Tüp Bebek Merkezleri umut tüp bebek merkezinde yaptıracam ama emin değilim ...

edasezen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
6
0
6
35
Sivas
dr ulun bey araştırmalarıma rağmen iyi bir doktor olduğunu duydum arladaşlar yardımcı olurmusunuz ...bu benim ikinci tüp bebek deneyimim ama yine yeni başlacakmıs gibiyim ....ilk tüp bebek deneyimim çok kötüydü...bununda bu şekilde geçmesini istemiyorum

bende bayramdan sonra Ulun Beye gitmek istiyorum siz memnun kaldınız mı çok iyi şeyler duydum hakkında inşallah benimde umudum olur Umut tüp bebek merkezi

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci kalitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen canım yandı

Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci kalitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen canım yandı
Yasal süreyi geçirmiş ve ilgilenmemişseniz (hastaneye sorup bilgi alma vs.)imha etmeleri doğaldır.

ben umut tüp bebek sayesinde anne oldum.benim doktorum süleyman beydi.ama o orada değil artık.ulun beyi bilmiyorum nasıldır.imha etme olayına gelince orada bize kağıt veriyorlar benimkiler hala durur ilk bir yıl dondurma ücretsiz ve 1 yılın sonunda bizim arayıp yada gidip dondurma süresini uzatmamız gerek aksi taktirde imha edecekleri yazıyor.

ben umut tüp bebek sayesinde anne oldum.benim doktorum süleyman beydi.ama o orada değil artık.ulun beyi bilmiyorum nasıldır.imha etme olayına gelince orada bize kağıt veriyorlar benimkiler hala durur ilk bir yıl dondurma ücretsiz ve 1 yılın sonunda bizim arayıp yada gidip dondurma süresini uzatmamız gerek aksi taktirde imha edecekleri yazıyor.
merhaba ben yeni katıldım aranıza umut tüp bebek merkezinin başarılı olduğunu bende duydum sen ne kadar yaptırmıştın maliyeti ne kadar acaba

biz yaptırdığımızda 5.850 benim için 2.100de eşim için yatırdık sonradan fiyatlar değişti şimdi bilmiyorum ücreti.

anladım genelde 7 bib tl den başlıyor ama fiyatlar şimdiye kadar sorduklarım öyle
hiç bilmiyorum fiyatı.biz benim için 5 850 eşimin tese ameliyatı için 2100 yatırdık merkeze ilaçları falan merkezden aldık raporda almadık o zman öyleydi şimdi hiç bilmiyorum

merhaba ben yeni katıldım aranıza umut tüp bebek merkezinin başarılı olduğunu bende duydum sen ne kadar yaptırmıştın maliyeti ne kadar acaba
Bizde şu an tedavideyiz selen hanımda ben çok memnunum hem doktorumdan hem merkezdeki çalışanlardan. Bizimde 2. Denememiz 5500 lira ödedik ama paket bu başka hicbirsey ödemedik tahlilleride burda ücretsiz yaptırıyoruz 1 yılda iyi embriyomuz olursa ücretsiz dondurup saklayacaklar. Herkese tavsiye ederim bide hamile kalırsam inşallah daha ne isterim

Arkadaşlar tup bebek tedavisi icin ulun beyi arastiriyordum sizinle birlikte diger yorumlarida okudum. Yalniz ulun bey umut tüp bebekten ayrılmış kendisi ile konuştum Liv hastanesinde ve özel Muayenehane sinde hasta bakacakmis. Size bana yardımcı oldunuz bende size bu konuda yardımcı olayım :KK56: 05060651500 adresi Bağdat cad No 226 Birgen is merkezi
Çiftehavuzlar
Kadıköy

Bizde şu an tedavideyiz selen hanımda ben çok memnunum hem doktorumdan hem merkezdeki çalışanlardan. Bizimde 2. Denememiz 5500 lira ödedik ama paket bu başka hicbirsey ödemedik tahlilleride burda ücretsiz yaptırıyoruz 1 yılda iyi embriyomuz olursa ücretsiz dondurup saklayacaklar. Herkese tavsiye ederim bide hamile kalırsam inşallah daha ne isterim
merhaba tedavin bittimi sonucun belli oldumu

Bende umut tüp bebekte selen hanımla tedavi görüyorum 40 yasındayım yumurtalarım az ve kötü :( ilk ulun beyle başladık tedaviye ama tedavim yarım kaldı 2 yumurtam çıktı ikiside döllenmedi dendi.ulun beyde ayrıldı gitti hiçbişey söylemeden kendimizi kötü hissettik ortada kalmış gibi. Selen hanıma yönlendirdiler şimdi tedaviye başladık uzun protokol dedi. Bakalım hayırlısıyla inşallah mutlu oluruz.

Back
X