Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Tedavin hayırlı olsun Can'ım.önemli olan yumurtanın kaliteli olması.benimde transferimin 8. Günü rabbim hayırlısını versin inşallah

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. İnsanın bu süreçlerde morale çok ihtiyacı oluyor sende bliyorsundur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada:)
Amin canım. Moral en önemli şey. Ben bunu malesef 4. tedavide anlayabildim. Diğerlerinde ruh gibiydim bunda öyle olmadım ailemede eziyet etmedim yoksa o dönemde mutsuz umutsuz olununca eşlerlede bağ bir tuhaf oluyor

Sağol canım. Allah kolaylaştırsın inşallah. İğneler kesilince insanın hamileliği ozaman başlıyor sanki. Ben çok ferahlamıştım. Seninde az kalmış neyseki.

Teşekkür ederim canım. Oğlumuz oluyor inşallah.

Selam kızlar nasil gidiyor?hamileler sizler nasilsiniz ben raporluyum çarşamba gününden beri,iyi oldu dinleniyorum.Perşembe günü başlıyorum işe.mide bulantilarin başladımı melidya
Canım mide bulantısı var ama daha cok tiskinme var dogru düzgün biseyiyemiyoru bugunde yine kahverengi kanamam oldu yıne pruluton vuruldum kesildi ya biraz keyifsizim ailevi heralde ondan oluyo sen nasılsın

@didecinna senin de güzel haberlerini bekliyorum inşallah 24 ünde kan değerlerin iyi çıkar ve haftaya bebeklerinle kavuşursun inşallah. Sonraki 12 gün en zor dönem :) Zaman duruyor sanki

Merhaba arkadaslar,
2 kez negatif sonuclanan tup bebek denemesi oldu. 3. Denememizi umut bahceci de yaptirmayi dusunuyoruz cunku raporlu hakkim var. Tedavi ne kadar onemliyse maddiyatta o kadar onemli. Fiyat acisindan bilgisi olan var mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…