Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Bakma bende hiç sevmem
Millet hediye bekler ben hediye almasını istemem
Pazartesi güne senin güzel haberlerinle başlarız inşallahhhhh

Kizgun oldugunuzu suleynana ilettim.kizmasinlar soylede onlara dedi.bir nevi Özür diledi.

Ben merkezi aradım süleyman beye çok kızgın olduğumu söyledim ordakilere bile kızdım onlarda bize niye kızıyorsunuz süleyman beyi arayın ona söyleyin dedi bende aradım allahtan telefonu meşguldü sonra o aradı açmadım daha fazla sinirim bozulmasın diye
Düştük ellerine allah yardımcımız olsun
buarada cnm selin hanım ne kadar iyi bilmiyorum ama ulun bey sandığımız kadar yoğun değil ben bi kaç kere gittim çok beklemedim

Hamis arkadaslari kutluyorum, negatif olan arkadaslara da daha zamani gelmemis sabir diliyorum..
Bende bugun opu oldummm yarin haber gelir hamislerden dua istiyorum :)

Hamis arkadaslari kutluyorum, negatif olan arkadaslara da daha zamani gelmemis sabir diliyorum..

Cnm sen tedaviye başladın mı Ben kaçırmışım
Ben pek gelemedim buraya fazla takip edemedim hadi hayırlısı inşallah bu sefer olurr

Ilk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((

Anladığım kadarıyla Umut Tüp Bebek Merkezi daha çok yatmış aklına. Süleyman Bey' i, biraz da ona ihanet etmemek için değerlendirdin gibi geldi bana. Senin durumunda olsam Selin Hanım' ı değerlendirirdim. Taze bilgi, taze hırs, önyargı lüksü yok. O yüzden en dikkatli dönemi olacaktır bence. Bir de kendini ispat çabası mutlaka had safhada olacaktır. Tabi bu benim bakış açım. Önceki tecrübelerimden biliyorum, beni en iyi çözen doktorlar hep en acemileriydi. (Orta kulak ve alt batın ağrısından muzdaribim yıllardır. Onları da gözönüne alarak söylüyorum bunu)
Ayrılık konusuna gelince... Eğer eşin ille de çocuk yap diyorsa bu durumda elbette değerlendirirsin bu ihtimali. Ama yok bu senin kendi içindeki kavgansa, adamı boş yere üzme derim. Bu siteye döndüğümden beri 3 kere yazdığım bir duyumum var. Sana da yazayım. Kadın 40 yaşında evleniyor, 45 yaşına kadar tüp deniyor olmuyor, 52 yaşında doğal yoldan hamile kalıyor. Aslında keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa. Daha derin anlatabilsem sana her şeyi...
Senden ricam, evliliğini bebeğe bağlama. Ona şimdiden bu kadar büyük sorumluluk yüklersen kaçar senden.

tamam canım verdiğin bilgiler için teşekkürler. inş. bende buradan güzel sonuçlar ve geçtiğim yolları anlatırım . bu arada ilaçlar dediğiniz yumurta büyütmek için kulanılan iğneler dahil mi ilaçlar derken kapsamı ne oluyor?

Yumurta büyütme ilaçları o hesabın içinde. Ekstradan vitamin falan veriyor. Durumuna göre ek hormon ilaçları veriyor onlar hariç. Onlar da benim 150 civarı tutmuştu. Sonra Laparoskopiden sonraki ilaçlarım vardı, onlar da bir 100' e yakın sanırım. Öyle ekstra ilaçlar yani.

Hayırlı olsun, bugün güzelce dinlen. Yeğenlerimizin yatağını hazırla. Sonra da al onları gel

Ah kocam bu konuda cok hirsli illa olacak sonuna kadar ugrasacaz diyor.benim yoruldugumu dusunmuyor.bazen ağlayıp soyluyorum allah dilerse verir ugrasmayalim diye olmaz diyor.cevre baskısı onada hak veriyorum.tek erkek ve sulalesinde sadece bizim cocugumuz yok.hird yapiyor.bende diyorum menopoz z kadar devam ederim ya ondan sonra diyorum cevap vermiyor.cok yoruldum.selin hanim konusunda hakli olabilirsin.bir kere olsun deneyim diyorum.suleyman cok sevecen davraniyor bana abi gibi.oda beni guvende hissettiriyor ama sonuc alamayinca cok yikiliyorum.

Bende seni merak ediyordum. Nasıl geçti canım. Kaçtane toplandı.
Şimdi iyimisin. :)
Haydi hayırlısı olsun inşallah güzel güzel döllensinlerrr canım

Ilk denemesinde hamile kalan bayanlar cok sukredin o kadar sanslisinizki. Birde bana bakın. Tam 10 yıldır cirpiniyorum.bosanmayi bile dusunuyorum artik.elimden hic bir sey gelmiyorr(((((((((

Gönlünden kim geçiyorsa o olsun canım. Benim doktorum süleyman dı beni yarı yolda bıraktı. Ulunla devam ettim iyikide onunla devam ettik. Belki ikizlere hamileyim bilmiyorum ama süleyman kesinlikle yasak tek demişti ulun bey iki tane koydu. Her şerde vardır bi hayır canım. :)
Hakkında hayırlısı neyse olsun canım

Açıkçası benim de eşim istemiyordu, ben sonuna kadar gidelim istiyorum. Eşler ortak noktada buluşamadığında evliliğin de tadı kalmıyor. Sanırım önce bu konuyu çözmek daha iyi olur. Yıkılmanın asıl sebebi eşinin tepkisi sanki. Büyük ihtimalle sonuç alamama sebebin de stres. Bunu bir araştır istersen. Ya da doktorunla görüş. Belki tedavi öncesi bir süre stresi düşürmek için hafif dozda antidepresan kullanman iyi olabilir. Kardeşimin eşi psikolog. O anlatmıştı, yüksek stres seratonin ya da melanin salgılanmasını yavaşlatıyor uzun süreli olursa durduruyormuş. Bu da rahimde bebeğin tutunması için gerekli hormonlardan birisinin salgılanmasını engelliyormuş. 'Aslında Yardımcı üreme yollarını deneyen herkesin psikolojik destek alması gerek' diyordu. Hatta Ankara' da bir merkez vardı, kapandı şimdi. Onlar isteyen herkese ücretsiz destek veriyordu. Adını hatırlarsam yazarım. Böyle işte... :44:

canım benim bu 3.denemem olacak 1.sinde tuttu sandımki herşey tamam ama sonradan anladımki sadece tutması yetmiyorkalp atışını felan görmüştüm sonraki kontrole gittiğimde kalp atışının gözükmediğini söylediler o an dünya başıma yıkıldı inanamadım daha sonra 2. denemedede sonuç sıfır çıktı üzüldüm ama sonradan herşeyde bi hayır vardır dedim ya bi önceki gibi olsaydı diye düşündüm sende üzülme canım bundada vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…