- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- 373
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #2.181
Ben zorlanmadım hiç. Bezmi aleme gidiyorum. Orası da rapor çıkarıyor. Oranın hastasıyım diye mi tabi onu bilmiyorum. Yarı yarıya fark etmiyormuş aslında. 1000 lira falan düşüyormuş.Canm yari yariya iner fiyat ama devlttn rapor almk cok zor
Canim benim ilk denemem oluyo. Ben yillardir o idrar testind3ki tek cizgiyi got3 gore artik yanindan bile gecemiyorumTesti yapnca banada haber ver merk ederm canm
Hayr canm 6750 ama 3500 oluyor bahceci umutta .. ama ilac paralari ayri tabi .. bide esten kaynakli amelyt parasida ayri .. ben yeni evliyz erkn cikaramayz diye ozelden yaptrdm esimde micro tese oldu 15000 buldu benim cnku ilaclar kafadan 3000 tuttu ki pozitf sonuc aldk cok skr ama hala ilac parasi oduyrz ve transferde ben anastezi istedm 378 onada vermstk oyle yani canmBen zorlanmadım hiç. Bezmi aleme gidiyorum. Orası da rapor çıkarıyor. Oranın hastasıyım diye mi tabi onu bilmiyorum. Yarı yarıya fark etmiyormuş aslında. 1000 lira falan düşüyormuş.
Ben tedaviye başladım dün iğnelerle. Acaba başka yerde mi yaptırsam diye düşündüm bir an. Tabi bu saatten sonra mümkün mü onu da bilmiyorum.
Canm o zman kan tahlilini bekle ..ama kanamn gelsede ilaclarni birakma ve ara hemn sorCanim benim ilk denemem oluyo. Ben yillardir o idrar testind3ki tek cizgiyi got3 gore artik yanindan bile gecemiyorumcesaretim sifir yine tek cizgiyi gorurs3m dunyam basima yikilir
Sen tedaviye bezmialemde mi basladnBen zorlanmadım hiç. Bezmi aleme gidiyorum. Orası da rapor çıkarıyor. Oranın hastasıyım diye mi tabi onu bilmiyorum. Yarı yarıya fark etmiyormuş aslında. 1000 lira falan düşüyormuş.
Ben tedaviye başladım dün iğnelerle. Acaba başka yerde mi yaptırsam diye düşündüm bir an. Tabi bu saatten sonra mümkün mü onu da bilmiyorum.
Oyle yapacam da zaten 7ndan aklindan atamiyor ki tek saniye bile... bilgin var mi, diyelim k9 tutmamissa ilaclari kullandigim halde adet olur muyum?Canm o zman kan tahlilini bekle ..ama kanamn gelsede ilaclarni birakma ve ara hemn sor
Oluyorsn canm zaten tutmayan embriyo adetle dusuyor .. sen en son ne zamn adet oldnOyle yapacam da zaten 7ndan aklindan atamiyor ki tek saniye bile... bilgin var mi, diyelim k9 tutmamissa ilaclari kullandigim halde adet olur muyum?
Canim ben pkolu oldugum icin ilacsiz adet gormuyorum ama son adetim yumirtalar toplandiktan 10 gun sonra ilacsiz geldi. 14 temmuzda adet oldum.Oluyorsn canm zaten tutmayan embriyo adetle dusuyor .. sen en son ne zamn adet oldn
Hastalgni bilemicem ama normal sartlarda 12 agustos adet olman lazm zaten test gunune hemen hemen denk geliyr ins hakknda hayrlisi olsnCanim ben pkolu oldugum icin ilacsiz adet gormuyorum ama son adetim yumirtalar toplandiktan 10 gun sonra ilacsiz geldi. 14 temmuzda adet oldum.
