Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

korkma lutfen boyle yaparsan olmaz beni dinle lutfen daha onceleri sana dediklerimi yap
Inanki elimde degil ya nasil bir seymis ya...nasil agir bir sinav bugune kadar hic belritim yoktu bugun olan karin agrisi beni cok korkuttu adet olurum korkusu;( son iki gun bi gecse... canim sen nasilsin ne durumdasin???

Inanki elimde degil ya nasil bir seymis ya...nasil agir bir sinav bugune kadar hic belritim yoktu bugun olan karin agrisi beni cok korkuttu adet olurum korkusu;( son iki gun bi gecse... canim sen nasilsin ne durumdasin???
Dusunmemek elde degl ama cok dua et meryem suresi oku bebege yasin dinlet zikir cek hep diger zamnlrda ck disari 20 dk yuru arkdslrini cagr meyve suyu ic tabi kahve yok :) ama olmayack diye bebegi etkileme lutfen

Merhaba bahçeci umut Ebru hanım da tedavi olan varmı arkadaşlar? Biz onunla yeni başladık.. burada onun hastasını pek göremedim

Arkadaslar cuma gunu transferimin 9.gunuydu ve cuma gunune kadar hicbir belirtim yokken cuma gunu adet olacakmisim gibi karin agsrisi ve aksam uzeri lekelenme de gorunce bitti dedim. Dunyam basima yikildi... yine adet oluyorum dedim...kelimelerin tukendigi an... o caresizligi o uzuntuyu anlatamam... tum bedenim titredi aglamaktan nefes alamadim. Esim ise o zaten bir intihar etmedigi kaldi...
Doktorumu aradim agladim bitti dedim acil git kan ver oyle ara dedi... gittik kan veedim ve eve geldik... tabi evde resmen cenaze varmis gibi bir huzun neyse esim nette sonuca bir bakti sonuc 73.66. Pozitif... mucizem gelisiyle ilk yaramazligini yapmis megersem hala inanamiyorum ben simdi hamile miyim

Merhaba bahçeci umut Ebru hanım da tedavi olan varmı arkadaşlar? Biz onunla yeni başladık.. burada onun hastasını pek göremedim
Canm hayirli olsun .. kuzum sana dedm ya yerlesme lekesi olur diye .. ahh canm arkadsm hayrli olsn yat dinlen gunde 20 dk yuru ama .. kese gorene kadr istirahat halinde ol ilaclarinida aksatma sakn

Canm hayirli olsun .. kuzum sana dedm ya yerlesme lekesi olur diye .. ahh canm arkadsm hayrli olsn yat dinlen gunde 20 dk yuru ama .. kese gorene kadr istirahat halinde ol ilaclarinida aksatma sakn
Yarin kan vermeye gdcem tekrar. Hala inanamiyorym ya transfer gununu de sayarsak 10.gunun aksami kan verdim 73 cikti degerim. Ya dusuk degil mi cok korkuyorum;(

hayalimsensinugur elimde degil... stresten uyku tutmadi ya;( sen duanda unutma arkadasim bakalim yarin olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…