Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
canım benim üzülmemek elde değil ama biz herşeyin hayırlısını istiyoruz demekki senin için hayırlısı buymuş bende 2.denememde çok umutluydum senin gibi sıfır değerini görünce çok üzüldüm ama sonradan insan düşünüyorki daha kötüsüde olabilirdi sıkma canını
Arkadaşlar merhaba, benim eşim azosperm biz bunu kasımda öğrendik ve ileri derecede Varikosel vardı 22 kasımda Varikosel ameliyatı oldu.simdi beklemedeyiz doktor 6 ay sonra gelin kontrol edip tup bebeğe başlayalım dedi fakat maddi olarak sıkıntılarımiz var
Gecen gun kk dan bir arkadaş azosperm olunca devlet raporu evlilik yılına bakmadan veriyormus dedi bir sevindim inanin dün gece uyuyamadim umut tup bebek topikinize rastladım herkes çok memnun bende inşallah olursa burayı düşünüyorum fakat lütfen beni fiyatlar konusunda bilgilendirin bende eşime anlatacağım o kadar çok istiyorum ki bebis herkes de soruyor içim acıyor daha dün is yerinden bir arkadaş sordu. Lütfen beni cevapsız bırakmayın raporla ilaçlarla toplam ne kadar tutar bu bilgiye çok ihtiyacım var.
Perşembe başlarım herhalde. Bir aksilik çıkmazsa, başka bir şey bulmazsa...
kızlar çok şükür adet oldum ve yarın tedaviye başlıyorum kısmetse dualarınız eksik etmeyin lütfen ayrıca yarın 9:30 da merkezde olacam kısmet olursa kimler orada olacak
Hadi bakalım hayırlısı gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. :) cok dikkatli ol. Ev işi yok. Öyle ayarsız ani eyilip kalkma uzanma. :) dikkat etmeye deeevamm.arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavin güzel geçer.Arkadaşlar merhaba, benim eşim azosperm biz bunu kasımda öğrendik ve ileri derecede Varikosel vardı 22 kasımda Varikosel ameliyatı oldu.simdi beklemedeyiz doktor 6 ay sonra gelin kontrol edip tup bebeğe başlayalım dedi fakat maddi olarak sıkıntılarımiz var
Gecen gun kk dan bir arkadaş azosperm olunca devlet raporu evlilik yılına bakmadan veriyormus dedi bir sevindim inanin dün gece uyuyamadim umut tup bebek topikinize rastladım herkes çok memnun bende inşallah olursa burayı düşünüyorum fakat lütfen beni fiyatlar konusunda bilgilendirin bende eşime anlatacağım o kadar çok istiyorum ki bebis herkes de soruyor içim acıyor daha dün is yerinden bir arkadaş sordu. Lütfen beni cevapsız bırakmayın raporla ilaçlarla toplam ne kadar tutar bu bilgiye çok ihtiyacım var.
Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu vermiştir canım.Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
Hele sukur canim yaaaa.....hadicanim tedavin hayirli olsun emeklerin bosa cikmasin hayirli evlatar olsun
canımmmm ben de çok şükür adet oldum yarın 9:30 da orada olacağımmmm
Gözünaydın, çok sevindim senin adınaBenden önce gideceksin bir de merkeze. Senden önce transfere gireyim de gör sen
Hadi bakalım hayırlısı gözün aydın canım. Allah tamamına erdirsin inşallah. :) cok dikkatli ol. Ev işi yok. Öyle ayarsız ani eyilip kalkma uzanma. :) dikkat etmeye deeevamm.
Hakkında hayırlısı olsun inşallah tedavin güzel geçer.
Bu fiyat zamlı 2014
Umut tüp bebeke ilj gittiğinde 250 tl muayene ücreti ödüyorsun.
Raporsuz ilaçlar dahil 6650
Bu fiyat 2013 fiyatı zamdan nasibimi almamıştım çok şükür.
Raporlu 2000 tl merkeze veriyorsun
Benim ilaçlar opu öncesi sonrası kullandığım ilaçlar 1000 tl tutmuştur.
Bende raporluydum ilaçlar çokk tutuyor. İlaçları hep aile hekimime yazdırdım. Sende onlara dikkat et.
Allah'ım hakkında hayırlısı neyse onu vermiştir canım.
Üzülme diyemem ama yinede hırpalama kendini. Daha zamanı gelmemiş demekki. Bol dua et hayırlısını iste sadece.
Her şerde vardır bi hayır
Rabbim gönlüne göre versin İnşallah canım.
kızlar çok şükür adet oldum ve yarın tedaviye başlıyorum kısmetse dualarınız eksik etmeyin lütfen ayrıca yarın 9:30 da merkezde olacam kısmet olursa kimler orada olacak
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Hadi gözün aydın canım hakkında hayırlısı olsun inşallah.
hiç belli olmaz canım bakarsın ikiz olur :13:mu olur
beta-HCG yanındada 294,9 mlU/mL yazıyor idrardada çift çizgi cıktı aradım hamilesin dedi ayy inanmıyorum Allahım suan şoktayım 24 şubatta keseyi görmeye gelin dediler ulun beye görünmek istemiyorsanız dedi 250 tl dediler:) sen gittiğinde kaç haftalıktı değerim nasıl sence keseyi görücekmiyim gittiğimde kalp atışını ayyy 1 hafta var daha 12 günü test gününü bitirdik bu cıktı:):) herkese söledim hamile olduğumu söleme dedim ailem ama napıyım sevinçten ben bu anı bekledim
Canım değerin gayet guzel merkezdeki hemşire 100 üstü değer bizim için tamamdır demişti. :))
Sen dur daha zaman geçmiyor hiç. Test gününü beklemek kadar zormuş bu bekleyişte.ben adetimi baz alırsam eğer şuan tam 5 haftalık hamileyim. :)
12 gün değerim 109
16 gün değerim 685
En son bu değeri görünce hamile olduğuma inandım. :)
Dahaaaa çook beklicez çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?