- 13 Ağustos 2015
- 55
- 9
- 6
- 39
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Amin canim benimm insallahhhhh:)))) su 10 gun gecsinde asil heyecani ozaman görücem ben:)))) kalbinin sesini duyunca elin ayagina karisacak mutluluktanCanimm...cokk coook ama cook tesekkur ederimm..nasil guzel motive ediyorsun beni..allah razi olsun senden...kafamdaki sorularimi cvplamissin hep...insallah 10 gun sonra bende gorebilirim pitircikimi...ahhh o vesvese yokmuu..insallah gidecek oda..
Senin ve bebeginkn iyi olmasina coookk sevindimm...rabbim kucagimiza aldigimiz gunleride gostersin...
Hemde ne yan etkilerr....bas agrisi neki..ilk tup denememde ohss oldum..ölumden dondum desem yeridirr..serumlarla toparladikk...
Ben cok uzun yillardir tedavideyimm...klomeni 10 sefer kullanmisimdir dogal denemelerde..sonra femera diye bi ilac...sonra igneler...sonra asilama...simdide tup bebek ilaclarii...
Bebek tutunsun dismesin diye herseyi yapmaya calisiyoruz..ilac neki igneler var bide..suan gunde 2 ignem var.
ama sana bisi diyimmi..benimle oldugunu duyunca o testte..hepsi geciyor...
Tabiki yan etkileri olacak..heleki belki ilerleyen donemlerdee..nasipde ne varsa cekicez...saglikli beslenip bi sekilde vucudu arindirmaya calisicam..
Seninde guzel haberlerini alirim insallahh..rabbim gondersin ins.mucizeni..
Ayyyy insallahh nasil sabirsizlikla bekliyorum anlatamamm...Am
Amin canim benimm insallahhhhh:)))) su 10 gun gecsinde asil heyecani ozaman görücem ben:)))) kalbinin sesini duyunca elin ayagina karisacak mutluluktan
Ben belirli bisi yapmadimm..dengeli beslendim..meyve yedim..sabahlari kayisi ve ilik su ictim..ilaclarinda etkisiyle gabizlik olusabiliypr..bol lifli seyler yemeye calisdim..okadar..Canim sen transferden sonra extra biseyler yaptinmi.economist portakal ve mandalina suyu icmis taze sikilmis.onu yapmaya basladim.senin yaptigin seylerde varsa yazabilirmisin?
Aminn insallahh devamida gelir kucagimiza aldigimizida goruruz insallah..İnşaalah toparlarsın canım. Ben şu an klomeni bile toparlayamıyorum, 2 saatten fazla dışarıda şöyle yoğun bir program yapamıyorum, başım zonkluyor resmen ve klomenle başladı bu bende, önceleri hiç böyle olmazdı. Ben de 8 kere kullandım klomeni.
Allah yardım etsin sana canım ya inşaallah sen de daha fazla yan etki görmezsin. Sen yine iyi cesaret etmişsin ohss den sonra. Ben olsam yapamazdım gibi geliyor. Şimdi bile cesaret edemiyorum. Tutmazsa tutmadığına mı yanayım sağlığımdan olduğuma mı... Tüp bebeği kolay sanıyor çevredekiler. Onlara göre çok kolay gidiyosun yumurta topluyorlar dölleniyor rahime yerleştiriliyor, bittiiiii. Bitti ama sen yaptıranlara sor nasıl bitti, neler çektiler... Bu konuda kendi sağlığımı çok öncelediğim için doğal olsun istiyorum artık, hayırlıysa olur zaten.
Şükür ki sen mutlu sona ulaşmışsın. Hayırlısıyla devam eder inşaalah. Bi de canım sen yazmışsın ya bağışıklık sistemini baskılayıcı ilaç diye, eğer onun etkisi hala devam ediyorsa dikkat et kendine, malum mevsim geçişi salgınlar var. Böyle yazdım diye de kendine dert etme ya bişey olursa diye. Sadece dikkat et, elinden geleni yap, gerisi zaten Rabbime kalmış. Koruyacak olan O. Rabbim yarattı onu büyütecek olan da O. Nasibi varsa bu dünyada iki cihan bir araya gelse senden ayrılmaz bebeğin. Ferah tut içini ve sadece şükret :)
Canım merkezden aradılar 4 tanesi çok iyi gidiyomuş perşembe dondurcaz tekrar arıycaz dediler. Bu şekilde blast olmuyo değil miAynen bende öyle olmuştum.nefes almakta zorlanıyordum.3-4 güne kadar geçer canım.ilaçlarını aksatma.tabi çok abartılı bir durum olursa.ararsın.benimde ilk tedavimde 5.güne giden olmadı.başka bir merkezde.14 embriyodan hemde.yine aynısı olucak Die korkuyordum.burda aynı sayıyla 3 Blast oluştu.bence korkma çok iyi bir laboratuvar.illaki oluşacak göreceksin.
