Edirne' den geleceğim için geç geliyorum ben. 14:00 ten önce burada ol dediler. 13:00 gibi merkezdeyim.
Olmaz diye bisey yok canim Allah nasip ettiyse hersey oluyo en iyi örnek benim bu konuda 2 embriyo transfer edilmisti 3tane bebis oldu ama suanda bi tane melegim benimle
:):) peşpeşe doğurcaz inş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günüde göstersin Allah
Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim Rabbim seni hiç dalda koymak inş. Inan stresten reglim bile değişti zaten 36-37 günde bir olurdum şimdi 40 gün oldu hala regl olamadım umutlanamiyorum da çünkü sperm testi kağıdında 1 tane bile 0 dan büyük rakam yoktu ..
Laparoskopi ancak rahim filmi ile mi anlaşılır canım ben sadece ultrasonla baktirmistim çünkü. Birde sadece Laparoskopi mi 4000 lira tuttu. Bizim birde eğer sperm çıkarsa mikro enjeksiyon ile olur demişti eşimin doktoru bunun hakkında bilgin var mı acaba devlet karşılıyor mudur bir kısmını yoksa sadece biz mi oduyoruz acaba ne kadardır ki.. canım çok soru sordum sanırım inş bunaltmamisimdir
Allah'ım Yarabbim inşallah isteyen tüm arkadalarıma anne olma mutluluğunu yaşat. Haklarında hayırlısı neyse onu ver inşallah. Mübarek ezan vakti sen dualarımızı kabul eyle. Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin Amiiiiiin
hayırlı olsun,tebrik ederimarkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Allah sabır versin,bende yaşadım aynı duyguları,ama bak bu gün yine başka bi deneme için burdayım,sende olacaksın tabiki...Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
bu gün 7.günüm,KALDI 4 GÜNNNNNNN:18::18::18::18::18::18::18::18:
Sabahtan beri dusunmekten kafayı yiyecem.dun halit firat erdene, selin hanima ve suleyman beye gittim.ucuylede gorustum.malum benim durumum.hic sebep yok 2 dusuk 8 tup bebek.6 yildir suleymana gidiyorum uc doktorda embriyo larin genetigine bakalim baska yapacak birsey kalmadı diyorlar.gonlum hep suleyman diyor beni cok iyi taniyor diye ama selin haninda cok tecrubesiz olmasina ragmen suleymanin soylediklerini soyledi.ne yapsam icinizden ne geciyor kızlar suleymanda devammi yoksa selin hanimi denemelimiyim
gönlün süleyman diyosa ona git dicem ama uzmanlar 3 denemeden sonra merkezinizi değiştirin diyor,bu arada süleymana kızgınım diğer arkadaşlar adına,bişey sölemeden merkezden ayrıldı diye,ben olsam süleymana gitmezdim kısacası,halit fırat erden çok iyi diyolar,son karar yine de senin canım,drlar bi vesile ama hayırlısı kim olacaksa senin için allah onu çıkarsın karşına...sabahtan beri dusunmekten kafayı yiyecem.dun halit firat erdene, selin hanima ve suleyman beye gittim.ucuylede gorustum.malum benim durumum.hic sebep yok 2 dusuk 8 tup bebek.6 yildir suleymana gidiyorum uc doktorda embriyo larin genetigine bakalim baska yapacak birsey kalmadı diyorlar.gonlum hep suleyman diyor beni cok iyi taniyor diye ama selin haninda cok tecrubesiz olmasina ragmen suleymanin soylediklerini soyledi.ne yapsam icinizden ne geciyor kızlar suleymanda devammi yoksa selin hanimi denemelimiyim
bide bana sor şimdi o 4 gün hiççç geçmez:18:gerçi sonu iyi olsunda bekleriz napalımanam azıcık kaldııııAyyy inşallahhhh güzel haberler veririsin bize tam bu mesajı yazarken ezan okundu allahımmm demaydemay arkadaşımızın yüzü bebiş haberleriyle güler inşallahhhhhh
bide bana sor şimdi o 4 gün hiççç geçmez:18:gerçi sonu iyi olsunda bekleriz napalımGüzel yürekli arkadaşım,bize ettiğin bu dualar kat be kat seni bulsun,rabbim yardımcımız olsun(amin)
sana katılıyorum canım,bende 6,5 senelik evliyim,bazen herşey çok boş,anlamsız geliyo,eşim problemin kimden kaynaklandığı belli olmadan önce eğer problem bendeyse ayrılalım,sen bebeği çokkkk istiyosun,evlenirsin bebğin olur demişti,ama eşimi çokkk seviyorum,düşüncesi bile beni ürküttü,eşim bebekten öncelikli çünkü,ne yapalım,imtihanım buysa vermeyecekse rabbim,cennette beklerim evlatlarımıılk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((
hayırlı olsun,tebrik ederim
AMANNNN HİÇ SEVMEM ÖLE SEVGİLİLER GÜNÜ FALAN İSABET OLMUŞŞŞ,BİZE HERGÜN SEVGİLİLER GÜNÜAmin fıstıkkkk
Keşke sevgililer gününe denk gelse güzel haberi eşine o zaman söylesen ne güzel bi hediye olurdu
Neyse pazar günü söylersin güzel haberi inşallahhhhhh
Kusura bakma ben hemen olumlu yazdım ama napim pozitif düşünmek istiyorum seni mutlu edelimki sende o mutluluğu bebişine hissettir
Cnm ulun beyi niye düşünmüyorsun ?
gönlün süleyman diyosa ona git dicem ama uzmanlar 3 denemeden sonra merkezinizi değiştirin diyor,bu arada süleymana kızgınım diğer arkadaşlar adına,bişey sölemeden merkezden ayrıldı diye,ben olsam süleymana gitmezdim kısacası,halit fırat erden çok iyi diyolar,son karar yine de senin canım,drlar bi vesile ama hayırlısı kim olacaksa senin için allah onu çıkarsın karşına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?