- 2 Kasım 2015
- 254
- 86
- 13
- 33
- Konu Sahibi umutlugirl
-
darısi benim ve tum isteynlerin basina. dua et olurmu. selen hanimin mi hastasiydn ne zaman gdiceksn kontroleevet cnm çok şükür evde bayram havası var ben tam 3 yıldız bu haberi bekledim gece gündüz hiç umutsuzluğa kapılmayın bana olmaz demişlerdi ama ben pes etmedim
Gözün aydıncnm sonuç 116.32 7 gün hamilemiyim
tsk cnm darısı tüm olmayanların başına insGözün aydın
anladım cnm ben 6 günü yPtim normalde benim teste 12 nisan ama ben erken yaptım çıktı pozitif14 nisan test günüm daha çok var
cnm ben selen hanımın hastasıyım.ona güveniyorum.durum neyse onu söylüyor.gereksiz umut vermiyor.ben memnunum klnikten.inşallah senin içinde hayırlı olur. evet rapor geçerli.bende raporlu hastayım cunku.kızlar kolay gelsin bende selen hanıma gıtmek ıstıyorum ama sgk gecerlımı raporumu zeynep kamılde cıkarttım orda gecerlımı nasıl memnunmusunuz bıraz bılgı verırsenız cok sevınırım son hakkım orda degerlendırmek ıstıyorum
nekadar mal oldu sıze hersey dahılcnm ben selen hanımın hastasıyım.ona güveniyorum.durum neyse onu söylüyor.gereksiz umut vermiyor.ben memnunum klnikten.inşallah senin içinde hayırlı olur. evet rapor geçerli.bende raporlu hastayım cunku.
Günaydın arkadaşlar bir şey sormak istiyorum tüp bebek tedavisinde yumurta toplanmadan 4 gün önce kanda progesteron 1.5 çıkması gerekirken 1.6 çıktı ostrojen normal denildi transfer diğer adet dönemine ertelendi denildi.fakat yumurta toplandığı gün bir hemşire adetin 3. Günü randevu al gel muayeneye ilaç alacaksın dedi benim de kafam karıştı açıkçası.benim transferim ertelendi ama dedim olsun sen gel yine dedi.sizin de böyle bir şey geldi mi başınıza.netten araştırdım progesteron yüksek olunca embriyo tutunmuyormus rahime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?