Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Kişiden kişiye değişir jeli sıktıktan sonra on beş dakika yürü o geri gelmesine engeller herşey gönlüne göre olsun . En kısa sürede güzel haberlerini alırız İnşallah.

Arkadaşlar SSK raporuyla tedavi gören varmı aranızda.rapor alma işlemi uzunumu sürüyor?heyet raporu olunca ilaç raporundamı oluyor.yoksa özel olarakmı alıyoruz ilaçları.bilgi verebilirmisiniz acaba.

Çok büyük umutlarla gittim tam bir fiyaskoydu. Bahçediden söylelenlerin alsine hiç aça hiç memnun kalmadım. Gittiğimde e2 vb. Tahlillerin ücrete dahil olduğu, adetin 3. Günğ geldiğimde bakılacağı söylendi. Hiçbirine bakılmadı. Muhtemelen unutuldu, neden bakılmadı dediğimde gerek yok dendi. Bana sormadığım için transfer yapılmadığı durumda iade edilecek ücretten bahsedilmedi. Annem başka bir hasta gibi kliniği arayıp transfer olmazsa ücreti ne olucak dediğinde yüzde yirmi beşi iade edilecek o zaman dendi. Ve nitekim de transferim yapılmadı. 18 olgun yumurranın 14 ü döllendi ama 3. Günden sonra hiçbirinin gelişmediği söylendi. Transfer ücretini geri istediğimizde yüzde yirmibeş olan tutardan 250 lira kesmişler. Yüzde yirmibeşi neden değil diye sprduğumuzda biz size öyle bir şey demedik dediler.

yukarda bahsettiğim bahçeci umut kliniğidir. Doktorum selen hanımdıGidecek olanlara şimdiden söylemek istedim. Araştırıp gidin. Şu an başka bir dr arıyorum. Heryeri araştırıyorum varsa tavsiyeniz çok memnun olurum. Aydın arıcı veya tayfun bağış olabilir diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin

yukarda bahsettiğim bahçeci umut kliniğidir. Doktorum selen hanımdıGidecek olanlara şimdiden söylemek istedim. Araştırıp gidin. Şu an başka bir dr arıyorum. Heryeri araştırıyorum varsa tavsiyeniz çok memnun olurum. Aydın arıcı veya tayfun bağış olabilir diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun. İsteyen herkese nasip etsin

Daha önceden başka bir yerde tedaviniz olumsuz oldumu.ilk denemenizmiydi.

Daha önceden başka bir yerde tedaviniz olumsuz oldumu.ilk denemenizmiydi.

İlk denememdi:KK43: yaşadığım hayal kırıklığını anlatamam eminim herkes aynı durumdadır. Günlerce ne uyku uyuyabildim ne yerimde durabildim. Çok ümit vermişti selen hanım. Yüzde yetmiş dendi. Hiçbir sorun yok dedi. Ama anlatamadım fsh ım çok düşüktü 0,90 gibi, haşimato var aynı zamanda ben derdimi anlatıp sağlam bi tedavi uygulatamadım kendime.

Kızlar selamm uzun zamandır yazamiuorum bu hamilelik bni çok yordu. Çok heyecanlı ve zor bir süreçten geciyorum doktorun selen hanımdan allah binlerce kez razi olsun bni hayellerime kavuşturdu. İlk baslarda çok zorlandim kanamam fln oldu bol bol yattım Dinlendim neyseki düşük riskin geçti bu süreçte sabir ve moral çok önemli ben bunu anladim bahçeci umut benim umudum oldu resmen Rabbim bu güzel ayda dileyen herkese nasip etsin.

Kızlar selamm uzun zamandır yazamiuorum bu hamilelik bni çok yordu. Çok heyecanlı ve zor bir süreçten geciyorum doktorun selen hanımdan allah binlerce kez razi olsun bni hayellerime kavuşturdu. İlk baslarda çok zorlandim kanamam fln oldu bol bol yattım Dinlendim neyseki düşük riskin geçti bu süreçte sabir ve moral çok önemli ben bunu anladim bahçeci umut benim umudum oldu resmen Rabbim bu güzel ayda dileyen herkese nasip etsin.
canım bende tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum. 3 yıldır bebeğim olmuyor ve 2 aşılama yaptık olmadı. 1 de negatifim var. Bi arkadaşım avrupa yakasında oturuyor ve fulya bahçeciye gidiyor. Çok memnun kalmış banada tavsiye etti. Bende kararsız kaldım bahçeci umut nasıl? Sen gitmişsin bende bir ön görüşme alıp gitmelimiyim?

Hamile kalanları tebrik ediyorum. Ne yazık ki ben sizler kadar şanslı olamadım. E2 ye zamanında bakılsaydı belki de böyle olmayacaktı. E2 nin düşük olması yumurtaların kötü olduğu anlamına gelirmiş ve birçok kişinin tedavisi bu nedenle ötelenmiş. Ben de boşuna o iğneleri olmaz boşuna yumurta toplama işlemine girmezdim böylece. Karşıdaki bahçeci için iyi şeyler duydum ben de ama koşuyolu umut deyince çıldırıyorum. Nasıl bu kadar geçiştirildim, nasıl bu kadar ihmal edildim? Bu kadar kolay olmamalı yaptıkları iş. Ne yazıkkı hakkım varsa helal etmeyeceğim hiçbir zaman

canım bende tüp bebek tedavisik istiyorum. 3 yıldır bebeğim olmuyor ve 2 aşılama yaptık olmadı. 1 de negatifim var. Bi arkadaşım avrupa yakasında oturuyor ve fulya bahçeciye gidiyor. Çok memnun kalmış banada tavsiye etti. Bende kararsız kaldım bahçeci umut nasıl? Sen gitmişsin bende bir ön görüşme alıp gitmelimiyim?
Canim ben gitm su anda hamileyim ve cok memnun kaldim gordugum ilgiden. Ne demek istedigimi gidince anlayacaksin. Umarim sende hayallerine tez vakitte kavusursun. Bol bol dua edicem sana.. ama hic vazgecme zor bir surec esinin elini hic bırakma
Bn esimin destegi ile atlattim bu sureci

