- 20 Ağustos 2015
- 73
- 20
- 3
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Hayırlı olmasını dilerim inşallah canım , benimde oldu ama sıkıntılar biter şu kritik aylar geçer
inşallah , sizin hiç böyle olmaz dilerim daha rahat geçer .
Canım merhaba, inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sende aramızda olursun. Benimde dondurulmuştu hormonlarım tavan yaptığı için. Ama sonraki ay düştü ve transfer oldu. pozitif düşüncenin büyük etkisi var bunu unutma olurmu.Bende aynen senin gibi düşünüyorum, herkesin durumu farklı o nedenle uygulamalar da farklı olabilir. Önemli olan sonuç... o güzel sonuca da varıcaz Allah'ın izniyle... inşallah herşey istediğin gibi olur canım.Aminnnnn:)) insallah bende araniza katilirim en kisa zamanda. Bu arada crocus79 arkadaşım çok güzel bir yazı paylaşmiş. Okuyunca çok mutlu oldum. Bu arada angel80 arkadasimiza sunu söyliyeyim. Benim opu sonrasi yada oncesiydi tam hatirlamiyorjm östorojen 4000 lerde çikti. Bu nedenle dondurulmus yapmak durumunda kaldik. Ayni zamanda rahim kalinligi ostrojen nedeniyle çok fazla kalinlasti. O nedenle sansim yoktu. Sizin kalinlik ve ostorojen miktari transfere uygun olduğundan yapmis olabilir. Belkide yumurtanizin kalitesi dondurulup çözulmeye musait deildi yada gelisimleri yavasti . Onlari riske atmak istememis olabilir. Yani mutlaka bir sebebi vardir, yanlış düsünme . Seninde benim de bebegimiz olucak insallah.kimisi 1. De kimisi 2. De kimisi 4. De hamile kaliyor. Sabirla beklicez ve sağlıgimiz icin ne gerekiyorsa yapicaz . olumsuzluga kapilmak yok:))
Merhabalar, önceki sayfalarda yapılan yorumlara baktığımda hem üzüntü hemde şaşkınlık yaşadım... Ben 36 yaşındayım. İlk tecrübem Zeynep Kamil de gerçekleşti ve OPU işlemi yapıldı ve iptal oldu çünkü hiç yumurtam oluşmadı. AMH değerim yani rezervim 0.50, yaşıma göre epey azalmış. Çok araştırdık eşimle beraber, eşimin iş çevresinden, referanslardan ve yorumlardan Umut Tüp Bebek Merkezinin konusunda uzman ve başarılı olduğunu öğrendik. Ayrıca arkadaşımın da, Dr. SELEN SEZGİNSOY ile adım attığı ilk denemesinde başarılı sonuç alması son nokta oldu benim için. İyki de onu hastası olmuşum, hem güler yüzü hem hastanın ruh halinden anlayan, moral veren nazik yaklaşımı herşeyi kolaylaştırdı. En uygun dönemi yakalamak için sürekli takip etti ve birkaç ay sonra tedaviye başladı, 4 yumurtam toplandı ve 3 ü döllendi. Ayrıca transfer sırasında hiçbir şey hissedilmiyor. Bazı arkadaşlar farklı yorumlar yapmış inanamadım.İlk transferde tutması için canı gönülden ,elinden geleni yaptı Selen hanım, bunu hissettiriyor . İlk transferimde de tuttu çok şükür. Şuan 9 haftalık hamileyim. Önce Allah sonra Dr.SELEN SEZGİNSOY un sayesinde… Daha sonra da sormak istediğim herhangi bir soruda, her defasında kısa sürede yanıt aldım mesajlarıma.
Bir iki yorum hariç bir tane olumsuz yorum yok kendisine ait. %100 başarı Allah’a aittir. Hepimiz insanız. Selen hnm da bir insan sonuçta, buradan şahsi olarak eleştiri yapmak, suratsız vs. gibi- çok yersiz, hiç hoş ve olgun bir davranış olarak görünmüyor. Gerçekten işini titizlikle yapan bir Dr .kendisi .Belki o gün bir problemi vardır, sorunu vardır, ön yargılı değil, biraz yapıcı düşünelim. Önce kendimizi eleştirelim belki o gün biz negatiftik, bize öyle geldi… Ayrıca herkesin aynı zamanda çözüm alması imkansız, biri ilkte tutar diğeri 5.de belki daha uzun… Allah ne zaman yazdıysa o zaman olur, tüm faturayı ona çıkartmak, psikolojimizi ona yansıtmak hoş bir tavır değil. .
