- 3 Ocak 2014
- 1.279
- 1.114
- 133
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.481
Tedavin hayırlı olsun Can'ım.önemli olan yumurtanın kaliteli olması.benimde transferimin 8. Günü rabbim hayırlısını versin inşallahAyyy amin canım İnşallah burdaki herkes müjde verir.cem bey takıyor spekulumu.Bende selen hanımı isterdim ama bu seferlik böyle oldu.Beni birkaç aydır kontrol ediyordu selen hanım.bu ay ramazanda olsa mutlaka gel demişti.onun için.rezerv azlığı var bende zor bir hastayım.4 tane yumos gördü cem bey.şimdilik başladık ama selen hanım muayene edince ne diyecek bilmiyorum.İnşallah herşey güzel olur hepimiz icin
Amin hepimiz için hayirlisi olsun İnşallah.Allah pozitif sonuç almayı sonrada kucağına almayı nasip etsin.Tedavin hayırlı olsun Can'ım.önemli olan yumurtanın kaliteli olması.benimde transferimin 8. Günü rabbim hayırlısını versin inşallah
Amin canım. Moral en önemli şey. Ben bunu malesef 4. tedavide anlayabildim. Diğerlerinde ruh gibiydim bunda öyle olmadım ailemede eziyet etmedimCanım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. İnsanın bu süreçlerde morale çok ihtiyacı oluyor sende bliyorsundur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada:)
Allah razı olsun canım yarın güzel haberlerini alacağız inşallahCan'ım çok geçmiş olsun.en eski arkadaşımız sen kaldın burda desteğin için çok teşekkürler.hayırlısıyla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah
süper hayırlı olsunselam kzlar gunlerdir girmiyodm bende pazitif sonuc aldm cok sükür
Sağol canım. Allah kolaylaştırsın inşallah. İğneler kesilince insanın hamileliği ozaman başlıyor sanki. Ben çok ferahlamıştım. Seninde az kalmış neyseki.çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin mide üşütmesine turşu suyu limon suyu iyi geliyor ama hamilelikte nasıl olur bilemem
ne güzel sen herşeyini yapmışsındır oğluşunun ben daha hiçbirşey yapmadım cinsiyet belli değil ya bir de 3 ay dolsun kesinleşsin öyle yaparım inşallah
bende iyiyim çok şükür 10. haftada iğneleri kesecek selen hanım.3 ayı bitirene kadar gideceğim inşallah ne zamana kadar istersen ben hep burdayım dedi.sonrasında bana da dr. tavsiye eder inşallah küçükçekmecedeyim gerçi buralarda tanıdığı var mıdır bilmem
Teşekkür ederim canım. Oğlumuz oluyor inşallah.hacico veraerva Çok teşekkür ederim kızlar, transfer günü ile ilgili bir şey demedi Selen hanım, 24ünde kan tahlili ve muayeneye gideceğim. Yanılmıyorsam 5gün sonra da değerler istenen düzeydeyse transfer olacakmış.
veraerva canım geçmiş olsun. Bebişin cinsiyeti neydi bu arada belli olmuştur artık:)
Selam canım. Ben iyiyim şükür. İşyerinde son 2 haftam inşallah. onun için biraz duygularım karışıkSelam kızlar nasil gidiyor?hamileler sizler nasilsiniz ben raporluyum çarşamba gününden beri,iyi oldu dinleniyorum.Perşembe günü başlıyorum işe.mide bulantilarin başladımımelidya
Canım mide bulantısı var ama daha cok tiskinme var dogru düzgün biseyiyemiyoru bugunde yine kahverengi kanamam oldu yıne pruluton vuruldum kesildi ya biraz keyifsizim ailevi heralde ondan oluyo sen nasılsınSelam kızlar nasil gidiyor?hamileler sizler nasilsiniz ben raporluyum çarşamba gününden beri,iyi oldu dinleniyorum.Perşembe günü başlıyorum işe.mide bulantilarin başladımımelidya
Bu sonucu hiç beklemiyordumS
sonıç malesef negatif
Yok Can'ım dondurulmuş.Bu sonucu hiç beklemiyordumRabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah. Daha önce sorduysam kusura bakma dondurulmuş embriyon var mı?
Dr ne dedi, bir öneride bulundu mu?
Merkezi ardım sonucu bildirdim.hayırlısı böyleymişYok Can'ım dondurulmuş.
Canım Rabbim tez zamanda kucagını doldursun ümit Allahtan ne diyim bilemedimMerkezi ardım sonucu bildirdim.hayırlısı böyleymiş
Dr ile görüştün mü peki ne dediYok Can'ım dondurulmuş.
Allah hayırlısını versin canım çok üzüldüm. inşallah en yakın zamanda senin de güzel haberlerini alırızS
sonıç malesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?