Hamile kalanları tebrik ediyorum. Ne yazık ki ben sizler kadar şanslı olamadım. E2 ye zamanında bakılsaydı belki de böyle olmayacaktı. E2 nin düşük olması yumurtaların kötü olduğu anlamına gelirmiş ve birçok kişinin tedavisi bu nedenle ötelenmiş. Ben de boşuna o iğneleri olmaz boşuna yumurta toplama işlemine girmezdim böylece. Karşıdaki bahçeci için iyi şeyler duydum ben de ama koşuyolu umut deyince çıldırıyorum. Nasıl bu kadar geçiştirildim, nasıl bu kadar ihmal edildim? Bu kadar kolay olmamalı yaptıkları iş. Ne yazıkkı hakkım varsa helal etmeyeceğim hiçbir zaman
Yazdıklarını okudum arkadaşım bende umut kliniğinde selen hanımda tedavi gördüm şu an 18 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tedaviye başladığımız gün selen hanım gerek görmediği için banada E2 p4 tahlilleri baktırmadı. Bir sonraki gidişimde bakıldı testlere. 11 yumurtam çıkmıştı 9 dollendi. Seninde yumurtan çok çıkmış. Tabiki herkesin durumu farklı ne yaşadın bilmiyorum ama selen hanım çok iyi bir doktor merkezde çalışanlarda hep güler yüzlü ve ilgiliydi ben hala takipleri mi selen hanima gidiyorum. Herkesin merkez tercihi farklı böyle sert tepkiler bence hoş değil bizim gibi hamile kalan çok insan var selen hanımla. İadeyle ilgilide fiyat verme formu vermişlerdi bize imza attık bir örneğini aldık muhtemelen sizede vermişlerdir orada iade koşulları yazıyor bizimkinde sende bak istersen.

Canim ben gitm su anda hamileyim ve cok memnun kaldim gordugum ilgiden. Ne demek istedigimi gidince anlayacaksin. Umarim sende hayallerine tez vakitte kavusursun. Bol bol dua edicem sana.. ama hic vazgecme zor bir surec esinin elini hic bırakma
Bn esimin destegi ile atlattim bu sureci
canım bana destek olman güç vermen çok iyi geldi. Selen hanımdan randevu alıp hemen görüşmeye gideceğim. eşim sağolsun hep yanımda zaten. onun desteğide olmasa hepten yalnız hissederim kndimi...

Transferim oldu sonuç pozitif iğne kullanmaya devam kontrole kadar hayırlısı ile Rabbim gönlüne göre versin seninde
canım sende mi selen hanımda hamile kaldın. Tedavin ne kadar sürdü? Bende randevu alıp gitmek istiyorum. Sağolsun mutlu_bulutcukk çok destek oluyor ama böyle sizleri hamile görünce konuşmak istiyor insan...

Yazdıklarını okudum arkadaşım bende umut kliniğinde selen hanımda tedavi gördüm şu an 18 haftalık ikiz bebeklerime hamileyim. Tedaviye başladığımız gün selen hanım gerek görmediği için banada E2 p4 tahlilleri baktırmadı. Bir sonraki gidişimde bakıldı testlere. 11 yumurtam çıkmıştı 9 dollendi. Seninde yumurtan çok çıkmış. Tabiki herkesin durumu farklı ne yaşadın bilmiyorum ama selen hanım çok iyi bir doktor merkezde çalışanlarda hep güler yüzlü ve ilgiliydi ben hala takipleri mi selen hanima gidiyorum. Herkesin merkez tercihi farklı böyle sert tepkiler bence hoş değil bizim gibi hamile kalan çok insan var selen hanımla. İadeyle ilgilide fiyat verme formu vermişlerdi bize imza attık bir örneğini aldık muhtemelen sizede vermişlerdir orada iade koşulları yazıyor bizimkinde sende bak istersen.

Sert tepki değil benimki. Olanı olduğu gibi anlattım sadece. Tabiki hamile kalanda vardır. Ben arada kaynadığımı ve gerekli ilgiyi görmediğimi düşünüyorum hepsi bu. Yoksa bu dr yüzünden hamile kalamadım bu dr kötü diye bir düşüncem yok. Biz elimizden geleni yaptıktan spnra olur veya olmaz. Bu Allahın takdiri. Olmazsa bir daha denenir, bir daha denenir. Ama biz elimizden geleni yapmadık. Demekki sizde gerçekten bu tahlillere gerek yokmuş,şans... Ama bende gerekliymiş. Böyle bir tedavide işin şansa bırakılması bana doğru gelmiyor. Hiçbir ayrıntı atlanmamalı. Buna rağmen olmuyorsa kısmet denmeli... Allah herkese bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin. Size de

canımm tabiki birbirimize destek olmak için varız burda sana bir faydam olmşsa ne mutlu banaa... umarım burası bebişlerle dolar..=)

Back
X