Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Akinti cok oluyordu bendede kan olmamasi lqzim ama emin degilim yarinda olursa doktora sorarsin.
Yanı adet mi devam ediyor acaba yada içerde çatlayan bir yumurta mı oldu Kı adetim erken bitti cunku belki de o hala devam ediyordur fkt sanki tahriş olmus gibi bir kanama adet gibi degil yarında gelirse ararım merkezi

Canim adetinin gunu bittiginde bisey kalmaz insallah daha bitmemiski gununu tamamlayana kadar bekle normal o zaman

gunaydin canim heyecan olmazmi şimdi bile tewt yapasim var genel ollarak iyiyim pek bisey hissetmiyorum ama
Hadi bakalım insaallah guzel haberler verirsin bize henuz erken ama birde belirti olmadan da pozitif sonuc alan cok oldu senin bu ilk tup
Muydu cnm ? Hakkı'nda en guzeli olsun

Hadi bakalım insaallah guzel haberler verirsin bize henuz erken ama birde belirti olmadan da pozitif sonuc alan cok oldu senin bu ilk tup
Muydu cnm ? Hakkı'nda en guzeli olsun

Ikinci digerinde umytlu degildim olmadi bundada hersey olmasi gerektigi gibi umutluyum ama Allah yazdimi bakip ggorecegiz. insallah hamile kalirim saglikli bir sekilde kucagimada alirim yavrularimi

Ikinci digerinde umytlu degildim olmadi bundada hersey olmasi gerektigi gibi umutluyum ama Allah yazdimi bakip ggorecegiz. insallah hamile kalirim saglikli bir sekilde kucagimada alirim yavrularimi
İnsaallah Can'ım
Dualrim seninle .. Benim de bugun ikinci kontrolüm oldu iğnelerin 7. Günü e2 testim yapildi guzel cikti sonucum yumurtalarım yaklaşık 10-12 kadar var 5 tanesi baya büyümüş bakalım pazartrsi tekrar kontrol olacak o gun opuya karar verecek Dr muhtemelen çatlatma iğnesi verecektir ..

Hadi hayirlisi bakalim persembe opu olucaksin ozaman buyuk ihtimal.

Sende yolu yariladin masallah tedavi gormusken insallah bi suru kaliteli yumurtan olur tatlim
Amiiin cnm oyle valla cnm ya olur mu olmaz mı derken basladik yarıya geldik sonuda guzel olur insaallah

Hadi hayirlisi bakalim persembe opu olucaksin ozaman buyuk ihtimal.
Evet cnm Dr da cars yada perşembe demişti bakalım allahım heyecan dorukta ins hersey yolunda gider ohss diye bir durum okudum cok kafama takıldı odum koptu gerci daha cok pkolularda oluşuyormuş ama yine de cok korktum vücutta sıvı birikmesi

Hic korkma canim dedigin gibi pko da oluyor bende plmadi 20 kusur yumurta ttoplandi. tyasiniz kac Hayaller_hayatlarr dilfeza

pkoluyum. ben de selen hanıma gidecem, yaza ama... yaşım 30,yaza 31 e girmiş olucam. istesem çift transfer yapılıyor mu ??? ben ikiz olmasını çokkk istyrm

pkoluyum. ben de selen hanıma gidecem, yaza ama... yaşım 30,yaza 31 e girmiş olucam. istesem çift transfer yapılıyor mu ??? ben ikiz olmasını çokkk istyrm

Bende 32 yim ikinci denemem oldu illa 2 koyun falan demedim dondurulmusum ikili paketteydi cozuncede ikiside gayet iyi durumdaydi atacak halleri yoktu donduramazlardida koydular bana insallah benimledirler 4. ggunumdeyim. Rabbim onlari bana bagislasin insallah

Kucaimiz dolsnda cift tek farketmez gecen ay selen hanim birisine bi tane transfer etmis oda bolunmus ikiz olmus Allah ol desin oluyor Rabbim dualarimizi kabul etsin

Kucaimiz dolsnda cift tek farketmez gecen ay selen hanim birisine bi tane transfer etmis oda bolunmus ikiz olmus Allah ol desin oluyor Rabbim dualarimizi kabul etsin
canım benim inşşşş ikisi de tutmuştur ...amiiinnnn... senin sorunun neydi ??? ben pkoluyum. ya çift transfer edilsin dememin nedeni aslında şansımı arttırmak için. yoksa ikiz gebelikleri zor ve riskli bi süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…