Başarısız demek, bugüne kadar olumlu deneyim yaşamış ve burada paylaşmış bir sürü insana saygısızlık olur, o nedenle genelleme yapmayınız. Bu kadar insan sonuç almış ve memnun ise o, Dr.un başarısını gösterir. Madem olumsuzluk yaşadınız kendisiyle paylaşıp, çözüm üretmeye çalışalım. Buradan karalama yapmayalım lütfen arkadaşlar.
Umarım olumsuzluk yaşayan arkadaşlar çözüme kavuşurlar. Allah isteyen herkese versin.
Canım merhaba, inşallah canım en kısa zamanda hayırlısıyla sende aramızda olursun. Benimde dondurulmuştu hormonlarım tavan yaptığı için. Ama sonraki ay düştü ve transfer oldu. pozitif düşüncenin büyük etkisi var bunu unutma olurmu.Bende aynen senin gibi düşünüyorum, herkesin durumu farklı o nedenle uygulamalar da farklı olabilir. Önemli olan sonuç... o güzel sonuca da varıcaz Allah'ın izniyle... inşallah herşey istediğin gibi olur canım.
canım tedavin hayırlı olsun inşallah kısa zamanda güzel bir sonuc alırsin. Bana sorarsan aşılama tamamen zaman kaybı ve ayrıca maddi olarak da gereksiz bir külfet ;çünkü şans %20 ...Tüp bebekteki ilaclar gibi aşılamada da yine aynı ilaclardan kullanacaksın, olmazsa tekrar tüpe döneceksin. bence mantıklı değil... Bana hiç aşılamayla zaman kaybı yapmayalım denmişti Zeynep kamil tüpe yönlendirmişti, rezervim az olduğundan. İyi de yapmış ...Yine tabi karar senin.mrhaba arkadaşlar bende dün ilk defa dr. selen hanıma gittim 1 yıldır korunmadık eşimle.hiç tedavi görmedik bugüne kadar.adetimin 4. günüydü ve vajinal ultrasonla muayene etti yumurtalarını çok beğendim dedi.eşimde spermiogram verdi sonuçlar bugün çıkacak inşallah iyi çıkar.fakat hiç tedavi görmemiş biri olarak direk tüp bebek mi yapalım aşılama mı yapalım diye bir soruyla karşılaşınca ne diyeceğimi bilemedim kafam çok karışıksiz olsaydınız ne isterdiniz fikir alışverişinde bulunalım
verdi multıvitamin ...Sanada vitamin verdimi Selen hanım. Tedavi oncesinde
sağol canım bende düşünüyorum şimdilik bi taraftan da sizlerin fikrini alıyorumcanım tedavin hayırlı olsun inşallah kısa zamanda güzel bir sonuc alırsin. Bana sorarsan aşılama tamamen zaman kaybı ve ayrıca maddi olarak da gereksiz bir külfet ;çünkü şans %20 ...Tüp bebekteki ilaclar gibi aşılamada da yine aynı ilaclardan kullanacaksın, olmazsa tekrar tüpe döneceksin. bence mantıklı değil... Bana hiç aşılamayla zaman kaybı yapmayalım denmişti Zeynep kamil tüpe yönlendirmişti, rezervim az olduğundan. İyi de yapmış ...Yine tabi karar senin.
sağol canım bende düşünüyorum şimdilik bi taraftan da sizlerin fikrini alıyorumtüp bebek şansı %60 aşılama şansı %10 dedi dr.ama sen eşinin spermiogram testi iyi sonuçlanırsa aşılamaya uygun birisin dedi.bilemedim ya tutarsa diye düşünüyorum.yada aşılama devlette ücretsizmiş sanırım.önce devlette denesem de olmazsa sonra mı tüp bebek denesem o kadar soru var ki kafamda
Zor bir karar ama iyi düşünmek gerek arkadaş im aşılama kolay bir yol eğer şans varsa denemeye değer derim yeni tüp bebek tedavisinden çıkmış biri olarak zor bir süreç bizim mecburdu. İnşallah hayırlısı olur ama ben olsam denerdim.
