Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Kor
Kızlar bugun benimde e2 ve progestrona bakıldı.zaten Selen muayene ettiğinde yüksek çıkacağını ve donduracagini soyledi. Dediği gibi oldu.cuma günü opu var dua edin kızlar
Korkma canım çok kolay bir işlem zaten anestezi aldığın için bir şey hissetmiyorsun.yumurta çok olunca diğer aya kalıyor transfer benimde 20 yumurta topladı selen hn.ben opu öncesi çok stres yapmıştım en son gece yapılan o çatlatma iğnesi hormonları alt üst ediyor zaten.işlem öncesi aglamaktan gözlerim sismisti benim.bir de 5 kere girdiler damar yolu bir türlü bulunamamıştı en son anesteziyi veren bayan gelip açmıştı serum için damar yolunu.iyice stres olmuştum.stres olunca anestezi de etki etmedi bana toplamda 3 hastaya verdikleri anesteziyi verdik zor bayildin korkuttun beni demişti selen hanım.şimdiki aklım olsa hiç Korkmazdim ama boş yere uzmusum hem kendimi hem eşimi.

Haklisin cnm.ister istemez bi korku ve stres olabiliyor.bakalım hakkımızda hayırlısı ins. Ramazan sonrası transfer için şimdiden çok heyecanliyim

Kızlar yine hastanedeyim kan alındı sonucun cıkmasını bekliyorum bu östrojen inşallah düzelmiştir ertelemeler beni mahvediyo stres heyecan offf Rabbim yardım et bize

Kızlar yine hastanedeyim kan alındı sonucun cıkmasını bekliyorum bu östrojen inşallah düzelmiştir ertelemeler beni mahvediyo stres heyecan offf Rabbim yardım et bize
İnşallah canım beklemek zor gerçekten hele ki merkezde beklemek çok stresli oluyor ben de evde test günümü bekliyorum bu da çok sabır gerektiriyor Allah mübarek günde gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

Selam arkadaşlar.Bu mübarek günde Allahım herkesin duasını kabul eylesin inşallah. Benim nacizane bir sorum olacak.Bahçeci umut'ta kaça yaptırdınız tüp bebeği acaba? Ben de haziranda düşünüyorum. Marmara araştırmada işlemlere başladım.Oradan rapor çıkartarak da umut'ta yaptırabilir miyiz?Lütfennnn yardımcı olun.

Kızlar çarşamba günü transferim var çok şaşkınım çok geç gibi geldi bana adetin 20. Günü olucak yani transfer. Rahim kalınlıgı bugun 10 mm daha fazla artarmı artarsa skıntı yaratırmı off valla kafayı yicem en sonunda

İnşallah canım beklemek zor gerçekten hele ki merkezde beklemek çok stresli oluyor ben de evde test günümü bekliyorum bu da çok sabır gerektiriyor Allah mübarek günde gönlümüzdekini nasip etsin inşallah

İnsallah canim insallah once sen mutlu edersin bizi umut olursun insallah

Amin canim. Ben 6500 tl hastaneye odedim igneler ilaclar icinde deil onlarda 1500-2000 civari tutuyor rapor olayini bilmiyorum Allah gonlune gore versin

Benimde tedaviye başladığımın 19. Günü transferim oldu canım yani adetin 20. Günü olmuş oluyor. İçini rahat tut benim transferden 6 gün önceki rahim kalınlığı 9 cm idi sanırım selen hn. Soylemedi ama ekranda öyle gördüm.içini ferah tut bol bol dua et Meryem suresi oku

Canım ben raporlu değilim bugüne kadar 9 buçuk bin civarında para odedim.ama raporlu olanlar ilac haric 3500 civarı ödeme yapıyorlar sanırım forumda sayfaları okursan raporlu olan arkadaşlar var

Okuyorum hayatim insallah ya bu arada sen nasilsin tahlile kac gun kaldi

Raporlu 3800 tl olmasi gerekiyor yanlis hatirlamiyorsam.raporlu olunca ilaclarada cok fazla para odenmiyor.ama rapor isi uzun ugrasli bir is onceki butun denemelerini devlet hastanesinde yapmis olmak lazim 3 asilama vs birsuru islem var. Allah yardimciniz olsun. Hakkinizda hayirlisi olsun. Selen hanima guvenip icinizi rahat tutun derim.selen hanim attigi her adimi bilincli atar allaha hayirlisini nasip etmesi icin dua edin baska yapilacak bisey yok stres yapmadan sabirla beklemek en iyisi...

