Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Bugün reglimin 3.günü. Kontroldeydim selen hanımda. estrofem verdi 12 gün kullanılacak. Muhtemelen aralığın ortasında da dondurulmuşlar transfer olacak inşallah. Ama 2 tane 5 günlük dondurulmuşlarımız var ikiside çok sağlıklı olduğu için bir tane transfer etsek, ikiz olma durumu yüksek dedi. Ben de bu 4 .tedavi ihtimali düşürmek istemiyorum ikiside transfer olsun istiyorum dedim. Bakalım ne yapacağız

Bencede CNM mutlaka 2 tane transfer yaptır.ztn çözüldükten sonrada yine aynı kalitede kalabilecekmi bakalım.ikiz gebelik riskli olduğu için pek önermiyorlar.banada öyle söyledi.ama bende 2 tane transfer olsun dedim.şimdide 5.gündeyim hiçbirşey hissetmiyorum inş olmuştur ya.çok umutsuzum.

economist13 CNM sende transfer sonrası belirti oldumu.benim 5.günüm ve hiçbirşey hissetmiyorum.çok korkuyorum olmadı DİE.

Umutsuz olma lütfen olur mu öyle şey :) İnşallah güzel haberlerini alacağız ben de daha umutlu ilerleyeceğim :) Aralığın ortasını iple çekiyorum :)

Kesinlikle ikisinide transfer ettir canim.

economist13 CNM sende transfer sonrası belirti oldumu.benim 5.günüm ve hiçbirşey hissetmiyorum.çok korkuyorum olmadı DİE.
Yok canim ya hic belirtim yoktu. Yerlesme kanamasi falan bile olmadi hic. Belirti arama canim guzelce dinlen stres yapma . Bol bol film izle keyif yap aklini baska seylerle mesgul et. Benim galiba 12. Gunlerde karin agrim olmustu boyle adet sancisinin hafifi. Zaten sancili adet olurum , ozamandan beri ara ara donemlerde hep olur o karin agrisi ve cok normalmis. Rahat ol pozitif ol ben hep olacagini düsünmüstüm . Karnini sev mutlu ol olacak insallah:))

Çok erken hareket etmişsin. 6. gün 4.47 ise 8.gün 8 , 10. gün 16, 12. gün 32 çıkması lazım.

Teste günün ne zaman

Bugun 6.gunum kan verdim sonuc : 4.47 cikti.artarmi aceba dusuk dimi

Hayirlisi olsun arkadasim insallah artar test gunune kadar..bazen 2 katindanda fazla artiyorr...bide senin kacinci gun embriyosuydu.....3. Gun embriyosuysa 6. Gun test icin cok erken..3. Gun embriyolari transferin 3. Gunu tutunmaya basliyor...degerin dusuk olmasi gayet normal..guzel dusun guzel olsun insallahh...

Çok erken hareket etmişsin. 6. gün 4.47 ise 8.gün 8 , 10. gün 16, 12. gün 32 çıkması lazım.

Teste günün ne zaman
6. Gun 4.47 cikica 8. Gun 8 cikicak diye birsey yok canim ilk gunlerde birden 4.47 den iki gün sonra 25 ede 35 ede cikabilir . Saglikli bir gebelikse muhtemelende oyle olucak . Allahtan hayirlisi insallah bebisin seni birakmiycak annesi:)))

6. Gun 4.47 cikica 8. Gun 8 cikicak diye birsey yok canim ilk gunlerde birden 4.47 den iki gün sonra 25 ede 35 ede cikabilir . Saglikli bir gebelikse muhtemelende oyle olucak . Allahtan hayirlisi insallah bebisin seni birakmiycak annesi:)))

Inss yaa.2 gun sonra testi tekrarlayayim bakalim cuma gunu.ozaman netlesir ins.dedigin gibi birden bire firlayanlarda varmis.

Nasilsin arkadasim nasil gidiyorr..benim su 10 gun hala gecmedi kese varmidir 1 midir 2 midir ne ne degildir hala bilmiyorumm...benimle haber alanlar gitti gordu keseyide ben bekliyorum hala :) :)

Cuma gunu gidicez insallahh....sonra bidaha taa 10 gun sonrami cagiracaklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…