AMANNNN HİÇ SEVMEM ÖLE SEVGİLİLER GÜNÜ FALAN İSABET OLMUŞŞŞ,BİZE HERGÜN SEVGİLİLER GÜNÜ4 GÜN KALDI DEDİM CANIM AMA TEST GÜNÜM P.TESİ,O GÜNÜ SAYMIYORUM,SABAH KARGA KAHVALTISINI YAPMADAN ÖNCE GİDECEĞİM İÇİN NE KUSURU CANIM,POZİTİFLİK İYİDİR HER ZAMAN,ÇIKMAYAN CANDAN UMUT KESİLMEZ
Kizgun oldugunuzu suleynana ilettim.kizmasinlar soylede onlara dedi.bir nevi Özür diledi.
Hamis arkadaslari kutluyorum, negatif olan arkadaslara da daha zamani gelmemis sabir diliyorum..
Bende bugun opu oldummm yarin haber gelir hamislerden dua istiyorum :)
Sabahtan beri dusunmekten kafayı yiyecem.dun halit firat erdene, selin hanima ve suleyman beye gittim.ucuylede gorustum.malum benim durumum.hic sebep yok 2 dusuk 8 tup bebek.6 yildir suleymana gidiyorum uc doktorda embriyo larin genetigine bakalim baska yapacak birsey kalmadı diyorlar.gonlum hep suleyman diyor beni cok iyi taniyor diye ama selin haninda cok tecrubesiz olmasina ragmen suleymanin soylediklerini soyledi.ne yapsam icinizden ne geciyor kızlar suleymanda devammi yoksa selin hanimi denemelimiyim
Ilk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((
Amin, Allah dualarını kabul etsin. Stres yapmamaya çalış, o en büyük düşmanımız şu anda. Ayrıca reglinin normal düzeninde 3-5 gün şaşması normal. Hava değişikliği,stres, yediklerimiz vs. Onu da takma kafana. Ama ihmal de etme. Bir an önce git doktora. Adet sökücü falan verir, fiziksel olarak ta rahatlarsın, psikolojik olarak ta...
Laparoskopi veya histeroskopi kararını evet genellikle rahim filmine göre veriyorlar. Ama rapor için muhtemelen çektireceksin zaten. Sadece laparoskopi için 4100 tl. verdim.
Soruların bunaltmaz. Hepimiz paylaşıp öğrenmek ve biraz rahatlayabilmek için buradayız. Sıkılmadan sor sorularını. Yalnız benim sana daha önce yazdığım fiyat (3500 tl. civarı) bu merkezde tüp bebek ve ilaçlar için geçerli. Eşinin operasyonu dahil değil sanırım. Fiyat konusunu en iyisi merkezden Neslihan Hanım' dan öğren. Mali konularla o ilgileniyor. Laparoskopi kafanı karıştırmasın. Şart değil. Durumuna bağlı. İnşallah gerekmez. Ama anladığım kadarıyla epey fedakarlık yapacaksınız bu konuda. Kötü sürpriz yaşamayın diye söyledim.
bu gün 7.günüm,KALDI 4 GÜNNNNNNN:18::18::18::18::18::18::18::18:
tamam canım verdiğin bilgiler için teşekkürler. inş. bende buradan güzel sonuçlar ve geçtiğim yolları anlatırım . bu arada ilaçlar dediğiniz yumurta büyütmek için kulanılan iğneler dahil mi ilaçlar derken kapsamı ne oluyor?
Hamis arkadaslari kutluyorum, negatif olan arkadaslara da daha zamani gelmemis sabir diliyorum..
Anladığım kadarıyla Umut Tüp Bebek Merkezi daha çok yatmış aklına. Süleyman Bey' i, biraz da ona ihanet etmemek için değerlendirdin gibi geldi bana. Senin durumunda olsam Selin Hanım' ı değerlendirirdim. Taze bilgi, taze hırs, önyargı lüksü yok. O yüzden en dikkatli dönemi olacaktır bence. Bir de kendini ispat çabası mutlaka had safhada olacaktır. Tabi bu benim bakış açım. Önceki tecrübelerimden biliyorum, beni en iyi çözen doktorlar hep en acemileriydi. (Orta kulak ve alt batın ağrısından muzdaribim yıllardır. Onları da gözönüne alarak söylüyorum bunu)
Ayrılık konusuna gelince... Eğer eşin ille de çocuk yap diyorsa bu durumda elbette değerlendirirsin bu ihtimali. Ama yok bu senin kendi içindeki kavgansa, adamı boş yere üzme derim. Bu siteye döndüğümden beri 3 kere yazdığım bir duyumum var. Sana da yazayım. Kadın 40 yaşında evleniyor, 45 yaşına kadar tüp deniyor olmuyor, 52 yaşında doğal yoldan hamile kalıyor. Aslında keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa. Daha derin anlatabilsem sana her şeyi...
Senden ricam, evliliğini bebeğe bağlama. Ona şimdiden bu kadar büyük sorumluluk yüklersen kaçar senden.
Sabahtan beri dusunmekten kafayı yiyecem.dun halit firat erdene, selin hanima ve suleyman beye gittim.ucuylede gorustum.malum benim durumum.hic sebep yok 2 dusuk 8 tup bebek.6 yildir suleymana gidiyorum uc doktorda embriyo larin genetigine bakalim baska yapacak birsey kalmadı diyorlar.gonlum hep suleyman diyor beni cok iyi taniyor diye ama selin haninda cok tecrubesiz olmasina ragmen suleymanin soylediklerini soyledi.ne yapsam icinizden ne geciyor kızlar suleymanda devammi yoksa selin hanimi denemelimiyim
Ilk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((
canım randevuyu ne zaman almak istiyorsun bilmiyorum ama ben bu hafta içi için istemiştim ancak haftaya pazartesiye verebileceklerini söylediler yani hemen ertesi güne randevu vermiyorlar bilgin olsun istedim
Ah kocam bu konuda cok hirsli illa olacak sonuna kadar ugrasacaz diyor.benim yoruldugumu dusunmuyor.bazen ağlayıp soyluyorum allah dilerse verir ugrasmayalim diye olmaz diyor.cevre baskısı onada hak veriyorum.tek erkek ve sulalesinde sadece bizim cocugumuz yok.hird yapiyor.bende diyorum menopoz z kadar devam ederim ya ondan sonra diyorum cevap vermiyor.cok yoruldum.selin hanim konusunda hakli olabilirsin.bir kere olsun deneyim diyorum.suleyman cok sevecen davraniyor bana abi gibi.oda beni guvende hissettiriyor ama sonuc alamayinca cok yikiliyorum.
Ben bugün aradım, cuma gününe emre beye randevu aldım. Hayırlıso olur inşallah
inan hiçbirsey hissedemiyorum ama cıkmayacağını bılıyordum nerde hata yaptım bılmıyorum allah en hayırlısını versin herkeze okadar kişi benden suan haber bekliyor nasıl cevap vericem nasıl ağlamadan durucam bılmıyorum nasıl dayanıcam senin kaçıncı denemen ?
kızlar çok şükür adet oldum ve yarın tedaviye başlıyorum kısmetse dualarınız eksik etmeyin lütfen ayrıca yarın 9:30 da merkezde olacam kısmet olursa kimler orada olacak
canım tedavin hayırlı olsunzaman su gibi akıp geçsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?