Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benimki 12 de herzamanki gibi 12ye 5 kala orda oluruz sagolsun kocam cok dakiktirde :) hep son dakkaya birakir karsilasamicaz yani
Sağlık olsun canım sen şimdi ne kontrolü yaptırıyorsun. Her gidişinde 250 tl veriyormusun. Yoksa bi kontrol süresi var mı.???

anladım canım hadi bakalım biz iki tane olduğunu duyunca karı-koca cok sevinmiştik ama doktor ve ablam paniklemişti ya bişey olursa diye nasibimizde de tek bebiş varmiş zaten senin dondurulmuş var mı başka benim iki tane var diye heralde iki tane transfer ettiler diye düşünmüştüm ben başka dondurulmuşum filan yok

Sağlık olsun canım sen şimdi ne kontrolü yaptırıyorsun. Her gidişinde 250 tl veriyormusun. Yoksa bi kontrol süresi var mı.???

Benim ikizlerin icerdeki durumuna bakacak diye tahmin ediyorum kotu bi durum yoksa bırakmayı düşünüyorum artik.yok her gidisimde vermiyorum 21 gun kontrol suresi var 15 te bir gittigim icin bi veriyorum bi vermiyorum

6.günde Üç tane donduruldu canım.
Benimkiler yani iki embriyom transfere kadar hep eşit gelişmişler.ikiside sayılamayacak kadar çok bölünmüşler. :) hayırlısı neyse o olsun canım. Tek olması bakım olarak daha iyi. Allah'ım hayırlısını versin hepimize

ya umutlu hamile olduğunu söyledinmi etrafındaki insanlara ben 2 3 kişiye dedim mübarek yayılmış herkeste bence söleme birsey olur diyorlar içimi daraltıyorlar öyle diyincede acaba hamilemiyim yaa diyorum kendi kendime kuşku düşürdüler saklasamıydık yaa kardeşlerim eşimin kardeşleri hep tabii onlarda sevinçten sölemişler birkaç kişiye

banada hep aynı şeyi söylüyolardı ama benimde herkes bi anda ogrendi zaten herseye dikkat ediyosun dikkat cekiyo millet soruyo noluyo diye nazar değer korkusuyla soylenmesin istiyo büyükler sen bol bol dua et bebeğini oku allahın izniyle bişeycik olmaz

Benim ikizlerin icerdeki durumuna bakacak diye tahmin ediyorum kotu bi durum yoksa bırakmayı düşünüyorum artik.yok her gidisimde vermiyorum 21 gun kontrol suresi var 15 te bir gittigim icin bi veriyorum bi vermiyorum
Allah'ın izniyle kötü bir şey yoktur canım. :) güzel güzel bebişine bak gel. Ben yarın önden bi doktora gitsem kese görünürmü acaba. Pazartesi günü de gerekirse ulana giderim. Çünkü ulun cumada gelebilirsin dedi. Haftasonu zor geçer yaw. :) 6 cı hafta içindeyim kese çıkmışmıdır piyasaya acaba :)))

Bence boşşveerr tadını çıkar kimin ne düşündüğü ne söylediği mühim değil. Tadını çıkar. Benim çevremde bilmesi gereken herkes biliyor. Soran olursada Evetttt hamileyim diyorum. Yalanmı söylicem yani yok diye. Salla gitsin keyfine bak. Tadını çıkar. Canımm :)))

bu günü bekledim özendim hamile olanları aynen ablamda aynısını söyledi keyfini cıkarıcam tabii ayy napıyım hoşuma gidiyor hep başkalarının hamileliklerini duydum konuştum bide benimki sorulsun Allahım büyük birseycikte olmaz Allahıma bende bu inanç varken

Insallah canim vajinal bakarsa gorunur belki zaten ulunda oyle bakiyo

ohh be rahatladım senin bebişin ne kadarlık

Ben bi folbiol bide estrofem iciyorum gecen kontrolde vitaminleri biraktirdi erkenmi biraktim diye merak ettim

bende keseyi görünce estrofemi bıraktırdılar bi kaç hafta sonra beneksolu bırakabilirsin dediler ama decavit hamileliğin sonuna kadar kullan dedıler hatta orhan solkaoğku'da sordu ddecavit ya da elevit kullanıyomusun diye kullanıyorum diyince tamam devam et dedi demir hapını da hamilelikten sonra emzirirken bile içebilirsin demişti süleymanın hemşiresi folbiolu de 12. haftaya kadar içtim

Canim benim ilk hamileligimde 4. Haftada keseyi gorduler 6 haftada da kalp atisini duymustum senin kese yusyuvarlak olmustur coktan :)
Benimde 4 yumosum dollenmis digerleri mefta olmus yawruslar yarin aramayiz cumartesi veya pazartesi transfer icin aranirsiniz dediler uzulmekle sevinmek arasindayim ins en az 2 kalirda transferim oyle olur

Sagol canim belki kişiden kişiye degisiyodur en cok beneksol biraktigima seviniyorum zaten :) bende kizlari cok seviyorum ama Allah ne nasip ettiyse o olsun insallah saglikla hayirla dogsunlar yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…