Okuyorum hayatim insallah ya bu arada sen nasilsin tahlile kac gun kaldi
Allah kabul etsin inşallah
ben de bu iğneler dışında iyiyim çok şükür dünden beri hafif bel ve kasık ağrısı belirdi sanki tahlil günü 19 Mayıs ama merkez kapalı olduğu için 20 Mayıs yazdılar şansıma

Merhaba adanali :)
Rapor ile birlikte yaptirabilirsin bizde raporlu gittik fakat biZim işlemlerimiz farkli seyrettiği için 7 bin tl gibi ödedik yanlış hatirlamiyorsam.en net bilgiyi orayi arayarak ogrenebilrsin.zaten fiyati söylüyorlar ilk girişte 300 tl muayne ücreti aliyorlar.sen raporlu olarak geleceğini belirt mutlaka,sgknin karşılamadığı işlemler de yapılıyor sizin tedavinin seyrine göre değişiyor fiyatlar.benim pazertesi muaynem var elimde fazla gelen ilâçlarım var onlarida yanimda getirmek istiyorum ihtiyaci olan birine vermeyi düşünüyorum ziyan olmasin az para odemedim sonuçta,ilgilenen olursa buradan g

1 adet ovitrella,1 adet menapur,1 adette cetrotite var kizlar hiç açılmamış.bunlar yumurta oluşumunda kullanilan ilaçlar ve pahalı olan ilaçlar

Tedavide olan arkadaşlara soruyorum özellikle , tedaviye başlandığı Zana'n yani gonAl-f kullandığımız süreçte her gittiğinizde kan tahlili yapılıyor mu ?..

Tedavide olan arkadaşlara soruyorum özellikle , tedaviye başlandığı Zana'n yani gonAl-f kullandığımız süreçte her gittiğinizde kan tahlili yapılıyor mu ?..
Yok canım her gittigimde kan tahlili yapılmadı sadece transfer asamasına gecıldıgınde e2 ve progestron a bakılıyo

Mrb.Benm catlatma iğnesi verdiği gün son kontrolde kan tahlili yaptı.e2 ve progestrona bakıldı

Yok canım her gittigimde kan tahlili yapılmadı sadece transfer asamasına gecıldıgınde e2 ve progestron a bakılıyo

Arkadsşlar bende 2 transfer oldum umut 'ta.. Oradayken başka hastaneler Hakkı'nda bi bilgim olmadığı için en iyisini yaptıklarını düşünüyordum , ama sonra başka hastaneye gidince pek çok eksiklerini gördüm . Yanlış anlamayın sizi umutsuzluğa düşürmek değil sadece uyarmak , yol yakınken hastaneyi değiştirin bence .... Bizim Zaman'ımızda Ulun bey vardı , neden pişmanım :

-Ulun bey 2 tedavimde de hiç hsg filmi falan istemedi , direk tedaviye başladı . Halbuki sonra gittiğim merkezde hsg görmeden tedaviye başlamadılar , hsg sonucunda da tüplerden sıvı akışı olduğu belirlendi , laparoskopi oldum ve tüplere müdahale edildi . Ondan sonra yapılan 2 transferim de tuttu çok şükür , o Tutanlardan biri de şimdi ki gebeliğim .

- sizinde dediğiniz gibi sadece transfer aşamasında bi kan tahlili yapılıyordu Bnm Zaman'ında , şimdi de aynı mı diye emin olmak için sordum size de . Ama gittiğim ve memnun kaldığım merkezde gördüm ki her muayene de kan tahlili yaptılar , E2 değerine bakıyorlardı ,sonuçlara göre doz düzenlemesi yapıldı ; hatta bazı arkadaşlarda ek olarak gerekli görülürse LH değerine de bakılmış . Ama umut ta bunlsrın hiçbiri yoktu .

- son olarak ulun bey bize hep 2 transferde de geçi gaza getiriyordu , embriyonuz çok iyi çok iyi bu sefer kesin olacak diyordu , ana tabi sonuç olumsuz . Olabilir ona takılmıyorum . Sma hastaneden ayrılmaya karar verdiğimizde tedavi süreci dökümanlarını istedik , gördük ki bşze transfer edilen embriyolar hiç de ulun beyin abarttığı kadar kaliteli değilmiş , 4BC seviyesindeymiş ( en iyisi 5AA )

Belki şuanki doktorlar farklı bi yol izliyo olabilir bilmiyorum , ama gittiğim merkezin işleyişini prensiplerini gördükten sonra umut bana ticarethanedrn farksız geldi ve orda geçirdim vakte Zamana acıdım ne yalan söyleyim. Keşke o zmn beni böyle uyaran olsaydı dedim ,keşkelerle olmuyo tabi olması gerekiyordu oldu . Ama lütfen iyice araştırıp öyle karar verin seçeceğiniz yere ...

muhip bana da iletişim eksikleri var gibi geliyor.
Yumurta toplamadan sonra zor bir döneme girdik çünkü az yumurta olgundu ve embriyo oluşumu da istenen düzeyde değildi vs
Bu süreçte bir defa olsun aramadı doktorum, embriyologla konuşuyoruz bitiyor.
Sonra mesaj attım da öyle aradılar. Muhtemelen biz 2. Sefer deneyeceğiz ve Ataşehir Memorial ı çok övüyorlar belki diyorum Oray'a gidebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…