- 2 Mayıs 2007
- 2.322
- 960
- 688
- 47
Hayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah güzel güzel döllenirler. Kaliteli embriyoların olur inşallah. Allah'ım gönlüne göre versin İnşallahslm kızlar bugün opum vardı sabah 10:30 da söylemiştim bu sefer diğer tedavileri göre yumişlerim azdı birazcık moralim bozuldu ama sayı farketmiyor önmeli olan kalitesi deyip kendimi avutuyorum hemşire 5 yumurta deyince şaşırdım diğer tedavilerimin her ikisindede 11 yumişim olmuştu ama sanırım yaşımın (35)faktörü bu :44:neyseki bunuda atlattık inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla tabiki
demaydemay inşallah belirtiler hamişlik belitisidir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım,bak halayda bende varım
arkadaşlar rabbim cümlemizin yardımcısı olsun evet hepimizin gönlündeki sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmak ama bu hakkımızda hayırlıysa olsun inşallah aklıma şu dua geldi
Hz. Ali şöyle dua ederdi : Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle...
bu arada kızlar sizlere birşey daha danışacağım bu tedavim için ilk görüşmemizde ulun bey istersen transfer sırasında problem yaşıyorsan çok az anestezi verelim dedi o an olabilir dedim, aslında muayenelerde çok sorun yaşamıyorum ama şu speklum canımı biraz yakıyor kendimi o ana rahatlamaya çalıştırsamda kasıyormuyum acaba ulun bey niye böyle söyledi anlamadım başka bir hastasıylamı karıştırdı ki anesteziyi kabul etsemmi bilemedim olumlu olurmu genel anlamda çok sorun yaşamıyorum bu tür durumlarda bir fikir verin kızlar sizler nasıl yaptınız
birde demaydemay arkadaşım bana sonda taktılar demişti ilk defa duydum düşüncesi bile beni biraz ürkütüyor zor bir işlem diye biliyorum
herkese yapıyorlarmı önceki tedavimde yapmamışlardı bazı şeyler değişmiş ilaç kullanımları v.s bu aklıma takıldıda biraz
Ayın 13' perşembe günü saat 13:00 - 14:00 arası kimler merkezde? Elimi tutacak birisi gerekebilir. Nihayet tedaviye başlıyorum :) Beni mi? Tanırsınız ayol, kalp krizi geçirecekmiş gibi görünen tombul şaşkın ben olacağım
Canim hemen on gun sonraki adetinle mi gel dedi ben yarin arayip sorucam bende hala siskinlik ve sanci devam ediyo hemsire normal olabilir dedi
Evet adet olcan ikinci günü gelcen bakcaz falan dedi şimdi dostinex kullanıom bide antibyotk içiom bnde cok şişim bgun aradm kabızlık surubu için dedi içtm bkliom
Geçmiş olsun :) Neden sorun olacağını düşünüyorsun? Bu adamların işi bu, sorun olmaması için çabalıyorlar. Kendini üzecek şey arama. Az kalmış bak bebeklerini almana. Sen şimdi kendine dikkat et, bebekler için uygun yer hazırla güzelce, sonra da hamileliğinin tadını çıkar. Şimdiden hayırlı olsun transferin de...
slm kızlar bugün opum vardı sabah 10:30 da söylemiştim bu sefer diğer tedavileri göre yumişlerim azdı birazcık moralim bozuldu ama sayı farketmiyor önmeli olan kalitesi deyip kendimi avutuyorum hemşire 5 yumurta deyince şaşırdım diğer tedavilerimin her ikisindede 11 yumişim olmuştu ama sanırım yaşımın (35)faktörü bu :44:neyseki bunuda atlattık inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla tabiki
demaydemay inşallah belirtiler hamişlik belitisidir rabbim emeklerini boşa çıkarmasın canım,bak halayda bende varım
arkadaşlar rabbim cümlemizin yardımcısı olsun evet hepimizin gönlündeki sağlıklı sıhhatli bir evlat sahibi olmak ama bu hakkımızda hayırlıysa olsun inşallah aklıma şu dua geldi
Hz. Ali şöyle dua ederdi : Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, Hakkımda hayırlı olanlarıda gönlüme razı eyle...