Allah razi olsun... ins mucizem benimledirHastalgni bilemicem ama normal sartlarda 12 agustos adet olman lazm zaten test gunune hemen hemen denk geliyr ins hakknda hayrlisi olsn
Amin hepmzden olumlu ol hep dua et arkdslrni cagr kafani dagt surkli olmsz seyler dusunmeAllah razi olsun... ins mucizem benimledir
Smdi sen cmt mi kan vrcen 12. Gun demiAllah razi olsun... ins mucizem benimledir
Canm haber ver mutlaka zor surec anlyrm seni ALLAH Yardmcn olsn yardmcimiz olsn insAllah razi olsun... ins mucizem benimledir
Canm haber ver mutlaka zor surec anlyrm seni ALLAH Yardmcn olsn yardmcimiz olsn ins
Canm haber ver mutlaka zor surec anlyrm seni ALLAH Yardmcn olsn yardmcimiz olsn ins
Smdi sen cmt mi kan vrcen 12. Gun demi
Cok sag ol... Allah razi olsun senden arkadasim :* 14 agustos kan vetecekmisim kagidimda oyle belirtmis selen hanim. Pazartesiye denk geliyor. Tabiki yazarim buraya sonucu ama desigim gibi sonuc gunu kalpten gitmezsem. Saglik ocaginda kan verevegim en yakin yer diye. Esimi sonuca gonderecegim ve esime dedim ki eger pozotifse zaten ararsin yok d3gilse kesinlikle arama beniAmin hepmzden olumlu ol hep dua et arkdslrni cagr kafani dagt surkli olmsz seyler dusunme
Hayir boyle dusunme canm lutfen herkesn sinavi farkli bu sinavi gececm diyerek dua et eger sen boyle yaparsan zaten beynine olumsuz komut veriyorsn yapma .. smdiye kadar kanamn olmadiyda korkma ama kahverengi akinti beklnen durum hatta sevn kahverengi gelirse ins hadi dua et bol bolCok sag ol... Allah razi olsun senden arkadasim :* 14 agustos kan vetecekmisim kagidimda oyle belirtmis selen hanim. Pazartesiye denk geliyor. Tabiki yazarim buraya sonucu ama desigim gibi sonuc gunu kalpten gitmezsem. Saglik ocaginda kan verevegim en yakin yer diye. Esimi sonuca gonderecegim ve esime dedim ki eger pozotifse zaten ararsin yok d3gilse kesinlikle arama beniben kendimi gectim ama esimin umutlari yine yikilirsa getcekten katlanamam. Adam 7 yildir her ay sil bastan hayalleri yikiloyor benim yuzimden
Aslında raporlu hali bezmi alemle aynı. Ordada raporlu 3600 tl.Hayr canm 6750 ama 3500 oluyor bahceci umutta .. ama ilac paralari ayri tabi .. bide esten kaynakli amelyt parasida ayri .. ben yeni evliyz erkn cikaramayz diye ozelden yaptrdm esimde micro tese oldu 15000 buldu benim cnku ilaclar kafadan 3000 tuttu ki pozitf sonuc aldk cok skr ama hala ilac parasi oduyrz ve transferde ben anastezi istedm 378 onada vermstk oyle yani canm
Evet canım. Aşılama ve ilk tüp bebeği orda yaptırdım. Ama sonuç negatif. Son zamanlarda da biraz sıkıntı yaşadım merkezle ilgili. Soğudum açıkçası.Sen tedaviye bezmialemde mi basladn
Anladm canm yani bahceci umut ekip olarak iyiler sen yine arastr tabi icine sinen yere gt mutlakaAslında raporlu hali bezmi alemle aynı. Ordada raporlu 3600 tl.
Şuanlık ameliyat vs gibi bir durum yok bizde. Acaba bu saatten sonra değiştirip bahçeci de yaptırabilir miyiz ki
Evet canım. Aşılama ve ilk tüp bebeği orda yaptırdım. Ama sonuç negatif. Son zamanlarda da biraz sıkıntı yaşadım merkezle ilgili. Soğudum açıkçası.
Canm once evde idrar yap silikde olsa cikarsa gt kan ver saglkocagnda da vereblrsnKizlar lutfen yardim2 agustos transferim olmustu tek embriyo 5.gun embriyosu. Bugun kan vermeye gitsem cikar mi??? Bir de devlet hastanesinde kan veriliyor degil mi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?