Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Edirne' den geleceğim için geç geliyorum ben. 14:00 ten önce burada ol dediler. 13:00 gibi merkezdeyim.

anladım canım karşılaşmayız muhtemelen ama yine de etrafına bak 2 şaşkın bayan olacak ben tombulum....siyah giyinmiş olacam görümcemle birlikte olacağız.....bak etrafına

Amin, Allah dualarını kabul etsin. Stres yapmamaya çalış, o en büyük düşmanımız şu anda. Ayrıca reglinin normal düzeninde 3-5 gün şaşması normal. Hava değişikliği,stres, yediklerimiz vs. Onu da takma kafana. Ama ihmal de etme. Bir an önce git doktora. Adet sökücü falan verir, fiziksel olarak ta rahatlarsın, psikolojik olarak ta...
Laparoskopi veya histeroskopi kararını evet genellikle rahim filmine göre veriyorlar. Ama rapor için muhtemelen çektireceksin zaten. Sadece laparoskopi için 4100 tl. verdim.
Soruların bunaltmaz. Hepimiz paylaşıp öğrenmek ve biraz rahatlayabilmek için buradayız. Sıkılmadan sor sorularını. Yalnız benim sana daha önce yazdığım fiyat (3500 tl. civarı) bu merkezde tüp bebek ve ilaçlar için geçerli. Eşinin operasyonu dahil değil sanırım. Fiyat konusunu en iyisi merkezden Neslihan Hanım' dan öğren. Mali konularla o ilgileniyor. Laparoskopi kafanı karıştırmasın. Şart değil. Durumuna bağlı. İnşallah gerekmez. Ama anladığım kadarıyla epey fedakarlık yapacaksınız bu konuda. Kötü sürpriz yaşamayın diye söyledim.

Amin, Allah dualarını kabul etsin inşallah. Rabbim hepimize nasip etsin...

Sabahtan beri dusunmekten kafayı yiyecem.dun halit firat erdene, selin hanima ve suleyman beye gittim.ucuylede gorustum.malum benim durumum.hic sebep yok 2 dusuk 8 tup bebek.6 yildir suleymana gidiyorum uc doktorda embriyo larin genetigine bakalim baska yapacak birsey kalmadı diyorlar.gonlum hep suleyman diyor beni cok iyi taniyor diye ama selin haninda cok tecrubesiz olmasina ragmen suleymanin soylediklerini soyledi.ne yapsam icinizden ne geciyor kızlar suleymanda devammi yoksa selin hanimi denemelimiyim

Ilk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((

Cnm ulun beyi niye düşünmüyorsun ?

gönlün süleyman diyosa ona git dicem ama uzmanlar 3 denemeden sonra merkezinizi değiştirin diyor,bu arada süleymana kızgınım diğer arkadaşlar adına,bişey sölemeden merkezden ayrıldı diye,ben olsam süleymana gitmezdim kısacası,halit fırat erden çok iyi diyolar,son karar yine de senin canım,drlar bi vesile ama hayırlısı kim olacaksa senin için allah onu çıkarsın karşına...

anam azıcık kaldıııı Ayyy inşallahhhh güzel haberler veririsin bize tam bu mesajı yazarken ezan okundu allahımmm demaydemay arkadaşımızın yüzü bebiş haberleriyle güler inşallahhhhhh
bide bana sor şimdi o 4 gün hiççç geçmez:18:gerçi sonu iyi olsunda bekleriz napalım Güzel yürekli arkadaşım,bize ettiğin bu dualar kat be kat seni bulsun,rabbim yardımcımız olsun(amin)

bide bana sor şimdi o 4 gün hiççç geçmez:18:gerçi sonu iyi olsunda bekleriz napalım Güzel yürekli arkadaşım,bize ettiğin bu dualar kat be kat seni bulsun,rabbim yardımcımız olsun(amin)

Amin fıstıkkkk
Keşke sevgililer gününe denk gelse güzel haberi eşine o zaman söylesen ne güzel bi hediye olurdu
Neyse pazar günü söylersin güzel haberi inşallahhhhhh
Kusura bakma ben hemen olumlu yazdım ama napim pozitif düşünmek istiyorum seni mutlu edelimki sende o mutluluğu bebişine hissettir

ılk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((
sana katılıyorum canım,bende 6,5 senelik evliyim,bazen herşey çok boş,anlamsız geliyo,eşim problemin kimden kaynaklandığı belli olmadan önce eğer problem bendeyse ayrılalım,sen bebeği çokkkk istiyosun,evlenirsin bebğin olur demişti,ama eşimi çokkk seviyorum,düşüncesi bile beni ürküttü,eşim bebekten öncelikli çünkü,ne yapalım,imtihanım buysa vermeyecekse rabbim,cennette beklerim evlatlarımısende sakın ayrılmayı düşünme bile,bu sıkıntılarının elbet mükafatını alacaksın hemde fazlasıyla...

AMANNNN HİÇ SEVMEM ÖLE SEVGİLİLER GÜNÜ FALAN İSABET OLMUŞŞŞ,BİZE HERGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ 4 GÜN KALDI DEDİM CANIM AMA TEST GÜNÜM P.TESİ,O GÜNÜ SAYMIYORUM,SABAH KARGA KAHVALTISINI YAPMADAN ÖNCE GİDECEĞİM İÇİN NE KUSURU CANIM,POZİTİFLİK İYİDİR HER ZAMAN,ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ

Kizgun oldugunuzu suleynana ilettim.kizmasinlar soylede onlara dedi.bir nevi Özür diledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…