Hayırlı olsun öncelikle ve geçmiş olsun bence sonuçları uruloji doktoru inceleyecektir size mantıklı bir açıklama yaparsa öyle karar vermek daha doğru olabilir. Allah şifa versinmrhaba arkadaşlar bende dün ilk defa dr. selen hanıma gittim 1 yıldır korunmadık eşimle.hiç tedavi görmedik bugüne kadar.adetimin 4. günüydü ve vajinal ultrasonla muayene etti yumurtalarını çok beğendim dedi.eşimde spermiogram verdi sonuçlar bugün çıkacak inşallah iyi çıkar.fakat hiç tedavi görmemiş biri olarak direk tüp bebek mi yapalım aşılama mı yapalım diye bir soruyla karşılaşınca ne diyeceğimi bilemedim kafam çok karışıksiz olsaydınız ne isterdiniz fikir alışverişinde bulunalım
Amin canım çok sağol bir kaç gün içerisinde belli olur herşey umarımHayırlı olsun öncelikle ve geçmiş olsun bence sonuçları uruloji doktoru inceleyecektir size mantıklı bir açıklama yaparsa öyle karar vermek daha doğru olabilir. Allah şifa versin
Evet canim.en fazla iste %20 .ben 36 yim onedenle zaman kaybi yapmak istemedim.olmayınca 1 ay dinlen soraki ay gel diyolar ayrica...bide ne gerek var ilaclar alican okadar. Yaş kaç sizin? Sen bilirsin tabi.sağol canım bende düşünüyorum şimdilik bi taraftan da sizlerin fikrini alıyorumtüp bebek şansı %60 aşılama şansı %10 dedi dr.ama sen eşinin spermiogram testi iyi sonuçlanırsa aşılamaya uygun birisin dedi.bilemedim ya tutarsa diye düşünüyorum.yada aşılama devlette ücretsizmiş sanırım.önce devlette denesem de olmazsa sonra mı tüp bebek denesem o kadar soru var ki kafamda
Bana vitamin d3verdi multıvitamin ...
mrhaba arkadaşlar bende dün ilk defa dr. selen hanıma gittim 1 yıldır korunmadık eşimle.hiç tedavi görmedik bugüne kadar.adetimin 4. günüydü ve vajinal ultrasonla muayene etti yumurtalarını çok beğendim dedi.eşimde spermiogram verdi sonuçlar bugün çıkacak inşallah iyi çıkar.fakat hiç tedavi görmemiş biri olarak direk tüp bebek mi yapalım aşılama mı yapalım diye bir soruyla karşılaşınca ne diyeceğimi bilemedim kafam çok karışıksiz olsaydınız ne isterdiniz fikir alışverişinde bulunalım
yaş 29 canım.bugüne kadar hiç tedavi olmadığım için direk tüp bebek yaptırma konusunda endişeliyim.aşılamada tutması çok az bir ihtimalmiş bilemiyorum sonuçta tüp bebekte de garanti değilmiş.neyse spermiogram sonuçlansın bakalım Allah hayırlı zamanda versin bebişlerimiziEvet canim.en fazla iste %20 .ben 36 yim onedenle zaman kaybi yapmak istemedim.olmayınca 1 ay dinlen soraki ay gel diyolar ayrica...bide ne gerek var ilaclar alican okadar. Yaş kaç sizin? Sen bilirsin tabi.
ilk başta bende şaşırdım fakat klinikten çıkarken sperm sonucuna göre karar vericez tabi dedi ama sonuçta sperm sonucu kötü olsa bile aşılamadan önce spermler yıkanmıyor mu iyi olanları seçilmiyor muesinin sonucuna gore karar verilmeli bence buna.belkide bi sikinti yoktur.sonucu gormeden asilamami tup bebekmi demesi enteresan geldi.
aynı vitamınleri kullandım bende..Bana vitamin d3
Previt positive
Ino folic verdi.
tabiki sende haklısın bak bakalım duruma göre .Yaşın geç değil çünkü. Allah hayırlısını versin canım.yaş 29 canım.bugüne kadar hiç tedavi olmadığım için direk tüp bebek yaptırma konusunda endişeliyim.aşılamada tutması çok az bir ihtimalmiş bilemiyorum sonuçta tüp bebekte de garanti değilmiş.neyse spermiogram sonuçlansın bakalım Allah hayırlı zamanda versin bebişlerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?