Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Canm yari yariya iner fiyat ama devlttn rapor almk cok zor
Ben zorlanmadım hiç. Bezmi aleme gidiyorum. Orası da rapor çıkarıyor. Oranın hastasıyım diye mi tabi onu bilmiyorum. Yarı yarıya fark etmiyormuş aslında. 1000 lira falan düşüyormuş.
Ben tedaviye başladım dün iğnelerle. Acaba başka yerde mi yaptırsam diye düşündüm bir an. Tabi bu saatten sonra mümkün mü onu da bilmiyorum.

Hayr canm 6750 ama 3500 oluyor bahceci umutta .. ama ilac paralari ayri tabi .. bide esten kaynakli amelyt parasida ayri .. ben yeni evliyz erkn cikaramayz diye ozelden yaptrdm esimde micro tese oldu 15000 buldu benim cnku ilaclar kafadan 3000 tuttu ki pozitf sonuc aldk cok skr ama hala ilac parasi oduyrz ve transferde ben anastezi istedm 378 onada vermstk oyle yani canm

Sen tedaviye bezmialemde mi basladn

Canm haber ver mutlaka zor surec anlyrm seni ALLAH Yardmcn olsn yardmcimiz olsn ins
Canm haber ver mutlaka zor surec anlyrm seni ALLAH Yardmcn olsn yardmcimiz olsn ins
Smdi sen cmt mi kan vrcen 12. Gun demi
Amin hepmzden olumlu ol hep dua et arkdslrni cagr kafani dagt surkli olmsz seyler dusunme
Cok sag ol... Allah razi olsun senden arkadasim :* 14 agustos kan vetecekmisim kagidimda oyle belirtmis selen hanim. Pazartesiye denk geliyor. Tabiki yazarim buraya sonucu ama desigim gibi sonuc gunu kalpten gitmezsem. Saglik ocaginda kan verevegim en yakin yer diye. Esimi sonuca gonderecegim ve esime dedim ki eger pozotifse zaten ararsin yok d3gilse kesinlikle arama beni ben kendimi gectim ama esimin umutlari yine yikilirsa getcekten katlanamam. Adam 7 yildir her ay sil bastan hayalleri yikiloyor benim yuzimden

Hayir boyle dusunme canm lutfen herkesn sinavi farkli bu sinavi gececm diyerek dua et eger sen boyle yaparsan zaten beynine olumsuz komut veriyorsn yapma .. smdiye kadar kanamn olmadiyda korkma ama kahverengi akinti beklnen durum hatta sevn kahverengi gelirse ins hadi dua et bol bol

Aslında raporlu hali bezmi alemle aynı. Ordada raporlu 3600 tl.
Şuanlık ameliyat vs gibi bir durum yok bizde. Acaba bu saatten sonra değiştirip bahçeci de yaptırabilir miyiz ki
Sen tedaviye bezmialemde mi basladn
Evet canım. Aşılama ve ilk tüp bebeği orda yaptırdım. Ama sonuç negatif. Son zamanlarda da biraz sıkıntı yaşadım merkezle ilgili. Soğudum açıkçası.

Anladm canm yani bahceci umut ekip olarak iyiler sen yine arastr tabi icine sinen yere gt mutlaka

Merhaba arkadaşlar bende asilama denedim ama sonuç başarısız bende pkoluyum.bahceci umutta cem bey varmış aranızda onun hastası olan varmi

Kizlar lutfen yardim 2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…