- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
-
Birde yumurta sayin az oldugu halde 5.gune kadar bekletilmis.bunu senmi istedin? yoksa onlarmi onerdi?kacinci denemen bu?
Aminn
Yuzde 10_15 arttiriyor die duymustum.benimde persembe gunu transferim var.bana bise demedi gebelik asisiyla ilgili.onu neye gore karar veriyor aceba? Ozel bi durumunmu vardi ? Opu sonrasi flnmi soyledi yoksa ilk gorusmede flnmi konustunuz?
İnşallah canım bu merkezden çok umutluyum ben de hakkımızda hayırlısı olsunPazartesi toplandıysa salı günü kaçının döllendiğini, perşembe günü de kaç hücreli ve hangi kalitede olduğunu söylüyorlar. Perşembe yada cumartesi de seninkileri dondururlar
opudan önce ben söyledim uygun görürseniz gebelik aşısı yapalım dedim. Rahmin iyi ama şansı arttırmak için yapabiliriz dedi. Öyle karar verdik. Birde 4. tedavi olunca yeni ne varsa denemek istiyorum zaten
Canim 10 gün sonravvajinal yolla bakiyor . Baktiktan 10 gün sonra tekrar vajinal yoldan birkez daha bakiyor bebek kese vajinal ultrasonla daha erken zamanda görüluyor cünki. Sonra zaten birdaha bir ay sonra gidiliyor. Artik ozaman karindan bakilacak diye biliyorum. Icinde bir suphe olmasin hicbir zarari yada sikintisi yok. :)))Ayyyy insallahh nasil sabirsizlikla bekliyorum anlatamamm...
Ben sana bisi daha sorucam..cok sordum kusura bakma ama..
22. Gunu gittiginde kese ve kalp atisinigordun yaa...o zaman gobekdenmi bakdi...??
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun hadi inşallah ben hissediyorum sen bize pozitif haberini vereceksin Allah ın izniyleBugun transferim oldu.2 adet blast embriyo.insallah guzel haberler vericem sizlere...
Canim 10 gün sonravvajinal yolla bakiyor . Baktiktan 10 gün sonra tekrar vajinal yoldan birkez daha bakiyor bebek kese vajinal ultrasonla daha erken zamanda görüluyor cünki. Sonra zaten birdaha bir ay sonra gidiliyor. Artik ozaman karindan bakilacak diye biliyorum. Icinde bir suphe olmasin hicbir zarari yada sikintisi yok. :)))
Bugun transferim oldu.2 adet blast embriyo.insallah guzel haberler vericem sizlere...
Yaaa gercekten hicbir zarari yokmu...valla tirsdim simdi..yani zarari olsa selen hanim zaten bakmaz..ama..ne bilim hayirlisi bakalimm..bi yonden guzel kalp atisinida goruruz belki...
Hayirlisi bakalim az kaldi haftaya cuma guzel haberler veririm insallah..
Ayyyyy hadi cok sukurr...nasil gecti nasilsinn..gordunmu pitirciklarini...simdi bekleme vakti insallah guzel haberler vereceksin..sende 2 tane koydurmussun hadi bakalim hayirlisii..
Ayy canım hayırlı uğurlu olsun hadi inşallah ben hissediyorum sen bize pozitif haberini vereceksin Allah ın izniyle
Çok sevindim hayırlı olsun. Sonu mutlu biter inşallah. Benimde 2 adet 5.gün embriyom var. Geçen hafta donduruldu. Önümüzdeki hafta adet ile tekrar kontrol var. Hevesle bekliyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler.Bugun transferim oldu.2 adet blast embriyo.insallah guzel haberler vericem sizlere...
Çok sevindim hayırlı olsun. Sonu mutlu biter inşallah. Benimde 2 adet 5.gün embriyom var. Geçen hafta donduruldu. Önümüzdeki hafta adet ile tekrar kontrol var. Hevesle bekliyorum. İnşallah hepimizin yüzü güler.
Selen hanım tutma ihtimali konusunda bir oran verdi mi
Dondurulmuşmuydu seninkide? Ne güzel atlattın maşallah darısı başıma stres bitmiyorAmin ins.yok oran vermedi ama ya ikiz olursa fln napicaz die yakindi durmadan :)
Bilgim yok malesef. Selen hanıma sorun mutlakaarkadaşlar hepinizin tedavileri ilerliyor maşallah Allah hayırlısını versin sizlerden haberleri duyunca baya seviniyorum gaza geliyorum bende.Bende salı günü echomarda hsg çektirdim bugün 4. günüm hala kanamam devam ediyor damla damla.selen hanıma sorsam mı ne yapmam lazım sizde böyle bir şey yaşadınız mı?birde burdaki editör Dr. Bülent Bey'e sordum sağ tüpteki genişleme hafif sıvı dolu düşüğe neden olabilir gibi bir şey demiş.acaba tüp bebeğe de engel olur mu sizce
Dondurulmuşmuydu seninkide? Ne güzel atlattın maşallah darısı başıma stres bitmiyor
Yaaa gercekten hicbir zarari yokmu...valla tirsdim simdi..yani zarari olsa selen hanim zaten bakmaz..ama..ne bilim hayirlisi bakalimm..bi yonden guzel kalp atisinida goruruz belki...
Hayirlisi bakalim az kaldi haftaya cuma guzel haberler veririm insallah..
Ayyyyy hadi cok sukurr...nasil gecti nasilsinn..gordunmu pitirciklarini...simdi bekleme vakti insallah guzel haberler vereceksin..sende 2 tane koydurmussun hadi bakalim hayirlisii..
Selen Hanımda tedavi görmüyorum şu an canım o yüzden sormaya cekiniyorum Şubat ayına kadar zaman verdik kendimize olmadı tedaviye başlayacağızBilgim yok malesef. Selen hanıma sorun mutlaka
Ilk 3 gun hicbisi hissetmedim hemde hic nokta kadar bile...ve 3 gunde agladim..herkezde agri var bende yok olmadi yine diye...4. Gun azcik agrim oldu..adet agrisi..5. Gun biraz daha cok..6. Gun sol kasigima dogru batma ve agrilar oldu..dayanamayip 5. Gun test yapmisdim zaten..Cnm sen herhangi bise hissetmismiydin transfer sonrasi?Herseyi atlattim simdide belirti aramaya basladim :) bise hissedemeyince endiseleniyorum
Ilk 3 gun hicbisi hissetmedim hemde hic nokta kadar bile...ve 3 gunde agladim..herkezde agri var bende yok olmadi yine diye...4. Gun azcik agrim oldu..adet agrisi..5. Gun biraz daha cok..6. Gun sol kasigima dogru batma ve agrilar oldu..dayanamayip 5. Gun test yapmisdim zaten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?