Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Anladim cnm peki transferden sonra mı başlanıyor progestana ?
Tedavin hayırlı olsun canım Hayaller_hayatlarr arkadaşımın sorunu cevaplamis gerçi benim opudan sonra adetim biraz daha gecıkmıştı.fakat selen Hn. Normal demişti.
Anladim insaallah hayırlısıyla sonuçlanır su süreç oldukça stresli bilinmeyene dogru gitmek sonu Mutlu olur insaallah kızlar :)

umut tüp bebek merkezinde baya doktor var. arkadaşlar hangisini önerirsinz???? lütfen yardımcı olun. pkoluyum ben6 yıllık evliym 7 ye gircez 10 gün sonra. herkes burda selen hanım diyor ama Doç. Dr. Ebru Öztürk hakkında bilgisi olan var mı???? Doç. olduğu için ona mı gitsem diyorum. lütfen deneyimlerinizi paylaşır mısınz

Kızlar bu gonal F 450 olanı kac gun vuruyriuz ? Suan icin dort gun kullan muayeneye gel Dedi opu ya kadar vurulacak mi bu igne

Merhabalar canim burasi selen hanimin topigi o yuzden selen hanim dememiz normal ddegilmi. ebru hanimi duymadim merkezi aradim iki doktor ismi soykediler bende bayan olsun diye selen hanimi sectim. benim dondurulmus embriyolarim vardi baska merkezden ttasidim. selen hanim histeroskopi yapti ve transfer yapacak ben cok sevdim doktorumu Allahima sukurler olsun suanki tedavim guzel geciyor. tavsiye ederim . tez zamanda yavrarimizi kucagimiza aliriz insallah.

Kızlar bu gonal F 450 olanı kac gun vuruyriuz ? Suan icin dort gun kullan muayeneye gel Dedi opu ya kadar vurulacak mi bu igne

Canim cok panik yapmissin sakin ol biraz . herkesin tedavisi farkli o yuzden kimse net birsey soyleyemez bana. ben polikistik overim o yuzden 100-150 vvuruluyordum. sende 100 den basladin sanirim.pko sun muhtemelen. yumurtalar catlamasin ve catlasin diye iki cesit ignen daha olacak. eger cok yumurtan olursa 1-2 ay dinlendiriyorlar daha sonra transfere gggeciyorlar benim rahim inceydi estrofem ve bazi kan ilaclari verdu doktorum dunde progestan igne antibiotik bi daha hap ekledi. transfere kadar kullanacagim transfeeden sonra baska ne verecek bilemiyorum . cok uzun oldu gapiba

tşk ederim canım cvp için. ya sayfaya baktm orda ebru hanım da var gözüküyor. ben de bayan doktor istiyorum. hazirana gidecem. o zamn ben de selen hanıma gideyim :)

Yok Can'ım patikten degil ilac buldum da sitede uygundu alayim ona gore dedim ama almayayım o zmn . Bende pko yok cnm yanı bir sorun yok benim gonal F 300 dozum Suan da dort gun kullanicam bakacak ona gore değişecek sanirim

Yok Can'ım patikten degil ilac buldum da sitede uygundu alayim ona gore dedim ama almayayım o zmn . Bende pko yok cnm yanı bir sorun yok benim gonal F 300 dozum Suan da dort gun kullanicam bakacak ona gore değişecek sanirim

Dozun fazla canim pko larda ilacin dozunu dusuk tutuyorlar uygun ilac bulduysan al bence 4 gunde 1200 8 gunde 2400 doz cok para. ben 8 gunde 1000 kullanmistim

Carsamba da transferim var heyecanlanmaya basladim bile
Kacta gideceksiniz hastaneye şimdiden hayırlısı olsun canimm umarım guzel haberler veririz birbirimize :) bu verdiği vitaminler varya inofolic sonra previte omega 3 ve devit3 ne zamana kadar kullanılacak Bilgin var mı Can'ım

buzun38 birde cnm sizde bir ay ara mı verisbiz dondurdu mu Selen hanım genelde dondurukmus koyuyor ya ? Eger öyleyse bir sorum daha var yumurta toplama işleminden sonra aradan kac gun geciyor transfere kadar ve o arada igne ilac vs ne kullandın Can'ım ne olur kusura bakma cok sordum ama cok merak ediyirum sureci

Bende selen hanimda 2.tedavime baslamistim. 6.gune 3 embriyo ulasti ve bugun cgh testine gonderildi.insallah saglikli gelirler ve guzel sonuclar alirim.allah hepimizin yardimcisi olsun ins

Canim benim embriyolar baska merkezzde donduryldu umuta ttasidik. vitaminleri adet olduktan sonra kesti estrofem tebokan trental folbiol aspirin verdi ama benim rahim inceydi ondan bu sekil bi tedavi uuyguladi. cumarteside yani transferden 5 gun once antibiyotik progestan igne bitanedaha ilac yazdi ek olarak. benim embriyo 5. gun embriyosu.
Gelelim seninkine eger cok yumurta toplanirsa 10 uzeri bence 1-2 ay dinlendirir. dinlendirmezse toplama isleminden 3 gun sonra transfer yapar eger embriyolarin gelisimi guzelse 5. gune kadar bekletiyorlar. ne desem yanlis olur tamamen kisiye gore ddavraniyorlar. standart bi tedavi yok.

Beni carsamba sabahi arayacaklar .transferler ogleden sonra yapiliyormus. merak ettigin ne varsa bildigim kadarina cvp veririm problem degil. yeterki bebislerimiz olsun

Bende selen hanimda 2.tedavime baslamistim. 6.gune 3 embriyo ulasti ve bugun cgh testine gonderildi.insallah saglikli gelirler ve guzel sonuclar alirim.allah hepimizin yardimcisi olsun ins

6. gune ulastiysa ssagliklidir. hic aklina kotu bisey getirme cgh testi ne fikrim yok ama Allahin izniyle sapasaglam gelirler .sizin transfer ne zaman

Cok cok tesekkurleeeer cnm cevaplarin oldukça netleştirdi kafamdakileri sorulari insaalah coook guzel gecer transferin bize 12 gun sonra guzel guzel müjdeler ver Umut ol insaallah Can'ım :)

6. gune ulastiysa ssagliklidir. hic aklina kotu bisey getirme cgh testi ne fikrim yok ama Allahin izniyle sapasaglam gelirler .sizin transfer ne zaman

Acgh mbriyoya genetik test yapiliyor.kromozomlar incelenip.saglikli bir embriyo olup olmadigina bakiliyor.temiz gelenler transfer ediliyor.opuya 1 hafta oldu.2 adet sonra yapilicak transfer.cunku test sonucu 2 haftada cikiyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…