Yaşasın, yaşasın ,bebek geliyo, yaşasın
Değerin de epey yüksek maşallah. Hadi gözünüz aydın. İlk tebrik eden ben olayım
ulun bey kessiiin benimle karıştırdı senibenim kistlerimden dolayı muayenede bile zorlanıyodum,ilk transferim feci acı verdi,bunu anesteziyle yapacaktık ama opu da ÖNCE BAYILTAMAMALARI VE SONRA AYILTAMAMALARI olunca buna cesaret edemedik,bide bebişimi görmek istedim,sıkarım dişimi ona değer dedim ben fatihte oturuyorum canım kadıköye gelene kadar yolda 1,5 lt su içtim sadece ultrasonda sıkışmadığımı söylediler,bi 15 dk sonra falan gittim başka bi hemşire bu yeter hatta fazla bile dedi,neyse yarım saat sonra beni ameliyathaneye aldılar,ama patlamak üzereydim,bardağa yap dediler aşşada,ama benim ayarım 0 hepsini yaparım ama yarım bardakta durduramam kendimi dedim ulun bey ameliyathanede ultrasonla baktı BU NEEEE PATLICAKSIN ŞİMDİ dedi baktım başucumdan gitmiyo elimi tutuyo,şüphelendim,hemşirede ayak ucundaydı,korkmiim die sölemediler sonda olayını ama ben anladım,ve söledim,korkma acımıcak dediler ulun bey elimi tuttu ve ben fossss,rahatladımmmmm,tuvalet sancısının yanında sonda ne kiiii? okadar korktuğum halde hiçççç acımadı,SONDA OLAYINI BİRAZ GENİŞ YAZDIM,TRANSFERDEN SONRA TAKILDI SANMAYIN DİYE,zaten transferden bi 20 dk sonra da tuvalette işedim uzun oldu affola,ama açıklama gereği duydum
teşekkürler sevinçten ağlıycam şimdi en kısa zamanda size versin Cenabı Allah
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Seni okudukça bi tuhaf oluyorum. Ben mesanemi hissetmiyorum çünkü. Büyük ihtimalle benim işlem de maceralı olacak. Hayırlısıyla transfer gününe geleyim de bakacağız artık masaya mı salarım, sonda mı kullanırlar, amuda mu kaldırırlar
Hayirli olsun cnm deger superrr.ikiz olabilir gibi geldi bana.cift embriyo mu transfer ettilerarkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Canim bende son transferimde ameliyathanede patliycaktim sanki vazgecicecektim transferden o derece ağrım oldu sıkışık olmaktan.Hatice hemşireden Allah razı olsun ben alcam dedi yatırdı bende wcye goturcek sanıyorum yat halledecem dedi şırınga gibi bisey takip belli bi miktar aldı idrarı o kadar rahatladım ki anlatamam hala dua ediyorum hemşireye
Hayirli olsun cnm deger superrr.ikiz olabilir gibi geldi bana.cift embriyo mu transfer ettiler
Canim hayırlı ugurlu olsun hamilesin Rabbim daim etsin bu mutluluğunu darısı bana ve buradaki bütün arkadaslarıma insallah dua et bize ne olur
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
canım gözün aydın hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah bu aralar bir sürü hamiş haberleri alıyoruz ne güzell:87::124:
Allahın izniyle keseyide gör sonrada kalp atışı daha birsürügüzel bekleyişlerin olur inşallah
canım ne yaptın sen kan testini yarınmı vereceksin
Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?