Bende bugun kan testi yaptım sonuç koca bir sıfır değer bile yok suan dondum kaldım tepki veremiyorum
Harika yaaa allah tamamına erdirsin inş çok sevndim yaaa bizede dua et olurmuarkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
arkadaşlar ben dün evde dayanamadım idrar yaptım 2 tane çift çizgi cıktı diğeri silikte olsa beta sonucumu aldım 294,9 sonucum ne olursunuz hemen yazın ben hamilemiyim :)))))))))))))))))))))))
Mrhb duygucum bugun arayip kac yumurtanin dollendigini soylediler mi benimkiler bugun dondu onlari orda birakmaya kiyamiyorum biran once kavusmak istiyorum.ayrica donmalarina takilma emriyologla konustum bazen daha iyi olabiliyo dedi hem bizde dinlenmis oluyoruz
Dün aradılar 12 tane döllenmiş yarında donanlarla ilgli arıcaklar bn varya hiç bebeleri düşünemdm tuvalete cıkamıom ikigndr kusuyrum ayılıp bayılıorum kasıklarım patlıcak artık 😔
bu gün 7.günüm,KALDI 4 GÜNNNNNNN:18::18::18::18::18::18::18::18:
Harika yaaa allah tamamına erdirsin inş çok sevndim yaaa bizede dua et olurmu
:):) peşpeşe doğurcaz inş hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günüde göstersin Allah
Hamis arkadaslari kutluyorum, negatif olan arkadaslara da daha zamani gelmemis sabir diliyorum..
Bende bugun opu oldummm yarin haber gelir hamislerden dua istiyorum :)
1. Soruya cevap veriyorum :)) benimde cok yumurtam oluyo diye gonal f 225 le basladim son iki gun yumurtam cok oldugu icin gonal f 37,5 a kadar dusurduk soyle soyliyim toplamda sadece 2 kutu gonal f kullandimGunaydin tatlilar!! Benim size sormak istedigim iki sorum var, lutfen deneyimli arkadaslar bilgilerini esirgemesin
1. Over uyarma ilacin dozunu fsh sonucuna gore mi ayarliyorlar yoksa asagi yukari ayni dozla mi baslatiyorlar? Benimkiler ilacsiz da calisiyor da, ilacla cok yumurtam olacagindan korkuyorum, daha az ve saglikli olsunlar tercih ediyorum.
2. Transfer icin bir ay bekleyen arkadaslar, tiroid sonucunuzu yazar misiniz, ne kadarla ertelendiniz bakim? Bu tiroid durumu onceden mi vardi yoksa uyarilmayla ortaya cikan bir durum mu?
Malum, ben yurtdisindan gelecegim icin git gel yapmak istemem, ama oyle bir durum olacaksa simdiden aklim alissin, beklentilerim ona gore olsun istiyorum...yazida hatam varsa kusuruma bakmayin
Hepimize hayirli bebis haberleri tez zamanda gelir insallah
umutlu sen keseni gördünmü kalp atışınla bende görücemmi 24 şubatta rendavum var keseyi görmeye gelin dediler
1. Soruya cevap veriyorum :)) benimde cok yumurtam oluyo diye gonal f 225 le basladim son iki gun yumurtam cok oldugu icin gonal f 37,5 a kadar dusurduk soyle soyliyim toplamda sadece 2 kutu gonal f kullandim
Yok canım daha görmedim pazartesi gününe randevuyu aldım.günleri doluymuş.sabretmeye devam :))
hım sen bu pazartesi görücen ben haftaya neyse bu zamanı getirdik oda gelir bide birsey sorucam bnm yüzüm isilik gibi abardı lekelendi neden acaba
1. Soruya cevap veriyorum :)) benimde cok yumurtam oluyo diye gonal f 225 le basladim son iki gun yumurtam cok oldugu icin gonal f 37,5 a kadar dusurduk soyle soyliyim toplamda sadece 2 kutu gonal f kullandim
Canim ikinci soruna cevap vereyim ben zaten hipotiroid hastasiyim tedaviye baslamadan once 4du ilac kullandigim halde sonra sanirim ignelerin etkisiyle 14 e cikti yumurta toplama gunu 5e dusurduk ama dr un donduralim dedi simdi adet olunca tekrar baktiricam duserse insallah transfet olurGunaydin tatlilar!! Benim size sormak istedigim iki sorum var, lutfen deneyimli arkadaslar bilgilerini esirgemesin
1. Over uyarma ilacin dozunu fsh sonucuna gore mi ayarliyorlar yoksa asagi yukari ayni dozla mi baslatiyorlar? Benimkiler ilacsiz da calisiyor da, ilacla cok yumurtam olacagindan korkuyorum, daha az ve saglikli olsunlar tercih ediyorum.
2. Transfer icin bir ay bekleyen arkadaslar, tiroid sonucunuzu yazar misiniz, ne kadarla ertelendiniz bakim? Bu tiroid durumu onceden mi vardi yoksa uyarilmayla ortaya cikan bir durum mu?
Malum, ben yurtdisindan gelecegim icin git gel yapmak istemem, ama oyle bir durum olacaksa simdiden aklim alissin, beklentilerim ona gore olsun istiyorum...yazida hatam varsa kusuruma bakmayin
Hepimize hayirli bebis haberleri tez zamanda gelir insallah
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. Rabbim bizi güldürdü diğer arkadaşlarıda güldürsün inşallah canım.
O konu hakkında hiç fikrim yok ama benimde bıyık kısmımda sivilce gibi diilde isilik gibi küçük şeyler çıktı geçiyor ama.
Bi de eşim diyor ki sen dahabi güzel oldun diyo :) bana görede çirkinleştim. Hayırlısı olsun.
Şöyle derler ya kız olunca çirkinleşir erkek olunca güzelleşirmiş anne adayı. Peki ya ikiz olunca ve kız erkek olunca nasıl olacak :)))
Yani onceden bir durum varsa ilaclar sorunu tetikleyebilir...gecmis olsun talim, iyi ki hizli bir sekilde sorunun kontrol altina alinabilir ve degerin dusuyor. Trasnferin mutlu sonlu gecmesi dilegiyleCanim ikinci soruna cevap vereyim ben zaten hipotiroid hastasiyim tedaviye baslamadan once 4du ilac kullandigim halde sonra sanirim ignelerin etkisiyle 14 e cikti yumurta toplama gunu 5e dusurduk ama dr un donduralim dedi simdi adet olunca tekrar baktiricam duserse insallah transfet olur
Cevabin icin tesekkur ederim canim. Bu gonal hap mi igne mi :) kac yumurtan oldu, kaci dollendi? Bebisin yoldaymis, Allah tez zamanda saglikli bir sekilde kucagina almani nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?