- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.461
Canım ben salı günündne beri çok rahatsızdım. Çarşmba perşembe rapor aldım işe gelemedim. Ateş, halsizlik, boğaz şişliği ne ararsan vardı. Boğazım geçmedi diğerleri geçti hamdolsun. Ama midemi üşütmüşüm çıkarıyorum yediklerimi
28 Hafta 6 günlük oldum çok şükür. Hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah. Dün beşiğimiz geldi sonunda iki haftadır bekliyorduk çok tuhaf oldum. 6 sene sonra mucizem geldi şükür. Ne kadar şükretsek az.
Ben 12. haftamı doldurana kadar selen hanıma gittim iğnelerim kesilince doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi söyledim orda kadın doğumcu arkadaşının ismini verdi tavsiye etti. Ben de hastaneye devam ediyorum.
Sen nasılsın? İğneleriniz kesilip normal sürece geçene kadar selen hanıma mutlaka devam edin sonra zaten gerek yok
Senin ve diğer transfer bekleyen tum arkadaşlar inşallah hepinizden guzel haberler almak nasip olur bizlerede umut olursunuzZehreNur cnm hoşgeldin aramıza.bnde selen hanımın hastasiyim.cnm o tedavinin gidişatına bağli.ama aldığımız hormonlar yüzünden kan tahlilleri yüksek çıkabiliyor bu yüzden transfer ertelenebiliyor.bnm öyle oldu cnm e2 tahlilim yüksek çıkmıştı.zaten kontrolde embriyolarin dondurulcagini söylemişti.tahliller yüksek çıkacak demişti.oylede oldu.aslinda rahim ve sen dinleniyorsun.iyi geliyor ara vermek zor bi süreç olduğu için.cnm bnm daha transferin olmadı ama öğrendiğim kadarıyla adetin 2.gunu ilaç başlanıyor rahim hazırlığı için.bildiklerim bu kadar tatlım hayırlı olsun şimdiden tedavin
Tebrik ederim canım gozun aydın saglıcakla kucagına alırsın inşallah bebeğini bizlerede dua edinselam kzlar gunlerdir girmiyodm bende pazitif sonuc aldm cok sükür
her zaman ediyorm canim. aminn insallah darısı tüm isteyenlereTebrik ederim canım gozun aydın saglıcakla kucagına alırsın inşallah bebeğini bizlerede dua edin
aminn insallah cok sagol canim pazartesi keseleri görmeye gidicem insalah sorun cikmaz iki bebişimde iyidir dua edin sizde banasmyye2709 cnm tebrikler çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inş.
Canım teşekkür ederim inşallah hepimiz için iyi şeyler olur. Ben de güveniyorum ama endişeyi elbette atamıyorum.Canim hiç üzülme pozitif bak olaylara,ben bahçeci sağlık grubunun bu konuda gerçekten başarılı olduğunu gerek buradaki arkadaşlardan gerekse kendi tedavi aşamamdan bizzat gördüm.gerçekten bu konuda uzman bi ellerdeyiz.eğer embriyon iyi olmasaydi transfer yapalim demezler tedaviyi sonlandirirlardi.yeni bir tedaviye geçiş yaparlardi insan sağlığı ile oynayan bi merkez değil.kalitesine gelince ben o konuda bi soru sormadim fakat dondurup çözdurmede en kaliteli merkez olduklarini selen hanim kendi ağzıyla söylemişti bize.selen hanim çok garantici bi doktor,dereyi görmeden paçaları sıvamiyor,gereksiz umut vermiyor,herşey allahtan onlarda bi elçi arkadaşlar.benim transferimi yaparken bismillahirrahmanirrahim dedim insalalh tutar demişti.bu sözü beni çok etkiledi,sonuçta bi işimİzi yaptik,gerisi takdir ilahi.ayni şekilde bizde tedavimizi layığıyla uygulayıp,duamizi yapip yaradandan bekleyeceğiz
Canım hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğinin mujdesini vermekte nasip olur.Bende selen hanımın hastasıyım.bugün itibariyle ignelere başladım.yanlız bugün selen hanım yoktu cem bey muayene etti.biz bu iğneleri iftardan sonra yapamaz miyiz acaba.selen hanım bu konuda ne derdi acaba
Evet Can'ım anesteziyle oluyor hiçbir şey anlamıyorsun . Sadece o gün izin alaan yeterli, çünkü ağrı sızı olmuyor bende olmadıCanım hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğinin mujdesini vermekte nasip olur.
Cem bey alttan muayeneyi kendimi yapıyor yoksa hemşiresi mi takıyor spekulumu
Ya ben selen hanıma alıcam erkek dr istemiyorum kesinlikle ama boyle olursa naparım hiç bilemiyorum
Arkadaslar opu işlemi genel anesteziyle mi yapılıyor?çok agrınız oldu mu kac gun sürdü agrınız ben calıstıgım için ona gore rapor alayım diyorum
Cevapların için cok tesekkurler canımEvet Can'ım anesteziyle oluyor hiçbir şey anlamıyorsun . Sadece o gün izin alaan yeterli, çünkü ağrı sızı olmuyor bende olmadı
Can'ım zaten genel anesteziyi onlar yapıyor bizim seçimimiz değil,onlar bizim için en iyisini düşünüyorlar:)Cevapların için cok tesekkurler canım
Peki local mi genel mi yapıyorlar
Local yaptıranlar agrı hissettim yazmış
Ben o yuzden risk almamak için genel anestezi tercihim
İçim rahatladı selen hanım telini veriyor mu herhangi bi durum olunca arayabiliyor muyuz canım?Can'ım zaten genel anesteziyi onlar yapıyor bizim seçimimiz değil,onlar bizim için en iyisini düşünüyorlar:)
Ben hastaneyi çok beğendim Can'ım her şey düzenli temiz.selen hanım numarasını veriyor istediğin Zaman ulaşabiliyorsun.ben hep whatsaptan yazdım hemen cevap verdi sağolsun çok tatlı bir doktor:)İçim rahatladı selen hanım telini veriyor mu herhangi bi durum olunca arayabiliyor muyuz canım?
Hastane temiz mi ortam falan temiz olması da cok onemli benim için
Ayyy amin canım İnşallah burdaki herkes müjde verir.cem bey takıyor spekulumu.Bende selen hanımı isterdim ama bu seferlik böyle oldu.Beni birkaç aydır kontrol ediyordu selen hanım.bu ay ramazanda olsa mutlaka gel demişti.onun için.rezerv azlığı var bende zor bir hastayım.4 tane yumos gördü cem bey.şimdilik başladık ama selen hanım muayene edince ne diyecek bilmiyorum.İnşallah herşey güzel olur hepimiz icinCanım hayırlı olsun tedavin inşallah bebeğinin mujdesini vermekte nasip olur.
Cem bey alttan muayeneyi kendimi yapıyor yoksa hemşiresi mi takıyor spekulumu
Ya ben selen hanıma alıcam erkek dr istemiyorum kesinlikle ama boyle olursa naparım hiç bilemiyorum
Arkadaslar opu işlemi genel anesteziyle mi yapılıyor?çok agrınız oldu mu kac gun sürdü agrınız ben calıstıgım için ona gore rapor alayım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?