Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

yikaniyor sanirim ancak.tup bebekteki gibi imsi ile fln secim yapilmiyor.Spermlerde sayi,morfoloji iyiyse.hareket problemi vardir mesela sadece.asilama o durumda yapiliyor.yumurtanin yakinina birakildigi icin hareket problemi asilabiliyor.ancak diger parametrelerde de sikinti varsa.hic asilamayla ugrasma.zaten senı yönlendirirler cnm

Orada ki uruloji doktorların ne diyeceği önemli tabii Selen Hanim da bilir ama ortak bir görüşüp konuşun bakalım.

Ino folic toz seklinde olandanmi kullandn cnm?selen hanim gunde 3 tane dedi bana ino folic den.ama uzerinde onerilen gunde 1 yaziyor.bende 1tane iciyorum.
evet toz halinde olandi bendeki de...Bence herkesin durumuna gore doz ayarlamasi yapiyor.bende iki kere iciyodum.ne soylediyse onu kullanmalisin.inofolic ozel bi B vitamini. Orada normal kosullarda kullanim dozu yazmistir.yumurta gelisimi icin cok faydasi var. Dr.una guven derim.

Hmm tamam cnm.ozaman iceyim gunde 3. Ben sehir disindan gtcem oyuzden hic gorusmedik tlfda yazdirdi bana.vitamin d3 te damla seklinde ya.onu direkt agzinami damlatiyosun.suya flnmi karistirdin.bide nekadar sure kullandin bunlari?tskler cvp icin

Sen hamilesin sanırım şimdi değilmi?hamişelik oluncadamı içiliyor?tedaviye başlamadan önce kaç ay kullandın vitaminleri?
Evet arkadaş im hamileyim evet devam dedi Selen hanim previt vitamin de aynı şekilde 3 ay önce başladık ama bıraktım bir süre kullanma dedi.

Hmm tamam cnm.ozaman iceyim gunde 3. Ben sehir disindan gtcem oyuzden hic gorusmedik tlfda yazdirdi bana.vitamin d3 te damla seklinde ya.onu direkt agzinami damlatiyosun.suya flnmi karistirdin.bide nekadar sure kullandin bunlari?tskler cvp icin
Direk ağza damlat canim

Canim D3 u cay kasigina damlatip icebilirsin.sanirim 3 siseye yakin kullandim dr.un onerdigi sekilde. İnofolicle beraber yumurta toplama gunune kadar kullandim.gorustugunde dr.un soyleyecek sanada.

merhaba kızlar eşimin spermiogram sonucuna göre aşılama olmayacak sanırım morfolojide yüzde elli şans varmış. dr.a rahim filmine gerek yok o zaman tüp bebek yapılacaksa dedim oda yinede çektir kafamızda soru işareti kalmasın dedi. dr.un önerdiği yerde çok pahalı dediler anestezili 750 tl siz çektirmiş miydiniz acaba ve de kaç tl tutmuştu

Merhaba canım ben geçen sene ozel bi hastanede sormuştum 1000 TL demişlerdi. Zeynep Kamilde yaptirdim ama biraz sürer orada yaptırmak.

Canım ben şimdi senin için kendi gittiğim laboratuvarı arayiıp sordum. Sadece Şişli şubesinde yapılıyomuş HSG. Ama anestezili mi sormadım. SGK lı fiyatı 390 mış. Bence uygun derim çünkü ben kendim için hepsini arastırmıstım başka bir test için; en uygun fiyat buydu. Dediğim gibi ben geçen sene Zeynep Kamilde yaptırdım ama tedavi süreci içindeydi orada prosedürler uzun. İstersen bir ara-- İstanbulLAB : 0212 631 10 31 . inşallah işine yarar.

çok sağol canım ben anestezili istiyorum.bi arayayım inşallah anestezilidir.

ayy iki saattir aramadığım yer kalmadı hepsi diyorki anesteziye gerek yok ağrısız sistem.ben anesteziyle çekilmek istiyorum zaten zor muayene oluyorum. mecburen 750 tl. bayıcam dr. hanımın dediği yere
Hmmm anestezisiz fiyatmıymış o yani? anladım tamam ozaman .Allah yardımcın olsun, kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…