Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Cok cok tesekkurleeeer cnm cevaplarin oldukça netleştirdi kafamdakileri sorulari insaalah coook guzel gecer transferin bize 12 gun sonra guzel guzel müjdeler ver Umut ol insaallah Can'ım :)

Insallah yaa hamile kalip sizede umut olmak isterim . sahsen ben tüpbebek yaptirim hamile kalanlari duydukca bebegime bir adjm daha yaklastigimi dddysunuyirum.

Bende selen hanimda 2.tedavime baslamistim. 6.gune 3 embriyo ulasti ve bugun cgh testine gonderildi.insallah saglikli gelirler ve guzel sonuclar alirim.allah hepimizin yardimcisi olsun ins
çok sevindim canım inşallah bu sefer pozitifi göreceksin güzel haberlerle gel

Kızlar yarin yumyumlarin kontrolü cok heyecanlıyım ins büyümüşlerdir :) kafama bisey takıldı forumlarda surekli görüyorum bu kan pıhtılaşması sonucu bebeğin gelişememesi benim oglumda oyle bir sorun olmadı daha once dusuk
De olmadı sizce transfer öncesi o testi yaptırmalı miyim yoksa ztn her ihtimale karşı pıhtılaşma önleyici veriliyor mu ?

Insallah buyumuslerdir canim yumurta toplandiktan sonra aspirin veriyorlar bunun icin bi onlemmi bilmem

Kızlar Selen hanımda tup yaptiranlar bugun iğnelerin 5. Günü iki igne daha ilave etti sizde de olmus muydu of cok Can'ım skildi Yaa zorlaniyorum yaparken

Kızlar Selen hanımda tup yaptiranlar bugun iğnelerin 5. Günü iki igne daha ilave etti sizde de olmus muydu of cok Can'ım skildi Yaa zorlaniyorum yaparken

Ben toplamda 3 cesit igne kullanmistim. Canin sikilmasin unutuluyor sonra canim. suan evdemisin bende transfer icin geldim bekliyorum.

Ben toplamda 3 cesit igne kullanmistim. Canin sikilmasin unutuluyor sonra canim. suan evdemisin bende transfer icin geldim bekliyorum.
11 de çıktım cnm sabah gittim ben :) karşılasabilirdik biraz daha dursaydım :) hadi hayirlisi olsun arkadasım Rabb'im sağsalim yavrunu mujedeledigin gunleri de göstersin hatta kucakladığını gunleri

Ben hic vurulmadim menwgon. bilmiyorum . transfer oldum bu arada taburccu olmayi bekliyorum . Allah kucagimiza almayida nasip eder insallah
Ayyy ne kadar heyecanlı bende o güne gelecek miyim acaba Nasıl heyecan yaptım simdi allahım insaallah hayırlı evlatlar versin Can'ım sonucun cok guzel olur sorunsuz guzel bir gebelik. Yasarsın ins .. hem senin yüzün gülsün hemde bize umut ol insaallah

Selen hanımın hastaları kızlar transfer sonrası göbekten hic igne oluyir mu yine bizim yapmamız gereken bir tek kalçadan progesteron biliyirum onu da Hemsire yapıyor ztn dimi

Selen hanımın hastaları kızlar transfer sonrası göbekten hic igne oluyir mu yine bizim yapmamız gereken bir tek kalçadan progesteron biliyirum onu da Hemsire yapıyor ztn dimi

Ben transfer oncesi basladum teste kadar hergun bi tane vvurulacakmisim. recete ile hemsire vuruyor.

Progeteron igneyi hemsire yapiyor kas ici oldugu icin cnm.birde pihtilasma varsa clexane igne var kan sulandirici onuda kullannistim ben.

Progeteron igneyi hemsire yapiyor kas ici oldugu icin cnm.birde pihtilasma varsa clexane igne var kan sulandirici onuda kullannistim ben.
Oglumda yasamadım oyle bir sorun o ztn normal yoldan kendiliginden olmustu acaba var midir test yapıyor mu yoksa her tup yapana ztn kan sulandırıcı veriyor mu acaba Dr ? Yanı sonradan olabilen bisey mi bu durum

Birde kızlar bugun yumurtalarıma baktı ya de geldiğimden beri cok akıntım var sonra 5 gibi göbekten uc iğneye basladim adetim dun bitmişti tamamen simdi boyle adet kanı gibi degilde şeffaf uzayan bir akıntı ile karışık kanama var leke leke kırmızı kan normal mı açana yanı fazla adet kanaması gibi degil ama kırmızı sekilde ip ip kanda var

Akinti cok oluyordu bendede kan olmamasi lqzim ama emin degilim yarinda olursa doktora sorarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…