Tüp Bebek Merkezleri umut tup bebek selen sezginsoy hastalari

Canim hiç üzülme pozitif bak olaylara,ben bahçeci sağlık grubunun bu konuda gerçekten başarılı olduğunu gerek buradaki arkadaşlardan gerekse kendi tedavi aşamamdan bizzat gördüm.gerçekten bu konuda uzman bi ellerdeyiz.eğer embriyon iyi olmasaydi transfer yapalim demezler tedaviyi sonlandirirlardi.yeni bir tedaviye geçiş yaparlardi insan sağlığı ile oynayan bi merkez değil.kalitesine gelince ben o konuda bi soru sormadim fakat dondurup çözdurmede en kaliteli merkez olduklarini selen hanim kendi ağzıyla söylemişti bize.selen hanim çok garantici bi doktor,dereyi görmeden paçaları sıvamiyor,gereksiz umut vermiyor,herşey allahtan onlarda bi elçi arkadaşlar.benim transferimi yaparken bismillahirrahmanirrahim dedim insalalh tutar demişti.bu sözü beni çok etkiledi,sonuçta bi işimİzi yaptik,gerisi takdir ilahi.ayni şekilde bizde tedavimizi layığıyla uygulayıp,duamizi yapip yaradandan bekleyeceğiz

sevgii20 arkadaşım nasılsın, bi değişiklik hissediyormusun? sabırsızlık edip test yapmadın dimihade bakalim müjdeli haberlerini dört gözle bekliyoruz.rabbim emekleri boşa çıkarmaz yüzümüzü güldürür inşallah

Can'ım teşekkür ederim inşallah.dünden beri arada adet olacakmışım gibi geliyor.göğüslerim arada sızlıyor.kasıklarım ağrıyor bazen .kendimi çok dinliyorum sanırım kafayı yiyorum:) test yapmadım Can'ım salı günü test günüm

Evet arkadaşım 2 tane transfer yapılıyor genelde,yeterki güzel embriyolar olsun

Senin de ikizdi sanırım Can'ım çok sevindim gerçekten inşallah sağlıkla kucağına alırsın

hayırlı olsun canım selen hanımda başlamakta en doğru kararı vermişsiniz bence ZehreNur

senin bugün 8. günün oluyor dimi canım ben evde gebelik testi yapmıştım 2. çizgiyi göremedim ama burada bazı arkadaşlarınki çıkmıştı neyse sonra dediğin gibi adet olacakmış gibi hissediyordum ağrılar falan oluyordu 2 gün daha beklemiştim 10. gün evde yaptmıştım ve çıkmıştı inşallah hayırlısıyla pozitifi görürsün sevgii20

arkadaşım inşallah sağlıkla olur transferin ve pozitifi görürsün içini ferah tut bol bol dua et meryem suresi okumanı tavsiye ederim Allah emek zayiliği vermesin didecinna

melidya blackcelep61 P princess01 sizler nasılsınız

veraerva canım sen nasılsın zamanın yaklaştı senin dimi kaçıncı haftadasın hala selen hanıma mı devam ediyorsun
sizin dönemden arkadaşlar vardı aslıhan ,turkuaz ,aslıhan ve bi bayan daha vardı ikizlere hamileydi ismini hatırlayamadım onlar da hiç girmiyorlar

Canım ben salı günündne beri çok rahatsızdım. Çarşmba perşembe rapor aldım işe gelemedim. Ateş, halsizlik, boğaz şişliği ne ararsan vardı. Boğazım geçmedi diğerleri geçti hamdolsun. Ama midemi üşütmüşüm çıkarıyorum yediklerimi

28 Hafta 6 günlük oldum çok şükür. Hepimizin gebeliği sağlıkla ilerlesin inşallah. Dün beşiğimiz geldi sonunda iki haftadır bekliyorduk çok tuhaf oldum. 6 sene sonra mucizem geldi şükür. Ne kadar şükretsek az.

Ben 12. haftamı doldurana kadar selen hanıma gittim iğnelerim kesilince doğum yapmayı düşündüğüm hastaneyi söyledim orda kadın doğumcu arkadaşının ismini verdi tavsiye etti. Ben de hastaneye devam ediyorum.

