Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Nasılsın canım görünmez oldun bebiş nasıl keyifler nasıl?

iyiyim canım allaha şükür genelde telefondan girdiğim için bakıp çıkıyorum, bebişimizde iyi sanırım bi hafta oldu görmeyeli görüş gününe de 3 hafta var daha :)) yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım o bile insanı rahatlatıyo içerde olduğuna daha çok inanıyosun :))

Ayy maşallah canım ya. Hareket falan deyince içim bi tuhaf oldu. :))
Hafta Hafta gebelik takibi varya onları görmek okumak ne güzel şey onlara baktıkca burnumun direği sızlıyor..
ömrümüz gün sayarak geçecek desene. :) Allah'ım tamamına erdirsin inşallah. Yawrucuğunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.

Ayy gonal mi o anlattiginiz gobegi morartan dimiii? Ben korkarim normalde ama gecen gun yazilanlari okuyunca bugunlerde yapitigim baska bir ignemi sizden dolayi gaza gelip popoma kendim yaptim oldu bitti. Cesaretlendim, yaparim insallah
Tebrik ediyorum seni, hamislerin hikayesini okudukca ben cok umitleniyorum, gucleniyorum. Minik kizina saglikli bir sekilde kavusursunuz insallah

umutlu ben internetten baktım 4 hafta 3 günlük değil bebeğimiz 1 hafta 6 günlükmüş tüp bebek yapanlar için bebek hesaplama bir bakarmısın bu siteye http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html yani ulun beye gidene kadar 3 haftalık olucak

teşekkür ederim sizlerde yaşayın inşallah aynı mutlulukları bu arada iğne morartmıyo acımıyo bile bana hep eşim yaptı iğneleri sağolsun hatta bi tanesinde mecburen bi yere gitmişti işyerinde bi ablaya yaptırdım çok komikti ama o bile canımı acıtmadı korkma yani hepsini unutuyosun zaten Allah öyle bi güç veriyo

evet dediğin gibi gün gün sayıyosun resmen yaz aylarını sevmeyen ben haziran gelsin diye yalvarıyorum yakın bi arkadaşı doğum yaptı eşimin onlar kadar heyecan yaptık nerdeyse rüyalarıma giriyodu kadının doğumu

Bana ulun bey son adetin ilk gununden itibaren hesapliyoruz dedi

ben hep transfer tarihinden hesapladım ultrasonda benim hesapladığımdan bile 1 gün fazla çıkıyo bende kendi hesapladığıma inanıyorum :)) şu an da 20+5 diyorum doktorda mesela 20+6 veya 20+7 çıkıyo

Bende pazartesi gorucem insallah bebisimi randevun kacta canim
Benim randevu 16 30 da canım
Sen kaçta ordasın?

Yok canım her zaman için son adet tarihin baz alınır bu hesapta. :) biz 6 haftaya girdik :)
Say say bitmiyor canım. Cok heyecanlıyım iki mi tek mi bunu çok metak ediyorum. :) hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin inşallah. :)

amin canım inşallah kör bi keseleri de için rahatlasın tek cift farketmez yeterki sağlıklı olsun ikiz istiyo gibisin ama riskleri de cok rabbim hayırlısını versin inşallah

Benimki 12 de herzamanki gibi 12ye 5 kala orda oluruz sagolsun kocam cok dakiktirde :) hep son dakkaya birakir karsilasamicaz yani

amin canım inşallah kör bi keseleri de için rahatlasın tek cift farketmez yeterki sağlıklı olsun ikiz istiyo gibisin ama riskleri de cok rabbim hayırlısını versin inşallah

Yok canım hayırlısını istiyorum. Dediğin gibi tek çift farketmez yeterki sağlıklı olsunlar. Çimdi iki tane koyuldugu için hep çoğul konuşuyorum . :) küsmesinler diye. İkiside çok iyi ve kaliteliydi o yüzden ulun bey ayırmak istemedi onları. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…