Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

bu arada kızlar sizlere birşey daha danışacağım bu tedavim için ilk görüşmemizde ulun bey istersen transfer sırasında problem yaşıyorsan çok az anestezi verelim dedi o an olabilir dedim, aslında muayenelerde çok sorun yaşamıyorum ama şu speklum canımı biraz yakıyor kendimi o ana rahatlamaya çalıştırsamda kasıyormuyum acaba ulun bey niye böyle söyledi anlamadım başka bir hastasıylamı karıştırdı ki anesteziyi kabul etsemmi bilemedim olumlu olurmu genel anlamda çok sorun yaşamıyorum bu tür durumlarda bir fikir verin kızlar sizler nasıl yaptınız
birde demaydemay arkadaşım bana sonda taktılar demişti ilk defa duydum düşüncesi bile beni biraz ürkütüyor zor bir işlem diye biliyorum
herkese yapıyorlarmı önceki tedavimde yapmamışlardı bazı şeyler değişmiş ilaç kullanımları v.s bu aklıma takıldıda biraz

Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah güzel güzel döllenirler. Kaliteli embriyoların olur inşallah. Allah'ım gönlüne göre versin İnşallah

Hiç bir fikrim yok anestezi konusunda canım. Sadece opu da anestezi aldım. Ve bana sonda takılmadı. Banada çook itici geliyor sonda işi. Allah'ım muhtaç etmesin inşallah

canım ben de adet olabilsem perşembe orada olacağımmm...haberlerşiriz bu arada tombul ve heyecanlı şaşkın tek sen değlsin aynen bende tombul ve heyecanlı şaşkınnnnımmm....

Çok teşekkür ederim motive oluyorum burdaki arkadaşlar yazınca allah hepimze nasip etsin inşallah anne olmayı

Ayyy ne güzel dua koca bi aminnnnnnnnn
Cnm sayıya hiç takılma bak benim 42 tane toplandı geriye 5 tanecik kaldı
İnşallah içinden kaliteli çıkarda bu son tedavin olur

spekturumda acıma olmuyor da bende çok geriliyorum. Bebeğe sakıncası yoksa olabilir aslında. Bide sonda işi iyiymiş. Ben son tedavimde kesin taktırcam. 40 dk tutmak zor oluyor bende sistit vardı o rahatsızlıktan beri idrar tutmakta zorlanıyorum.Sürgüye de yapamıyorum. Biraz açık yazdım ama. Yani sen de böyleysen sonda ve anestezi iyi fikir olabilir yani. Bana ilk tedavimde başka bi merkezde takılmıştı. Acayip rahat bişey. Anlamıyorsun bile zaten.Yani bana tutmak eziyet geldiği için

Son düzenleme:
Çok teşekkür ederim motive oluyorum burdaki arkadaşlar yazınca allah hepimze nasip etsin inşallah anne olmayı

Mrhb duygucum bugun arayip kac yumurtanin dollendigini soylediler mi benimkiler bugun dondu onlari orda birakmaya kiyamiyorum biran once kavusmak istiyorum.ayrica donmalarina takilma emriyologla konustum bazen daha iyi olabiliyo dedi hem bizde dinlenmis oluyoruz

canım ben de adet olabilsem perşembe orada olacağımmm...haberlerşiriz bu arada tombul ve heyecanlı şaşkın tek sen değlsin aynen bende tombul ve heyecanlı şaşkınnnnımmm....

Her şeyde vardır bir hayır. istersen bir randevu al, bir görüş.
Bir komşum var. Yıllar önce günü geçmiş. Önce havadandır demiş. Grip için ilaç kullandım ondandır demiş. Yan yattım, çamura battım derken 10. günsağlık ocağına gidip test yaptırmış. Negatif. Kadın doğumcuya gitmiş ardından. Söktürücü ilaçlar, iğneler vs. yine olmamış. Tekrar gitmiş sağlık ocağına hemşire gel demiş sana bir daha test yapalım. Gözünaydın demiş. Seninki yolda. Komşum önce inanmamış. Başka bir kadın doğumcuya gitmiş. Doğru demiş adam. Bebek var.
En azından bir sormakta fayda var. Belki ilaçlarını verir, sen sonra başlarsın tedaviye. Durumunu, nereden geldiğini anlatınca yardımcı olur bence.

ben daha önce görüşmeye gittim aslında...bu günde kan testi yaptım negatif...5 gün oldu geçeli inş yarına gelirde başlarım.....olmazsa ararım yarın ..perşembe mi başlıyorsun tedaviye sen

ben daha önce görüşmeye gittim aslında...bu günde kan testi yaptım negatif...5 gün oldu geçeli inş yarına gelirde başlarım.....olmazsa ararım yarın ..perşembe mi başlıyorsun tedaviye sen

Perşembe başlarım herhalde. Bir aksilik çıkmazsa, başka bir şey bulmazsa...

öncelikle hayırlı olsun canım, benimde ilkinde 12 bunda 7 yumoşum oldu,ama ban sayıyı takmıyorum,1 tane bile olsa tutacaksa tutuyor valla canım diğer ısrarcı arkadaşlarıma dediğim gibi sana diyiyiminan bana belirti mi bilmiyorum,benim iç organlarım gariptir normalde de,o yüzden algılarım bozukama inşallahhh dediğin gibi belirtidir.burda aile gibiyiz,ve hatta daha yakın,tabi ki halayda sende olcaksınHZ.ALİnin bu duasını çok severim ayrıca

ulun bey kessiiin benimle karıştırdı senibenim kistlerimden dolayı muayenede bile zorlanıyodum,ilk transferim feci acı verdi,bunu anesteziyle yapacaktık ama opu da ÖNCE BAYILTAMAMALARI VE SONRA AYILTAMAMALARI olunca buna cesaret edemedik,bide bebişimi görmek istedim,sıkarım dişimi ona değer dedimben fatihte oturuyorum canım kadıköye gelene kadar yolda 1,5 lt su içtim sadece ultrasonda sıkışmadığımı söylediler,bi 15 dk sonra falan gittim başka bi hemşire bu yeter hatta fazla bile dedi,neyse yarım saat sonra beni ameliyathaneye aldılar,ama patlamak üzereydim,bardağa yap dediler aşşada,ama benim ayarım 0 hepsini yaparım ama yarım bardakta durduramam kendimi dedim ulun bey ameliyathanede ultrasonla baktı BU NEEEE PATLICAKSIN ŞİMDİ dedi baktım başucumdan gitmiyo elimi tutuyo,şüphelendim,hemşirede ayak ucundaydı,korkmiim die sölemediler sonda olayını ama ben anladım,ve söledim,korkma acımıcak dediler ulun bey elimi tuttu ve ben fossss,rahatladımmmmm,tuvalet sancısının yanında sonda ne kiiii? okadar korktuğum halde hiçççç acımadı,SONDA OLAYINI BİRAZ GENİŞ YAZDIM,TRANSFERDEN SONRA TAKILDI SANMAYIN DİYE,zaten transferden bi 20 dk sonra da tuvalette işedimuzun oldu affola,ama açıklama gereği duydum

valla itici gelse de yapacak bişey yok,bana da öyle geliyodu ama BAŞA GELEN ÇEKİLİR, dediğin gibi Allah muhtaç etmesin canım

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))

Masallah canim hamilesin allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum olacak dedin oldu rabbime sukurler olsun

Yaşasın, yaşasın ,bebek geliyo, yaşasın
Değerin de epey yüksek maşallah. Hadi gözünüz aydın. İlk tebrik eden ben olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…