Sen nasılsın? İğneleriniz kesilip normal sürece geçene kadar selen hanıma mutlaka devam edin sonra zaten gerek yok

Güzel sonuçlarını dört gözle bekliyoruz canım

Selen hanım bir numara ya. Ben arada bir mesaj atıyorum hala görüşüyoruz. Bebeğim doğsun ziyaretine gideceğim inşallah

Canım embriyolog Oya hanıma sordum 6. Gün, ne diyorsunuz cgh e göndermeye değer mi Nasıl diye, o da şuan transfer ve inceleme yapılabilecek düzeyde demişti.
Transfer günü belli oldu mu canım? Hiç sıkıntı yapma sağlıklı olmasa zaten o güne kadar yaşamazdı. Gönlünü ferah tut

Canım cok geçmiş olsun kocaman olmuş senin bebiş inşallah saglıkla kucagına alırsın :) @ hacico suanda hastanedeyim bel fıtıgı agrılarım beni öldürdü ama doktor hiçbirsey yapamam dinlen dedi onun dışında iim cok şükür :) ZehreNur canım tedavin hayırlı olsun inşallah seninde pozitif olucak :)

Arkadaşlar merhaba Selen Hanım'a randevu aldım Temmuz için aşılama ve gerekirse sonraki aşamalar için ilk görüşmeye gidicem. Merkez ve doktor hakkında yorumlarınızı rica ediyorum. Çok tereddütlüyüz her doktor ayrı bir şey söylüyor. Kimine göre bekleyin erken kimine göre direk tüp bebek, kimine göre bir süre bekleyin sonra aşılama kime inanıp tedaviye başlayacağımızı şaşırdık. Selen Hanım'ın yönlendirmeleri nasıl bilgi verebilirmisiniz gidenler

Sağol canım Allah razı olsun. Zaman su gibi aktı geçti. İşyerinde son haftalarım. iznimi hak eder etmez ayrılacağım inşallah bakalım evde nasıl geçecek

Canım ben başka özel yerler de ki acıbadem dahil bir aşılama ve üç başarısız tüp bebek tedavim oldu. Selen hanımda ilk denemede ilk kez 5.gün embriyom oluştu. diğer yerlerde 2.gün yada 3.gün hemen transfer oluyordu. Burda hem lab kalitesi ok çok iyi hem de dr tamamen kişiye özel tedavi yapıyor. Selen hanıma güven

Canım çok teşekkür ederim içimi rahatlattın. İnsanın bu süreçlerde morale çok ihtiyacı oluyor sende bliyorsundur. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bu arada:)

Teşekkür ederim Can'ım inşallah.idrar testi yapmayı düşünmüyorum, pek Cesaretim yok açıkçası.sonucu salı günü öğreneceğim dualarınızı bekliyorum

Can'ım çok geçmiş olsun.en eski arkadaşımız sen kaldın burda desteğin için çok teşekkürler.hayırlısıyla kucağına aldığın günü de görürsün inşallah

Arkadaslar diyelim ki temmuzda ilaclara basladık opu olduk agustosta transfer olacaksa yine iğne ilac kullanılıyor mu yoksa sadece transfer mi oluyor

Bazıları hemen transfer edilirken bazılarına bir ay sonra deniliyormuş selen hanım bunu bize mi bırakıyor yoksa vücudumuz hazır mı degil mi bunu degerlendirip kendisimi karar veriyor?

Her gun kafama baska birsey takılıyor

ZehreNur cnm hoşgeldin aramıza.bnde selen hanımın hastasiyim.cnm o tedavinin gidişatına bağli.ama aldığımız hormonlar yüzünden kan tahlilleri yüksek çıkabiliyor bu yüzden transfer ertelenebiliyor.bnm öyle oldu cnm e2 tahlilim yüksek çıkmıştı.zaten kontrolde embriyolarin dondurulcagini söylemişti.tahliller yüksek çıkacak demişti.oylede oldu.aslinda rahim ve sen dinleniyorsun.iyi geliyor ara vermek zor bi süreç olduğu için.cnm bnm daha transferin olmadı ama öğrendiğim kadarıyla adetin 2.gunu ilaç başlanıyor rahim hazırlığı için.bildiklerim bu kadar tatlım hayırlı olsun şimdiden tedavin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…