Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Cevap veren herkeze binlerce kez tesekkur ederim.inanın suan daha güçlüyüm çünkü hiçbirşey hissetmemiştim olmadığını biliyorum.peki 2.deneme ne zaman yapılıyor yanı nekadar beklicem...

canım umarım hepimiz için doğru zaman olur....DDD inşallah her şey gönlümüze göre olurrr..yarın ordasın değil mi sen de
ben erkenden giderim sonra biraz kadıköy sahile gider gezerimmmmm

Edirne' den geleceğim için geç geliyorum ben. 14:00 ten önce burada ol dediler. 13:00 gibi merkezdeyim.

Cevap veren herkeze binlerce kez tesekkur ederim.inanın suan daha güçlüyüm çünkü hiçbirşey hissetmemiştim olmadığını biliyorum.peki 2.deneme ne zaman yapılıyor yanı nekadar beklicem...

Hic dondurulmusun var mi canim.eger donmus varsa cok beklemezsin.yoksa belki birkac ay dinlendirir hersy olucak saki tatli canini uzme bugunden itibaren dunu bugunu unut ve yarina bak anlastik mi

Senin test günün perşembe değilmiydi canım? Merkezi aradın mı?

hic dondurulmusun var mi canim.eger donmus varsa cok beklemezsin.yoksa belki birkac ay dinlendirir hersy olucak saki tatli canini uzme bugunden itibaren dunu bugunu unut ve yarina bak anlastik mi

canım benim sagol daha 10 tane dondurulmuşum var 2 3 güne adet olurum bitince baslarmıyız acaba doktoru aradım donucek bana bılemedım ...

Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim Rabbim seni hiç dalda koymak inş. Inan stresten reglim bile değişti zaten 36-37 günde bir olurdum şimdi 40 gün oldu hala regl olamadım umutlanamiyorum da çünkü sperm testi kağıdında 1 tane bile 0 dan büyük rakam yoktu ..
Laparoskopi ancak rahim filmi ile mi anlaşılır canım ben sadece ultrasonla baktirmistim çünkü. Birde sadece Laparoskopi mi 4000 lira tuttu. Bizim birde eğer sperm çıkarsa mikro enjeksiyon ile olur demişti eşimin doktoru bunun hakkında bilgin var mı acaba devlet karşılıyor mudur bir kısmını yoksa sadece biz mi oduyoruz acaba ne kadardır ki.. canım çok soru sordum sanırım inş bunaltmamisimdir

hamileyiz yaa Allah emeklerimizi boşa çıkarmadı ya önemli olan o bekleriz 10 gün daha benimki ne kadarlık oluyor o zaman 4 haftalık felen mi

Allah'ıma şükürler olsun hamileyiz. :)
Inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde devam eder hamişliğimiz.
Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. İnşallah bu topikteki tüm arkadaşlarımız hamiş olur inşallah.
En son adet tarihini baz alarak kaç haftalık olduğunu ögrene bilirsin. :)

Bilgi için çok teşekkürler canım 6650 den başlıyor sanırım yani cebinize 7000 lira olmalı ki gidelim

aminn ayy bana hesaplarmısın 13 ocak adet tarihim

Bilgi için çok teşekkürler canım 6650 den başlıyor sanırım yani cebinize 7000 lira olmalı ki gidelim

Rapor olmazsa bu fiyat.
Ben rapor çıkarttım herşey dahil ilaç vs. 3000 bin ödedim. Rapor cıkarınca tüm tahlillerin tamam oluyor ve merkez başka tahlil istemiyor. İlk görüşmede eksik varsa söylüyor doktor. Benim elisa testim yoktu zeynep kamil de yaptırdım. Ssk varsa rapor varsa 3000 tl yeter. Ama bizde hiç sorun yoktu o yüzden ek masraf olmadı.

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))

Çok sevindimmmm tebrikk ederimm hayırlı olsun.
Rabbim tamamına erdirsin.
sorunsuz güzel tadını çıkaracağın bi hamilelik olur inşallahhhh.
sağlıkla yavrunu kucağına alıp onun güzel kokusunu içine çekersinnnnn inşallahhhhhh..
darısı diğer tedavideki ve bekleyen arkadaşların başınaaaa:26::26::26:

Allah'ım Yarabbim inşallah isteyen tüm arkadalarıma anne olma mutluluğunu yaşat. Haklarında hayırlısı neyse onu ver inşallah. Mübarek ezan vakti sen dualarımızı kabul eyle. Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin

Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum

Yaşadıklarının aynısını bende yaşadım çok iyi anlıyorum seni sadece ben değil aynı durumu yaşayan o kadar çok kişi var ki
Ama inan geçecek bugünlerde derdini veren Allah dermanınıda veriyor çok şükür
İnşallah cnm bizlerinde yüzü bebiş haberleriyle gülecek

arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Masallah canim tabiki hamilesin Allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin

allah allah arkadaşım tek embriyoda ikiz olma ihtimali oluyor mu aa çok şaşırdım hiç bilmiyordum
Olmaz diye bisey yok canim Allah nasip ettiyse hersey oluyo en iyi örnek benim bu konuda 2 embriyo transfer edilmisti 3tane bebis oldu ama suanda bi tane melegim benimle

teşekkürler amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…