Nasılsın canım görünmez oldun bebiş nasıl keyifler nasıl?
iyiyim canım allaha şükür genelde telefondan girdiğim için bakıp çıkıyorum, bebişimizde iyi sanırım bi hafta oldu görmeyeli görüş gününe de 3 hafta var daha :)) yavaş yavaş hareketleri hissetmeye başladım o bile insanı rahatlatıyo içerde olduğuna daha çok inanıyosun :))
gonal f iğne şu meşhur göbekten yapılan benim son zamanlarda acayip kasıklarım ağrımaya başlamıştı adet döneminde bile ağrı çekmem normalde öyle olunca dozu iyice düsürdüler, 15 yumurtam oluştu sperm sorunumuz var bizim sanırım o yuzden sadece 2 embriyomuz oldu 2 si de transfer edildi ikisi de tutundu ama biri bizi yarı yolda bıraktı şimdi allaha şükür kızımla yolu yarıladık inşallah kucağımızda da görürüz. Allahım hepimize nasip etsin inşaalh.
Ayy maşallah canım ya. Hareket falan deyince içim bi tuhaf oldu. :))
Hafta Hafta gebelik takibi varya onları görmek okumak ne güzel şey onlara baktıkca burnumun direği sızlıyor..
ömrümüz gün sayarak geçecek desene. :) Allah'ım tamamına erdirsin inşallah. Yawrucuğunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.
Ayy gonal mi o anlattiginizgobegi morartan dimiii? Ben korkarim normalde ama gecen gun yazilanlari okuyunca bugunlerde yapitigim baska bir ignemi sizden dolayi gaza gelip popoma kendim yaptim oldu bitti. Cesaretlendim, yaparim insallah
Tebrik ediyorum seni, hamislerin hikayesini okudukca ben cok umitleniyorum, gucleniyorum. Minik kizina saglikli bir sekilde kavusursunuz insallah
umutlu ben internetten baktım 4 hafta 3 günlük değil bebeğimiz 1 hafta 6 günlükmüş tüp bebek yapanlar için bebek hesaplama bir bakarmısın bu siteye http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html yani ulun beye gidene kadar 3 haftalık olucak
Yok canım daha görmedim pazartesi gününe randevuyu aldım.günleri doluymuş.sabretmeye devam :))
Ayy maşallah canım ya. Hareket falan deyince içim bi tuhaf oldu. :))
Hafta Hafta gebelik takibi varya onları görmek okumak ne güzel şey onlara baktıkca burnumun direği sızlıyor..
ömrümüz gün sayarak geçecek desene. :) Allah'ım tamamına erdirsin inşallah. Yawrucuğunu sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.
yok canım senin transfer tarihin ne zaman bi de 3. gün mü 5 . gün embriyosu mu ona göre hesaplıyosun
bana hesaplarmısın ben birsey anlamadım 31 ocak transfer tarihim 5.gün embriyosu
Bana ulun bey son adetin ilk gununden itibaren hesapliyoruz dedi
canım 4 hafta 4 günlük 4+4 yani 19 ekim de tahmini doğum tarihin
http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html
bu sitede blastokist transferine göre hesaplatıyosun 5. embriyoları öyle geçiyo
Bana ulun bey son adetin ilk gununden itibaren hesapliyoruz dedi
evet canım 5. haftadasın yani hamilelik takvimi yapsan altta 5. haftadasın yazar
Benim randevu 16 30 da canımBende pazartesi gorucem insallah bebisimi randevun kacta canim
Yok canım her zaman için son adet tarihin baz alınır bu hesapta. :) biz 6 haftaya girdik :)umutlu ben internetten baktım 4 hafta 3 günlük değil bebeğimiz 1 hafta 6 günlükmüş tüp bebek yapanlar için bebek hesaplama bir bakarmısın bu siteye http://www........................./2012/06/tup-bebekte-gebelik-hamilelik-haftasi.html yani ulun beye gidene kadar 3 haftalık olucak
Say say bitmiyor canım. Cok heyecanlıyım iki mi tek mi bunu çok metak ediyorum. :) hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin inşallah. :)evet dediğin gibi gün gün sayıyosun resmen yaz aylarını sevmeyen ben haziran gelsin diye yalvarıyorum yakın bi arkadaşı doğum yaptı eşimin onlar kadar heyecan yaptık nerdeyse rüyalarıma giriyodu kadının doğumu
Benim randevu 16 30 da canım
Sen kaçta ordasın?
Yok canım her zaman için son adet tarihin baz alınır bu hesapta. :) biz 6 haftaya girdik :)
Say say bitmiyor canım. Cok heyecanlıyım iki mi tek mi bunu çok metak ediyorum. :) hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin inşallah. :)
Benim randevu 16 30 da canım
Sen kaçta ordasın?
Yok canım her zaman için son adet tarihin baz alınır bu hesapta. :) biz 6 haftaya girdik :)
Say say bitmiyor canım. Cok heyecanlıyım iki mi tek mi bunu çok metak ediyorum. :) hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin inşallah. :)
amin canım inşallah kör bi keseleri de için rahatlasın tek cift farketmez yeterki sağlıklı olsun ikiz istiyo gibisin ama riskleri de cok rabbim hayırlısını versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?