Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

tmm canım teşekkürler...

Senden once oradaydim. Birinci kattaki hemsirelerden birisine selam biraktim senin icin. Umarim iletir. Ben cok mutlu ve heyecanliydim. Insallah enerjimden sana da bulasir

sölemediler aleyküm selam :) unutmuş olablirler ben cok iyiym bi tane bebeğim transfer oldu şimdi annemdeyim dinleniyorum ama içimde bişi hissetmiyorum tuhaf bişi bu yaa

Allah yardımcın olsun canım, cuma bereketi olsun ve transferin güzel geçsin. 12 gün sonra da mutlu haberlerini alırız inşallah. Rabbim emeklerimize boşa çıkarmasın.

inşallah hayırlısı neyse o olsun valla bi tane bebeğim içimdeşuan bakalım alışcakmı annesine

inşallah hayırlısı neyse o olsun valla bi tane bebeğim içimdeşuan bakalım alışcakmı annesine

Ayy demek senin bugün oldu,benim de yrn olacak transfer inşallah,senin yumurta toplama işlemi ne zaman oldu ,yani kaçıncı gün embriyosu Transfer edildi?..

Cok teşekkür ederim canim icimi nasıl rahatlatdın sende yeni hamissin galiba Rabbim bunları kimseye yaşatmasın mahvolduk bugün kendimi kontrol etmekten kafayı yedim insallah benimkine de bir şey olmamistir sen kalp atışını ne zaman duydun asiri miydi kanaman Rabbim korusun meleklerimizi

kalp atisini duymadan once olmustu 7.haftaydi sanirim bak seninde yavas yavas azaliyo bitecek insallah moralini bozma canim bende bilmiyorum kanama sebebini benim ozaman üçüzdü ya ben ona baglamistim ama tek gebelikte de oluyo

Azaldı Cok şükür yarında iğne vurdururum insallah bi daha Hic görmem su kırmızıyı :) demekki bizim hamilelik normal olmadıgı için vücut dayanamiyo adet mi olmak istiyo benim zaten saat gibi vaktinde olurdu Rabbim insallah korumustur kötü bisey olsa devam ederdi herhalde iğne de fayda etmezdi dimi:18:

Normal gebeliklerdede oluyomus canim benim arkadasim normal yolla hamile kaldi 4.ayina kadar kanama olmus bide az falan degil ped dolduruyomus o derece yani simdi masallah cimcime bi kizi var bencede gidecek olsaydi ne yaparsan yap giderdi Allah bize bağışlasın bebislerimizi

Son düzenleme:
Ayy demek senin bugün oldu,benim de yrn olacak transfer inşallah,senin yumurta toplama işlemi ne zaman oldu ,yani kaçıncı gün embriyosu Transfer edildi?..

Benm şubatta toplndı donduruldu 5.gün embrysmuş öle dediler Allah gönlümze göre versn inş

mrba kızlar topikleri gezerken umutta tüp bebek yapanları buldum bi kaç sayfanızı okuyabildim sadece ve yazmak istedim......adım songül 35 yaşndayım ve 15 yıllık evliyim 5 tüp denemem inşşllh son olur ayın 7 sinde ulun by drum transferim oldu çarşamba test günüm rabbim herkesin gönlüne göre versin inşşlh bi arkadaşn yazısını okuddun öksürüyomuş sanırım o konudan şu anda bende muzdaribim 3 gündür ve artık dayanamayıp dra gittim şurup ve fıs fıs verdi ilk defa dün gece rahat uyku uyudum sütle bal yapma derim çünki süt daha çok balgam yapar sadece sıçak su ve bal kullan yada hastaaaneye git bence arkadaşm limion sakın kullanma kan sulandırıcı özelliğe sahip şimdiden geçmiş olsun

Kizlar Cok korkuyorum dun aksam kahverengiye donen lekeler simdi kırmızıya dondü odum kopuyo bisey olcak diye aradım proluton iğne verdi yaptırdım hemen rengim bembeyaz oldu Rabbim korusun insallah ne yapsam yapayım nasip değilse olmiycak insallah nasip olur bebeğim beni bırakmasın dua edin

mrba öncelikle rabbim bebeğini sana bağşlasın ne kadarlık bilmiyorum ama panik yaparsan bebeğini panik ve stresten kayberdersin bunu sölim senin şu an yapacağn önlemlerini aldın ve allahıma sığınıp dua etmen verende o alanda o yeterki ol desin bak güzel kardeşim git bi abdest al ve bol bol kur,an oku meryem suresini oku bebeğine ve kendine verebilceğin sadece şu an bu üzülme sakın rahat ol bebeğinle konuş ama ağlamadan o hisseder çünki seni

Aminn canim Amin herkesinkini bağışlasin Rabbim insallah iki gun once keseyi gördüm gördükten ertesi gun sonra lekelenmem başladı 5 bucuk 6 hafta arasi.Cok korktum ne kadar firenlemeye çalışsam kendimi panik yaptım yine Rabbim korusun insallh elimden gelen herseyin en iyisini yapmaya çalıştım Rabbim en iyisini bilir ol derse olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…