- 25 Kasım 2015
- 1.396
- 896
- 43
- Konu Sahibi umutlugirl
-
- #1.541
Gaviscon u mide yanması için kullanıyorum hemen kesiyor ama 2 saat sonra aynısıAmin canım Allah razı olsun
İnşallah benim de bir an önce kesilir şu bulantılar 17. haftaya varmadan.senin neden hala bulanıyor acaba rennie ya da gaviskon tarzı bir ilaç kullanıyor musun pekiveraerva
Siz Selen hanımla mı hamile kaldınız?Aleykum selam canım ben selen hanımın hastasıydım. Cem beyi bilemiyorum ama selen hanımı gönülden tavsiye ederim.
Hadi hayirlisi. Benim transfer cuma seninki ctsCanım bugün epey bir artmış değer, bir ton ilacımı aldım, o müthiş ! İğnemi oldum :)
Cumartesi transfer günüm. Dualarınızı bekliyorum, bir tanecik ve orta kararız, bakalım tutunabilecek miyiz
İnşallah canım, hayırlısı diyorum mübarek günlere de denk geldiHadi hayirlisi. Benim transfer cuma seninki ctsardarda guzel haberler veririz insallah canim
Selam kızlar bi sorum olacaktı
Mesela ilk deneme olmadı Allah korusun ikinci denemede dondurulmuş transfer edildiğinde ne kadar ücret alıyorlar bilginiz var mı?
veraerva
EvetSiz Selen hanımla mı hamile kaldınız?
Hayır değil, bayramda yokmuş galiba ben sormuştum bir ara.Kızlar selen hanım tatilde değil dimi?Ne zaman tatile çıkacak haberi olan var mı ?
Selen Hanim cts den 4 gun yok sanirim. Ben su an klinikteyim. Transferi bekliyorumHmm anladm cnm çok saol bayramdan önce inş tedaviye başlasam hayırlisiyla tatile çıkmadan yetisirim ins
Allah kolaylaştırsın canım 12 gün onra güzel haberler verSelen Hanim cts den 4 gun yok sanirim. Ben su an klinikteyim. Transferi bekliyorumhayirlisiyla insallah. Dualarinizi eksik etmeyin.
Insallah cnmmm geldik evdeyiz bakalim hayirlisiyla hersey guzel gecer insallahAllah kolaylaştırsın canım 12 gün onra güzel haberler ver
Hayırlı olsun canım güzel haberlerini alırız inşallah transferin nasıl geçti acaba☺Insallah cnmmm geldik evdeyiz bakalim hayirlisiyla hersey guzel gecer insallah
Canım hayırlı haberler ver inşallahInsallah cnmmm geldik evdeyiz bakalim hayirlisiyla hersey guzel gecer insallah
Cnm yeni gordum beni 11.30da aradilar cnm 1 de gel dediler. Ama dun cts icin yarin baya transfer var yogun dediler. Dun kimsecikler yoktu bi ben vardim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?