Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Canım merhaba, inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sende aramızda olursun. Benimde dondurulmuştu hormonlarım tavan yaptığı için. Ama sonraki ay düştü ve transfer oldu. pozitif düşüncenin büyük etkisi var bunu unutma olurmu.Bende aynen senin gibi düşünüyorum, herkesin durumu farklı o nedenle uygulamalar da farklı olabilir. Önemli olan sonuç... o güzel sonuca da varıcaz Allah'ın izniyle... inşallah herşey istediğin gibi olur canım.

Sanada vitamin verdimi Selen hanım. Tedavi oncesinde

Çok teşekkür ederim canim insallah dua edin banada. Ben, iste bunu çok seviyorum .burdan birbirimize destek verelim moral verelim. Yapmamiz gerekenleri tecrübelerimizi birbirimize aktaralim. Inan ki bu tedaviyi gören çocuk sahibi olmak icin bu zorlu süreçlerden geçen bizlerin birbirinden destek almaya çok ihtiyaci var. Doktorumuz Selen hanim desen dünya tatlısı . Rabbimde insallah nasip eder. Sizde kendinize çok dikkat edin bebisler için cok guzel beslenin hep huzurlu olmaya çalışın ki onlarda huzurlu mutlu büyüsünler anneleri:)))))

mrhaba arkadaşlar bende dün ilk defa dr. selen hanıma gittim 1 yıldır korunmadık eşimle.hiç tedavi görmedik bugüne kadar.adetimin 4. günüydü ve vajinal ultrasonla muayene etti yumurtalarını çok beğendim dedi.eşimde spermiogram verdi sonuçlar bugün çıkacak inşallah iyi çıkar.fakat hiç tedavi görmemiş biri olarak direk tüp bebek mi yapalım aşılama mı yapalım diye bir soruyla karşılaşınca ne diyeceğimi bilemedim kafam çok karışıksiz olsaydınız ne isterdiniz fikir alışverişinde bulunalım

canım tedavin hayırlı olsun inşallah kısa zamanda güzel bir sonuc alırsin. Bana sorarsan aşılama tamamen zaman kaybı ve ayrıca maddi olarak da gereksiz bir külfet ;çünkü şans %20 ...Tüp bebekteki ilaclar gibi aşılamada da yine aynı ilaclardan kullanacaksın, olmazsa tekrar tüpe döneceksin. bence mantıklı değil... Bana hiç aşılamayla zaman kaybı yapmayalım denmişti Zeynep kamil tüpe yönlendirmişti, rezervim az olduğundan. İyi de yapmış ...Yine tabi karar senin.

sağol canım bende düşünüyorum şimdilik bi taraftan da sizlerin fikrini alıyorum tüp bebek şansı %60 aşılama şansı %10 dedi dr.ama sen eşinin spermiogram testi iyi sonuçlanırsa aşılamaya uygun birisin dedi.bilemedim ya tutarsa diye düşünüyorum.yada aşılama devlette ücretsizmiş sanırım.önce devlette denesem de olmazsa sonra mı tüp bebek denesem o kadar soru var ki kafamda

Sağol arkadaş im Teşekkürler inan öyle insan okuyor yanlız değilim diyor yazıyor derdini paylaşıyor rahatliyor tabii ki dua ediyorum hepimize inşallah hayırlı sağlıklı bir bebek nasip olur bu yol güç sabir gerektiyor eşler çok önemli birbirimize anlayışlı olmak gerek çevremizde herkes çok merakli ama biz uzak tuttuk. Beslenir inşallah sende dikkat et kendine zaten çok pozitif düşüncen var hissediyorum. :))[/QUOTE]

Hayırlı olsun öncelikle ve geçmiş olsun bence sonuçları uruloji doktoru inceleyecektir size mantıklı bir açıklama yaparsa öyle karar vermek daha doğru olabilir. Allah şifa versin

Hayırlı olsun öncelikle ve geçmiş olsun bence sonuçları uruloji doktoru inceleyecektir size mantıklı bir açıklama yaparsa öyle karar vermek daha doğru olabilir. Allah şifa versin
Amin canım çok sağol bir kaç gün içerisinde belli olur herşey umarımRabbim gönlümüze göre versin

Evet canim.en fazla iste %20 .ben 36 yim onedenle zaman kaybi yapmak istemedim.olmayınca 1 ay dinlen soraki ay gel diyolar ayrica...bide ne gerek var ilaclar alican okadar. Yaş kaç sizin? Sen bilirsin tabi.

esinin sonucuna gore karar verilmeli bence buna.belkide bi sikinti yoktur.sonucu gormeden asilamami tup bebekmi demesi enteresan geldi.

Evet canim.en fazla iste %20 .ben 36 yim onedenle zaman kaybi yapmak istemedim.olmayınca 1 ay dinlen soraki ay gel diyolar ayrica...bide ne gerek var ilaclar alican okadar. Yaş kaç sizin? Sen bilirsin tabi.
yaş 29 canım.bugüne kadar hiç tedavi olmadığım için direk tüp bebek yaptırma konusunda endişeliyim.aşılamada tutması çok az bir ihtimalmiş bilemiyorum sonuçta tüp bebekte de garanti değilmiş.neyse spermiogram sonuçlansın bakalım Allah hayırlı zamanda versin bebişlerimizi

esinin sonucuna gore karar verilmeli bence buna.belkide bi sikinti yoktur.sonucu gormeden asilamami tup bebekmi demesi enteresan geldi.
ilk başta bende şaşırdım fakat klinikten çıkarken sperm sonucuna göre karar vericez tabi dedi ama sonuçta sperm sonucu kötü olsa bile aşılamadan önce spermler yıkanmıyor mu iyi olanları seçilmiyor mu bilemedim

tabiki sende haklısın bak bakalım duruma göre .Yaşın geç değil çünkü. Allah hayırlısını versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…