Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Canim tsh im cok sukur dustu ulun bey tamm baslayalim dedi 1 yada2 gune adet olurum donmuslarla yapicaz insallah.nedense senden cok pozitif elektrik aliyorum .ben inaniyorum yarin cok guzel bir gun olucak sabah erken git dualarimdasin....

Benimde ara ara bilmiyorum niye ama insalalh iyi biseydir insallah sonunda coook mutlu olursun

Kizlar daha oncede yazmistim benim ilaclarimdan kaldi filan diye simdi Elimde 3 kutu gonal f 450 3 kutu cetrotide ve 2 kutu menogon var ben ihtiyaci olan birine ücretsiz olarak bu ilaclari yollamak istiyorum etrafinizda maddi acidan sikintida olupda tup bebek yapmaya calisan birileri varsa veya bizim aramizda da bu sekilde ihtiyaci olan biri varsa ister burdan ister ozelden yazarsaniz kargoyla yollayabilirim.

Canı gönülden AMİN diyorum.
Yarın ikinizin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah Allah gönlünüzdekinin hayırlısını versin hem sizin hem tüm isteyenlerin.
Rabbim herkese bu duyguyu tattırsın inşallah.

Ay ben merak ederim simdi sabah erken gidecez kontrole gelene kadar giremem nete.insallah güzel haberler aliriz sizlerden

Cnm verecegin baska kimse yoksa ben.alabilirim ilaclari Malum tekrar baslayacam .gonal kullaniyorum hep.

Tamam olur sakaryadayim ben eger adres bilgilerini verebilirsen Salı günü kargoya veririm olur mu?

Olur cnm .ben kullanmazsamda bizim apartman gorevlisi bayanda tup yapacak. Gonal verirse doktoru ona veririm. Yoksa ben kullanirim.cok tsk.

Nerelerdesin canım yaptın mı testi sonuç nedir hadi haber ver bize. Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar Günaydın nasılsınız? Bugün işlemi olacak tüm arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun diyorum. :)
Inşallah herşey istediğiniz gibi olur. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah. :)
Bugün hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…