Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Rabbim korusun insallah biraz arttı lekelenmem rengi de koyulasti aradım iki tane progestan yaptırdım simdi insallah bi problem olmaz Cok korktum kalp atışını da duysam rahatlarım canim ya eşimde diyo 9 ay hep böyle stres yapcaz insallah bisey olmamstir bebisime

Amin canim insallah bi sorun olmaz kalp atışını da duysam rahatlarım insallh korktum baya lekeler beni baya bi urkuttu ama Rabbim ne dilemisse o olucak Bız ne yaparsak yapalım en iyisini Rabbim bilir

canım sakın korkma boğazın için de ballı zencefil iç ya da zencefil zararlımı bilmiyorum ama ballı ılık süt iç çok iyi gelir...korkma darısı benım keseye...

Dün aksamdan beri iciyorum canim ballı karabiberli süt ictim biraz açtı o ama keseyi görmekte yetmiyor diyodum bi keseyi görsem rahatlarım simdi lekeler olunca korkuyorum Rabbim korur insallah elimizden bisey gelmiyoki

İğne yaptırdım 2 tane progestan yaptılar dun gitmiştim uluna keseyi gördük ama bugün kötüyün insallah bisey olmamistir hala geliyo lekeler
Agrin sancin yoksa korkma canim banada umutluyada oldu biliyosun panik olmamaya calis.fazlalasirsa ulunu ara baska bi ilac verir belki ama sen aklina kotu sey getirme iyi dusun

Agrin sancin yoksa korkma canim banada umutluyada oldu biliyosun panik olmamaya calis.fazlalasirsa ulunu ara baska bi ilac verir belki ama sen aklina kotu sey getirme iyi dusun

Dun kasik ağrım olmuştu ulun normal dedi bugün ağrım yokta böyle olunca panik yaptım dakka bası tuvalete gidip bakıyorum her sildikce geliyo korktum baya ama Rabbim en iyisini bilir elimizden geleni yapıyoruz seninde cokmu olmuştu kanaman canim muayane olmusmuydun

Benim Tuvalete kalkinca birden akmisti sonrada peceteye sildikce geliyodu ulun bey muayene Ol dedi Oldum bisey yok bebekler duruyo dedi ulun bey igne adi soyledi yaptirdim durdu hemen zaten cok asiri degildi seninde oyle olcak meraklanma bebisin seni birakmicak Allahin izniyle sende oyle dusun

Kalp atisi duyduktan sonra mi olmuştu canim benim Oyle birden akmadida kahverengiden kırmızıya dondü her sildikce geliyodu ama simdi kahverengiye dondü Cok şükür insallah bi sorun yok devam ederse bende arayıp muayene olurum artık acaba neden oluyo kanama Rabbim insallah korur eşimde mahvoldu her dakka aradı bugün o kadar üzüldümki anlatamam

ben bir de şu an kaç haftalık olduğumu merak ediyorum...son adet 13 şubat 24 şubat yumurta toplama 1 mart transfer...kızallrrrr kaç haftalık oluyorrrr bebişim ya da bebişlerimmmm....

ben bir de şu an kaç haftalık olduğumu merak ediyorum...son adet 13 şubat 24 şubat yumurta toplama 1 mart transfer...kızallrrrr kaç haftalık oluyorrrr bebişim ya da bebişlerimmmm....

canım değerin gayet iyi benim13. gün 740 dı.
şuanda 4 haftalık hamilesin son adet tarihinden hesaplanıyo.

kızlar bu gün kan testimi tekrarladım değerim 1163 olmuş artış az gibime geldi sizce nasıl bu gün 13. gün....

Artisin gayet guzel masallah. Eve gidince sana da gonderirim, bir durum cizelgesi vardi. Kacinci gunde deger kac olmali, hangi degerde endiselenmeli diye. 12. Gunde 7,50 degerle dogum yapanlari, gunluk deger artislari, bhcg ne zamandan sonra dusecek vs. bilgiler vardi... ama hatirlat bana. Malum unutuyorum :)

Merhaba aynı şeyleri bende yaşadım malesef pazar günüydü ve bende keseyi gördükten hemen sonra oldu ilk önce pembe bir akıntı geldi hemen Ulun beyi aradım progestan iğne vurdur dedi hemen iki tane,vurdurdum fakat geçmedi hatta kırmızıya döndü.Tekrar aradım başka bir iğne ismi ve fitil verdi devam ederse yarın göreyim dedi.Ertesi gün akıntım kahverengiye dönmüştü tekrar kendisiyle görüştüğümde kahverengiye dönmesi iyi dedi ve 5 gün kadar daha 2 adet progestan iğne vurdurdum.Kontrole gittiğimdeyse kanamalar normal olabilir dedi.Asprini ve jeli kestirdi şimdi progestan fitil kullanıyorum günde 6 tane ve herşey çok şükür ki yolunda.Endişelenme ve kendini lütfen üzme.Hala ara ara kahverengi akıntılar oluyor ama duyduğum kadarıyla normal yolla hamile kalanlarda bile oluyormuş.

Bildiğim kadarıyla 13 Şubat ı hamileliğin 1. Günü sayıyorlar.Yani şu anda 1ay 1 günlük

kalp atisini duymadan once olmustu 7.haftaydi sanirim bak seninde yavas yavas azaliyo bitecek insallah moralini bozma canim bende bilmiyorum kanama sebebini benim ozaman üçüzdü ya ben ona baglamistim ama tek gebelikte de oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…