Canım merkezden aradılar 4 tanesi çok iyi gidiyomuş perşembe dondurcaz tekrar arıycaz dediler. Bu şekilde blast olmuyo değil mi
Anladım canım hayırlısı artık olacağı varsa 3 olsun 5 olsun her türlü olur valla. Heyecanlanıyo insan işte elinde olmadan. Senin için de inşallah olacak ben öyle hissediyorumYok canim 3.gun embriyosu oluyor. sayi az oldugu icin.riske atmamislardir 5.gune kadar bekleyip.ancak cozdurduklerinde eger iyi durumda olursa cozununce seninde onayinla 5.gune kadar yine bekletebilirsiniz.yine sansin var yani blasta kalmasi icin.ama o riski goze alabilmek var .4 taneside iyi durumdaysa cozdurulunce 2sini transfer ederler 3.gun embriyosu olarak.2 sinide yine blasta bekletebilirsin.suan dogru olan yapilmis.hersey cozulunce belli olur.icin rahat olsun.benimde persembe transferim var.3 embriyoda blastti cozduruldugunde belli olcak gelisimi devam etcekmi etmiycekmi.hic birsey belli olmaz yani simdiden
Cnm görünce dayanamadım. Ne kadarlik,hayirlisiyla kucağına alırsın inş. O kadın çok iyi biri.ablamda geçen sene kasımda tüp bebek yaptırdı selen hanimda ve su an 4.ayında bir oğlumuz var.Ayyyy insallahh nasil sabirsizlikla bekliyorum anlatamamm...
Ben sana bisi daha sorucam..cok sordum kusura bakma ama..
22. Gunu gittiginde kese ve kalp atisinigordun yaa...o zaman gobekdenmi bakdi...??
Ayyy masallahhh..rabbim kucagina almayida nasip etsinn...ben 6 yili gecti bekliyorumm..cok sukur aldik mujdeyi insallah devam eder..dua ediyoruzz..Cnm görünce dayanamadım. Ne kadarlik,hayirlisiyla kucağına alırsın inş. O kadın çok iyi biri.ablamda geçen sene kasımda tüp bebek yaptırdı selen hanimda ve su an 4.ayında bir oğlumuz var.
Çok sevindim senin adına.....
Bu arada ben de 18 ay sonunda 3 aylık hamileyim
Biliyorum....pko sayfasindan aklıma geldin baktım.tam da gününde bakmisim uzun zamandır girmiyordum.sagolasin,inş sağ saglim kucaklarimiza alırız bebislerimiziAyyy masallahhh..rabbim kucagina almayida nasip etsinn...ben 6 yili gecti bekliyorumm..cok sukur aldik mujdeyi insallah devam eder..dua ediyoruzz..
Daha cok yenii..10 gunsonra gidicez keseyi gormeye..
Insallahhh canimmm..insallahhhh...Biliyorum....pko sayfasindan aklıma geldin baktım.tam da gününde bakmisim uzun zamandır girmiyordum.sagolasin,inş sağ saglim kucaklarimiza alırız bebislerimizi
Anladım canım hayırlısı artık olacağı varsa 3 olsun 5 olsun her türlü olur valla. Heyecanlanıyo insan işte elinde olmadan. Senin için de inşallah olacak ben öyle hissediyorum
Bu arada selen hanımda gebelik aşısı yaptıran oldu mu bana yapacakmış. İhtimali ne kadar arttırıyor bilginiz var mı
Ben de 4 kasımda selen hanım ile başladım. 5 yumurtadan 4 ü döllendi 2 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu çok şükür. İlk adetimde ilaç kullandırıp sonra transfer edecek inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hep güzel haberler veririz
Canım benim de pazartesi yumurtalar toplandı 6 tane. Dün aradılar 4 tanesi döllenmiş çok ii gidiyolar dediler ama prrşembe dondurmak için tekrar arıycaz dediler. Benim de sayım az ama 5. Güne bekletmiycekler sanırım. Seni nasıl beklettiler acaba merak ettimBen de 4 kasımda selen hanım ile başladım. 5 yumurtadan 4 ü döllendi 2 tanesi 5.güne ulaştı ve donduruldu çok şükür. İlk adetimde ilaç kullandırıp sonra transfer edecek inşallah.
Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hep güzel haberler veririz
Canım benim de pazartesi yumurtalar toplandı 6 tane. Dün aradılar 4 tanesi döllenmiş çok ii gidiyolar dediler ama prrşembe dondurmak için tekrar arıycaz dediler. Benim de sayım az ama 5. Güne bekletmiycekler sanırım. Seni nasıl beklettiler acaba merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?