- 21 Kasım 2013
- 808
- 32
- 118
- 35
Sağlık olsun canım sen şimdi ne kontrolü yaptırıyorsun. Her gidişinde 250 tl veriyormusun. Yoksa bi kontrol süresi var mı.???Benimki 12 de herzamanki gibi 12ye 5 kala orda oluruz sagolsun kocam cok dakiktirde :) hep son dakkaya birakir karsilasamicaz yani
Yok canım hayırlısını istiyorum. Dediğin gibi tek çift farketmez yeterki sağlıklı olsunlar. Çimdi iki tane koyuldugu için hep çoğul konuşuyorum . :) küsmesinler diye. İkiside çok iyi ve kaliteliydi o yüzden ulun bey ayırmak istemedi onları. :)
Sağlık olsun canım sen şimdi ne kontrolü yaptırıyorsun. Her gidişinde 250 tl veriyormusun. Yoksa bi kontrol süresi var mı.???
anladım canım hadi bakalım biz iki tane olduğunu duyunca karı-koca cok sevinmiştik ama doktor ve ablam paniklemişti ya bişey olursa diye nasibimizde de tek bebiş varmiş zaten senin dondurulmuş var mı başka benim iki tane var diye heralde iki tane transfer ettiler diye düşünmüştüm ben başka dondurulmuşum filan yok
Benim randevu 16 30 da canım
Sen kaçta ordasın?
Yok canım her zaman için son adet tarihin baz alınır bu hesapta. :) biz 6 haftaya girdik :)
Say say bitmiyor canım. Cok heyecanlıyım iki mi tek mi bunu çok metak ediyorum. :) hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun hepimizin inşallah. :)
Canim sen vitaminlere devam ediyomusun hala
ya umutlu hamile olduğunu söyledinmi etrafındaki insanlara ben 2 3 kişiye dedim mübarek yayılmış herkeste bence söleme birsey olur diyorlar içimi daraltıyorlar öyle diyincede acaba hamilemiyim yaa diyorum kendi kendime kuşku düşürdüler saklasamıydık yaa kardeşlerim eşimin kardeşleri hep tabii onlarda sevinçten sölemişler birkaç kişiye
Allah'ın izniyle kötü bir şey yoktur canım. :) güzel güzel bebişine bak gel. Ben yarın önden bi doktora gitsem kese görünürmü acaba. Pazartesi günü de gerekirse ulana giderim. Çünkü ulun cumada gelebilirsin dedi. Haftasonu zor geçer yaw. :) 6 cı hafta içindeyim kese çıkmışmıdır piyasaya acaba :)))Benim ikizlerin icerdeki durumuna bakacak diye tahmin ediyorum kotu bi durum yoksa bırakmayı düşünüyorum artik.yok her gidisimde vermiyorum 21 gun kontrol suresi var 15 te bir gittigim icin bi veriyorum bi vermiyorum
ya umutlu hamile olduğunu söyledinmi etrafındaki insanlara ben 2 3 kişiye dedim mübarek yayılmış herkeste bence söleme birsey olur diyorlar içimi daraltıyorlar öyle diyincede acaba hamilemiyim yaa diyorum kendi kendime kuşku düşürdüler saklasamıydık yaa kardeşlerim eşimin kardeşleri hep tabii onlarda sevinçten sölemişler birkaç kişiye
şu anda decavite devam ediyorum bi de buradaki dr demir hapı verdi gynefron onu içiyorum canım şimdilik başka yok
Bence boşşveerr tadını çıkar kimin ne düşündüğü ne söylediği mühim değil. Tadını çıkar. Benim çevremde bilmesi gereken herkes biliyor. Soran olursada Evetttt hamileyim diyorum. Yalanmı söylicem yani yok diye. Salla gitsin keyfine bak. Tadını çıkar. Canımm :)))
Allah'ın izniyle kötü bir şey yoktur canım. :) güzel güzel bebişine bak gel. Ben yarın önden bi doktora gitsem kese görünürmü acaba. Pazartesi günü de gerekirse ulana giderim. Çünkü ulun cumada gelebilirsin dedi. Haftasonu zor geçer yaw. :) 6 cı hafta içindeyim kese çıkmışmıdır piyasaya acaba :)))
banada hep aynı şeyi söylüyolardı ama benimde herkes bi anda ogrendi zaten herseye dikkat ediyosun dikkat cekiyo millet soruyo noluyo diye nazar değer korkusuyla soylenmesin istiyo büyükler sen bol bol dua et bebeğini oku allahın izniyle bişeycik olmaz
4 buçuk aylık canım 21. haftanın içindeyim
Ben bi folbiol bide estrofem iciyorum gecen kontrolde vitaminleri biraktirdi erkenmi biraktim diye merak ettim
cinsiyeti ne peki öğrendinmi bizde görücekmiyiz o günleri yaa şu 4 ay cabuk gecse
Allah'ın izniyle kötü bir şey yoktur canım. :) güzel güzel bebişine bak gel. Ben yarın önden bi doktora gitsem kese görünürmü acaba. Pazartesi günü de gerekirse ulana giderim. Çünkü ulun cumada gelebilirsin dedi. Haftasonu zor geçer yaw. :) 6 cı hafta içindeyim kese çıkmışmıdır piyasaya acaba :)))
bende keseyi görünce estrofemi bıraktırdılar bi kaç hafta sonra beneksolu bırakabilirsin dediler ama decavit hamileliğin sonuna kadar kullan dedıler hatta orhan solkaoğku'da sordu ddecavit ya da elevit kullanıyomusun diye kullanıyorum diyince tamam devam et dedi demir hapını da hamilelikten sonra emzirirken bile içebilirsin demişti süleymanın hemşiresi folbiolu de 12. haftaya kadar içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?