Sevndim öle olduna ya içim rahat etti b
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Seni korkuttum sanırım özür dilerim
Bugün epey moralsizdim ama akşamüzeri merkezden güzel haberi aldım, daha iyiyim. Altın yumurtam ilk sınavını geçmiş. Şimdi gelişimini takip edecekler. Kalitesi de uygun olursa transfer için gün verecekler. Kalite 2. sınavımız olacak. O da hafta sonunu bulacak sanırım...
Bana da fitil olarak verdiler. Yeni akım bu sanırım. Aslında oral tablet. Yani yutulması gerekiyor ama fitil olarak daha etkiliymiş güya.
Bugün epey moralsizdim ama akşamüzeri merkezden güzel haberi aldım, daha iyiyim. Altın yumurtam ilk sınavını geçmiş. Şimdi gelişimini takip edecekler. Kalitesi de uygun olursa transfer için gün verecekler. Kalite 2. sınavımız olacak. O da hafta sonunu bulacak sanırım...
Aslında korku değilde insan herseyde sebep arar oluo ya
Bana da fitil olarak verdiler. Yeni akım bu sanırım. Aslında oral tablet. Yani yutulması gerekiyor ama fitil olarak daha etkiliymiş güya.
Seni korkuttum sanırım özür dilerim
İnşallah olur tutunur bana kızım die sewdim hep erkekse alınıodr
Canım stres yapma deyemiycem çünkü insan ister istemez sıkıntı yapıyo ben senden diğer transferi olan arkadaşlarımızdan olumlu sonuç alıcamiza inanıyorum çünkü dualarımız büyük bu yolda iyi düşün ki bebişin de annesini hissetsin:))
Canım nasılsın ?GEçmiş olsun babanın sağlığı umarım daha iyidir! İnşallah bi aksilik olmaz da nisan da hayırlısıyla bizde bebişlerimizle buluşuruz.SEnin kaç tane dondurulmuş embriyon kaldı benim 2 tane var bi aksilik olmazsa 2sini de transfer yaparız demişti ulun bey.Sen kaç yaşındasın? ben de hem heyecan hem stres var bian önce zaman geçsin ve transferim olsun istiyorum sonra bian korkuyorum sonuçta ne olucağı belli olmadığı için işte duygularım çok karışık sen nasıl bi ďuygu durumundasın?
Saol canim tesellin için sen o arkadaşınla görüşüyosun galiba benimki kan parcasi degildi onunda mi oyleymis acaba ulun bey aksam üzeri ariycak insallah rahatlatır beni canim bende sizi rahatlatırım hersey bizim için imtihan bu bitmiyo iste bizimki de baya zor ya Cok aksilikler var bunada şükürler olsun Allahtan gelene Amenna diycez canim
İnşallah olur tutunur bana kızım die sewdim hep erkekse alınıodr
Canım stres yapma deyemiycem çünkü insan ister istemez sıkıntı yapıyo ben senden diğer transferi olan arkadaşlarımızdan olumlu sonuç alıcamiza inanıyorum çünkü dualarımız büyük bu yolda iyi düşün ki bebişin de annesini hissetsin:))
Hakkımzda hayırlısı inş ya napşım bklioz artık
İshal oldum bn dört gün snra bşladı bnde srunlarr
Çok şükür cnm ameliyatı başarılı geçti
Cnm benim 5 tane embriyom var inşallah banada 2 tane transfer yapar :44: Yaşım 28 senin kaç cnm ?
Allahın izniyle nisan başı gibi tedaviye başlarım az önce" ya yine negatif sonuç alırsam "diye düşnüyordum sen mesaj yazdın
Karma karışık bi durumdayım ağlayasım bağırasım geliyor biran önce zaman geçsin bebeğime kavuşayım istiyorumÇokmu şey istiyorum :26:
Ayni duyguları yaşiyoruz desene :)) benimde çok ağlayasım var bazen diyorum bi çığlık atsam karşıki dağlar yıkılır Rabbim bize güç versin ve inşallah şans bizden yana olur , hayırlısıyla transferimizi olup güzel sunuçlar aliriz ben de 29 yaşındayim canım
Cnm ishal nasıl oluyorsun normalde kabız olunur :44:
Evet Canım birazda olsa teselli oluyorum hem rahatlıyo insan kendi gibi aynı süreçleri yasayan kisilerle konuşunca o arkadaş çok yoğun parça halinde bilďiğin adet kanaması gibı geldi demişti o bi aydan sonra umutu bıraktı çünkü 6. Denemesiymiş umutta muayene ücretleri paralı ve ulun bey çok yogun olduğu için zeynep kamildeki doktora geçmiş orda da kanama yoğun olunca 2 gün hastanede yatırmışlar sanırım bizim tedavilerde böyle durumlar olabiliyo sen şimdi nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?