- Konu Sahibi umutlugirl
-
Maşallah rabbim çok büyük ne mucizeler yaratıyor inşallah sağlıcakla bebeklerimizi kucağımızada alırız yarabbim isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguları evlat hasreti çektirmesin kimseyemerhaba nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kizlar sizleri sormayı unuttum ne asamadasiniz ne durumdasınız
Test sonucunuz kaçtı acabamerhaba nasıl güzel haberlerim var anlatamam yazamadım ama. Sanırım hamile kalınca insan o heycandan buraya girip paylaşmayı unutuyor bazende açıkça söylemek gerekirse nazar deger diyede korkmadım değil. Ama artık paylaşmak istiyorum. Bana tek embriyo transferi yapılmıştı 28 şubatta biliyorsun mart ayında test sonucu çok yüksek çıktı selen hanımda şaşırdı sonra kese görmeye gittik eşimle inanamazsin iki tane gördü selen hanim ikiz gebelik rahimde bölünme olmuş monokoryonik gebelik dedi. Şimdi ikizlerimle birlikteyiz inşallah beni bırakmazlar inşallah beni uzmezler. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Kizlar sizleri sormayı unuttum ne asamadasiniz ne durumdasınız
Amin inşallah canım güzel duygularınız güzel niyetleriniz için allah razı olsun test sonucu 1200 çıkmıştıTest sonucunuz kaçtı acaba
Hayırlı olsun canim allah tamamına erdirsin gönlünüze göre versinMerhaba arkadaşlar burada güzel şeyler okudukça umut Doluyorum. Rabbim herkese güzel haberler verir inş. Benimde geçen hafta yumurtalarım toplandı. Taze transfer yapmayı planlıyordu Selen hanım ama testlerim yüksek çıktı. Bir ay sonra adet olunca gelmem söylendi. Peki yumurta toplamadan sonra normal adet günümüzde mi adet olunuyor yoksa toplama gününü mü baz alınıyor ?
Maşallah merak etme sebebim benimde 12. Gün 684 çıkmıştı ikizmiş fakat kesenin biri boş çıktı düştü sonradan değeri o yüzden sordumAmin inşallah canım güzel duygularınız güzel niyetleriniz için allah razı olsun test sonucu 1200 çıkmıştı
Teşekkürler akgülüm bakalım bugün iğneden sonra yine ağrılar devam ederse arıcam merkezi. Gece de çok sızladı bacağım, sekerek yürüyorum resmen Bu ağrıyı hiç beklemiyordum. Peki senin transfer oldu mu?
Melo24 üzülmen çok normal ama onlar bu işe teknik olarakbakıyorlar bizim gibi/kadar duygusal bakmazlar olaya. Sen dua et bol bol, Rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi verir.
Teşekkürler akgülüm bakalım bugün iğneden sonra yine ağrılar devam ederse arıcam merkezi. Gece de çok sızladı bacağım, sekerek yürüyorum resmen Bu ağrıyı hiç beklemiyordum. Peki senin transfer oldu mu?
Melo24 üzülmen çok normal ama onlar bu işe teknik olarakbakıyorlar bizim gibi/kadar duygusal bakmazlar olaya. Sen dua et bol bol, Rabbim hepimize en kısa zamanda bebeklerimizi verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?