http://www.efepost.com/video-detay/birazcik-gulmeye-ihtiyaci-olan-bu-videoyu-kacirmasin/524/
Mutlaka izleyin, bayılacaksınız
spekturumda acıma olmuyor da bende çok geriliyorum. Bebeğe sakıncası yoksa olabilir aslında. Bide sonda işi iyiymiş. Ben son tedavimde kesin taktırcam. 40 dk tutmak zor oluyor bende sistit vardı o rahatsızlıktan beri idrar tutmakta zorlanıyorum.Sürgüye de yapamıyorum. Biraz açık yazdım ama. Yani sen de böyleysen sonda ve anestezi iyi fikir olabilir yani. Bana ilk tedavimde başka bi merkezde takılmıştı. Acayip rahat bişey. Anlamıyorsun bile zaten.Yani bana tutmak eziyet geldiği içinbu arada kızlar sizlere birşey daha danışacağım bu tedavim için ilk görüşmemizde ulun bey istersen transfer sırasında problem yaşıyorsan çok az anestezi verelim dedi o an olabilir dedim, aslında muayenelerde çok sorun yaşamıyorum ama şu speklum canımı biraz yakıyor kendimi o ana rahatlamaya çalıştırsamda kasıyormuyum acaba ulun bey niye böyle söyledi anlamadım başka bir hastasıylamı karıştırdı ki anesteziyi kabul etsemmi bilemedim olumlu olurmu genel anlamda çok sorun yaşamıyorum bu tür durumlarda bir fikir verin kızlar sizler nasıl yaptınız
birde demaydemay arkadaşım bana sonda taktılar demişti ilk defa duydum düşüncesi bile beni biraz ürkütüyor zor bir işlem diye biliyorum
herkese yapıyorlarmı önceki tedavimde yapmamışlardı bazı şeyler değişmiş ilaç kullanımları v.s bu aklıma takıldıda biraz
Çok teşekkür ederim motive oluyorum burdaki arkadaşlar yazınca allah hepimze nasip etsin inşallah anne olmayı
canım ben de adet olabilsem perşembe orada olacağımmm...haberlerşiriz bu arada tombul ve heyecanlı şaşkın tek sen değlsin aynen bende tombul ve heyecanlı şaşkınnnnımmm....
Bayıldımmmmmmmmmmmm özellikle pırt yapan bebişe bittim köpek nasılda kaçtı
Her şeyde vardır bir hayır. istersen bir randevu al, bir görüş.
Bir komşum var. Yıllar önce günü geçmiş. Önce havadandır demiş. Grip için ilaç kullandım ondandır demiş. Yan yattım, çamura battım derken 10. günsağlık ocağına gidip test yaptırmış. Negatif. Kadın doğumcuya gitmiş ardından. Söktürücü ilaçlar, iğneler vs. yine olmamış. Tekrar gitmiş sağlık ocağına hemşire gel demiş sana bir daha test yapalım. Gözünaydın demiş. Seninki yolda. Komşum önce inanmamış. Başka bir kadın doğumcuya gitmiş. Doğru demiş adam. Bebek var.
En azından bir sormakta fayda var. Belki ilaçlarını verir, sen sonra başlarsın tedaviye. Durumunu, nereden geldiğini anlatınca yardımcı olur bence.
ben daha önce görüşmeye gittim aslında...bu günde kan testi yaptım negatif...5 gün oldu geçeli inş yarına gelirde başlarım.....olmazsa ararım yarın ..perşembe mi başlıyorsun tedaviye sen
öncelikle hayırlı olsun canım, benimde ilkinde 12 bunda 7 yumoşum oldu,ama ban sayıyı takmıyorum,1 tane bile olsa tutacaksa tutuyorslm kızlar bugün opum vardı sabah 10:30 da söylemiştim bu sefer diğer tedavileri göre yumişlerim azdı birazcık moralim bozuldu ama sayı farketmiyor önmeli olan kalitesi deyip kendimi avutuyorum hemşire 5 yumurta deyince şaşırdım diğer tedavilerimin her ikisindede 11 yumişim olmuştu ama sanırım yaşımın (35)faktörü bu :44:neyseki bunuda atlattık inşallah sonu güzel olur hayırlısıyla tabiki
ulun bey kessiiin benimle karıştırdı senibu arada kızlar sizlere birşey daha danışacağım bu tedavim için ilk görüşmemizde ulun bey istersen transfer sırasında problem yaşıyorsan çok az anestezi verelim dedi o an olabilir dedim, aslında muayenelerde çok sorun yaşamıyorum ama şu speklum canımı biraz yakıyor kendimi o ana rahatlamaya çalıştırsamda kasıyormuyum acaba ulun bey niye böyle söyledi anlamadım başka bir hastasıylamı karıştırdı ki anesteziyi kabul etsemmi bilemedim olumlu olurmu genel anlamda çok sorun yaşamıyorum bu tür durumlarda bir fikir verin kızlar sizler nasıl yaptınız
valla itici gelse de yapacak bişey yok,bana da öyle geliyodu ama BAŞA GELEN ÇEKİLİR, dediğin gibi Allah muhtaç etmesin canımHayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah güzel güzel döllenirler. Kaliteli embriyoların olur inşallah. Allah'ım gönlüne göre versin İnşallah
Hiç bir fikrim yok anestezi konusunda canım. Sadece opu da anestezi aldım. Ve bana sonda takılmadı. Banada çook itici geliyor sonda işi. Allah'ım muhtaç etmesin inşallah
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Masallah canim hamilesin allah tamamina erdirsin insallah cok mutlu oldum olacak dedin oldu rabbime sukurler olsun
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?