda atlattık inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla tabiki

demaydemay inşallah belirtiler hamişlik belitisidir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım,bak halayda bende varım

arkadaşlar rabbim cümlemizin yardımcısı olsun evet hepimizin gönlündeki sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmak ama bu hakkımızda hayırlıysa olsun inşallah aklıma şu dua geldi
Hz. Ali şöyle dua ederdi : Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle...

Ben oraya her gidişimde bir saçmalık yaptığım için alıştılar sanırım

sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım çok tatlı yorumların var,sani geçen hafta gidişimde böyle biri vardı sarışın kısa saçlı üzerinde siyah kıyafetli o senmisin acaba

sen beni güldürdün rabbimde seni güldürsün canım çok tatlı yorumların var,sani geçen hafta gidişimde böyle biri vardı sarışın kısa saçlı üzerinde siyah kıyafetli o senmisin acaba

Amin, güzel yorumların için de teşekkür ederim. Ama malesef sarışın değilim. Yine de belli olmaz bakarsın bir gün bir yerde karşılaşırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…