- 1 Kasım 2016
- 224
- 124
- 23
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.961
Cok cok tesekkurleeeer cnm cevaplarin oldukça netleştirdi kafamdakileri sorulari insaalah coook guzel gecer transferin bize 12 gun sonra guzel guzel müjdeler ver Umut ol insaallah Can'ım :)
çok sevindim canım inşallah bu sefer pozitifi göreceksin güzel haberlerle gelBende selen hanimda 2.tedavime baslamistim. 6.gune 3 embriyo ulasti ve bugun cgh testine gonderildi.insallah saglikli gelirler ve guzel sonuclar alirim.allah hepimizin yardimcisi olsun ins
çok sevindim canım inşallah bu sefer pozitifi göreceksin güzel haberlerle gel
Kızlar yarin yumyumlarin kontrolü cok heyecanlıyım ins büyümüşlerdir :) kafama bisey takıldı forumlarda surekli görüyorum bu kan pıhtılaşması sonucu bebeğin gelişememesi benim oglumda oyle bir sorun olmadı daha once dusuk
De olmadı sizce transfer öncesi o testi yaptırmalı miyim yoksa ztn her ihtimale karşı pıhtılaşma önleyici veriliyor mu ?
Sağolasin cnm ben yarin Dr sorayim insInsallah buyumuslerdir canim yumurta toplandiktan sonra aspirin veriyorlar bunun icin bi onlemmi bilmem
Kızlar Selen hanımda tup yaptiranlar bugun iğnelerin 5. Günü iki igne daha ilave etti sizde de olmus muydu of cok Can'ım skildi Yaa zorlaniyorum yaparken
11 de çıktım cnm sabah gittim ben :) karşılasabilirdik biraz daha dursaydım :) hadi hayirlisi olsun arkadasım Rabb'im sağsalim yavrunu mujedeledigin gunleri de göstersin hatta kucakladığını gunleriBen toplamda 3 cesit igne kullanmistim. Canin sikilmasin unutuluyor sonra canim. suan evdemisin bende transfer icin geldim bekliyorum.
Can'ım sen su menegonu kac gun vurdu. Kendine acaba bana verir mi tekrar bir ark uygun satıyorsa alsam mı diyorumBen toplamda 3 cesit igne kullanmistim. Canin sikilmasin unutuluyor sonra canim. suan evdemisin bende transfer icin geldim bekliyorum.
Can'ım sen su menegonu kac gun vurdu. Kendine acaba bana verir mi tekrar bir ark uygun satıyorsa alsam mı diyorum
Ayyy ne kadar heyecanlı bende o güne gelecek miyim acaba Nasıl heyecan yaptım simdi allahım insaallah hayırlı evlatlar versin Can'ım sonucun cok guzel olur sorunsuz guzel bir gebelik. Yasarsın ins .. hem senin yüzün gülsün hemde bize umut ol insaallahBen hic vurulmadim menwgon. bilmiyorum . transfer oldum bu arada taburccu olmayi bekliyorum . Allah kucagimiza almayida nasip eder insallah
Selen hanımın hastaları kızlar transfer sonrası göbekten hic igne oluyir mu yine bizim yapmamız gereken bir tek kalçadan progesteron biliyirum onu da Hemsire yapıyor ztn dimi
Bu senin transfer öncesi başladığın progesteron dimi ? Baska kan sulandırıcı fikan vuruyor musun göbektenBen transfer oncesi basladum teste kadar hergun bi tane vvurulacakmisim. recete ile hemsire vuruyor.
Bu senin transfer öncesi başladığın progesteron dimi ? Baska kan sulandırıcı fikan vuruyor musun göbekten
Selen hanımın hastaları kızlar transfer sonrası göbekten hic igne oluyir mu yine bizim yapmamız gereken bir tek kalçadan progesteron biliyirum onu da Hemsire yapıyor ztn dimi
Oglumda yasamadım oyle bir sorun o ztn normal yoldan kendiliginden olmustu acaba var midir test yapıyor mu yoksa her tup yapana ztn kan sulandırıcı veriyor mu acaba Dr ? Yanı sonradan olabilen bisey mi bu durumProgeteron igneyi hemsire yapiyor kas ici oldugu icin cnm.birde pihtilasma varsa clexane igne var kan sulandirici onuda kullannistim ben.
Birde kızlar bugun yumurtalarıma baktı ya de geldiğimden beri cok akıntım var sonra 5 gibi göbekten uc iğneye basladim adetim dun bitmişti tamamen simdi boyle adet kanı gibi degilde şeffaf uzayan bir akıntı ile karışık kanama var leke leke kırmızı kan normal mı açana yanı fazla adet kanaması gibi degil ama kırmızı sekilde ip ip kanda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?