Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Ooooh çok şükür hadi bakalım inşallah herşey yolunda olcak umut böle bişi işte ya bitaneck minişten umutluyuz biz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Altın yumurtan allahın izniyle bütün sınavı başarıyla geçecek cnm benim

çok güzel bir haber inşallah devamı da aynı şekilde gelir.

Gozun aydin... sonucta hepimiz bir yumurta bir spermden meydana geliyoruz .....insallah guzlebir sekilde bolunup saglikli bir bebege donusur...

Bana da fitil olarak verdiler. Yeni akım bu sanırım. Aslında oral tablet. Yani yutulması gerekiyor ama fitil olarak daha etkiliymiş güya.

Canim yumurtalar toplanmis hayirlisi olsun ınsallah kalitesi de iyi olur desene senin transfere de az kaldı şans ve bebişin seninle olsun Rabbim bu zor süreçte hepimizin yardımcısı olsun.

Seni korkuttum sanırım özür dilerim

Canım nasılsın ?GEçmiş olsun babanın sağlığı umarım daha iyidir! İnşallah bi aksilik olmaz da nisan da hayırlısıyla bizde bebişlerimizle buluşuruz.SEnin kaç tane dondurulmuş embriyon kaldı benim 2 tane var bi aksilik olmazsa 2sini de transfer yaparız demişti ulun bey.Sen kaç yaşındasın? ben de hem heyecan hem stres var bian önce zaman geçsin ve transferim olsun istiyorum sonra bian korkuyorum sonuçta ne olucağı belli olmadığı için işte duygularım çok karışık sen nasıl bi ďuygu durumundasın?

Çok şükür cnm ameliyatı başarılı geçti
Cnm benim 5 tane embriyom var inşallah banada 2 tane transfer yapar :44: Yaşım 28 senin kaç cnm ?
Allahın izniyle nisan başı gibi tedaviye başlarım az önce" ya yine negatif sonuç alırsam "diye düşnüyordum sen mesaj yazdın
Karma karışık bi durumdayım ağlayasım bağırasım geliyor biran önce zaman geçsin bebeğime kavuşayım istiyorum Çokmu şey istiyorum :26:

Evet Canım birazda olsa teselli oluyorum hem rahatlıyo insan kendi gibi aynı süreçleri yasayan kisilerle konuşunca o arkadaş çok yoğun parça halinde bilďiğin adet kanaması gibı geldi demişti o bi aydan sonra umutu bıraktı çünkü 6. Denemesiymiş umutta muayene ücretleri paralı ve ulun bey çok yogun olduğu için zeynep kamildeki doktora geçmiş orda da kanama yoğun olunca 2 gün hastanede yatırmışlar sanırım bizim tedavilerde böyle durumlar olabiliyo sen şimdi nasılsın?

İshal oldum bn dört gün snra bşladı bnde srunlarr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayni duyguları yaşiyoruz desene :)) benimde çok ağlayasım var bazen diyorum bi çığlık atsam karşıki dağlar yıkılır Rabbim bize güç versin ve inşallah şans bizden yana olur , hayırlısıyla transferimizi olup güzel sunuçlar aliriz ben de 29 yaşındayim canım

Kader arkadaşım benim atlatıcaz allahın izniyle bu sıkıntıları

Cok şükür biraz daha iyiyim canim dun ulun bey aradı konuştuk rahatladım bosver takma kafana kese duruyosa düşünme o gelen neydi diye 10 gunüm var bakalım geçsin insallah hersey guzel olur benim o parçadan sonra kan gelmedi zaten adet gibi kanamamda olmadı Cok şükür vücudum onu atmak için savasiyodu demekki o yuzden lekelenme oluyodu neydi bilmiyorum ama ondan sonra kasiklarimdaki ağrıda gecti Rabbim herkese sorunsuz hamilelik yaşatsın insallah kayınvalidem Hic kaldırmıyor beni esim dakka bası arıyor leke var mi diye adamda kendini şaşırdı Rabbim insallah sevindirir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…