Gecmis olsun canim bende hep hasta olmustum öksürük hapsirik bogaz sismesi hepsini yasadim bazi hamilelerde grip gebelik belirtisi oluyomus 12.haftam bitti rahatladim cok sukur biseyim kalmadi.bogazin icin tuzlu suyla gargara yap bide ihlamur kaynat icine bal ve limon koyup ic gunde 2 fincan icebilirsin.ilik balli sut icebilirsin taze sıkılmıs portakal suyu ic ben bunlarla idare ettim ilac icemiyoruz malesef ates iyi degilmis ateslenmemeye calis.ihlamur bal limon iyi geliyo gercekten.kendine dikkat et canim keseyide gormussun masallah gozun aydin
Canim çok geçmiş olsun benim de transferden sonra boğazda yanma öksürük olmuştu belkide kullandımız ilaçların etkisidir bunlar istersen hergün keçiboynuzu pekmezi iç (eczaneden aldık ibrahim saraçoğlunun keçiboynuzu pekmezi )bi kaç kaşık benim alerjim de var çok faydasını görďüm öksürüğe birebir ıhlamur bal falan boğaz için onlarda iyi gelebilir bana bide pastil ve boğaz spreyi vermişti kulak burun boğaz doktoruna gitmiştim transferden sonra ateş hariç bende yasadım bunları Rabbim şifa versin bebişin seninle o annesine güç verir buna inan bak ne güzel keseyi de görmüşsün ben burdayım diyo sana :)) hayırlısı olsun
canım sakın korkma boğazın için de ballı zencefil iç ya da zencefil zararlımı bilmiyorum ama ballı ılık süt iç çok iyi gelir...korkma darısı benım keseye...
Kizlar lekelenmem kırmızı renge dönüştü ve çoğaldı korkuyorun
Nasilsi canim dr a gittin mi kanaman durdu mu
Agrin sancin yoksa korkma canim banada umutluyada oldu biliyosun panik olmamaya calis.fazlalasirsa ulunu ara baska bi ilac verir belki ama sen aklina kotu sey getirme iyi dusunİğne yaptırdım 2 tane progestan yaptılar dun gitmiştim uluna keseyi gördük ama bugün kötüyün insallah bisey olmamistir hala geliyo lekeler
Agrin sancin yoksa korkma canim banada umutluyada oldu biliyosun panik olmamaya calis.fazlalasirsa ulunu ara baska bi ilac verir belki ama sen aklina kotu sey getirme iyi dusun
İğne yaptırdım 2 tane progestan yaptılar dun gitmiştim uluna keseyi gördük ama bugün kötüyün insallah bisey olmamistir hala geliyo lekeler
Insallah bisey olmaz canim dedigin sen elinden yap gerisi allahin takdiri rabbime emanet olsun bebegin
Benim Tuvalete kalkinca birden akmisti sonrada peceteye sildikce geliyodu ulun bey muayene Ol dedi Oldum bisey yok bebekler duruyo dedi ulun bey igne adi soyledi yaptirdim durdu hemen zaten cok asiri degildi seninde oyle olcak meraklanma bebisin seni birakmicak Allahin izniyle sende oyle dusunDun kasik ağrım olmuştu ulun normal dedi bugün ağrım yokta böyle olunca panik yaptım dakka bası tuvalete gidip bakıyorum her sildikce geliyo korktum baya ama Rabbim en iyisini bilir elimizden geleni yapıyoruz seninde cokmu olmuştu kanaman canim muayane olmusmuydun
Benim Tuvalete kalkinca birden akmisti sonrada peceteye sildikce geliyodu ulun bey muayene Ol dedi Oldum bisey yok bebekler duruyo dedi ulun bey igne adi soyledi yaptirdim durdu hemen zaten cok asiri degildi seninde oyle olcak meraklanma bebisin seni birakmicak Allahin izniyle sende oyle dusun
ben bir de şu an kaç haftalık olduğumu merak ediyorum...son adet 13 şubat 24 şubat yumurta toplama 1 mart transfer...kızallrrrr kaç haftalık oluyorrrr bebişim ya da bebişlerimmmm....
kızlar bu gün kan testimi tekrarladım değerim 1163 olmuş artış az gibime geldi sizce nasıl bu gün 13. gün....
Kalp atisi duyduktan sonra mi olmuştu canim benim Oyle birden akmadida kahverengiden kırmızıya dondü her sildikce geliyodu ama simdi kahverengiye dondü Cok şükür insallah bi sorun yok devam ederse bende arayıp muayene olurum artık acaba neden oluyo kanama Rabbim insallah korur eşimde mahvoldu her dakka aradı bugün o kadar üzüldümki anlatamam
ben bir de şu an kaç haftalık olduğumu merak ediyorum...son adet 13 şubat 24 şubat yumurta toplama 1 mart transfer...kızallrrrr kaç haftalık oluyorrrr bebişim ya da bebişlerimmmm....
kalp atisini duymadan once olmustu 7.haftaydi sanirim bak seninde yavas yavas azaliyo bitecek insallah moralini bozma canim bende bilmiyorum kanama sebebini benim ozaman üçüzdü ya ben ona baglamistim ama tek gebelikte de oluyoKalp atisi duyduktan sonra mi olmuştu canim benim Oyle birden akmadida kahverengiden kırmızıya dondü her sildikce geliyodu ama simdi kahverengiye dondü Cok şükür insallah bi sorun yok devam ederse bende arayıp muayene olurum artık acaba neden oluyo kanama Rabbim insallah korur eşimde mahvoldu her dakka aradı bugün o kadar üzüldümki anlatamam
canım değerin gayet iyi benim13. gün 740 dı.
şuanda 4 haftalık hamilesin son adet tarihinden hesaplanıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?