Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Oooh gezdim bebişimle babasıyla bn annmde kalıom zaten şimdi ewe geldik fitil koydum uzandım akşam banyo yapcam belim ağrıo cok ya okdar başka zarar ziyan yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hanımlar bnm kasıklarım cok ağrıyooo dördncü gnm yürdm az ondan olabilirmiii yardım

Hanımlar bnm kasıklarım cok ağrıyooo dördncü gnm yürdm az ondan olabilirmiii yardım

Bugün yürümektendir. Tedavi süresince o kadar kasıyoruz ki kendimizi. Yine de aksatma yürüyüşü. Hem temiz hava al, hem kan dolaşımın artsın, bebeciğin daha kolay tutunur. Ne yapıyoruz? Belirti aramıyoruz, ama tedbiri de elden bırakmıyoruz. Haftaya hayırlı haberler ver inşallah...

Jel yok bnde fitil var günde üç kes ikişer tane ama bugün geri geldi hep ayarımı bozdu ya of

Aslında ağızdan da alınabiliyor ama eziyet olsun diye fitil olarak uygulatıyorlar sanırım

Gecti ama iiyim şimdik inşallah bnmledir ya çok merak ediıom

Bugün epey moralsizdim ama akşamüzeri merkezden güzel haberi aldım, daha iyiyim. Altın yumurtam ilk sınavını geçmiş. Şimdi gelişimini takip edecekler. Kalitesi de uygun olursa transfer için gün verecekler. Kalite 2. sınavımız olacak. O da hafta sonunu bulacak sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…