Artisin gayet guzel masallah. Eve gidince sana da gonderirim, bir durum cizelgesi vardi. Kacinci gunde deger kac olmali, hangi degerde endiselenmeli diye. 12. Gunde 7,50 degerle dogum yapanlari, gunluk deger artislari, bhcg ne zamandan sonra dusecek vs. bilgiler vardi... ama hatirlat bana. Malum unutuyorum :)
Bildiğim kadarıyla 13 Şubat ı hamileliğin 1. Günü sayıyorlar.Yani şu anda 1ay 1 günlük
Senden once oradaydim. Birinci kattaki hemsirelerden birisine selam biraktim senin icin. Umarim iletir. Ben cok mutlu ve heyecanliydim. Insallah enerjimden sana da bulasir
Canim transferin nasil gecti.....sen nasilsin....simdiden hayirli olsun
Allah yardımcın olsun canım, cuma bereketi olsun ve transferin güzel geçsin. 12 gün sonra da mutlu haberlerini alırız inşallah. Rabbim emeklerimize boşa çıkarmasın.
inşallah hayırlısı neyse o olsun valla bi tane bebeğim içimdeşuan bakalım alışcakmı annesine
HAYIRLI OLSUN ARKADAŞIM BEBİŞİN SANA İNŞALLAH SIMSIKI TUTUNUR VE SENİ HİÇ BIRAKMAZ ...
hayırlı olsun. inşallah herşey yolunda gider ve hepimizin bekleyişi mutlu sonla biter.
Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım malesef pazar günüydü ve bende keseyi gördükten hemen sonra oldu ilk önce pembe bir akıntı geldi hemen Ulun beyi aradım progestan iğne vurdur dedi hemen iki tane,vurdurdum fakat geçmedi hatta kırmızıya döndü.Tekrar aradım başka bir iğne ismi ve fitil verdi devam ederse yarın göreyim dedi.Ertesi gün akıntım kahverengiye dönmüştü tekrar kendisiyle görüştüğümde kahverengiye dönmesi iyi dedi ve 5 gün kadar daha 2 adet progestan iğne vurdurdum.Kontrole gittiğimdeyse kanamalar normal olabilir dedi.Asprini ve jeli kestirdi şimdi progestan fitil kullanıyorum günde 6 tane ve herşey çok şükür ki yolunda.Endişelenme ve kendini lütfen üzme.Hala ara ara kahverengi akıntılar oluyor ama duyduğum kadarıyla normal yolla hamile kalanlarda bile oluyormuş.
kalp atisini duymadan once olmustu 7.haftaydi sanirim bak seninde yavas yavas azaliyo bitecek insallah moralini bozma canim bende bilmiyorum kanama sebebini benim ozaman üçüzdü ya ben ona baglamistim ama tek gebelikte de oluyo
Azaldı Cok şükür yarında iğne vurdururum insallah bi daha Hic görmem su kırmızıyı :) demekki bizim hamilelik normal olmadıgı için vücut dayanamiyo adet mi olmak istiyo benim zaten saat gibi vaktinde olurdu Rabbim insallah korumustur kötü bisey olsa devam ederdi herhalde iğne de fayda etmezdi dimi:18:
Ayy demek senin bugün oldu,benim de yrn olacak transfer inşallah,senin yumurta toplama işlemi ne zaman oldu ,yani kaçıncı gün embriyosu Transfer edildi?..
Benm şubatta toplndı donduruldu 5.gün embrysmuş öle dediler Allah gönlümze göre versn inş
canım mutlaka uğraş az bir para değil....
İnşallah canım ,birlikte gün sayariz ve peşpeşe güzel haberi paylaşırız inşallah forumda
Kizlar Cok korkuyorum dun aksam kahverengiye donen lekeler simdi kırmızıya dondü odum kopuyo bisey olcak diye aradım proluton iğne verdi yaptırdım hemen rengim bembeyaz oldu Rabbim korusun insallah ne yapsam yapayım nasip değilse olmiycak insallah nasip olur bebeğim beni bırakmasın dua edin
mrba öncelikle rabbim bebeğini sana bağşlasın ne kadarlık bilmiyorum ama panik yaparsan bebeğini panik ve stresten kayberdersin bunu sölim senin şu an yapacağn önlemlerini aldın ve allahıma sığınıp dua etmen verende o alanda o yeterki ol desin bak güzel kardeşim git bi abdest al ve bol bol kur,an oku meryem suresini oku bebeğine ve kendine verebilceğin sadece şu an bu üzülme sakın rahat ol bebeğinle konuş ama ağlamadan o hisseder çünki seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?