- 21 Mayıs 2013
- 825
- 200
- 123
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.041
Korkma canım çok kolay bir işlem zaten anestezi aldığın için bir şey hissetmiyorsun.yumurta çok olunca diğer aya kalıyor transfer benimde 20 yumurta topladı selen hn.ben opu öncesi çok stres yapmıştım en son gece yapılan o çatlatma iğnesi hormonları alt üst ediyor zaten.işlem öncesi aglamaktan gözlerim sismisti benim.bir de 5 kere girdiler damar yolu bir türlü bulunamamıştı en son anesteziyi veren bayan gelip açmıştı serum için damar yolunu.iyice stres olmuştum.stres olunca anestezi de etki etmedi bana toplamda 3 hastaya verdikleri anesteziyi verdik zor bayildin korkuttun beni demişti selen hanım.şimdiki aklım olsa hiç Korkmazdim ama boş yere uzmusum hem kendimi hem eşimi.Kızlar bugun benimde e2 ve progestrona bakıldı.zaten Selen muayene ettiğinde yüksek çıkacağını ve donduracagini soyledi. Dediği gibi oldu.cuma günü opu var dua edin kızlar
İnşallah canım beklemek zor gerçekten hele ki merkezde beklemek çok stresli oluyor ben de evde test günümü bekliyorum bu da çok sabır gerektiriyor Allah mübarek günde gönlümüzdekini nasip etsin inşallahKızlar yine hastanedeyim kan alındı sonucun cıkmasını bekliyorum bu östrojen inşallah düzelmiştir ertelemeler beni mahvediyo stres heyecan offf Rabbim yardım et bize
İnşallah canım beklemek zor gerçekten hele ki merkezde beklemek çok stresli oluyor ben de evde test günümü bekliyorum bu da çok sabır gerektiriyor Allah mübarek günde gönlümüzdekini nasip etsin inşallah
Amin canim. Ben 6500 tl hastaneye odedim igneler ilaclar icinde deil onlarda 1500-2000 civari tutuyor rapor olayini bilmiyorum Allah gonlune gore versinSelam arkadaşlar.Bu mübarek günde Allahım herkesin duasını kabul eylesin inşallah. Benim nacizane bir sorum olacak.Bahçeci umut'ta kaça yaptırdınız tüp bebeği acaba? Ben de haziranda düşünüyorum. Marmara araştırmada işlemlere başladım.Oradan rapor çıkartarak da umut'ta yaptırabilir miyiz?Lütfennnn yardımcı olun.
Benimde tedaviye başladığımın 19. Günü transferim oldu canım yani adetin 20. Günü olmuş oluyor. İçini rahat tut benim transferden 6 gün önceki rahim kalınlığı 9 cm idi sanırım selen hn. Soylemedi ama ekranda öyle gördüm.içini ferah tut bol bol dua et Meryem suresi okuKızlar çarşamba günü transferim var çok şaşkınım çok geç gibi geldi bana adetin 20. Günü olucak yani transfer. Rahim kalınlıgı bugun 10 mm daha fazla artarmı artarsa skıntı yaratırmı off valla kafayı yicem en sonunda
Canım ben raporlu değilim bugüne kadar 9 buçuk bin civarında para odedim.ama raporlu olanlar ilac haric 3500 civarı ödeme yapıyorlar sanırım forumda sayfaları okursan raporlu olan arkadaşlar varSelam arkadaşlar.Bu mübarek günde Allahım herkesin duasını kabul eylesin inşallah. Benim nacizane bir sorum olacak.Bahçeci umut'ta kaça yaptırdınız tüp bebeği acaba? Ben de haziranda düşünüyorum. Marmara araştırmada işlemlere başladım.Oradan rapor çıkartarak da umut'ta yaptırabilir miyiz?Lütfennnn yardımcı olun.
Okuyorum hayatim insallah yaBenimde tedaviye başladığımın 19. Günü transferim oldu canım yani adetin 20. Günü olmuş oluyor. İçini rahat tut benim transferden 6 gün önceki rahim kalınlığı 9 cm idi sanırım selen hn. Soylemedi ama ekranda öyle gördüm.içini ferah tut bol bol dua et Meryem suresi oku
Allah kabul etsin inşallahOkuyorum hayatim insallah yabu arada sen nasilsin tahlile kac gun kaldi
Yok canım her gittigimde kan tahlili yapılmadı sadece transfer asamasına gecıldıgınde e2 ve progestron a bakılıyoTedavide olan arkadaşlara soruyorum özellikle , tedaviye başlandığı Zana'n yani gonAl-f kullandığımız süreçte her gittiğinizde kan tahlili yapılıyor mu ?..
Mrb.Benm catlatma iğnesi verdiği gün son kontrolde kan tahlili yaptı.e2 ve progestrona bakıldı
Yok canım her gittigimde kan tahlili yapılmadı sadece transfer asamasına gecıldıgınde e2 ve progestron a bakılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?