Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum

canım benim üzülmemek elde değil ama biz herşeyin hayırlısını istiyoruz demekki senin için hayırlısı buymuş bende 2.denememde çok umutluydum senin gibi sıfır değerini görünce çok üzüldüm ama sonradan insan düşünüyorki daha kötüsüde olabilirdi sıkma canını

inan hiçbirsey hissedemiyorum ama cıkmayacağını bılıyordum nerde hata yaptım bılmıyorum allah en hayırlısını versin herkeze okadar kişi benden suan haber bekliyor nasıl cevap vericem nasıl ağlamadan durucam bılmıyorum nasıl dayanıcam senin kaçıncı denemen ?

Aramıza hoşgeldin noninoni :) Evet erkek kaynaklı infertilitede rapor sıkıntısı olmuyor. Raporlu tüp bebek 3500 tl. civarı. Bu sadece tüp bebek fiyatı. Çıkabilecek ekstra harcamalar için de kenarda kaynak bulundurun bence. Hiç ummuyordum, laparoskopi yapıldı. 4100 tl. Ona verdim. Polip vardı, ne olduğuna bakılması için 200 tl. istendi. Bazı ilaçları kendin alıyorsun, 150 - 200 diyorlar merkezde. Ama değişebiliyor. Ayrıca testler var bazısını cepten ödüyorsun. O yüzden hazırlıklı ol, sonradan sıkılıp üzülme. Daha detaylı bilgi için telefonla Neslihan Hanım' ı arayabilirsin. Zaten ödeme zamanlarını vs. onunla görüşeceksiniz...

kızlar çok şükür adet oldum ve yarın tedaviye başlıyorum kısmetse dualarınız eksik etmeyin lütfen ayrıca yarın 9:30 da merkezde olacam kısmet olursa kimler orada olacak

Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum

Canim benim sana uzulme demicem agla sinirlen kiz kir dok ama sakin pes etme dondum diyosun ya dur dusun sonra sonra butun buzlarini erik ayakta dimdik dur.Rabbim gonlumuzdeki hakkimizda hayirli kilsin yada hakkimizda hayirlisini gonlumuze razi eyle......unutma asla pes etme icine hicbirsey atma onemli olan sen senin sagligin.

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Hadi bakalım hayırlısı gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. :) cok dikkatli ol. Ev işi yok. Öyle ayarsız ani eyilip kalkma uzanma. :) dikkat etmeye deeevamm.

Hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavin güzel geçer.
Bu fiyat zamlı 2014
Umut tüp bebeke ilj gittiğinde 250 tl muayene ücreti ödüyorsun.
Raporsuz ilaçlar dahil 6650

Bu fiyat 2013 fiyatı zamdan nasibimi almamıştım çok şükür.
Raporlu 2000 tl merkeze veriyorsun
Benim ilaçlar opu öncesi sonrası kullandığım ilaçlar 1000 tl tutmuştur.
Bende raporluydum ilaçlar çokk tutuyor. İlaçları hep aile hekimime yazdırdım. Sende onlara dikkat et.
Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu vermiştir canım.
Üzülme diyemem ama yinede hırpalama kendini. Daha zamanı gelmemiş demekki. Bol dua et hayırlısını iste sadece.
Her şerde vardır bi hayır
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım.

Son düzenleme:

inan hiçbirsey hissedemiyorum ama cıkmayacağını bılıyordum nerde hata yaptım bılmıyorum allah en hayırlısını versin herkeze okadar kişi benden suan haber bekliyor nasıl cevap vericem nasıl ağlamadan durucam bılmıyorum nasıl dayanıcam senin kaçıncı denemen ?

Şu anda yaran çok taze. Canın yanıyor, bu çok doğal. Ama bu senin hatan değil. Bizim hatamız değil. Bu yaşamın bir parçası. Biz başkalarının sahip olduğu kolay üreme becerisine sahip değiliz, başkaları da bizim sabır, azim, çaba ve inancımıza. (Yanlış anlaşılmasın, evlat sahibi olmak yönündeki duygulardan bahsediyorum.) Bir çok insan, evladını bizim gözümüzle görmüyor. Bizim gibi değer vermiyor. Görüşmediğim kayınvalidem, 'ben de tedaviiyle çocuk sahibi oldum. Kimseyi dinleme, herşey olacağına varır, ben sizin için duacıyım' diyor, kendi annem, 'ben de senin yaşadığının tersini yaşadım, kaç tane kürtaj yaptırdım unuttum' diyor. Arkadaşlara sor, kimyasal olduğunu öğrenmek, kalp atışını duyamamak, 3 aylıkken, 6 aylıkken kaybetmek nasıl bir duygu. Sen hiç değilse en başından olmadığını öğrendin. Bir sonraki tedavinde kimseye duyurmamaya çalış. Böylece bir de onları düşünmezsin. Ağlayabildiğin kadar ağla. Elbette ağlayacaksın. En doğal hakkın. Ama Allah, kimseye taşıyamayacağı yükü vermez. Nasıl dayanacağım deme. Rabbim daha büyük dert vermesin. Üzüntünü yaşa, ama bir an önce kendini topla, yeni bir güçle, yenilenmiş bir ruhla tekrar dene.

Gözünaydın, çok sevindim senin adına Benden önce gideceksin bir de merkeze. Senden önce transfere gireyim de gör sen

canım umarım hepimiz için doğru zaman olur....DDD inşallah her şey gönlümüze göre olurrr..yarın ordasın değil mi sen de
ben erkenden giderim sonra biraz kadıköy sahile gider gezerimmmmm

beta-HCG yanındada 294,9 mlU/mL yazıyor idrardada çift çizgi cıktı aradım hamilesin dedi ayy inanmıyorum Allahım suan şoktayım 24 şubatta keseyi görmeye gelin dediler ulun beye görünmek istemiyorsanız dedi 250 tl dediler:) sen gittiğinde kaç haftalıktı değerim nasıl sence keseyi görücekmiyim gittiğimde kalp atışını ayyy 1 hafta var daha 12 günü test gününü bitirdik bu cıktı:):) herkese söledim hamile olduğumu söleme dedim ailem ama napıyım sevinçten ben bu anı bekledim

kızlar çok şükür adet oldum ve yarın tedaviye başlıyorum kısmetse dualarınız eksik etmeyin lütfen ayrıca yarın 9:30 da merkezde olacam kısmet olursa kimler orada olacak

Hadi gözün aydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))

canım hayırlı olsun yüksek ihtimalle hamilesinnnn çok ii canımmmm darısı bize inşallahhhh

Canım değerin gayet guzel merkezdeki hemşire 100 üstü değer bizim için tamamdır demişti. :))
Sen dur daha zaman geçmiyor hiç. Test gününü beklemek kadar zormuş bu bekleyişte.ben adetimi baz alırsam eğer şuan tam 5 haftalık hamileyim. :)
12 gün değerim 109
16 gün değerim 685
En son bu değeri görünce hamile olduğuma inandım. :)
Dahaaaa çook beklicez çook

hamileyiz yaa Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı ya önemli olan o bekleriz 10 gün daha benimki ne kadarlık oluyor o zaman 4 haftalık felen mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…