Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Seni okudukça bi tuhaf oluyorum. Ben mesanemi hissetmiyorum çünkü. Büyük ihtimalle benim işlem de maceralı olacak. Hayırlısıyla transfer gününe geleyim de bakacağız artık masaya mı salarım, sonda mı kullanırlar, amuda mu kaldırırlar

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))

Canim hayırlı ugurlu olsun hamilesin Rabbim daim etsin bu mutluluğunu darısı bana ve buradaki bütün arkadaslarıma insallah dua et bize ne olur

Arkadaşlar merhaba, benim eşim azosperm biz bunu kasımda öğrendik ve ileri derecede Varikosel vardı 22 kasımda Varikosel ameliyatı oldu.simdi beklemedeyiz doktor 6 ay sonra gelin kontrol edip tup bebeğe başlayalım dedi fakat maddi olarak sıkıntılarımiz var
Gecen gun kk dan bir arkadaş azosperm olunca devlet raporu evlilik yılına bakmadan veriyormus dedi bir sevindim inanin dün gece uyuyamadim umut tup bebek topikinize rastladım herkes çok memnun bende inşallah olursa burayı düşünüyorum fakat lütfen beni fiyatlar konusunda bilgilendirin bende eşime anlatacağım o kadar çok istiyorum ki bebis herkes de soruyor içim acıyor daha dün is yerinden bir arkadaş sordu. Lütfen beni cevapsız bırakmayın raporla ilaçlarla toplam ne kadar tutar bu bilgiye çok ihtiyacım var.

Canim bende son transferimde ameliyathanede patliycaktim sanki vazgecicecektim transferden o derece ağrım oldu sıkışık olmaktan.Hatice hemşireden Allah razı olsun ben alcam dedi yatırdı bende wcye goturcek sanıyorum yat halledecem dedi şırınga gibi bisey takip belli bi miktar aldı idrarı o kadar rahatladım ki anlatamam hala dua ediyorum hemşireye

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Hayirli olsun cnm deger superrr.ikiz olabilir gibi geldi bana.cift embriyo mu transfer ettiler

İiyi bari. Bu konuda epey tedirgindim açıkçası. Sık konuşulan bir konu da değil, rahatladım sayenizde

canım gözün aydın hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah bu aralar bir sürü hamiş haberleri alıyoruz ne güzell:87::124:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…