Kizlar ben Cok hastayim dun Cok ateşim vardı gece ılık duş aldım vücudum serinlesin diye sabaha ateşim kalmadı boğazlarım felaket şişmiş ilaçta alamam ne yapcam bilmiyorum dun keseyi gördüm insallah bisey olmaz bu hastalıktan dua edin bana ne olur dun pembe lekelenmem de vardı ulun bey coraspini bıraktırdı Sabah'ta kahverengi oldu insallah bise olmaz
Kızlar yarın öğlen umuttayım transfer olcak bi aksilik olmazsa inşallah dua edin bana neolur
geçmiş olsun, moralini bozma hemen. benimde opudan sonra boğazlarım şişmişti sürekli sıcak birşeyler içerek rahatlamıştım. sende bol sıvı ve sıcak şeyler tüket rahatlarsın. lekelenmede oluyormuş zaten aklına kötü şeyler getirme için rahat etmezse merkezi ara sor istersen.
Ulun bey dun dedi lekelenmeler normal diye kanama olursa bile ara iğneni verelim dedi demekki olağan seyler ama Bız korkuyoruz yinede leke görmekten kendimi kontrol etmekten baska bisey yapamıyorum insallah bisey olmaz gerçi cogu kiside olan seyler insallah atlatirim bisey olmadan.
Kızlar merhaba ocak sonu-şubat başında yapılan başarısız tüp bebek denememden sonra şubat ayında regli oldum. Fakat bu ay regli olmadım. Normalde 26 ile 29 günler arasında olurdum ama bugün 33.gün ve hasta olmadım belirtide yok. Regli dönemlerinde değişiklik olduğu oluyor mu? İdrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce doktoru aramam lazım mı yada kan testi mi yaptırmam lazım?
Gecmis olsun canim bende hep hasta olmustum öksürük hapsirik bogaz sismesi hepsini yasadim bazi hamilelerde grip gebelik belirtisi oluyomus 12.haftam bitti rahatladim cok sukur biseyim kalmadi.bogazin icin tuzlu suyla gargara yap bide ihlamur kaynat icine bal ve limon koyup ic gunde 2 fincan icebilirsin.ilik balli sut icebilirsin taze sıkılmıs portakal suyu ic ben bunlarla idare ettim ilac icemiyoruz malesef ates iyi degilmis ateslenmemeye calis.ihlamur bal limon iyi geliyo gercekten.kendine dikkat et canim keseyide gormussun masallah gozun aydinCansnsen13 .!.:Kizlar ben Cok hastayim dun Cok ateşim vardı gece ılık duş aldım vücudum serinlesin diye sabaha ateşim kalmadı boğazlarım felaket şişmiş ilaçta alamam ne yapcam bilmiyorum dun keseyi gördüm insallah bisey olmaz bu hastalıktan dua edin bana ne olur dun pembe lekelenmem de vardı ulun bey coraspini bıraktırdı Sabah'ta kahverengi oldu insallah bise olmaz
Hosgeldin canim gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin insallah seni uzmezsem neden bebegini kaybettigini merak ettim uzulursen cevap vermeye bilirsin bende 14 haftalik hamileyim insan herseyden tedirgin oluyoUzun süredir yazamadım ama çok zor günler gecirdim...Topiğimize bir çok yeni arkadaş katılmış...Eski olan arkadaşlar beni hatırlayacaktır.. 17 haftalık iken bebeğimi kaybettim.... Şimdi tekrardan tedaviye başlıyorum Yeni başlamak ve aynı şeyleri tekrardan yaşayacağımı düşünmek beni çok:18: korkutuyor... Ama başka çaremde yok... Arkadaşlar bu süreçte seçtiğim merkezin önemini bir kez daha anladım.......Kürtaş için gittiğimde bir an olsun yanımdan ayrılmayan yasemin hanım her aradımda benimle ilgilenen neslihan hanım ve sevgili doktorum ulun bey hepsine çok teşekkür ediyorum Zaten bu nedenlerden dolayı aynı merkezde denemeye karar verdim ... Hayırlısıyla adet gördüğümde tekrar başlıyorum....
Uzun süredir yazamadım ama çok zor günler gecirdim...Topiğimize bir çok yeni arkadaş katılmış...Eski olan arkadaşlar beni hatırlayacaktır.. haftalık iken bebeğimi kaybettim.... Şimdi tekrardan tedaviye başlıyorum Yeni başlamak ve aynı şeyleri tekrardan yaşayacağımı düşünmek beni çok:18: korkutuyor... Ama başka çaremde yok... Arkadaşlar bu süreçte seçtiğim merkezin önemini bir kez daha anladım.......Kürtaş için gittiğimde bir an olsun yanımdan ayrılmayan yasemin hanım her aradımda benimle ilgilenen neslihan hanım ve sevgili doktorum ulun bey hepsine çok teşekkür ediyorum Zaten bu nedenlerden dolayı aynı merkezde denemeye karar verdim ... Hayırlısıyla adet gördüğümde tekrar başlıyorum.
Kizlar ben Cok hastayim dun Cok ateşim vardı gece ılık duş aldım vücudum serinlesin diye sabaha ateşim kalmadı boğazlarım felaket şişmiş ilaçta alamam ne yapcam bilmiyorum dun keseyi gördüm insallah bisey olmaz bu hastalıktan dua edin bana ne olur dun pembe lekelenmem de vardı ulun bey coraspini bıraktırdı Sabah'ta kahverengi oldu insallah bise olmaz
Hosgeldin canim gecmis olsun Allah bidaha yasatmasin insallah seni uzmezsem neden bebegini kaybettigini merak ettim uzulursen cevap vermeye bilirsin bende 14 haftalik hamileyim insan herseyden tedirgin oluyo
Amin insallah canim Rabbim herkese nasip etsin.gercekten cok uzucu bisey yasadigin bu sefer sende bebisini kucagina alirsin inşallahÖncelikle Allahım sana bebeğini sağlıklı kucağına almayı nasip eder . Haftayı yanlış yazmışım haftalık yazacağımı 17 yazmışım öncelikle bunu düzelteyim Kalp atşı durduğu için sonlandırıldı.
Amin insallah canim Rabbim herkese nasip etsin.gercekten cok uzucu bisey yasadigin bu sefer sende bebisini kucagina alirsin inşallah
Kızlar yarın öğlen umuttayım transfer olcak bi aksilik olmazsa inşallah dua edin bana neolur
Uzun süredir yazamadım ama çok zor günler gecirdim...Topiğimize bir çok yeni arkadaş katılmış...Eski olan arkadaşlar beni hatırlayacaktır.. 17 haftalık iken bebeğimi kaybettim.... Şimdi tekrardan tedaviye başlıyorum Yeni başlamak ve aynı şeyleri tekrardan yaşayacağımı düşünmek beni çok:18: korkutuyor... Ama başka çaremde yok... Arkadaşlar bu süreçte seçtiğim merkezin önemini bir kez daha anladım.......Kürtaş için gittiğimde bir an olsun yanımdan ayrılmayan yasemin hanım her aradımda benimle ilgilenen neslihan hanım ve sevgili doktorum ulun bey hepsine çok teşekkür ediyorum Zaten bu nedenlerden dolayı aynı merkezde denemeye karar verdim ... Hayırlısıyla adet gördüğümde tekrar başlıyorum....
AMİNNN
canım kusura bakma telefon ile giriyorum ordan mesaj yazarken çok zor oluyor yazdığıMI sürekli düzeltmek zorunda kalıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?