çok şükür ki birinin aklına gelmişimhep evdeyim 2 gün önce gece sinemaya gittik eşimle,iyi geldi.evet zaman çabuk geçti bu defa nedense,ama çok korkuyorummmmm:18: sana özelden yazarım sonucumu içten ve samimi duaların için Allah razı olsun canım,sen nasılsın bakalım,nasıl gidiyo?
canım Rabbim senin ve isteyen tüm arkadaşların emeklerini boşa çıkarmasınAllah yüzünü güldürsün inşallah dualarmız seninle
Benimde ara ara bilmiyorum niye ama insalalh iyi biseydir insallah sonunda coook mutlu olursunyazdıklarına o kadar çok içten katılıyorumki gerçekten bu işler nasip işi ben bunu 3. denememde iyice anladım rabbim bize ne yaşatırsa hayırlısını yaşatsın inşallah.
aaa aynı ben benimde öyle oldu ulunbey embriyoları koyarken hadi hayırlı olsun dediği andan itibaren olan bir sancı ama ara ara sürekli değil inşallah bu yaşadıklarımın sonucu senin gibi mutlu biter
Kabizlik icinde hemşire bana duphalac diye bi şurup söylemişti tuvalete çıkana kadar sabah öğle aksam İc iyi geliyo barsak düzenleyici istersen bi dene
Kayisili form cayi filan icsen ise yaramaz mi acabaOnu dendim bi fydası olmadı ya bgun yıne lğmn yptım ama şişlik aynı yıne
bende büyük bi merakla DEMAY DEMAYI bekliyorum.hergün bakıyorum yazmışmı,belirtisi varmı diye.ikimizin transferi aynı gün yapıldı.yarın UMUTLU bebişlerini görücek bizde pozitif sonuçlarımızı inşallah.
mutlaka yaz demaycım.Rabbim yalnız bizim değil bu uğurda emek veren herkesin yüzünü güldürsün inşallah.hamişlerden dua istiyorum.Allah ım bizede o mini mini şeyleri görmeyi,duymayı ve doya doya koklamayı nasip etsin inşallah.
Canim şişlik adet olunca geçecek ancak tuvalete çıkmanın pek faydası olmuyor biraz daha dayan adet olunca rahatlicaksin insallahOnu dendim bi fydası olmadı ya bgun yıne lğmn yptım ama şişlik aynı yıne
Kizlar daha oncede yazmistim benim ilaclarimdan kaldi filan diye simdi Elimde 3 kutu gonal f 450 3 kutu cetrotide ve 2 kutu menogon var ben ihtiyaci olan birine ücretsiz olarak bu ilaclari yollamak istiyorum etrafinizda maddi acidan sikintida olupda tup bebek yapmaya calisan birileri varsa veya bizim aramizda da bu sekilde ihtiyaci olan biri varsa ister burdan ister ozelden yazarsaniz kargoyla yollayabilirim.
Cnm verecegin baska kimse yoksa ben.alabilirim ilaclari Malum tekrar baslayacam .gonal kullaniyorum hep.
Kizlar daha oncede yazmistim benim ilaclarimdan kaldi filan diye simdi Elimde 3 kutu gonal f 450 3 kutu cetrotide ve 2 kutu menogon var ben ihtiyaci olan birine ücretsiz olarak bu ilaclari yollamak istiyorum etrafinizda maddi acidan sikintida olupda tup bebek yapmaya calisan birileri varsa veya bizim aramizda da bu sekilde ihtiyaci olan biri varsa ister burdan ister ozelden yazarsaniz kargoyla yollayabilirim.
Tamam olur sakaryadayim ben eger adres bilgilerini verebilirsen Salı günü kargoya veririm olur mu?
Olur cnm .ben kullanmazsamda bizim apartman gorevlisi bayanda tup yapacak. Gonal verirse doktoru ona veririm. Yoksa ben kullanirim.cok tsk.
Tamam canim sen nasil istersen oyle yaparsin ozelden yazarsin isim ve acik adres
Ozel mesaji nerden yazacağımı bulamiyorum:)))) tarif edermisin bana
hayırlı olsun. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Canlar beni aradılar 1 gibi merkezde olcam gebelik aşısı için transferi olan arkadaşlarla karşılaşırız artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?