canım umarım hepimiz için doğru zaman olur....DDD inşallah her şey gönlümüze göre olurrr..yarın ordasın değil mi sen de
ben erkenden giderim sonra biraz kadıköy sahile gider gezerimmmmm
Cevap veren herkeze binlerce kez tesekkur ederim.inanın suan daha güçlüyüm çünkü hiçbirşey hissetmemiştim olmadığını biliyorum.peki 2.deneme ne zaman yapılıyor yanı nekadar beklicem...
Cevap veren herkeze binlerce kez tesekkur ederim.inanın suan daha güçlüyüm çünkü hiçbirşey hissetmemiştim olmadığını biliyorum.peki 2.deneme ne zaman yapılıyor yanı nekadar beklicem...
hic dondurulmusun var mi canim.eger donmus varsa cok beklemezsin.yoksa belki birkac ay dinlendirir hersy olucak saki tatli canini uzme bugunden itibaren dunu bugunu unut ve yarina bak anlastik mi
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim Rabbim seni hiç dalda koymak inş. Inan stresten reglim bile değişti zaten 36-37 günde bir olurdum şimdi 40 gün oldu hala regl olamadım umutlanamiyorum da çünkü sperm testi kağıdında 1 tane bile 0 dan büyük rakam yoktu ..Aramıza hoşgeldin noninoni :) Evet erkek kaynaklı infertilitede rapor sıkıntısı olmuyor. Raporlu tüp bebek 3500 tl. civarı. Bu sadece tüp bebek fiyatı. Çıkabilecek ekstra harcamalar için de kenarda kaynak bulundurun bence. Hiç ummuyordum, laparoskopi yapıldı. 4100 tl. Ona verdim. Polip vardı, ne olduğuna bakılması için 200 tl. istendi. Bazı ilaçları kendin alıyorsun, 150 - 200 diyorlar merkezde. Ama değişebiliyor. Ayrıca testler var bazısını cepten ödüyorsun. O yüzden hazırlıklı ol, sonradan sıkılıp üzülme. Daha detaylı bilgi için telefonla Neslihan Hanım' ı arayabilirsin. Zaten ödeme zamanlarını vs. onunla görüşeceksiniz...
hamileyiz yaa Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı ya önemli olan o bekleriz 10 gün daha benimki ne kadarlık oluyor o zaman 4 haftalık felen mi
Bilgi için çok teşekkürler canım 6650 den başlıyor sanırım yani cebinize 7000 lira olmalı ki gidelimHakkında hayırlısı olsun inşallah tedavin güzel geçer.
Bu fiyat zamlı 2014
Umut tüp bebeke ilj gittiğinde 250 tl muayene ücreti ödüyorsun.
Raporsuz ilaçlar dahil 6650
Bu fiyat 2013 fiyatı zamdan nasibimi almamıştım çok şükür.
Raporlu 2000 tl merkeze veriyorsun
Benim ilaçlar opu öncesi sonrası kullandığım ilaçlar 1000 tl tutmuştur.
Bende raporluydum ilaçlar çokk tutuyor. İlaçları hep aile hekimime yazdırdım. Sende onlara dikkat .
Allah'ıma şükürler olsun hamileyiz. :)
Inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde devam eder hamişliğimiz.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah bu topikteki tüm arkadaşlarımız hamiş olur inşallah.
En son adet tarihini baz alarak kaç haftalık olduğunu ögrene bilirsin. :)
Bilgi için çok teşekkürler canım 6650 den başlıyor sanırım yani cebinize 7000 lira olmalı ki gidelim
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
aminn ayy bana hesaplarmısın 13 ocak adet tarihim
Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
Masallah canim tabiki hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsinarkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Olmaz diye bisey yok canim Allah nasip ettiyse hersey oluyo en iyi örnek benim bu konuda 2 embriyo transfer edilmisti 3tane bebis oldu ama suanda bi tane melegim benimleallah allah arkadaşım tek embriyoda ikiz olma ihtimali oluyor mu aa çok şaşırdım hiç bilmiyordum
Çok sevindimmmm tebrikk ederimm hayırlı olsun.
Rabbim tamamına erdirsin.
sorunsuz güzel tadını çıkaracağın bi hamilelik olur inşallahhhh.
sağlıkla yavrunu kucağına alıp onun güzel kokusunu içine çekersinnnnn inşallahhhhhh..
darısı diğer tedavideki ve bekleyen arkadaşların başınaaaa:26::26::26:
4 hafta 2 günlük hamilesin canım
Tahmini doğum yapacağın tarih
Ekim 20, 2014
Benim doğum yapacağım tarih 15 ekim :)))
Masallah canim tabiki hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?