Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bayramdan sonra Ulun Beye gitmek istiyorum siz memnun kaldınız mı çok iyi şeyler duydum hakkında inşallah benimde umudum olur Umut tüp bebek merkezi
Yasal süreyi geçirmiş ve ilgilenmemişseniz (hastaneye sorup bilgi alma vs.)imha etmeleri doğaldır.Merhaba hanımlar ben umut tüp bebekte çocuk sahibi oldum dondurulmuş embirolarım vardı saklanıyor biliyordum malesefki benim haberim olmadan imha edilmiş yaşım 42 şuan belki bende yumurta yok kardeş istiyordum çocuğuma 4 adet 1 ci kalitelerdi yıkıldım resmen o günden beri ağlıyorum umut tüp bebeği düşünürken dikkat edin lütfen canım yandı
merhaba ben yeni katıldım aranıza umut tüp bebek merkezinin başarılı olduğunu bende duydum sen ne kadar yaptırmıştın maliyeti ne kadar acababen umut tüp bebek sayesinde anne oldum.benim doktorum süleyman beydi.ama o orada değil artık.ulun beyi bilmiyorum nasıldır.imha etme olayına gelince orada bize kağıt veriyorlar benimkiler hala durur ilk bir yıl dondurma ücretsiz ve 1 yılın sonunda bizim arayıp yada gidip dondurma süresini uzatmamız gerek aksi taktirde imha edecekleri yazıyor.
anladım genelde 7 bib tl den başlıyor ama fiyatlar şimdiye kadar sorduklarım öylebiz yaptırdığımızda 5.850 benim için 2.100de eşim için yatırdık sonradan fiyatlar değişti şimdi bilmiyorum ücreti.
hiç bilmiyorum fiyatı.biz benim için 5 850 eşimin tese ameliyatı için 2100 yatırdık merkeze ilaçları falan merkezden aldık raporda almadık o zman öyleydi şimdi hiç bilmiyorumanladım genelde 7 bib tl den başlıyor ama fiyatlar şimdiye kadar sorduklarım öyle
Bizde şu an tedavideyiz selen hanımda ben çok memnunum hem doktorumdan hem merkezdeki çalışanlardan. Bizimde 2. Denememiz 5500 lira ödedik ama paket bu başka hicbirsey ödemedik tahlilleride burda ücretsiz yaptırıyoruz 1 yılda iyi embriyomuz olursa ücretsiz dondurup saklayacaklar. Herkese tavsiye ederim bide hamile kalırsam inşallah daha ne isterimmerhaba ben yeni katıldım aranıza umut tüp bebek merkezinin başarılı olduğunu bende duydum sen ne kadar yaptırmıştın maliyeti ne kadar acaba
merhaba tedavin bittimi sonucun belli oldumuBizde şu an tedavideyiz selen hanımda ben çok memnunum hem doktorumdan hem merkezdeki çalışanlardan. Bizimde 2. Denememiz 5500 lira ödedik ama paket bu başka hicbirsey ödemedik tahlilleride burda ücretsiz yaptırıyoruz 1 yılda iyi embriyomuz olursa ücretsiz dondurup saklayacaklar. Herkese tavsiye ederim bide hamile kalırsam inşallah daha ne isterim
Bitti canım tedavim hamileyim allahıma şükürler olsun. allahım herkese nasip etsin insallahmerhaba tedavin bittimi sonucun belli oldumu
hayırlı olsun çok sevindimBitti canım tedavim hamileyim allahıma şükürler olsun. allahım herkese nasip etsin insallah
Allah razı olsun.allah hepinize nasip etsin insallahhayırlı olsun çok sevindim